Iho tarvitsee kosteutusta talven jälkeen

Ihon kosteutus on äärimmäisen tärkeää päivittäin. Ilmastomme on hyvin kuiva ja varsinkin talven jäljiltä iho kaipaa runsaammin kosteutta kuultaakseen kauniisti. Kasvoille on hyvä valita oman ihotyypin mukainen kosteusvoide. Muun muassa sinkkiä ja minttua sisältä Laveran kasvovoide pitää epäpuhtaudet loitolla. Levitä voide kasvoille aina vasta kasvoveden jälkeen. Myös vartalon säännöllinen kosteutus on hyvä ottaa päivittäisrutiiniksi. Vartalolle voide olisi hyvä levittää ihon ollessa vielä hiukan kostea peseytymisen jälkeen.

Aloe vera hoitaa ikeniä

Suusta imeytyy paljon aineita verenkiertoomme, joten moni haluaa luottaa luonnonkosmetiikan tuotteisiin suunhoidossa. Fluoriton Aloe Vera hammastahna sopii hyvin fluoria vältteleville. Aloe veran antiseptiset ja parantavat vaikutukset auttavat ehkäisemään ientulehduksia ja hoitavat nimenomaan ikenien kuntoa. Jopa vertavuotavien ikenien hoitoon aloe vera -hammastahna voi tuoda apua.

Meikittömän näköinen meikki

Kevään luonnollinen meikkitrendi syntyy mahdollisimman raikkaasta ihosta. Iho pyritään pitämään meikittömän näköisenä, jotta ihon oma luonnollinen hehku pääsee kuultamaan läpi. Parhaimpia kevätmeikkejä iholle ovat sävyttävä päivävoide ja aurinkopuuteri. Päivävoide tasoittaa ihonsävyä meikin tapaan, mutta kosteuttaa samalla ihoa ja takaa kuullon koko päiväksi. Pienen päivetyksen kasvoille tuo sipaisu aurinkopuuteria. Lämpö kasvoilla korostaa silmien väriä ja sopii vaaleampien vaatteiden rinnalle täydellisesti. Muista kuitenkin maltti aurinkotuotteen kanssa, jotta kaula ei näytä vaaleammalta kuin kasvojen iho. Laita aurikopuuteria kevyesti vain niihin kohtiin kasvoilla, johon aurinko luonnollisesti osuisi.

Apua herkällekin hiuspohjalle

Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy shampoita ja hoitoaineita jokaiselle hiustyypille. Varsinkin herkän ja ongelmaisen hiuspohjan omaavien on hyvä kokeilla luonnonkosmeettisia tuotteita. Huoneilma ja talven kuivattamat kutrit saadaan parhaiten eloon lisäkosteutuksella. Hiuksiin jätettävää hoitosuihketta voit suihkutella hiuksiin vaikka päivittäin.

Luonnonkosmetiikkaa miehille

ManCave-luonnonkosmetiikkasarjassa on kaikki tarvittava dödöistä partaöljyihin. ManCave -sarjan jokaisessa tuotteessa on mielenkiintoisia yksityiskohtia, esimerkiksi viskiarominen hoitava muotoiluvoide hiuksille. Kosteusvoiteessa raaka-aineina ovat muun muassa eucalyptus, kofeiini, sheavoi ja E-vitamiini, jotka pitävät ihon tehokkaasti kosteutettuna. Alumiiniton ja alkoholiton deodorantti ei ärsytä ihoa, eikä tuki huokosia: kamomillauute hoitaa ihoa ja antibakteeriset ominaisuudet poistavat tuoksut.