Kauneus Meikit Kevätmeikki

Kysy mitä vain silmämeikin pohjustuksesta

Meikkitaiteilija Ida Jokikunnas kertoo parhaimmat vinkit silmämeikin pohjustukseen ja silmänalusten hoitoon sekä valitsee luottotuotteensa.


Kolme kysymystä kauneudesta

Vinkit tummille silmänalusille

Minulla on tummat silmänaluset. Miten peitän ne parhaiten ja niin, etten korosta silmäryppyjäni?

Ida Jokikunnas, meikkitaiteilija ja stylisti: ”Silmänalusten hyvä kosteutus mahdollistaa parhaimman lopputuloksen ja ehkäisee jo itsessään tummuutta. Kosteuta silmiä ympäröivä iho huolellisesti ennen meikkausta ja anna voiteen asettua muutama minuutti ennen meikin levitystä. Valitse ihon sävyäsi mahdollisimman lähellä oleva kosteuttava ja koostumukseltaan kevyt peitetuote silmien alle.

Painele peitevoide kevyesti sormin tai siveltimellä, älä vedä. Valokynä viimeistelee tummuuden häivyttämisen. Levitä valokynää kevyesti varjokohtiin ja silmien sisänurkkiin. Painele se juuri niihin kohtiin paikoilleen, jolloin et korosta esimerkiksi silmäpusseja. Muista, että liian vaalea peitevoide vain korostaa silmänalusten tummuutta ja paljon käytettynä korostaa juonteita.”

Miten pohjustaa silmäluomien iho niin, että meikki pysyy paikallaan?

Asiantuntijana Ida Jokikunnas: ”Luomiprimer tai voidemainen luomiväri pitävät hikoilevan luomen meikit paikoillaan. Voidemainen luomiväri toimii jo itsessään silmämeikkinä. Sitä voi käyttää arkenakin silmiä korostamassa.”

Miten löydän sopivan meikkituotteen sävyn kasvoilleni?

Asiantuntijana Ida Jokikunnas: ”Ihon sävy vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Kun löydät hyvän meikkivoiteen sävyn, hanki siitä sekä tummempi että vaaleampi sävy ja sekoita niistä kämmenselälläsi kuhunkin vuodenaikaan sopivin sävy kasvoillesi.”

Lue lisää:

JULKAISTU   4.9.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Sanna Lehto

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?