1. Kuivashampoo pelastaa aamusi

Vaikka hiuksesi eivät olisi vielä likaiset, suihkauta hiustyveen kuivashampoota. Anna vaikuttaa puoli minuuttia ja harjaa. Kuivashampoo antaa myös volyymia latistuneisiin hiuksiin.

2. Riittävä vaikutusaika?

Paras lopputulos syntyy, kun annat tuotteiden vaikuttaa. Tarkista, että ennen föönausta tai muuta lämpökäsittelyä lisäämäsi muotoilutuote sisältää lämpösuojan. Kihartaessasi tai suoristaessa hiuksiasi lisää muotoilutuote noin 5–10 minuuttia aiemmin, jotta tuote ehtii imeytyä hiukseen. Muista, ettet koskaan käytä suoristusrautaa märkiin hiuksiin.

3. Hoitoaine ennen shampoota

Testaa tätä vinkkiä tuuheampaan kuontaloon: levitä ensin hoitoaine, anna vaikuttaa ja huuhtele. Pese sen jälkeen hiukset shampoolla, jolloin latistavat hoitoainejäämät huuhtoutuvat pois, mutta hoitovaikutus pysyy.

4. Huolehdi hiuslatvoistasi

Latvoihin lisättävät hoitoöljyt ja seerumit vahvistavat latvaa ja suojaavat sitä lämpökäsittelyiltä. Pesujen välillä voit lisätä latvoihin myös hiusöljyä.

5. Sähköiset hiukset?

Pidä kurinpalautus talvi-ilman sähköistämille hiuksille. Sähköisyyttä voi estää käyttämällä hiuksiin jätettävää hoitoainetta sekä luonnonharjaksista hiusharjaa. Myös suihkaus kevyttä hiuslakkaa taltuttaa sähköisyyttä.