Niksi-Pirkka sticker

Helposti kaunis syksy

Mihin kannattaa keskittyä ihonhoidossa? Mihin kaikkeen huulipunaa voi käyttää? Millainen silmämeikki on pop? Katso syksyn trendit, kokeile ja ihastu!

Kasvohoito kotona

Poikkeusolot vahvistivat säännön: ihoa voi hoitaa ja helliä myös itse kotona. Esimerkiksi kasvonaamioiden suosio on kasvanut poikkeusoloissa. Käytä kasvonaamiota 1–2 kertaa viikossa, niin saat iholle tehohoitoa helposti. Valitse sopiva tuote ihosi tarpeiden mukaan: kaipaako se kosteutta, kirkastusta, puhdistusta, rauhoitusta vai kiinteytystä? Voit levittää voidemaisen kasvonaamion iholle puhtaalla meikkisiveltimellä tai naamiosiveltimellä. Siistiä, rentouttavaa ja hygienistä! kasvohoito kotona Kocostar Waffle Mask Strawberry -kangasnaamio 3,90 €. L300 Vitamin C Energizing Face Mask -naamio 14,75 €. Ibero-meikkivoidesivellin 6,50 €. Tuotteet K-Citymarket ja  valikoidut K-Citymarketit.

Ihonturvajoukot

Ihon suojaaminen ei ole koskaan ollut yhtä trendikästä kuin nyt. Ihon mikrobiomin eli suojamuurin hoivaaminen edistää ihon terveyttä ja nuorekkuutta. Prebioottinen kosmetiikka ruokkii ihon hyviä bakteereja, jolloin sen on helpompi puolustautua haitallisilta pöpöiltä. Tämä voi vähentää tulehdusta ja helpottaa ihon herkkyyttä. UVA-suojakertoimellisilla tuotteilla voit suojautua paitsi auringolta myös älylaitteiden sinivalolta. Antioksidantit, kuten C-vitamiini ja E-vitamiini, taas suojaavat ihoa vapailta happiradikaaleilta, jotka vanhentavat ihoa. ihonturvajoukot *Erisan + Prebioottinen kasvosuihke 10,90 €. Pulpe de Vie No Filter -prebioottikasvoseerumi 15,90 €. It’s Skin Power 10 Formula -E-vitamiini-seerumi 19,65 €. Nivea Q10 Power SK 30 -päivävoide 12,09 €. Tuotteet K-Citymarket ja valikoidut KCitymarketit. *

Koko meikki huulipunalla

Jos sinäkin vähensit huulipunan käyttöä koronamaskin vuoksi, sitä kannattaa käyttää senkin edestä, kun maskeista päästään! Tee koko meikki huulipunalla. Taputtele punaa sormin poskipunaksi ja voidemaiseksi luomiväriksi silmiin. Punaa sitten huulet. Yhdellä sävyllä syntyy yhtenäinen meikki. Mitä hennompi sävy, sitä luonnollisempi tyyli. Kokeile rohkeasti myös kirkkaanpunaista! huulipuna *Lumene Luminous Moisture Huulipuna 12 Mansikkasuukko -huulipuna 13,50 €, K-Citymarket. *

Oodi ohuelle tukalle

ohuet hiukset

Ohuet hiukset ovat monen suomalaisen mielestä se oma heikko kohta, mutta nyt ne voivat olla vahvuus! Kapea ”piiskaletti” on syksyn muodikkain kampaus! Kampaa hiukset päätä myöten. Sido hiukset poninhännälle joko niskaan tai takaraivolle. Levitä häntään kauttaaltaan hiusgeeliä tai muotoiluvoidetta. Letitä poninhäntä litteäksi ja tiukaksi peruspalmikoksi ja kiinnitä hiuslenkillä. Voit litistää lettiä koko matkalta kuumalla muotoiluraudalla. Viimeistele kampaus hiuskiinteellä. hiustuotteet Remington S5408 Mineral Glow -muotoilurauta 39,95 €. L’Oréal Elvital Dream Length No Haircut Cream -hoitovoide 5,70 €. Hajusteeton Schwarzkopf Taft Ultra Pure Hold 4 -hiuskiinne 4,19 €, K-Citymarket.

Väriä vain silmiin

silmameikki

Voimakkaan värinen luomiväri on trendikäs mutta helppo meikki. Nyt on muodikasta yhdistää esimerkiksi laventelin liila luomiväri muuten luonnolliseen meikkiin. Voit piirtää luomivärillä myös silmänrajaukset: kostuta kapea sivellin ja poimi sillä väriä paletista.

Tee trendimeikki näin:

  • Huolittele iho heleäksi ohuella meikkivoiteella ja pohjusta silmäluomet silmämeikinpohjustusaineella tai peitevoiteella.
  • Levitä luomiväri ja häivytä – tai piirrä värillinen rajaus ripsien tyveen.
  • Viimeistele look taivuttamalla ripset ja harjaamalla ripsiin mustaa ripsiväriä. Huulille riittää sipaisu vaaleaa huulikiiltoa.  luomivari *Catrice Pro Lavender Breeze Origin Slim Eyeshadow Palette 010 -luomiväripaletti 11,59 €, valikoidut K-Citymarketit. *

Tunnetko jo saippuakulmat?

kolme Kyllä, muodikkaimmat kulmakarvat muotoillaan nyt saippualla! Hankaa kostutettua kulmaharjaa saippuaan ja harjaa kulmat sitten pystyyn. Nurme Laventeli-kookos -palasaippua 5,90 €, valikoidut K-Citymarketit.

Kuorinta on tärkeä osa kotihoitoa. Kuori kasvot 1–3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen. Kuorinta ehkäisee epäpuhtauksia ja auttaaihonhoitotuotteita imeytymään. Kosteuta iho kuorinnan jälkeen. Nivea Glow Rice Scrub 7,35 €, K-Citymarket.

Ihoa hoitavat meikkivoiteet ja sävyttävät päivävoiteet ovat iso trendi. Meikkeihin lisätään tehokosteuttajia, kuten hyaluronihappoa ja skvalaania, joita on ihossa luonnostaan. Wet’n’Wild Barefocus Tinted Hydrator 10,90 €, valikoidut K-Citymarketit.

Lue lisää kauneudesta:

JULKAISTU   31.8.2021TEKSTI   Hanna PesonenKUVAT   Getty Images ja valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?