K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
DIY joululahjat

DIY joululahjat

Tee itse
Itsetehdyt joululahjat ovat niitä parhaita, ja ilahduttavat saajaansa takuuvarmasti. Tässä helpot DIY joululahjat pukinkonttiin.

Rouheaa kauneutta

Aseta kruunukynttilä rautakaupan messinkiliittimeen. Raskas liitin kestää hyvin kynttilän painon. Pujota kynttilän ja liittimen väliin pala alumiinifoliota, joka pitää kynttilän suorassa. Sujauta vielä alle keraaminen laatta suojaamaan pöytää.

Paperitähdet

PI1218 diy kuusi Kauniit paperitähdet sopivat myös joulun viemisiksi. Pienemmät tähdet käyvät kuusenkoristeiksi ja suuremmat ikkunalle tai hyllyyn.

Jouluasetelma lasipurkissa

lasipurkki Kierrätetty lasipurkki kätkee sisäänsä suloisen, tunnelmallisen talvimaiseman. Askartele monta ja saat kokonaisen metsän! Kurkkaa ohje täältä.

Joulukranssi

DIY kranssi artikkelikuva Joulukranssi syntyy helposti tukevan renkaan ympärille. Pyörittele kranssiin luonnosta kerättyjä kasveja, jotka säilyvät kauniina pitkään. Tee kranssi itselle tai lahjaksi!

Kynttilät peltipurkeissa

kynttilat

Sulata vanhat kynttilät ja vala niistä uudet kauniisiin metallipurkkeihin. Voit käyttää esimerkiksi kauniita balsamico- tai teepurkkeja ja koristele ne esimerkiksi kultanauhalla.

Herkkä betonikulho

betonikulho2

Munankuoren kaltainen kulho valmistuu helposti saneerauslaastista. Täytä betonikulho makeisilla ja vie joulutuliaiseksi.

Pyöreä liitutaulu

DIY liitutaulu hero Tee lahjaksi pyöreä liitutaulu, johon voi kirjoittaa vaikka joulumenun.

Kepparitalli

DIY kepparitalli hero Jokaisen heppatytön toivelahja! Kepparitallin voi mitoittaa ratsujen määrän mukaan.

Pitsineulesukat

pitsineulesukat2

Vielä ehdit tehdä pukinkonttiin nämä ihanan herkät naisen pitsineulesukat Novita 7 veljestä -langasta.

Lisää lahjavinkkejä

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 19 ) Ei ( 7 )
Koti
Ihmiset
Tyyli
Hyvinvointi
Niksi-Pirkka
Joulutähtiä wc-paperihylsyistä
Kierrätystä parhaimmillaan👌
Tarvitset wc- ja talouspaperirullien hylsyjä ja paperiliimaa. Pistooliliimakin on hyvä. Koristele halutessasi maalilla, vesivärillä ja glitterillä.
1 1 0
Kukkamultalapio
Kukkamultalapio
Kukkamullan lapiointi on sotkuista hommaa etenkin, jos kotoa ei löydy lapiota. Leikkaa Pringles-purkin yläosasta puolikas pois. Tällä "lapiolla" saat siististi mullan pussista.
0 1 0
Anjovisfileerasian avaaminen
Roiskuuko anjovisrasiasta aina kastiketta sitä avatessa, vaikka kuinka yrittäisi varoa? Laita avaamaton rasia ensin sopivan kokoiseen korkeampaan pakasterasiaan, ja avaa vasta siinä. Saat kaiken liemenkin talteen. Jos et tarvitsekaan koko rasiallista, kippaa loput samaan pakasterasiaan ja pakasta.
0 0 0
Auton lämmityspistoke oikeinpäin
Auton lämmityspistoke oikeinpäin
Merkkaa punaisella kynsilakalla auton lämmityspistokkeen johtoon, miten päin pistoke kiinnitetään. Näin pistoke on helpompi kiinnittää hämärässä.
1 1 0
Dödöpalloista hajustekuulat
Ota tyhjentyneiden deodoranttupullojen pallot talteen ja kuivata ne. Kuivuttuaan palloja voi käyttää liinavaatekaapissa hyvää tuoksua antamassa vielä pitkään.
0 0 0
Persoonallinen peite grillille
Jos et halua peittää pihakaasugrilliäsi tummalla valmiilla peitteellä, hyvä vaihtoehto on käytetty tai uusi suihkuverho. Värejä ja kuvioita löytyy joka makuun.
0 0 0