PI5 muoti hero

Kevään voimavärit tuovat iloa juhlatyyliin

Juhla-asu voi tänä vuonna olla yksinkertainen, juhlavuutta lisäät asustein ja koruin! Mukavuudenhaluinen valitsee helpon housuasun.

Kauniit vaatteet kohottavat tunnelmaa pienissäkin juhlissa. Yksinkertaisen tyylikäs mekko tai housuasu antavat tilaa upeille koruille, kimmeltäville hiuskoristeille ja muille juhlaville asusteille. Kevään voimaväri keltainen saa rinnalleen hohtavaa valkoista.

Vahva väri piristää

PI5 muoti 2 Vaatetatpa sitten itseäsi tai perheen pienintä, ole rohkea. Leikittele vahvoilla väreillä ja suurilla, näyttävillä asusteilla. Muista myös helppous: housuasu ja tukevat kengät ovat mukavuudenhaluisen valinta.

Kotijuhlissa saa leikitellä

PI5 muoti 3

Juhla-asu voi tänä vuonna olla yksinkertaisempi, kun lisäät asustein ja koruin tyyliisi mielenkiintoa ja juhlavaa kimallusta. Helpoimmillaan teet juhlavan kampauksen lisäämällä hiuspinnejä hiuksiisi, olipa hiusmittasi mikä tahansa. Lisää kampauksen yksityiskohtia myös muilla hiuskoruilla. Juhlissa paljon ei ole liikaa!

Enää ei kenkä purista!

PI5 muoti 4 Korkeat korot ovat monelle juhlan merkki. Jos jalkasi eivät ole tottuneet koroilla koreiluun tai jalat kipeytyvät helposti korkokengissä, ota käyttöön tämä testattu, monen julkkiksenkin suosima vinkki: Hanki korkokengät tai korkeakorkoiset sandaletit, jotka ovat puoli kokoa jalkojasi suuremmat. Näin voit sujauttaa korkokenkien kärkeen tai sandalettien pohjalle silikonisen puolipohjallisen. Se antaa päkiän alle reilusti pehmeyttä ja nostaa jalkaa hivenen taaksepäin, jolloin kenkä tuntuu sopivan kokoiselta.

Kun jalat sitten turpoavat pitkän seisomisen jäljiltä, poista puolipohjallinen kengän kärjestä tai pohjalta. Jalka saa tällöin puolikkaan kengänkoon verran kaivattua lisätilaa.

Lisää vinkkejä juhlatyyliin:

JULKAISTU   6.5.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Janita Autio

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?