Kuin kevään ensimmäinen mehiläinen

Kevään voimakkaat väritrendit saavat auringon paistamaan. Vahvojen värien rinnalla tyylikkään mustat ja yksinkertaiset asusteet nousevat upeasti esiin.

Keltainen mywear-farkkutakki ja -caprit sekä Iberon aurinkolasit, K-Citymarket. Musta Herschel-vyölaukku, The Athlete’s Foot -verkkokauppa ja -liikkeet.

PI4 puke 2

Urheilukentän laidalta

Vaikka et viettäisi aikaasi urheilukentillä, se ei estä ottamasta sieltä ideoita pukeutumiseen. Sporttisuus ja jopa alleviivaavan selkeä lajimuoti on nousussa kevään katumuodissa. Inspiroidu urheilulajeista, asustamalla saat tyylisi muutettua vaikka golffarista tennispelaajaksi.

Oranssi b.Young-kukkapaita ja valkoiset b.Young-culotteshousut, valikoidut K-Citymarketit. Filan lippapäähine, The Athlete’s Foot -verkkokauppa ja -liikkeet. Mustavalkoiset Nike-tennarit, Intersport.

PI4 puke 7

Raitaa raidalla

Tänä keväänä raitaa saa olla eri muodoissa samassakin asussa. Lahkeet levenevät kohti kesää, ja näin sporttiset alaosat saavat naisellisemman ilmeen. Yhdistele rohkeasti urheilulenkkarit ja reput naisellisempiin puseroihin, myös jakkuihin. Vain mielikuvituksesi on rajana toimistotyylin ja sporttityylin sekoittamisessa.

Valkoinen b.Young -jakku ja sen alla -raitapusero sekä Madden Girl slingback-reppu, valikoidut K-Citymarketit. Kaulalla Iberon kaulakoru ja jalassa valkohopeat Marco Tozzi -lenkkarit, K-Citymarket. Adidas Originals Flared Track Pant -trumpettimalliset housut, The Athlete’s Foot -verkkokauppa ja -liikkeet.

Kevään asenne-asusteet

Asusteiden tyyli henkii nyt eniten 90-lukua, mutta niissä on vaikutteita 80-luvusta aina vaihtuvaan 2000-lukuun saakka. Ripaus 70-lukusta nähdään sitten lähempänä kesää.

Kun kaipaat innoitusta vaatteisiin ja varsinkin asusteisiin, kaiva esiin kuvia vaikka vuodelta 1997. Se on vuosi, jonka tyyli on lähes identtinen tähän vuoteen.

PI4 puke 3

Myös koruissa on samojen aikakausien trendejä: hiuspinnejä, choker-koruja ja näyttäviä renkaita korvissa.

Aurinkolasit eivät ole suuria puoliksi kasvoja peittäviä, vaan selkeästi kapeampia ja pienempiä. Muotoja on monia erilaisia, ja kaikki ovat yhtä trendikkäitä.

Iberon kaulakoru ja rengaskorvakorut, K-Citymarket. Sininen b.Young-farkkumekko, valikoidut K-Citymarketit.

PI4 puke 6

Lenkkarit ovat suoraan 90-luvulta paksuine pohjineen. Mitä enemmän lenkkarisi muistuttavat Spice Girls -jäsenten kenkiä heidän kulta-aikanaan, sitä paremmin olet sisällä tämän hetken jalkinetrendeissä.

Fila Strada Low -lenkkarit, myös valkoisina, Kookenkä.fi. Sininen mywea Cadiz-matkalaukku, musta Donna Nerelli Mia-olkalaukkuk ja mywear-treenitrikoot, K-Citymarket.

PI4 puke 4

Värit asusteissa ovat selkeitä ja vahvoja, kuten kevään vaatteissakin. Erilaiset yli olan vedettävät reput ja vyölaukut on nyt paras ja trendikkäin laukun korvike.

Adidas Original Adibreak Track Pants -verkkarit ja Adidas Originals Solid Crew -sukat, The Athlete's Foot. Mustat IMAC-sandaalit, K-Citymarket.

PI4 puke 5

Siniset mywear-loaferit, K-Citymarket. Valkoiset b.Young-culottes-housut, valikoidut K-Citymarketit.