K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ajatukset irti kiertoradalta!

Ajatukset irti kiertoradalta!

Terveys
Monta rautaa tulessa ja paljon tekemättömiä töitä? Lue, miten mindfullness-harjoituksista voisi olla hyötyä mielen tyynnyttämisessä.

PITÄÄKÖ OLLA huolissaan, kun on monta rautaa tulessa ja paljon tekemättömiä töitä? Ei kannata: jatkuva murehtiminen ei vie asioita eteenpäin. Kun huolet pyörivät päässä linkousnopeudella, kokeile mielen tyynnyttämistä mindfulness-harjoituksella.

Mindfulnessia kannattaa kokeilla ahdistuksen ja stressin vähentämiseen. Se voi olla avuksi jopa kivun lievittämisessä ja toimia avaimena rennompaan ja läsnäolevampaan asenteeseen. Tietoisuustaitojen säännöllisen harjoittamisen on todettu tukevan fyysistä terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä.

Myös lapset ja nuoret hyötyvät harjoituksista ja saavat niistä apua keskittymiseen, rauhoittumiseen sekä oppimiseen.

Suomen Mielenterveys ry:n sivuilta löydät useita harjoituksia kuunneltavaksi!

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 16 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Valoa aamuun
Valoa aamuun
Varsinkin talvella on vaikea herätä pirteänä ja pitää arkirytmi. Aseta oman tai lapsen vuoteen lähelle huonekasvi ja sen yläpuolelle kasvivalo. Kasvivalon voit säätää ajastimella syttymään joka aamu samaan aikaan. Toimii myös lempeänä herätyskellona aamu-uniselle koululaiselle.
0 1 0
Voileipägrillin kätevä puhdistus
Voileipägrillin kätevä puhdistus!
Voileipägrillin puhdistus onnistuu kätevimmin, kun suihkupullosta suihkutetaan grillin pariloille pesuaineen ja veden sekoitusta ja annetaan vaikuttaa 10 min. Sen jälkeen pyyhitään talouspaperilla jämät pois, ja voileipägrilli on kuin uusi.
0 1 0
Päiväys kauppalappuun
Kirjoita aina päivämäärä kauppalappuun. Näin et vahingossa käytä taskun tai kassin pohjalle unohtunutta vanhaa listaa ostoksia kerätessäsi.
2 0 0
Öljytahran poisto neuleesta
Työkaverini oli pitänyt villaneuletakkiani töissä päällään, ja siihen lensi öljyä reilusti. Meni muutama päivä, että sain sen pesuun. Se ei lähtenyt konepesussa. Niinpä hieroin mäntysuopaa tahroihin ja laitoin pesukoneeseen. Takki kuin uusi, ei tahran tahraa.
0 2 0
Älä tule huijatuksi arvometalleissa
Kirpputoreilla ja huutokaupoissa saattaa nähdä kauniita hopeaesineitä tai kultakoruja. Tosin leimat voivat olla hyvinkin epäselviä. Ota leimasta kuva kännykameralla ja suurenna se puhelimen näytöllä, niin saat varmemman tiedon materiaalin laadusta.
0 0 0
Kasvata itse oma ruokasi
Kasvata itse oma ruokasi
Kuusenkerkissä on paljon vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita. Älä siis luovu joulukuusesta liian aikaisin.
0 0 0