K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ajatukset irti kiertoradalta!

Ajatukset irti kiertoradalta!

Terveys
Monta rautaa tulessa ja paljon tekemättömiä töitä? Lue, miten mindfullness-harjoituksista voisi olla hyötyä mielen tyynnyttämisessä.

PITÄÄKÖ OLLA huolissaan, kun on monta rautaa tulessa ja paljon tekemättömiä töitä? Ei kannata: jatkuva murehtiminen ei vie asioita eteenpäin. Kun huolet pyörivät päässä linkousnopeudella, kokeile mielen tyynnyttämistä mindfulness-harjoituksella.

Mindfulnessia kannattaa kokeilla ahdistuksen ja stressin vähentämiseen. Se voi olla avuksi jopa kivun lievittämisessä ja toimia avaimena rennompaan ja läsnäolevampaan asenteeseen. Tietoisuustaitojen säännöllisen harjoittamisen on todettu tukevan fyysistä terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä.

Myös lapset ja nuoret hyötyvät harjoituksista ja saavat niistä apua keskittymiseen, rauhoittumiseen sekä oppimiseen.

Suomen Mielenterveys ry:n sivuilta löydät useita harjoituksia kuunneltavaksi!

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 12 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Taikina-astian puhdistaminen
Taikina-astian saa helpoiten puhtaaksi, kun annat taikinan rippeiden kuivua astian reinoille. Rapsuta ne sitten kuivuneena kompostiastiaan. Tiskiharja pysyy puhtaana ja vettä säästyy.
3 1 0
Hammasharjan pehmennys
Hammaslääkärit suosittelevat käyttämään pehmeää hammasharjaa. Kovankin hammasharjan saa helposti ja nopeasti pehmeäksi, kun upottaa harjapään muutamaksi minuutiksi kuppiin, jossa on kuumaa vettä. Jäähdytä hetki ennen kuin jatkat pesua.
1 1 0
Saippuateline
Saippuateline
Ananaskirsikoiden myyntipakkauksesta saa kätevän saippuatelineen. Leikkaa vain korista yläosa pois, ja teline on valmis! Alusta on helppo pitää puhtaana, ja saippua pysyy siistinä.
1 4 0
Pompi postinhakuun
Käy hakemassa postit laatikosta kengurupallolla, niin kunto nousee ja tuot hyvää mieltä.
3 0 0
Leikkuulauta kirsikkatomaateille
kirsikkatomaatin leikkuulauta
Kirsikkatomaatteja on hankala leikata puoliksi, sillä ne kierivät helposti leikkuulaudalta alas ja leviävät ympäri lattiaa. Käytä hommaan muovisen jäätelöpurkin kantta.
2 2 0
Imuroi kivet
Kivien poisto
Nyt kun nurmikko on vielä märkää talven jäljiltä, on kätevä imuroida nurmikolle kulkeutunut hiekoitusmurske. Vanha talli-imuri hoitaa homman. Pussin voi tyhjentää takaisin soratielle. Eipä kolise kivet ruohonleikkurissa!
1 2 0