Loppukesän vitamiiniruiske

Käytäthän jo C-vitamiinia ihollesi? Kokeile, sillä se kirkastaa, kiinteyttää ja suojaa ihoa sekä auttaa vaalentamaan pigmenttiläiskiä.

Formula 10.6.0 Bright Side Vitamin C -AHA-kasvonaamio 11,90 €. It’s Skin Have A Orange -puhdistusvaahto 5,25 €. Physicians Formula Skin Booster Vitamin Shot Brightening -seerumi 18,90 €. Tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit.

C-vitamiinia kannattaa käyttää ihonhoidossa ympäri vuoden, mutta kesän jälkeen se tarjoaa kasvoille kivasti kirkastusta. Koska C-vitamiini osallistuu ihon kollageenisynteesiin, se auttaa pitämään ihon kiinteänä ja täyteläisenä.

C-vitamiini myös kirkastaa ihon pintaa ja auttaa vaalentamaan mahdollisia pigmenttiläiskiä. Lisäksi C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joten se suojaa ihosoluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapettumiselta – ja siten ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. C-vitamiini ei herkistä ihoa UV-säteille, kuten esimerkiksi A-vitamiini usein tekee, joten C-vitamiinia voi käyttää huoletta myös päiväsaikaan – ja suojaominaisuuksien vuoksi kannattaakin! Muista silti myös UV-suojakerroin C-vitamiinin lisäksi.

C-vitamiinia käytetään kosmetiikassa puhdistustuotteissa, seerumeissa, voiteissa ja naamioissa. Yleensä suurin pitoisuus vitamiinia on seerumeissa eli tehotiivisteissä, jotka levitetään puhdistetulle iholle päivä- tai yövoiteen alle.

Arjen apujoukot

arjen apujoukot

*Silmänympärysvoiteen levityskärjellä voi hieroa turvotuksen pois. Polaar Icy Magic Eye Cream 32,90 €. Geelinaamiot kirkastavat ja kosteuttavat silmänympärysihoa. Purederm Gold Energy Hydrogel Eye Patch 19,90 €/60 kpl. Ekologisilla pestävillä pesulapuilla voi korvata vanun. Mukana tulee pesupussi. Pirkka Bambupesulappu 5,25 €. Meikkisivellin sopii sekä puuterisen että nestemäisen meikkivoiteen levitykseen. Huikea hinta-laatusuhde. Real Techniques Animalista Duo Fiber Powder Brush 12,90 €. Kotimainen öljysekoitus hoitaa partaa ja antaa metsäisen tuoksun. Shave Club Finland Metsuri partaöljy 10,95 €. Punainen luomuhuulipuna näyttää upealta sekä päivettyneellä että vaalealla iholla. Lavera Lipstick Beautiful Lips Colour Intense 49 Blooming Red 11,90 €. Luomukasvovoide antaa iholle välitöntä hehkua roosalla pigmentillä. C-vitamiini kirkastaa ja suojaa ihoa. Garnier Bio Rosy Cream 10,99 €. Vaurioituneiden hiusten shampoo ja hoitoaine vahvistavat hiuksia ja ehkäisevät uusia tuhoja. Biozell Bioplex Bonder No 1 Shampoo ja No 2 Conditioner 12,90 €/kpl. Kaikki tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit. *

Tarvitset ainakin tämän

Inkuto-shea-butter

Loppukesän huippuhankinta on shea- eli karitevoi, joka ravitsee kasvojen ja vartalon ihoa sekä hiuslatvoja. Kokeile myös kynsinauhojen hoitoon! Hajustamaton sheavoi sopii atoopikoillekin. Inkuto Shea Butter Natural 22,95 €, valikoidut K-Citymarketit.

Millainen hammastahna sopii sinulle?

Hammastahna voi auttaa, jos sinulla on herkät ikenet tai vihlovat hampaat. Tahnalla voit myös poistaa pinnallisia tummentumia ja huijata valkoisemmat hampaat. Hammaslääkärit suosittelevat kaikille fluorihammastahnaa, koska se ehkäisee reikiintymistä. Fluoripitoisuus ilmoitetaan tahnatuubissa. Yli 6-vuotiaille sopiva annos on 1450 ppm fluoria kahdesti päivässä. Jos kärsit aftoista, natriumlauryylisulfaatiton tahna voi auttaa.

hammastahnat

1. Hohtavampi hymy! Sensodyne Repair & Protect Whitening -tahna 4,29 €. 2. Luomuhammastahna vahvistaa hampaita fluorilla. Urtekram Mint Fluor Toothpaste 2,99 €. 3. Alkoholiton suuvesi täydentää tahnan vaikutusta ja raikastaa suun. Parodontax Daily Care Extra Fresh 7,29 €. 4. Uudenlaisesta tuubista saa käytettyä joka pisaran. Tahna kosteuttaa ikeniä. Colgate Elixir Gum Booster 7,75 €. 5. Bambuvartinen harja on biohajoava. Humble Brush 3,79 €. Tuotteet K-Citymarket tai valikoidut K-Citymarketit.

Lue lisää:

JULKAISTU   2.8.2021TEKSTI   Hanna PesonenKUVAT   Kristiina Kurronen, valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?