PI319 muoti1

Naisellinen kevätmuoti

Kukkakuosit, naisellisuus ja hempeät sävyt ovat palanneet, ja kevään trendeissä annetaan sijaa herkkyydelle.

Tänä keväänä asusi laskeutuu kauniisti, siinä on naisellisia leikkauksia ja herkkää kukkakuosia. Naisellisen tyylin kruunaa hiuksiin asti jatkettu pehmeys. Pienen, hyvän särmän romanttiseen tyyliin tuovat selkeälinjaisemmat korut tai muut asusteet.

Hullaannu naisellisuudesta, mutta sijoita kokonaisuuteen yksi tyylistä poikkeava asuste tai vaate.

Rento ja raikas tyyli

PI319 muoti2

Kevään työtyyli karsii tummat sävyt ja tiukat jakkupuvut pois toimistoista. Tilalle vaihdetaan kauniisti laskeutuvia naisellisia puseroita, ja jakutkin ovat kevyempiä niin materiaaleiltaan kuin sävyiltään.

Hameen tai housujen sijaan puetaan vajaamittaiset farkut, jotka jättävät nilkan kauniisti esiin. Se keventää tyyliä entisestään. Rento, raikas ja tyylikäs, ne ovat kevään työtyylin tärkeimmät sanat.

Klassikot käyttöön

PI319 muoti3

Alkukevät ei ole vielä farkkutakkiaikaa, mutta tämä tyylikkään rento klassikko kannattaa ottaa käyttöön puserona.

Sujauta farkkutakki puseron ja jakun sijaan yllesi. Valkoinen farkkutakki on kevään ja tulevan kesän ehdoton suosikkivaate, ja se on helppo yhdistää mihin tahansa alaosaan sekä asusteisiin.

Skarpisti sporttia

PI319 muoti4

Hyvät materiaalit ja vaatteiden yksivärisyys pitävät tyylin skarppina, mutta vaihtamalla sävyt raikkaampiin vaaleisiin piristät asuasi.

Kevään asusteissa naisellisemmat lippalakit ovat täydellisiä pelastajia huonoille hiuspäiville. Valkoiset kengät ovat yhtä monikäyttöiset ja yhdisteltävät kuin ne tutut mustatkin.

Kevään 2019 muodin väritrendit

Vaaleat ja raikkaat perussävyt tulevat nyt mustan ja tummien sävyjen tilalle. Kirkas valkoinen, haaleampi harmaa ja erilaiset nudesävyt toimivat sävyinä, joita on helppo yhdistellä kaiken kanssa.

Nääiden hempeiden värien rinnalla on tietenkin voimakkaita ja räväköitä värejä, mutta naiselliset ja pehmeät sävyt nousevat eniten esiin. Suosi siis erilaisia pastelleja ja muunnelmia niistä.

Roosan sävykin taipuu moneen erilaiseen sävyasteeseen, ja kaikki ovat yhtä ihania ja trendikkäitä kevään muodissa.

Voit siis periaatteessa pukeutua juuri siihen lempipastelliisi vaikka kauttaaltaan, kun hyödynnät eri sävyasteita. Se antaa kokonaisuudelle moniulotteisuutta ja mielenkiintoa huomattavasti enemmän. Saatat tänä keväänä löytääkin aivan uuden sävyn lemppariksesi!

Kevään 2019 muodin muistilista

  • Vaihda vaaleampiin sävyihin. Pastellit toimivat kaikissa eri sävyasteissa.

  • Kirkas valkoinen toimii kaiken kanssa. Nyt on aika hylätä mustat ja tummat asusteet sekä kengät. Ole rohkeasti naisellinen!

  • Hyödynnä kesän jakkuja ja takkeja keväällä sisäpukeutumisessa. Suosi vaaleita jalkineita, laukkuja, reppuja, vyöalaukkuja kukkaroita.

  • Pidä rapakeleillä eri kenkiä työmatkaan kuin itse työpäivään.

  • Muista pokat! Erilaiset silmälasit tai ylipäätään kehykset ovat trendikkäitä asusteita keväällä. Vaikka et tarvitsisi silmälaseja oikeasti, voit nyt vetäistä pokat nenällä ilman vahvuuksia tyyli edellä.

  • Aina kaiken ei tarvitse olla täydellisesti. Jos on huono hiuspäivä, vedä trendikäs lippis päähän. Jos et ole saanut nukutuksi, niin hyvät pokat pelastaa. Jos kropassa on turvotusta juuri tänään, pue yllesi väljä ja kaunis tunika, joka ei varmasti kiristä kroppaa eikä mieltä!

  • TÄRKEÄÄ! Muista aina nyrkkisääntö: jos haluat viedä huomion pois jostain epävarmasta kohdasta, niin korosta toisaalla. Kiinnitä tyylissäsi katsojan huomio juuri sinne mihin haluat!

JULKAISTU   6.3.2019TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Evelin Kask

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?