K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Luonnollinen meikki juhlaan

Luonnollinen meikki juhlaan

Kauneus
Kauneustoimittaja Ida Jokikunnas opastaa kuinka pitää kasvot lähes meikittömän näköisenä, vaikka kasvoilla onkin meikkiä.

Uuden ajan juhlameikki ei ole enää paljon meikkiä ja tummat silmät tai vahvat huulet. Meikitön juhlameikki on tärkein avain luonnolliseen juhlaeleganssiin.

Meikittömyydellä tarkoitetaan sitä, että iho ja kasvot kokonaisuutena pyritään pitämään lähes meikittömän näköisenä, vaikka kasvoilla onkin meikkiä. Silloin korostetaan ihon upeutta ja tehdään raikkaampi versio sumusilmistä. Tämä selkeästi luonnollisempi juhlameikki vie vuosia pois kasvoilta.

Meikitön juhlameikki

  1. Kosteuta ja pohjusta iho huolellisesti. Lisää meikkivoidetta kevyesti iholle vain niihin kohtiin, jotka tarvitsevat peittoa tai tasoitusta. Lisää sitten hehkua ja kuultoa iholle kasvojen korkeimpiin kohtiin unohtamatta luonnollista rusoitusta poskille. Sipaise lämpöä aivan kevyesti niihin kohtiin, joihin kevätaurinko paistaa. Unohda puuteri kokonaan, jotta iho kuultaa luonnollisena kuin siinä ei olisi meikkiä lainkaan.

  2. Levitä luomille kevyesti eri nudesävyjä, mattaista luomivakoon ja helmiäistä liikkuvalle luomelle sekä silmien sisänurkkiin. Rajaa kevyesti ruskealla rajauskynällä yläripsien alapuolelta aivan ripsien tyveen ja levitä sitten aavistuksen tummenpaa sävyä rajauksen tavoin ripsien yläpuolelle. Tällä saat terävöitettyä katseen ja silmämeikin kevyen sumuisuuden. Harjaa lopuksi ripsiväriä ylä- ja alaripsiin.

  3. Harjaa vielä kulmat läpi ja vahvista niitä kevyesti kulmakynällä tai kulmapuuterilla. Muista piirtää karvamaisin vedoin kulmien lomaan ns. lisää karvoja. Tämä tyyli takaa luonnolliset kulmat ilman tarkkoja viivoja. Harjaa lopuksi kulmat vielä läpi, jotta kynän tai siveltimen jälki pehmentyy.

  4. Valitse huulille lähellä omien huultesi oleva nudesävy. Nudehuulet korostavat omia huuliasi näyttämättä meikatuilta. Rajaa huulesi tarvittaessa ja levitä puna. Lopuksi voit lisätä myös metallinhohtoista huuliväriä tai kiiltoa tuomaan muhkeutta huulille ja pienen särmän muutoin luonnolliseen juhlameikkiin. Voit myös lisätä samaa tuotetta silmiin liikkuvalle luomelle, joka sitoo meikin kauniiksi kokonaisuudeksi.

Näitä tuotteita käytettiin kuvan juhlameikissä

Lumene Invisible Illumination Instant Glow UV Primer -auringolta suojaava meikinpohjustaja SK 30 29,90 €, L’Oréal Paris Bonjour Nudista Awakening Skin Tint -BB-voide 17,90 €, Rimmel Hide the Blemish -hoitava peitepuikko 6,10 €, IsaDora Face Glow Bronzing Wheel -kasvojen korostuspaletti 26,90 €, Lumene Invisible Illumination Watercolor Blush -nestemäinen poskipuna 27,90 €, Maybelline Total Temptation -luomiväri- ja korostuspaletti 19,50 €, Lavera Soft Eyeliner brown 5,90 €, L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof -ripsiväri 14,90 €, Essence must have eyebrow powder 1,89 €, Rimmel 1000 Kisses Lipliner 5,30 €, Max Factor Lipfinity -huulimaali sävy 6 Always Delicate 12,90 €, Maybelline SuperStay 24H Setting Spray –meikinkiinnityssuihke 11,90 €, K-Citymarket. Katso K-Citymarketin kosmetiikka- ja kauneustuotteiden saatavuus: K-Citymarket.fi > Meikit ja kosmetiikka

IsaDora Matt Metallic Liquid Lipstick -huulipuna 13,50 €, Hehku.fi.

Oliko juttu hyödyllinen? Kyllä ( 23 ) Ei ( 3 )
Tyyli
Koti
Hyvinvointi
Ihmiset
Niksi-Pirkka
Sisustus ja remontointi
Maalin värimalli
Ison pinnan maaliväriä valitessa tarvitsee ison värimallin. Nappaa maalikaupasta mukaasi kuusi pientä värimallikorttia ja teippaa ne yhteen. Helpottaa oikean sävyn valintaa, eikä tarvitse postia odotella!
0 2 0
Tekniikka
Tablettiteline Duploista
Tablettiteline Duploista
Tabletille voi tehdä seisontatuen helposti Duploista. Tarvitset vain yhden Duplo-aluslevyn, vaikkapa 6×12 kokoisen, ja muutamia peruspalikoita. Laita osa peruspalikoista levyn toiseen pitkään reunaan riviin, jossa on 3-4 kerrosta. Rivi tukee tablettia takaa. Tee lisäksi palikoista eteen matala rivi, joka tukee tablettia edestä.
0 3 0
Ruoka ja juhlat
Rasvat ongelmana
Vuoraa mainoksia hella- ja pöytätasoille paistinpannun ympärille jauhelihoja paistaessasi. Kaikki rasvapisarat lentävät papereihin. Maalarinteipillä suojat pysyvät seinälläkin. Helpompi suojata pinnat kuin kuluttaa puoli rullaa talouspaperia.
3 0 0
Ruoka ja juhlat
Valkosipuliässä
Levitä valkosipulituorejuustoa kaneliässien päälle. Toimii yllättävän hyvin.
0 2 0
Ekoniksit
Led-öljylamppu
Ledi-öljylamppu
Aseta tarra-led-lamppu öljylampun pohjaan, niin vanhakin öljylamppu saa uuden "elämän"
1 3 0
Ruoka ja juhlat
Kukkamaljakot juhlapöytiin
Kukkamaljakot juhlapöytiin
Leikkaa muovipulloista yläosa pois ja saat uusiokäyttöä pulloilla juhlapöytiin. Ota mukaan myös haudalle, kun viet irtokukkia, sieltä usein maljakko hävinnyt.
0 4 0