Syksy on paras vuodenaika pukeutumisessa. Nyt saa jo pukea kunnolla vaatetta ylle, mutta vielä ei tarvitse hautautua paksuihin talvitakkeihin. Tyylikkkään ja toimivan syysmuodin saloihin ei tarvita loputtomasti eri vaatteita. Hyvät klassikkotuotteet riittävät pitkälle. Tärkeintä on, että vaatteiden yhdisteltävyys sujuu helposti. Tällöin ei tarvita erikseen työ- ja vapaa-ajan vaatteita.

Satsaa hyviin klassikoihin ja räväytä asusteilla. Simppeli neule muuntuu juhlapuseroksi kun ripustat kaulalle upean kaulakorun. Klassiset neuleet, paitapuserot, jakut ja erilaiset alaosat ovat helposti yhdisteltävissä kun värisävyt ovat yhteensopivia ja selkeitä.

Hyvät tennarit tai lenkkarit, syyssaappaat, nilkkurit tai trendikkäät maiharit ovat syksyn parhaimmat jalkineet. Pelkkiä kenkiä muuttamalla asu muuntuu eri käyttötarkoitukseen.

naisten pukeutuminen juttu2

Valitse syksyyn:

 • Valkoinen paitapusero. Toimii erilaisten neuleiden, jakkujen ja collegepaitojen alla. Piristää myös mekkotyyliä.
 • Lyhyt ja pitkä neule. Lyhyt neule on helppo pukea erilaisten hameiden ja housujen kanssa, ja sitä on helppo kerrostaa. Pidempi neule toimii tunikamaisesti jopa mekon korvikkeena.
 • Mustat napakat housut. Ne ovat jokaisen naisen arjen pelastaja, jotka on helppo yhdistää asuun kuin asuun. Sopivat kaikkien jalkineiden kanssa! Trenditietoisin valitsee nyt jopa keinonahkaiset tai mokkaiset housut.
 • Lenkkarit tai tennarit. Ne sopivat vauhdikkaaseen arkeen, eivätkä jalat väsy menossa. Rentouttaa myös hauskasti asiallisempaa työtyyliä.
 • Maiharit. Antavat tyylille kuin tyylille asennetta. Sovita rohkeasti myös naisellisten hameiden kanssa. Maiharin muotoilu ja parin sentin korkeus kantapään alla tekee ryhdille ihmeitä ja pitää selän paremmassa asennossa.
 • Vekkihame tai samettihame. Perinteisen kynähameen päivitetty versio tähän syksyyn. Sopii töihin ja arkeen.
 • Bombertakki klassisen jakun sijaan. Bombereista löytyy niin takkimaisempaa kuin jakkumaisempaa.
 • Kotelo- tai spagettiolkainmekko. Klassinen musta tai muu neutraalisävy mekossa tekee siitä helposti yhdisteltävän muihin vaatteisiin ja asusteisiin. Pue alle toppi, paitapusero tai t-paita riippuen rentouden tasosta mitä asuusi toivot.
 • Karvaliivi tai muhkea huivi. Lisää syystyyliin lämpöä ja runsautta karvaliivillä tai esimerkiksi villaisella muhkealla huivilla, joka korvaa neuletakin. Myöhemmin talvella sama huivi taipuu kaulaliinaksi. naisten pukeutuminen juttu1
 • Pitkä neuletakki. Jokaiseen tyyliin sopiva lämmittäjä.
 • Rennot housut. Collegehousut tai jotkin muut kankaiset housut, kunhan ne ovat malliltaan rennot. Sellaiset, joissa voit käydä kävelyllä ja viettää rentoa vapaa-aikaa. Kun sävy on hyvä ja materiaali helposti puhdistettava, voit pukea samat housut toimistoon tyylikkäämpien vaatteiden ja jalkineiden kanssa.
 • Näyttävät korut. Poimi syystyyliisi muutamat räkävämmät asusteet, jotka toimivat tyylin säväyttäjinä. Kun tuntuu, että vaatekaapin kaikki tyylit on yhdistelty ja kokeiltu, saat koruilla ja asusteilla vielä kymmeniä uusia variaatioita yhdistelemällä niitä eri tavoin.