K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Parhaat hittilahjat pukinkonttiin

Parhaat hittilahjat pukinkonttiin

Kodin talous
Mitä tänä jouluna löytyykään pukinkontista? Tässä valikoima takuuvarmoja hittejä ja hyödyllisiä uutuuksia!

Miltä kuulostaisi lihashuoltovasara? Entä flossaava laiskiainen tai vuorovaikutteinen ilmapallokoira? Tai ehkä sittenkin Mauri Kunnaksen uusin joulukirja tai langattomat nappikuulokkeet? Remonttimiehen ehdoton toivelahja on ahtaisiinkin paikkoihin ulottuva viimeistelynaulain.

Kokosimme valikoiman joulun hittejä sekä hyödyllisiä uutuustuotteita, näistä löydät varmasti jokaiselle jotain!

Hauskaa ja hyödyllistä

hauskaa ja hyodyllista

Käyttölahja on aina saajalle mieluisa, kun se on ajatuksella annettu; vaarille tohvelit, mummille lämmin huopa. Nettipeleihin hurahtanut ilahtuu uudesta hiirestä ja lautapelien ystävää miellyttää Alias-peli perinteisenä tai DIY-versiona. Liikunnan harrastajille sopii sykemittari tai hyppynaru, ja kaikki rakastavat lämpöisiä pörrösukkia!

Barker-villahuopa 49,95€, K-Citymarket. Miesten Noel-kotitohvelit, 29,90€, Kookenkä ja Kookenka.fi. Black Horsen pitkät alushousut, 26,90€, K-Citymarket. Moderni Eglo Hornwood -pöytävalaisin, 49,95€, K-Rauta. Polar Unite -rannesykemittari mittaa palautumisen joka yö ja seurailee univaiheita, 149€, Intersport. Nahkainen hyppynaru, jossa on magneettikiinnitteiset kahvat: Power-kahvat 9,90€ ja nahkanaru 6,90€, yhteensä 16,80€, Intersport. Kaunis Cello Love -pöytäkoriste, 12,95€, K-Rauta. Sony WH-CH710N BT -vastamelukuulokkeet, 149€ (plussa-kortilla 89€), K-Citymarket. Täyteläinen Pirkka Barolo Riserva -punaviini, 0,75l, 29,90€, Alko. Tunnelmallinen koristeauto, 29,95€, K-Rauta. Naisten Kari Traa Himle Glove -nahkahanskat, 69,90€, Intersport. Ladattavassa Prof Focus 900 -taskulamppu, 34,95€, K-Rauta. Fjällraven-reppu sopii kouluunkin, 99,90 €, Intersport. Sidoste-pörrösukat, 7,99€, K-Citymarket. Men’s Collection -lahjapakkaus sisältää ihonhoito- ja puhdistustuotteita, 15,90€, valikoidut K-Citymarketit. FXA-etäisyysmittauslaite, 29,95€, K-Rauta. Do It Yourself Alias, 26,95€, K-Citymarket.

LÄMPIMIN AJATUKSIN

Tavaralahjojen lisäksi kannattaa muistaa myös lahjakortit, jotka voi kätevästi napata mukaan K-Ruokakaupoista!

Katso lisää lahjavinkkejä:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 152 ) Ei ( 27 )
Niksi-Pirkka
Lumikengät
Jos tennis-innostus on päässyt hiipumaan, tee vanhoista tennismailoista lumikengät. Siteiksi käy vaikka minisuksien siteet tai irtohihnat.
2 1 0
Pakastustölkit
Leikkaa pestyt maitotölkit hieman matalammiksi ja tee niihin läpät, jotka taitat kanneksi. Näihin on hyvä pakastaa keitot, marjat ja tehdä vaikka kesäjuhliin jäämöykky booliin. Nämä "tiiliskivet" eivät vie turhaa tilaa pakkasessa.
0 1 0
Avatun viinipullon korkki takaisin
Avattuun viinipulloon on haastavaa saada kunnolla korkki takaisin. Korkkisen korkin saa paikoilleen leivinpaperin avulla. Laita pieni leivinpaperin pala korkin ympärille ja työnnä takaisin pulloon. Näin viini säilyy parempana esim. seuraavaan päivään.
0 1 0
Käsidesiä ostoskärryyn
Kun ruokakauppaan mennessä painat kaupassa olevasta desipullosta suihkun käsillesi, sitä tulee usein niin reilusti, että kädet ovat märkänä. Pyyhkäise kädet ostoskärryn käsitankoon, niin sekin puhdistuu samalla.
0 2 0
Vaatekaapin organisointia
Säästä uusien vaatteiden kauniit pahvilaput ripustusnauhoineen ja pääntieltä irti leikatut satiininauhat. Tee niistä henkariin ripustettavia kestomuistilappuja: silitettävä, korjattava, pestävä, tuuletettu jne. Vaatteet pysyvät aina käyttökuntoisina, ja jo hankittuja vaatteita oppii arvostamaan enemmän. Toimivat myös kirjanmerkkeinä.
0 1 0
Uusi tapa levittää kasvovoide
Levitä kasvovoiteet sormien sijasta kokonaan kämmenselkien avulla. Saat arvokkaat tehoaineet hellimään talven kuivattamia käsiä, ja sormenpäät jäävät puhtaiksi esim. puhelimen ja näppäimistön käyttöä varten.
1 1 0