PI917 sisustus 50luku paakuva Riikka Kantinkoski

Mausteena fiftarifiilis

Moderni Country -tyyli sekoittaa uutta ja vanhaa henkeä. Inspiraatio tyyliin löytyy menneisyydestä ja klassisista linjoista.

Moderni Country -tyyli syntyy näillä väreillä

Tyyli pelaa paljon erilaisilla tekstuureilla, puupunnoilla ja neutraalin väripaletin eri valöörien kerroksellisuudella. Kun kokonaisuudessa paljon eri tekstuureja ei fiilis ole tylsä, vaikka väripaletti onkin hyvin neutraali.

  • Ruskea
  • Valkoinen
  • Beige
  • Harmaa
  • Musta yksityiskohdissa

Näin teet tyylin

Moderni Country -tyyli istuu niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon. Tyyliin voi helposti yhdistää myös vanhoja kalusteita.

  1. Valitse tyylillisesti vanhahtavia kalusteita.
  2. Käytä pinnoissa struktuuria.
  3. Paneelit piristävät tylsän huoneen.
  4. Käytä saman sävyn eri tummuusasteita.
  5. Valitse huoletta eri puulajeja sisustukseen, avainsana on kerroksellisuus.

50 luku tekstiin

Wieniläishenkisten tuolien yhdistäminen moderniin pöytään luo kiinnostavan kontrastin. Pieni perinteinen suutarinvalaisin on hauska vastapari vaalealle pöytäryhmälle.

Tyylin värimaailman avainsanat ovat neutraali ja luonnonläheinen. Kuviomaailma on melko minimalistinen ja graafinen.

Taustan paneeliseinä on toteutettu käyttämällä noin 10 senttiä korkeaa listaa, listojen pystyväli on noin 60 senttiä ja horisontaalilinjan välipuu on noin 120 sentin korkeudella lattiasta.

50 luku tekstiin1

Kukkapylväät ovat tulleet sisustuksiin takaisin nostalgianosteen vanavedessä. Ne palvelevat hyvin juuri omassa tarkoituksessaan kukkapylväinä, mutta myös esillepanopaikkana kauniille tavaroille. Kukkapylväät on tehty vanerilevystä, niiden korkeus on noin 100 senttiä, leveys 30 ja syvyys 30 senttiä, palat on naulattu yhteen huomaamattomilla pienillä nauloilla.

Pääkuvan vaneriseinä on tehty noin 80 cm × 80 cm kokoisista vaneripaloista, joiden väliin jää noin 10—12 senttiä. Vanerilevyt on maalattu vain kertaalleen, jolloin puun syykuvio jää kauniisti näkyviin.

Maalit ovat Cello Serra -remonttimaaleja K-Raudasta.

Vai sytyttääkö sinua enemmän 70-luvun tyyli? Lue, kuinka se syntyy!

JULKAISTU   29.8.2017TEKSTI   Laura RäihäKUVAT   Riikka Kantinkoski

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?