Vähemmän järjestelyjä ja sotkua

Iso asia kodin ulkopuolella järjestettävissä synttäreissä on niiden vaivattomuus. Kun järjestää juhlat poissa kotoa, ei tarvitse miettiä tilanahtautta, eikä itse huolehtia järjestelyistä ennen juhlia tai siivouksesta juhlien jälkeen. Riittää kun lähettää kutsut vieraille, ja juhlissa aikuisellakin on aikaa olla lasten kanssa.

Ohjelma valmiina

Valmiilla Rush- tai HopLop-synttäreillä on aina oma synttäriemäntä tai -isäntä, joka huolehtii siitä että huone on oikeaan aikaan katettuna, tuo mahdolliset lahjat valmiiksi huoneeseen, laittaa tarjoilut esille ja lopuksi vielä korjaa jäljet. Syntymäpäiville ei tarvitse keksiä ohjelmaa. Kun lapset viihtyvät, myös aikuisilla on mukavaa.

synttarit

Juhlahumuun kuuluu

Rush Finland: Juhlapakettiin voi lisätä hyppylippujen ja -sukkien lisäksi erilaisia tarjoiluita. Halutessasi voit varata oman temppuohjaajan, joka ohjaa ja opettaa lapsia trampoliineilla, ja pitää synttäriporukan kasassa.

HopLop: Kaikkiin synttäripaketteihin sisältyy sisäänpääsyt, oma juhlahuone ja valitut tarjoilut kattauksineen. Jokainen vieras saa myös yhden pelipoletin, jolla pääsee muun muassa ajamaan hauskoilla sähköautoilla. Aikuiset valvojat voivat nauttia ilmaisesta kahvitarjoilusta. Edullisimpaan tarjoilupakettiin kuuluu mehua, popcornia, karkkia ja jäätelöpallokakku. Lisäksi on mahdollista tilata esim. hedelmiä, lämmintä ruokaa kuten hampurilaisia tai lihapyöryköitä ja ranskalaisia. Erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan. Vieraille voi myös halutessaan tilata kivat kotiinviemislahjat muistoksi.

Synttäriteemat ja -huoneet

HopLop: Juhlateemojamme ovat prinsessa, merirosvo, avaruus ja disco. Huoneiden sisustus, tunnelmaa luovat musiikit ja äänet sekä kattaukset ovat teeman mukaiset. Tarjolla on neljä erilaista ja erihintaista tarjoilupakettia, joita voi toki tarpeen mukaan muokata.

Rush Finland: Synttärihuoneet ovat värikkäästi sisustettuja, ja osassa on myös erilaisia aktiviteetteja. Kattaustarvikkeet kuuluvat kaikkien synttäripakettien hintaan.

Turvallisuus huomioiden

HopLop: Leikkiaktiviteettimme on suunniteltu turvallisiksi kaiken ikäisille ja taitoisille lapsille. Olemme ottaneet turvallisuusasiat huomioon jokaisessa yksityiskohdassa. HopLop-synttäreillä tulee olla yksi valvoja kymmentä lasta kohden. Halutessaan voi myös varata maksullisen synttärivalvojan HopLopin puolesta. Lisäksi synttäriemäntä ja koko HopLopin henkilökunta huolehtivat juhlijoiden turvallisuudesta.

Rush Finland: Ennen juhliin saapumista jokaisen lapsen tulee käydä sähköinen turvaohje läpi yhdessä huoltajansa kanssa. Lisäksi paikan päällä puistossa katsotaan turvallisuusvideo, johon on koottu kaikki tärkeimmät ohjeet turvallisuuteen liittyen. Trampoliinialueella on myös useita valvojia, jotka katsovat että pomppiminen ja temppuilu tapahtuvat turvallisesti.

rush-pirkkaan3 web

Kutsuissa huomioitava

Rush Finland: Nettisivuiltamme saa tulostettua synttärikutsupohjan, johon on valmiiksi merkitty ohjeet esimerkiksi turvaohjeen täyttämistä varten. Lisäksi vieraita kannattaa neuvoa pukeutumaan joustaviin, kevyisiin sisäliikuntavaatteisiin ja ottamaan juomapullon mukaan, sillä pomppiessa tulee kuuma ja kova jano. Vieraita on hyvä ohjeistaa tulemaan paikalle jo hyvissä ajoin, jotta hyppyaikaa ei kulu alkuvalmisteluihin.

HopLop: Juhlakenkiä ei tarvita. HopLopissa seikkaillaan sukat jalassa.

Maksun aika

HopLop: Juhlan hinta alkaen 18,90 € / lapsi.

Rush Finland: Synttärit maksavat hyppyajasta riippuen joko 21 € / henkilö tai 26 € / henkilö. Hintaan sisältyy sisäänpääsy puistoon, Rush-trampoliinisukat, juhlahuone kattauksineen, yhden valvojan sisäänpääsy trampoliinialueelle ja synttäriemännän apu juhlien aikana. Tarjoilut voit joko tilata kauttamme lisämaksua vastaan tai halutessasi voit tuoda tarjottavat itse mukanasi.

Kun ottaa huomioon kotona järjestettävien juhlien kustannukset: kakku ja muut tarjoilut, koristeet, mahdolliset ohjelmaan liittyvät rekvisiitat; kotona järjestettävien syntymäpäivien hinta voi olla melko lähellä kodin ulkopuolella järjestettyjen synttäreiden kustannuksia.

Muistathan, että Rush- ja Hoplop-synttärit ovat todella kysyttyjä, joten varaus synttäreistä kannattaa tehdä hyvissä ajoin.

Lähteet: Tomi Pulkki Hoplopista ja Mikko Vihersalo Rush Finlandista