K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksit

jo 42958 niksiä!
Ostokset ja asiointi
Korttipakka
niksi-bonuskorttinippu_saija_utriainen.jpg
Laita reikä kortteihin sellaiseen kulmaan, joka ei haittaa magneettinauhan tai viivakoodin lukua ja nippu yhteen avainrenkaalla, nauhalla tai ketjulla, jonka saa helposti auki ja kortin esim. bensamittarilla käyttöön. Magneettinauhakorteissa näyttäisi olevan oikea alakulma ja viivakoodikorteissa yläkulmat sopivat rei'ityskohdat.
31 37
Ostokset ja asiointi
Korttilompakko
Missä se pankkikortti nyt taas onkaan? Tuntuuko sinullakin olevan kaiken maailman kanta-asiakaskortteja riesaksi asti? Osta tällasille korteille oma lompakko. Kätevää!
9 12
Ostokset ja asiointi
Pullonpalautuskuitti
Unohdatko pullonpalautuskuitin taskusi pohjalle? Kääri kuitti palautusautomaatilla etukortin tai pankkikortin ympärille. Näin muistat varmasti esittää kuitin kassalla.
9 13
Ostokset ja asiointi
Hyöty kotiin
Harmittaako sinua, ettet saa pullopalautuskuitin maksuosuudesta plussapisteitä? Anna palautuskuitti kassalle vasta ostoksien maksun jälkeen. Tällöin saat kuittia vastaavan rahasumman käteesi käteisenä. Voit myös ottaa tavaksi maksaa osan Lotto-kupongistasi pullopalautuskuiteilla.
13 14
Käsityöt ja askartelu
Pehmeä kylpytakki
Ompele itsellesi vanhoista ihanan pehmeistä erivärisistä ja kokoisista pyyhkeistä kimonomallinen kylpytakki. Saat siitä persoonallisen ja hauskan. Kirppiskierroksella voi myös löytyä kivoja pyyhkeitä tähän tarkoitukseen.
14 20
Ekoniksit
Kestävä hedelmäpussi
Virkkaa muurausnarusta itsellesi tai lahjaksi monikäyttöisiä hedelmäpusseja. Tarvittaessa helppo huuhdella ja kuivuu hetkessä.
13 13
Ruoka ja juhlat
Uutta twistiä teehen
Kaada teehen maidon sijaan esimerkiksi omena- tai karpalomehua. Juoma saa aivan uuden, piristävän säväyksen!
3 3
Käsityöt ja askartelu
Piparimuotti askarteluun
Piparimuotista askartelumuottiin
Piparkakkumuoteista saat käteviä askartelumuotteja itsellesi tai lapsille. Esimerkiksi kukan tai piparkakku-ukon muotoisesta piparimuotista saat tehtyä näyttävän joulukortin, kun piirrät ruskealle kartongille muotilla kuvan ja koristelet sen valkoisella kynällä.
7 6
Kodinhoito
Lumen siivous parvekkelta
Kerrostaloasuja saa helposti ja nopeasti siivottua parvekkeen lattialta lumet pois lattialastalla. Pitkävartisella lastalla lumet saa pyyhkäistyä nopeasti kasaan parvekkeen nurkkaan, jonka jälkeen ne voi heittää lapiolla parvekkeelta alas.
2 3
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle