K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
DIY joululahjat

DIY joululahjat

Tee itse
Itsetehdyt joululahjat ovat niitä parhaita, ja ilahduttavat saajaansa takuuvarmasti. Tässä helpot DIY joululahjat pukinkonttiin.

Rouheaa kauneutta

Aseta kruunukynttilä rautakaupan messinkiliittimeen. Raskas liitin kestää hyvin kynttilän painon. Pujota kynttilän ja liittimen väliin pala alumiinifoliota, joka pitää kynttilän suorassa. Sujauta vielä alle keraaminen laatta suojaamaan pöytää.

Paperitähdet

PI1218 diy kuusi Kauniit paperitähdet sopivat myös joulun viemisiksi. Pienemmät tähdet käyvät kuusenkoristeiksi ja suuremmat ikkunalle tai hyllyyn.

Jouluasetelma lasipurkissa

lasipurkki Kierrätetty lasipurkki kätkee sisäänsä suloisen, tunnelmallisen talvimaiseman. Askartele monta ja saat kokonaisen metsän! Kurkkaa ohje täältä.

Joulukranssi

DIY kranssi artikkelikuva Joulukranssi syntyy helposti tukevan renkaan ympärille. Pyörittele kranssiin luonnosta kerättyjä kasveja, jotka säilyvät kauniina pitkään. Tee kranssi itselle tai lahjaksi!

Kynttilät peltipurkeissa

kynttilat

Sulata vanhat kynttilät ja vala niistä uudet kauniisiin metallipurkkeihin. Voit käyttää esimerkiksi kauniita balsamico- tai teepurkkeja ja koristele ne esimerkiksi kultanauhalla.

Herkkä betonikulho

betonikulho2

Munankuoren kaltainen kulho valmistuu helposti saneerauslaastista. Täytä betonikulho makeisilla ja vie joulutuliaiseksi.

Pyöreä liitutaulu

DIY liitutaulu hero Tee lahjaksi pyöreä liitutaulu, johon voi kirjoittaa vaikka joulumenun.

Kepparitalli

DIY kepparitalli hero Jokaisen heppatytön toivelahja! Kepparitallin voi mitoittaa ratsujen määrän mukaan.

Pitsineulesukat

pitsineulesukat2

Vielä ehdit tehdä pukinkonttiin nämä ihanan herkät naisen pitsineulesukat Novita 7 veljestä -langasta.

Lisää lahjavinkkejä

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 30 ) Ei ( 20 )
Niksi-Pirkka
Lehden sivujen kääntäminen
Lehden sivujen kääntäminen onnistuu näppärästi post it -lappujen liimapuolella.
0 0 0
Pippurimyllyn uusiokäyttö
Pippurimyllyn uusiokäyttö
Kertakäyttöiselle pippurimyllylle voi antaa jatkoaikaa suolamyllynä. Puhdista pippurimylly, kun se on tyhjentynyt. Lisää purkkiin karkeaa merisuolaa. Terä toimii suolan kanssa vielä ihan hyvin.
4 3 0
Karaoke-efekti
Nyt kun karaokebaareihin ei ole asiaa, voi omalle lasitetulle parvekkeelle perustaa karaokestudion, kunhan naapureita ei häiritse. Parvekkella ääni kaikuu ihan kuin mikrofoniin laulaisi.
1 0 0
Hienot silmukkamerkit
Neulojat tarvitsevat silmukkamerkkejä muistuttamaan lisäyksistä tai kavennuksista tai muista tärkeistä kohdista neuleessa. Ilmaiset ja hyvin toimivat silmukkamerkit saa, kun säästää uusien vaatteiden mukana tulevat pikkuruiset hakaneulat. Ne ovat kevyitä, ja tarvittaessa ne pystyy avaamaan.
1 5 0
Paakkuuntuva fariinisokeri
Fariinisokeri paakkuuntuu ja kuivaa herkästi pussin avattua. Jaa sokeri avaamisen jälkeen 1 dl:n annoksiin ja laita pieniin pusseihin. Usein sokeria tarvitaan juuri desin verran, joten sitä on helppo annostella kovettuneenakin.
2 6 0
Pieni annos lasagnea
Tee lasagne pitkulaiseen silikoniniseen leipävuokaan. Helppo puhdistaa, eikä kuohu yli. Lasagnelevy on juuri sopivan kokoinen vuokaan. Yhdestä vuoallisesta saa 3 - 4 annosta.
2 3 0