MM kisakatsomoniksit

Parhaat niksit kisakatsomoon

Niksi-Pirkka tarjoaa kikkoja ja viihdykettä kisakatsomoon. Näillä nikseillä saat penkkiurheiluun mainioita lisämausteita.

Miten penkkiurheilija selviää pitkästä kisaurakasta? Nesteytys, tasapainoinen ruokavalio, lämmittely, unet ja Maamme-laulu? Keräsimme yhteen hyvät, suomalaisten keksimät niksit kisakatsomoon.

1. Muista lämpätä

"Isoista juomapulloista saat oivat käsipainot, kun täytät ne vedellä."

2. Hurraa pompulla

"Jotta oma liikkuminen ei jäisi vain penkkiurheiluksi, niin katso ottelut ja kisat jumppapallon päällä istuen. Kannustaminen käy kuntoilusta!"

3. Sohvaperunan survival kit

"Kerää koriin sohvan viereen omistamiasi hoitovälineitä, kuten jumppamatto ja -nauha, päänraaputin, painot, käsivoide, kipukoukku ja akurullat. Käden ulottuvilta niitä on helppo ottaa käyttöön vaikka televisiota katsellessa ja ystävien tai perheen kanssa seurustellessa, eikä tarvitse maata sohvaperunana."

4. Taktiikkapalaverin paikka

”Jääkiekko-otteluiden aikaan saat kisafiilistä itselle tai kavereille, kun ostat valkoisen tarjottimen ja piirrät siihen sinisillä ja punaisilla tusseilla kiekkokentän linjaviivat ja aloitusympyrät. Tarjottimelta on kiva tarjota kotikatsomolle virvokkeet ja sen kenttää apuna käyttäen jälkipelispekulaatiot muuttuvat entistä lennokkaammiksi."

5.Ei ilmaveivejä!

”Kun tarjotinta ei ole, on kuuma ateria helppo kuljettaa keittiöstä toiseen huoneeseen paksun, ylösalaisin käännetyn laatikonkannen avulla. Jos juoma kaatuu, laatikon reunat estävät nesteen leviämisen ja sotku on helppo pyyhkiä pois."

6. Siisti sipsinsyöjä

”Laita puolikas A4-paperi perunalastuputkilon sisälle. Vedä paperi puoliksi ulos, niin sipsit tulevat siististi näkyville. Ei tarvitse kättä tunkea purkin sisälle."

7. Minne käy sipsin pussista tie?

”Kun sipsit ovat lopussa ja pohjalla on enää murusia: Leikkaa sipsipussin kulmaan reikä, josta sipsin muruset on helppo kaataa suuhun."

8. Perusprinsiipit motivoivat

”Piilota TV:n kaukosäädin. Näin saat liikuntaa, kun joudut nousemaan sohvalta vaihtaaksesi kanavaa mainoksien ajaksi."

9. Maamme-laulu muistiin

"Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa ja suurien urheilukilpailuiden alussa on tapana laulaa Maamme-laulu sekä suomeksi että ruotsiksi. Sanat ja nuotit voi kuvata älykännykän muistiin, jolloin laulu sujuu sekä suomeksi että ruotsiksi. Välttämättä netti ei toimi joka paikassa, mutta kuvat näkyvät puhelimelta."

10. Välipäivän DIY-vinkki

"Askartele vanhoista tai katkenneista jääkiekkomailoista sohvapöytä. Sahaa mailat sopivan mittaisiksi jaloiksi ja runko-osiksi, joista kokoat pöydän kehikon. Vanhasta muovilevystä tulee tukeva taso."

Lue lisää niksejä

JULKAISTU   7.5.2020TEKSTI   Tyttielina KujalaKUVAT   Johanna Kinnari

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)