K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Mausteena fiftarifiilis

Mausteena fiftarifiilis

Sisustus
Moderni Country -tyyli sekoittaa uutta ja vanhaa henkeä. Inspiraatio tyyliin löytyy menneisyydestä ja klassisista linjoista.

Moderni Country -tyyli syntyy näillä väreillä

Tyyli pelaa paljon erilaisilla tekstuureilla, puupunnoilla ja neutraalin väripaletin eri valöörien kerroksellisuudella. Kun kokonaisuudessa paljon eri tekstuureja ei fiilis ole tylsä, vaikka väripaletti onkin hyvin neutraali.

  • Ruskea
  • Valkoinen
  • Beige
  • Harmaa
  • Musta yksityiskohdissa

Näin teet tyylin

Moderni Country -tyyli istuu niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon. Tyyliin voi helposti yhdistää myös vanhoja kalusteita.

  1. Valitse tyylillisesti vanhahtavia kalusteita.
  2. Käytä pinnoissa struktuuria.
  3. Paneelit piristävät tylsän huoneen.
  4. Käytä saman sävyn eri tummuusasteita.
  5. Valitse huoletta eri puulajeja sisustukseen, avainsana on kerroksellisuus.

50 luku tekstiin

Wieniläishenkisten tuolien yhdistäminen moderniin pöytään luo kiinnostavan kontrastin. Pieni perinteinen suutarinvalaisin on hauska vastapari vaalealle pöytäryhmälle.

Tyylin värimaailman avainsanat ovat neutraali ja luonnonläheinen. Kuviomaailma on melko minimalistinen ja graafinen.

Taustan paneeliseinä on toteutettu käyttämällä noin 10 senttiä korkeaa listaa, listojen pystyväli on noin 60 senttiä ja horisontaalilinjan välipuu on noin 120 sentin korkeudella lattiasta.

50 luku tekstiin1

Kukkapylväät ovat tulleet sisustuksiin takaisin nostalgianosteen vanavedessä. Ne palvelevat hyvin juuri omassa tarkoituksessaan kukkapylväinä, mutta myös esillepanopaikkana kauniille tavaroille. Kukkapylväät on tehty vanerilevystä, niiden korkeus on noin 100 senttiä, leveys 30 ja syvyys 30 senttiä, palat on naulattu yhteen huomaamattomilla pienillä nauloilla.

Pääkuvan vaneriseinä on tehty noin 80 cm × 80 cm kokoisista vaneripaloista, joiden väliin jää noin 10—12 senttiä. Vanerilevyt on maalattu vain kertaalleen, jolloin puun syykuvio jää kauniisti näkyviin.

Maalit ovat Cello Serra -remonttimaaleja K-Raudasta.

Vai sytyttääkö sinua enemmän 70-luvun tyyli? Lue, kuinka se syntyy!

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä ( 69 ) Ei ( 9 )
Koti
Ihmiset
Tyyli
Hyvinvointi
Niksi-Pirkka
Lasten taideteokset talteen
Lasten taideteokset talteen
Anna jokaiselle lapselle oma, nimetty tapettirulla. Tapetin nurja puoli on tosi hyvää, vahvaa paperia piirtelijöille, ei tule tussikaan läpi. Rullaa paperia esille tarpeellinen määrä. Kun työ on valmis tai ei nää huvita jatkaa rullaa teos talteen paperia leikkaamatta. Kun sitten taas huvittaa piirrellä, otetaan rulla esiin, avataan rullasta seuraava puhdas kohta. Siellä on myös vanha työ tallella. Laita silloin tällöin päivämäärä ja vuosiluku ylös niin lapsesi saa sitten joskus seurata omaa kehitystään ja nauttia pikku kätösten taidoista.
0 2 0
Tippumaton tomaatti ja siistit sormet
Tippumaton tomaatti ja siistit sormet
Voileivän voideltuasi laita leivälle ensin tomaattiviipale tai pari, ja vasta niiden päälle juustosiivut. Syödessä tomaatti ei tipu eivätkä sormet sotkeennu.
1 2 0
Uunipellit ja uuni puhtaaksi
Palaneet mustuneet uunipellit ja uunin saa puhtaaksi hankaamalla likakohtaa sokeripalalla raapustaen. Kostuta uunipelti ensin kuumalla vedellä ja fairyllä. Anna vaikuttaa hetken. Kaada vesi pois ja hinkkaa kosteaa pintaa sokeripalalla. Sokeria kuluu paljon mutta on puhdas luonnontuote eikä naarmuta uunin tai peltien pintaa. Käytä sokeripalaa myös uunivuokien ja kahvikuppien tummentumien poistamiseen. Toimii loistavasti kunhan jaksat raaputtaa ☺
1 0 0
Kuivatuista sienistä jauhetta
Kuivatuille sienille saat lisäkäyttöä, kun jauhat ne tehosekoittimessa. Jauhe menee pieneen tilaan, ja voit lisätä jauhoa esim. lihapullataikinaan, sämpylöihin jne.
1 0 0
Kierrätä kuplamuovi
Postilähetykset on usein kääritty kuplamuoviin. Älä heitä menemään vaan säästä. Saat pidettyä mökin miksei kodinkin ulkotyökalut ja puutarhakalut hyvässä kunnossa, kun suojaat ne kuplamuovilla.
1 1 0
Ei sokerihumalaa
Tarjoa lapsesi synttäreillä ensin suolaiset herkut ja vasta sen jälkeen täytekakku, karkit ja muut makeat. Näin vältyt sokerihumalan aiheuttamasta villiintymisestä ja säästät hermojasi.
1 1 0