K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Jaksaa, jaksaa! Juoksun suosio kasvaa

Jaksaa, jaksaa! Juoksun suosio kasvaa

Liikunta
Juoksun suosio kasvaa kasvamistaan, mutta tiesitkö, että juoksuharrastuksen terveysvaikutuksetkin ovat melkoiset?

KUKAPA OLISI OSANNUT ennustaa, että koulun liikuntatuntien inhokkilajista tulee koko kansan lempiharrastus. Juoksun suosio kasvaa kasvamistaan, mikä on poikinut myös mielenkiintoisia sivujuonteita. Muutama kesä sitten muotiin tuli paljasjalkajuoksu, josta jalostui viime talvien hittilaji: villasukkajuoksu.

Harrastuksen terveysvaikutukset ovat melkoiset. Tuoreen tutkimuksen mukaan juokseminen voi pienentää sydänsairauksiin kuolemisen riskiä jopa 45 prosenttia (Journal of the American College of Cardiology, 2020.) Syynä tähän on se, että juoksu vaikuttaa suotuisasti verenpaineeseen, kolesteroliarvoihin ja verensokeriin.

Varusteet kehittyvät samaa tahtia lajin suosion kanssa. Nyt kohistaan keveistä ja energiaa säästävistä juoksukengistä. Intersportista kerrotaan, että laadukkaiden jalkineiden (140–180 €) kysyntä on kasvanut. Värit ovat haastaneet tumman lookin. Tyylistään tarkimmat spurttaajat huolehtivat, että varusteet mätsäävät.

Parhaat tuotteet juoksuun

juoksutuotteet

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 15 ) Ei ( 7 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 0 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
0 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
1 0 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 0 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
2 0 0