5 ihaninta leivontalahjaa ystävälle, lapsen opettajalle tai naapurille

Tuore leipomus ilahduttaa jokaista. Purkita mysli, pussita keksit ja paketoi itse tehtyjä nameja ja vie lämpimät terveiset ystävälle.

RAKKAIMMAT LAHJAT OVAT itsetehtyjä, ja mikäs sen parempaa, kun syötävä paketti? Kotitekoiset makeiset ja ihanat kuivakakut on kaunis tapa muistaa sukulaisia ja ystäviä.

  1. Muista isovanhempia lahjalla, jonka tekemisessä lapset voivat auttaa. Hauska joulumysli tuo jouluntuoksun kotiisi ja iloa lahjan saajalle. Kanelilta ja kardemummalta maistuva mysli valmistuu kätevästi uunissa ja säilyy lasipurkissa.

  2. Mitä kannattaa tuoda tuliaiseksi sukulaisille jouluaattona? Marianne-tiikerikakku on takuuvarma hitti joulun jälkiruokapöytään. Kaunis raidallinen kuivakakku on maustettu marianneruoheella ja sitruunankuorella.

  3. Naapurille voit viedä suussa sulavaa pipari fudgea. Piparkakkumauste ja piparkakkumurut maustavat tämän ihanan kermaisen toffeen, jota mielellään ottaa pari palaa lisää.

  4. Ilahduta työkavereita jouluisella Rocky Road makeisella. Suloisessa makeisessa piileskelee karpaloita, manteleita ja pipareita. Paketoi valmis Rocky Road kauniisiin paperilaatikoihin ja viimeistele kauniilla nauhalla.

  5. Kiitä opettajaa mehevillä suklaakekseillä ennennäkemättömän vuoden lopuksi. Tahmeat tuplasuklaakeksit vievät kielen mennessään. Paketoi paperipussiin ja syötävä lahja on valmis.

Lue lisää:

JULKAISTU   18.11.2021TEKSTI   Sofie SergeliusKUVAT   Janne Vainiomäki

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?