Pieni panostus joulunajan juhlavaatteisiin takaa myös kauneimmat joulukuvat koko perheestä. Rennon siistissä asussa jaksaa juhlia kotona pidempään kuin jäykässä juhlapuvussa.

Tytön tummanharmaa mywear-chenilleneule sekä miehen aniliininharmaa mywear-kuvioneule ja harmaa Jack´s-kauluspaita neuleen alla, valikoidut K-Citymarketit. Tytön aniliinin sävyinen mywear-tyllihame ja Iberon glitterkukkapanta sekä miehen siniset mywear-chinohousut ja harmaavalkoiset sukat, K-Citymarket. Tytön jaloissa mustat samettiset Beatriz-ballerinat, Kookenkä.

Rennosti yhdessä

Erilaiset mukavat oloasut, neuleet ja pehmoiset sukat kuuluvat kotoisaan joulun viettoon. Rennoissa vaatteissa on ihana tehdä valmisteluja aattoaamuna tai torkahtaa makoisasti jouluaterian jälkeen. Olosasu sopii jokaiselle, myös lahjapakettiin.

Tytön mywear-kuvioneuletakki ja miehen mywear-neule hupparin alla, valikoidut K-Citymarketit. Tytön harmaat mywear-leggingsit ja -pehmosukat sekä miehen harmaa mywear-hupparitakki ja -collegehousut, K-Citymarket.

puke 2

Viimeisen päälle

Joulun ja vuoden lopun vapaat päivät kruunataan vierailulla läheisten ja ystävien luokse. Silloin voi pukeutua juhlavasti ja näin kunnioittaa vierailun isäntäväkeä. Nyt lapsetkin voivat laittaa ylleen ne ihanimmat suosikkijuhlavaatteensa ja -korunsa.

Tytön pliseerattu mywear-mekko sekä miehen tummansininen Jack´s-kauluspaita taskuliinalla ja mywearin Mick-farkut, valikoidut K-Citymarketit. Tytön viininpunaiset mywear-kimalleballerinat, Iberon perhospinni ja ranne- ja kaulakorusetti, K-Citymarket. Miehen nahkaiset Andiamo Tristen -pukukengät Kookenkä.

puke 3