pirkka9 meikki

Näyttävämmän meikin aika

Syksyn tullen voi huoletta vaihtaa hiukan näyttävämpään meikkityyliin, myös arkipäivänä.

Näin teet näyttävämmän arkimeikin

  1. Levitä kevyt meikkivoide kasvoille sormin tai kostutetulla meikkisienellä. Laita peittävyyttä vaativiin kohtiin toinen ohut kerros voidetta. Anna sen asettua hetki ja sipaise aurinkopuuteria ohimoille, poskiluille ja leuan alle.

  2. Rajaa silmät liikuttaen pehmeää rajauskynää ripsien seassa ja jopa silmän sisärajoilla ylä- ja alapuolella. Näin väriä tulee myös ripsien tyveen ja luomelle.

  3. Pehmennä tehtyä rajaa luomivärisiveltimellä. Painele rajauksen päälle luomiväriä, jolloin se kiinnittää rajauksen paikoilleen. Häivyttele sitten samaa luomiväriä liikkuvalle luomelle kohti luomivakoa. Viimeistele meikki taivuttamalla ripset ja levittämällä niihin ripsiväriä.

  4. Ryhdistä kasvot viimeistelemällä kulmat. Harjaa kulmiin sävyllistä kulmageeliä. Se harjaa karvat siistiksi, täyttää aukkoja ja tekee kulmista tuuheamman näköiset.

  5. Valitse korkeakiiltoinen marjansävyinen huulipuna ja painele sitä sormin huulille. Näin huulimeikistä tulee utuisempi ja luonnollisempi. Sormiin jääneen punan voit lopuksi painella poskille poskipunan asemasta.

Lue lisää

JULKAISTU   28.8.2019TEKSTI   Tanja RinkinenKUVAT   Eero Kokko ja valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?