K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Pienen kodin tehokkaat neliöt

Pienen kodin tehokkaat neliöt

Sisustus
Kun tila käytetään tehokkaasti, pieneen kotiin mahtuu kaikki tarvittava. Tässä vinkit, miten otat tilan haltuun!

Pyörillä kulkeva kuljetusalusta 58 × 29 × 11 cm, 19,95 €, pinottavat H-box-säilytyslaatikot 3,95 €/kpl, tarranumerot 1,99 €/kpl, Cello Industrial -tuoli 59,90 €, Engblad Arkiv -tapetti alk. 43 €/rulla, Cello Nukka -villamatto 160 × 230 cm, Cello-tammilaminaattilattia 24,90 €/m² sekä Ledvance vintage -riippuvalaisin 26,90 € (lamppu myydään erikseen), K-Rauta. Myhome Ilja -tarjotin 45 cm, 44,95 € ja myhome Dot -ruukut alk. 6,99 €, valikoidut K-Citymarketit. Rottinkiovinen kaappi, lundia.fi.

Sängynpääty onkin hylly

PI8 sisustus 4

Sängynpäädyn taakse kätkeytyy kätevää säilytystilaa kirjoille, ja pyörillä kulkeva vaunu on hyvä säilytysapu missä tahansa huoneessa. Hyllytilalla varustettu sängynpääty on toteutettu puutavarasta ja etulevy päällystetty sormipaneelilla.

Sängynpäädyn etulevy Cello sormi -sisustuspaneelia 47,90 €/m². Sängynpääty ja seinä on maalattu Tikkurilan sisustusmaalin sävyllä S491 petrooli. Cello Tracy -tarjoiluvaunu 49,90 €, Cello Pompula -villamatto 140 x 200 cm, 199 € ja Eglo Port Seton -riippuvalaisin 44,95 € (lamppu myydään erikseen), K-Rauta. Myhome Kenno -pussilakanasetti 25,95 €, valkoinen myhome -tyynyliina 3,99 €, Hemtex 24h Chumpy -viltti 29,90 €, myhome Elia -muki 4,99 €, myhome Line -ruukut alk. 6,99 €, myhome Alina -maljakko 9,99 €, Hemtex 24h Elin -säilytyslaatikko 9,90 €, myhome Diamond -koristetyyny 12,99 € sekä harsokukkanippu 14,90 €, K-Citymarket.

Eteinen tekee ensivaikutelman

PI8 sisustus 2

Eteinen pysyy järjestyksessä laatikoiden ja kätevien pienkalusteiden avulla. Naulakot ja kenkätelineet voi myös kätkeä katseilta verhon taakse.

Cello Cai -kenkäteline 39,90 €, Cello Ija -hattunaulakko 39,90 €, Cello Silo -säilytyspussi 14,90 €, pyöreät Cello-vaatekoukut 10,95 €/kpl, pyörällinen Cilla-vaateteline 59,90 €, Cello Basic -säilytyslaatikot 6 l/4,45 €, 12 l/5,75 € ja 18 l/6,85 €, Utu-valmisverho 29,90 € sekä Cello Nukka -villamatto 160 × 230 cm, 179 €, ja Engblad Arkiv -tapetti 43 €/rulla, K-Rauta. Paletti-lahjakassi 3,99 €, puiset myhome-henkarit 4,99 €/4 kpl, ruskeat mywear-nilkkurit 79,95 €, mustat mywear-maiharit 89,95 €, molemmat nahkaa, ja henkareilla roikkuvat vaatteet, K-Citymarket. Takki ja hatut ovat kuvausrekvisiittaa.

Työtila toimivaksi

PI8 sisustus 3

Pienen kodin säilytysratkaisut ja toimiva työtila helpottavat arkea. Töihin ja opintojen pariin on kiva palata, kun työpiste on kunnossa ja tavarat järjestyksessä.

1. Satsaa valaistukseen. Työpöydän ääressä on hyvä olla yksi valaisin työskentelykäyttöön. Se voi olla pöytävalaisin, jalkavalaisin tai pöydän reunaan kiinnitettävä valaisin, joka ei vie tilaa työpöydältä. Valaisimen on hyvä olla suunnattava. Oikeakätinen sijoittaa työpöytävalaisimen vasemmalle.

2. Muista ergonomia. Valitse työtason ja tuolin korkeus niin, että kyynärvarret lepäävät pöytätasolla hartioiden ollessa rentoina. Kun tarvitset työpistettä säännöllisesti, valitse kunnon työtuoli, jonka istuimen ja selkänojan korkeutta voi säätää. Istumisen ja seisomisen vuorottelu sekä tauot ja kevyt liikunta työpäivän aikana vähentävät lihasjumeja.

3. Järjestä tavarat. Työpisteellä on hyvä olla säilytystilaa, johon tärkeät paperit ja välineet saa säilöön. Lokerikot, kynäteline, teippirulla-teline, nitoja ja tyylikkäät kynät ilahduttavat silmää ja ovat työpöydällä aina käden ulottuvilla. Hyödynnä lokerikoita, jotka voivat toimia myös sisustuselementteinä. Järjestä työpiste päivän päätteeksi, jotta seuraavana päivänä on mukavampi aloittaa.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 50 ) Ei ( 6 )
Niksi-Pirkka
Kerma käy ruokaan kuin ruokaan
Parasta ennen päiväysen ohi mennyttä kermaa ei koskaan kannata heittää pois vaan se käy ruokaan kuin ruokaan antamaan lisämakua ja mehevyyttä.
0 1 0
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Tiskirätin voi ripustaa näppärästi kuivumaan astiankuivauskaapin alaritilään pyykinpesussa käytettävän sukkanipistimen avulla. Rätti on helposti saatavilla muttei kuivuessaan tipahda tiskialtaaseen esim. likoamassa olevien astioiden sekaan mikä parantaa keittiöhygieniaa.
0 0 0
Fine diningia kotona
Ei varaa käydä fine dining ravintolassa? Tee kodistasi fine dining ravintola helposti! Valkoiseksi pöytäliinaksi sopii esimerkiksi valkoinen lakana. Valot himmeälle, hieno kattaus kynttilöineen, taustalle musiikkia ja omatekoinen kolmen ruokalajin illallinen, muuta ei tarvita!
1 1 0
Sammalta kiville
Uudella pihalla isot kivet saavat nopeasti kauniinvihreän sammalpeitteen,kun huuhtelet tyhjät piimä-tai juguttipurkit vedellä ja kaadat seoksen kiven päälle. Sammaleen kasvu nopeutuu huomattavasti.
0 2 0
Helpotusta kakun koristeluun
Kakun koristelu ja kerman levitys vaativat pyörivän alustan. Ota mikroaaltouunista lautanen sekä rullilla pyörivä kehikko ja aseta pöydälle kakku sen päällä. Pyörivä kakkualusta on siinä.
0 3 0
Lisäravinne ja kastelupullo kasveille
Lisäravinne / kastelupullo kasveille
Tyhjästä salaatinkastikepullosta saat oivallisen kastelu,- lisäravinteen annostelupullon. Vettä tai ravinnetta ei mene kasveille liikaa, kun puristepullo on helppo käyttää.
0 1 0