K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Mitä lahjaksi lapselle?

Mitä lahjaksi lapselle?

Kodin talous
Kurkkaa tästä joululahjaideat lapselle. Katso lahjat ja varmat vinkit, joilla saat ideamyllyn pyörimään!

Pukin asialla, eikä kuitenkaan ideaa mitä ostaa lapselle? Kokosimme tähän muutamia lahjaideoita K-ryhmän kauppojen ja verkkokauppojen valikoimista.

Urheiluhullu vai lukutoukka? Hei, molempia!

Urheilusta pitävälle lapselle:

Kirja on muutenkin älyttömän hyvä joululahjaidea! Siihen kannattaa kysyä neuvoa K-Citymarketista: luettavaa alakoululaisille. Täältä kirjaston sivuilta löytyy poikien lukuvinkkejä.

Lelu vai lahjakortti?

K-Citymarket on yksi maan isoimmista lelukaupoista. Tämän joulun ehdottomia hittileluja ovat erilaiset LOL Suprise -lelupallot, joiden sisältä löytyy yllätyksenä ihmeellisiä LOL-hahmoja ja niiden tavaroita. Mitä isompi pallo, sitä enemmän kivaa tavaraa ja hahmoja.

Muista aineettomat lahjat muiden lahjojen lisäksi. Voit antaa lapselle ja nuorelle myös:

Lautapeli, palapeli, hyvä peli

  • Lego. Aina hyvä lahja.
  • Vuoden lautapeli. Tai viime vuoden, hyviä kaikki. Myös Yatzy ja Monopoly on hyviä, mutta perusasiat kunniaan: jonkun pitää ehtiä pelaamaan niitä lapsen kanssa.
  • Palapeli. Eri ikäisille eri pelit.
  • Askartelukamppeet. Mikään määrä savea, paperia tai värikyniä ei riitä, kun lapsi pääsee irti.

Katso lisää joululahjaideoita

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 67 ) Ei ( 26 )
Niksi
Lahjavinkki lapselle
Lapsilla on usein niin paljon leluja, ettei millään keksi mitään kivaa ja lasta miellyttävää lahjaa. Olen huomannut, että pienikin lapsi n.+3v ilahtuu saadessaan lahjaksi ihan oikean valokuvakehyksen johon on laitettu kiva tuttu kuva. Kehyksiä on saatavilla vahvasta materiaalista,muovista tai puusta valmistettuja.
1 6 0

Lisää niksejä
Koti
Ihmiset
Hyvinvointi
Tyyli
Niksi-Pirkka
Ylellinen jalkakylpy
Jalkakylpy
Kun kukkien aika on ohi maljakossa, voit käyttää ne jalkakylvyssä. Leikkaa kukkaosat varsista ja heitä vatiin. Kaada kuumaa vettä päälle ja anna hautua. Sekaan voi kaapia kaikki ihovoidepurkkien loput tai lorauttaa eteeristä öljyä.
1 0 0
Istuta kestokassissa
Jos istutat kasveja parvekkeella tai sisätiloissa, täytä ruukut mullalla mullalla kestokassissa. Näin multaroiskeet jäävät kassiin, ja ylimääräiset on helppo kaataa takaisin multapussiin ilman sotkua.
0 1 0
Tee se itse -jumppakuminauha
Jos kotoa ei löydy jumppakuminauhaa, saat vanhoista sukkahousuista oivallisen. Istu lattialle, pidä kiinni sukkahousujen lahkeista noin polvien kohdalta, aseta jalkaterä haarakiilaa vasten ja liikuta jalkaa. Näin saat harjoitettua näppärästi jalkalihaksia.
0 0 0
Kätevä sormisuoja
Leikkaa yhdestä kertakäyttöisestä suojahanskasta "sormet" irti, niin saat viisi etusormen suojaa. Laita suoja etusormeen ja käytä kaupassa hedelmäpussien aukomiseen ja kassalla pin-koodin näpyttelyyn. Poista suoja sormesta tarttumalla aukon reunaan ja kääntämällä suoja nurinpäin.
1 1 0
Pitkät kengännauhat kuriin
Pitkät kengännauhat kuriin!
Lenkkikausi alkamassa ja hankaluuksia lenkkareiden pitkien nauhojen kanssa? Pujota nauhat kuvan mukaisesti toisten nauhojen alitse, jolloin ne eivät häiritse juoksemista eivätkä varmasti aukea kesken kaiken.
0 3 0
Pakasterasioiden merkitseminen
Kirjoita pakasterasioiden kanteen pakastettavan tuotteen tiedot liitutaulutussilla. Et tarvitse teippiä tai tarralappuja, ja tussi lähtee kannesta vedellä pesemällä.
0 0 0