K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Päivitä meikkipussisi!

Päivitä meikkipussisi!

Kauneus
Uudista arkimeikkisi tuotteet ja sävyt loppukesään. Ehkä löydät uuden suosikki-huulivärin tai ihastut käärmeenmyrkyn kaltaiseen seerumiin?

Lomien jälkeen meikkipussisi kaipaa uusia luottotuotteita. Jos itsellä ei ole aikaa tähän, tutustu Hehkun meikkipussin päivityspalveluun, jossa käydään läpi juuri sinulle sopivat värivaihtoehdot ja valitaan tarpeisiisi sopivat tuotteet. Palvelun yhteydessä saat meikeistä ja meikkitarvikkeista 20 prosentin alennuksen.

1. Tunnetko m-meikit?

Puhtaisiin, jauhettuihin mineraaleihin pohjautuvat mineraalimeikit, kuten BareMinerals-mineraalipuuteri, sisältävät vähän tai ei lainkaan lisäaineita. Mineraali-meikkien fanit hehkuttavat lopputulosta ja muistuttavat, että levitykseen käytetään kabuki-sivellintä.

2. Koreaa iholle

It's Skin -sarjan mehiläisvahaseerumi on kehitelty parantamaan ihon puolustuskykyä ja silottamaan ihoa. Käärmeen myrkyn tapaisia aminohappoyhdistemolekyylejä sisältävässä seerumissa on puolestaan ikääntymisprosesseja hidastavia ominaisuuksia.

3. Piiloon nopeasti

Aina välillä tulee tarve piilottaa jotakin kasvojen iholta. Nestemäisen L’Oréal Paris True Match Concealer -peitevoiteen valoa tuova koostumus mukautuu hyvin iholle.

4. Putipuhtaaksi

Puhdista iho päivittäin, vaikka et meikkaisikaan. Kaksiosainen Lumene Lähde Pure Arctic Miracle -puhdistusvesi sisältää puhdistavien ainesosien lisäksi ihoa hoitavia öljyjä. Se poistaa vedenkestävän meikin nopeasti. Sopiva herkälle iholle, ei sisällä silikoneja tai hajusteita.

5. Päivän pelastus

Pitkä päivä töissä ja illalla menoa, miten käy meikin? Ota käyttöön Maybelline New York Superstay Setting Spray -meikinkiinnityssuihke, joka meikin viimeistelyn lisäksi pitää sen paikallaan tuntikausia. Suihke hillitsee myös ihon kiiltämistä.

6. Käsilaukkukamaa

Uusi suosikkituote meikkipussiin: ihon kiiltoa poistavat Nyx-kasvopaperit. Selluloosasta valmistetut paperit imevät ylimääräisen talin kasvojen iholta.

7. Pusunkestävä?

Toimituksessa testattu Maybelline New York Super Stay Matte Ink -huuliväri pysyy huulilla pitkään, pikkutunneille asti. Nestemäinen huuliväri levittäytyy hyvin, tarjoaa matan lopputuloksen ja lupaa kestää jopa 12 tunnin ajan.

Lisää luettavaa:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 15 ) Ei ( 3 )
Niksi-Pirkka
Merkkiviiva pesuainemittaan
Pyykkiä pestessä on aina hankala tihrustaa mitasta, montako milliä pyykki vaatii pesujauhetta. Piirrä permanenttitussilla selkeä viiva koko mitan ympäri (veden kovuus ja pyykin keskimääräinen likaisuus huomioiden), niin johan näkyy oikea määrä joka kerta!
0 0 0
Haalarin vessasuoja
Haalarit päällä on hankalaa käydä vessassa, koska julkiset vessat voi olla ällöjä. Ota haalarin taskuun muovipussi, johon voit vessaan mentäessä sulloa haalarisi yläosan, jolloin ei tarvitse varoa haalarin osumista lattiaan. Muovipussin voit kääntää puhdas puoli ylöspäin takaisin taskuun jatkokäyttöä varten.
1 4 0
Maski avuksi uuninpuhdistukseen
Uuninpuhdistusainetta ei sovi hengittää uunia tai grilliä putsatessa. Aseta kasvomaski tiiviisti kasvoillesi uunin puhdistuksen ajaksi. Näin kemikaali ei yskitä eikä ärsytä hengitysteitä.
0 4 0
Leipä jumissa?
Jäikö leipä jumiin leivänpaahtimeen? Ei hätää, sillä keittiösaksilla saat helposti otteen pohjalle pudonneesta leivästä. Muista ottaa töpseli pois seinästä.
0 4 0
Jalkurit kenkien päälle
Tee itsellesi jalka-kalurit: jalkurit eli jalkapöydän päälle tulevat säärystimet vanhan villapaidan hihoista. Valitse sellainen neule, jonka hihansuusta jalkasi mahtuu läpi. Hiha ratkotaan irti paidasta ja virkataan auenneet lenkit kiinni. Mikäli hiha yltää varpaille asti, kannattaa ommella kuminauhaa, jotta jalkuri pysyy paikoillaan. Näin saat ihanaa lämmikettä kengän päälle.
0 5 0
Pinttymän poisto
Jos wc-pytyn pohjassa on pinttynyttä likaa ja kalkkia, niin laita illalla vajaa litra etikkaa pyttyyn. Aamulla saat harjata pytyn puhtaaksi helposti ja ekologisesti.
0 5 0