K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Mitä lahjaksi lapselle?

Mitä lahjaksi lapselle?

Kodin talous
Kurkkaa tästä joululahjaideat lapselle. Katso lahjat ja varmat vinkit, joilla saat ideamyllyn pyörimään!

Pukin asialla, eikä kuitenkaan ideaa mitä ostaa lapselle? Kokosimme tähän muutamia lahjaideoita K-ryhmän kauppojen ja verkkokauppojen valikoimista.

Urheiluhullu vai lukutoukka? Hei, molempia!

Urheilusta pitävälle lapselle:

Kirja on muutenkin älyttömän hyvä joululahjaidea! Siihen kannattaa kysyä neuvoa K-Citymarketista: luettavaa alakoululaisille. Täältä kirjaston sivuilta löytyy poikien lukuvinkkejä.

Lelu vai lahjakortti?

K-Citymarket on yksi maan isoimmista lelukaupoista. Tämän joulun ehdottomia hittileluja ovat erilaiset LOL Suprise -lelupallot, joiden sisältä löytyy yllätyksenä ihmeellisiä LOL-hahmoja ja niiden tavaroita. Mitä isompi pallo, sitä enemmän kivaa tavaraa ja hahmoja.

Muista aineettomat lahjat muiden lahjojen lisäksi. Voit antaa lapselle ja nuorelle myös:

Lautapeli, palapeli, hyvä peli

  • Lego. Aina hyvä lahja.
  • Vuoden lautapeli. Tai viime vuoden, hyviä kaikki. Myös Yatzy ja Monopoly on hyviä, mutta perusasiat kunniaan: jonkun pitää ehtiä pelaamaan niitä lapsen kanssa.
  • Palapeli. Eri ikäisille eri pelit.
  • Askartelukamppeet. Mikään määrä savea, paperia tai värikyniä ei riitä, kun lapsi pääsee irti.

Katso lisää joululahjaideoita

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 67 ) Ei ( 26 )
Niksi
Lahjavinkki lapselle
Lapsilla on usein niin paljon leluja, ettei millään keksi mitään kivaa ja lasta miellyttävää lahjaa. Olen huomannut, että pienikin lapsi n.+3v ilahtuu saadessaan lahjaksi ihan oikean valokuvakehyksen johon on laitettu kiva tuttu kuva. Kehyksiä on saatavilla vahvasta materiaalista,muovista tai puusta valmistettuja.
1 6 0

Lisää niksejä
Koti
Hyvinvointi
Ihmiset
Tyyli
Niksi-Pirkka
Hillo sileäksi
Mansikkahillossa on usein kokonaisia mansikoita, jotka eivät välttämättä kelpaa lapsille. Tee hillosta sileää sauvasekoittimella.
0 0 0
Pölyjahti
Älä heitä rikkinäisiä sukkahousuja pois. Sähköinen materiaali on kuin huippuimuri.
0 1 0
Raikkautta liinavaatekaappiin
Avaa huoneita tuulettaessa ikkunoiden lisäksi myös vaate-ja liinavaatekaappien ovet. Tekstiilit raikastuvat kertaheitolla!
0 0 0
Kännykkämagneetti
Tippuiko parsinneula tai pieni ruuvi lattialle? Kännykän kaiuttimen magneetti on sopivan vahva, jotta voi poimia pudonneen neulan ylös.
0 0 0
Tuunaa t-paidat
Leikkaa vanhoista farkuista kivoja kuvioita ja ompele ne t-paitojen koristeeksi. Käytä luonnosteluapuna vaikka piparimuotteja.
0 0 0
Sukkahousuista pesupussi
Mökillä on helppo pestä pikkupyykkiä, kun laitat sen sukkahousuihin ja asetat satsin sankoon, jossa on lämmintä vettä, pesupulveria tai saippuaa. Voit sulkea pyykin kumpaankin jalkaosaan solmimalla sukkahousut ylhäältä reisien kohdalta, jolloin pyykki ei karkaa sukkahousuista. Anna liota rauhassa sangossa ja sen jälkeen nostele sukkahousuja ylös ja alas useita kertoja. Purista enin vesi pois ja huuhtele.
0 0 0