K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksit

Tuet herneille
Tuet herneille
Älä heitä rikkoutuneita, muovisia kasvien seinäritilöitä pois. Saat niistä mainiot tuet hernepenkkiin, reiätkin ovat valmiina, joihin saa pujotettua esim. leikattua nauhaa sukkahousuista tai vaan narua. Ristikkäin aseteltuna eivät tarvitse nauhaa ja kestävät vuodesta toiseen käyttökelpoisina.
0 0 0
Hammastahnan loppuunkäyttö
Hammastahnan loppuunkäyttö
Rullaa tahnatuubi rullalle ja kiinnitä se avainlenkillä. Näin tahnan loppu on helposti saatavilla ja tuubi pysyy pystyssä.
0 1 0
Vanha vyölaukku
Vanhan jo muodista poistuneen vyölaukun voi valjastaa uusiokäyttöön pyykkiä ripustaessa. Laita pyykkipojat vyölaukkuun niin kädet vapautuvat pyykkien narulle asettamiseen. Pyykkipojat on helppo napsia vyölaukusta, sekä laittaa sinne takaisin kun haet pyykit narulta.
0 1 0
Nukkekodin arkkupakastin
Herra Hakkaraisen xylitol-pastillirasiasta saat valkoisen arkkupakastimen nukkekodin keittiöön, poista vain tarrat
0 0 0
Monikäyttöinen otsalamppu
Otsalamppu tuo pimeällä ulkoilun lisäksi loistavasti valoa esim. siivoukseen, koiran kynsien leikkaukseen, ompelutöihin, autonkorjaukseen ja lukuvalona matkalla. Säilytä sitä vaikka käsilaukussa tai autossa, niin se on aina siellä missä sinäkin.
0 0 0
Liukueste matolle
Suihkuta kontaktiliimaa maton alapuolelle. Anna kuivua yön yli. Matto ei tartu lattiaan, muttei liu enää.
0 0 0
Koti
Hyvinvointi
Ihmiset
Tyyli

Lue Pirkka 6-7/2019 näköislehtenä

Herkkyys on voima

– Vahvuutta on osata olla heikko ja pyytää apua, kaikessa ei tarvitse pärjätä yksin. Kaikki me olemme vaillinaisia, sanoo näyttelijä ja ohjaaja Pamela Tola.

Oman maan ruoka kiinnostaa

– Aluksi ihmiset ihmettelivät, että oikeastiko aiotte jalostaa särkeä, sanoo pientuottaja Marja Komppa. Kotimainen ruoka on arvossaan ja se kiinnostaa ulkomaita myöten. Tutustu pien- ja lähituottajien tarinoihin.

Rennon kesän mökkiruoat

Mökillä kokkaaminen on niin ihanan yksinkertaista, että naurattaa. Paista iso satsi lähijärven muikkuja, nosta tomaatit grilliin ja sekoita juustokakku, jonka saat kymmenessä minuutissa grilliin.

Videot

Seuraa Pirkkaa