hero PI1116 kauneus pikkujoulujen selviytymispaketti Viivi Huuska

Töistä juhlaan

Pikkujouluihin voi suunnata myös suoraan töistä. Varaa jo juhlapäivän aamulla aikaa hyvään pohjameikkiin. Iltameikki syntyy hetkessä, kun lisäät iholle hehkua, korostat silmiä ja meikkaat huulet tummiksi.

Lumoavat luomet

Aloita juhlameikin teko silmistä. Kun olet aamulla levittänyt luomille pohjustusvoiteen tai meikkivoiteen, riittää luomien tasoittelu sormin ennen luomivärin levitystä. Valitse juhlameikkiin metallinhohtoinen luomiväri, joka tuo upeasti välkettä katseeseesi ja sopii upeasti iltameikkiin. Valoa saat katseeseen lisäämällä vaaleaa sävyä aivan silmien sisänurkkiin. Levitä luomiväriä koko liikkuvalle luomelle ja häivytä luomivakoon. Lisää kulmaluulle sekä silmän sisänurkkaan vaaleaa helmiäistä antamaan valoa katseeseen.

Kimalletta kynsiin

Glitter saattaa olla monen mielestä hiukan vaikea saada imartelevaksi meikissä, joten helpoin tapa yhdistää trendi juhlaasi on napata kimalletta kynsiin. Kun olet edellisenä päivänä viilannut ja kosteuttanut kädet sekä kynnet hyvin, saat kauniit juhlakynnet esille upeimmin. Levitä glitterlakan alle poistamista helpottava aluslakka, näin muutoin hankalasti irtoava glitterlakka on helppo puhdistaa kynsiltä.

Kestävä rajaus

Intensiivisen katseen luot mustalla rajauksella. Rajaa yläluomi pehmeällä rajauskynällä ja painele rajauksen päälle mustaa luomiväriä kapealla siveltimellä häivyttäen, jotta rajaus kiinnittyy ja syntyy pehmennetty smoky eye -tyyli. Näin rajauskäden ei tarvitse olla tarkka, ja rajaus häivyttyy kauniisti luomiväriin. Lisää lopuksi ripsiväriä ylä- ja alaripsille pari kerrosta.

Meikkaa hehku iholle

Anna ihon kuultaa kauniisti. Lisää raikkautta ihollesi hohdepuuterilla ja nestemäisellä poskipunalla. Levitä hohdetta kasvojen korkeimpiin kohtiin ja poskipunaa poskien omenakohtaan. Ne tuovat raikkautta ja kuultoa kasvoille.

Näyttävät huulet juhliin

Kuori ja kosteuta huulet jo juhlia edeltävänä iltana, jos meikkaat ne tummiksi. Voit kuoria huulet kätevästi pehmeällä hammasharjalla tai kosteutetulla sokeripalalla pyörivin liikkein kevyesti ja huuhtele huulet lopuksi. Kosteuta huulet huulivoiteella yöksi. Näin huulet ovat seuraavana päivänä tasaiset ja pehmeät, jolloin puna kestää paremmin ja näyttää kauniimmalta. Rajaa huulet ennen punan levitystä, jolloin puna pysyy paremmin. Rajaa huulet omien huulien rajoja myötäillen ja väritä rajauskynällä myös huulet kokonaisuudessaan. Levitä sitten huulipuna huulille ja paina huulet paperiin sen jälkeen. Levitä vielä toinen kerros huulipunaa. Näin huulimeikki kestää ja sinun tarvitsee illan aikana lisätä vain kevyesti punaa huulille.

Ihon meikki lopuksi

Kun ihon meikkaa viimeisenä, ei tarvitse varoa varisevaa luomiväriä tai huulipunan lipsahdusta. Pyyhi kosteusliinalla tuhrut ja levitä kerros meikkivoidetta kasvoille siveltimellä tai sienellä. Toista levitys ihovirheiden kohdalla sormilla tai siveltimellä. Tarkenna meikkivoiteella myös huulien rajat.

Juhlien jälkeen

Muista puhdistaa meikki iholta myös juhlaillan päätteeksi. Poista ensin silmä- ja huulimeikki ja puhdista lopuksi koko kasvot hellävaraisella tuotteella. Käytä vahvalle silmä- ja huulimeikille öljypitoista tuotetta tai silmä- ja huulimeikille tarkoitettua erikoistuotetta. Käytä puhdistusmaitoa tai kasvojen puhdistusainetta, joka ei kuivata ja poistaa meikin hankaamatta. Painele lopuksi kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulla ja kosteuta iho.

JULKAISTU   27.10.2016TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Viivi Huuska

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?