K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Jännittääkö paluu työpaikalle? Näin valmistaudut!

Jännittääkö paluu työpaikalle? Näin valmistaudut!

Terveys
Moni odottaa jo pääsyä takaisin­ työpaikalle etätöiden jälkeen. Osaa paluu voi jännittää. Mikä avuksi? Kokeile työterveyspsykologi Kristian Kurikan vinkkejä!

Muistele läsnätyön etuja

Suurin osa kaipaa kohtaamisia, jotta voi hyvin. Monille työpaikka on jatkossa juuri kohtaamispaikka.

Mieti, mikä jännityksen aiheuttaa

Eikö työ tyydytä vai onko työpaikan ilmapiirissä parantamisen varaa? Jos kyse on sosiaalisten tilanteiden pelosta, apua voi saada esimerkiksi nettiterapiasta.

Ravistele työnteon tapoja

Sopikaa yhdessä keskeytysten määrästä ja siitä, miten pian viesteihin odotetaan vastausta.

Murra kaava

Tauoton etäpalaveriputki tekee ihmiselle tutkitusti pahaa. Läsnätyö katkaisee kierteen. Taukojen ansiosta työteho voi jopa parantua.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 8 ) Ei ( 2 )
Niksi-Pirkka
Liesituulettimen pikapuhdistus
Liesituulettimen lasin sitkeämmätkin rasvatahrat lähtevät höyryn avulla. Samalla kun keittelet vaikkapa perunoita tai pastaa, voit hyödyntää kuuman höyryn ja pyyhkäistä lasin alapinnan puhtaaksi etkä tarvitse edes pesuainetta.
0 1 0
Nopea suojus
Nopea suojus
Vanhoista vatkaimen taikinakoukuista ja kevytpressusta saa nopeasti ripustettua näkö- tai työsuojan esim. katoksen laudoitusten tai kahden puunoksan väliin. Pressussa on valmiiksi sopivat pujoitusrenkaat, joista taikinakoukut voi pujoittaa löpi ja koukut kattoon.
0 0 0
Laatikot kerta-annoksena pakkaseen
Laatikot kerta-annoksena pakkaseen
Tykkään syödä lanttu- ja porkkanalaatikkoa muulloinkin kuin jouluna. Sinkkutaloudessa pieninkin foliovuoka on liian iso kerralla käytettäväksi. Paistoin laatikon muffinsivuoassa ja näin saan nopeasti sulatettua tarvitsemani määrän laatikkoa lisukkeeksi ilman että laatikkoa on syötävä monta päivää peräkkäin.
0 6 0
Laihdu varmasti
Aina kun syöt makeaa, syö vain puolikas annos. Puolita pullat ja keksit. Näin syömäsi kalorimäärä vähenee puoleen, mutta suu saa silti makeutta.
0 0 0
Hattuhylly järjestykseen
Laita jokaiselle perheenjäsenelle oma nimikoitu kori hattuhyllylle. Näin saat siistin kokonaisuuden, josta jokainen itse vastaa oman korin järjestyksestä.
0 0 0
Kahvipannu putipuhtaaksi
Pese tummunut kahvinkeittimen lasinen pannu tiskiaineen ja soodan seoksella. Näin saat kirkkaan pannun, jota voi ylpeästi esitellä vieraille.
0 0 0