Vaikuttaa siltä, että Elina Puszkarzewicz teki kylpyhuoneremontissaan kaiken niin kuin pitääkin.

– Tämä oli pitkä projekti, koska kartoitimme useita kotimaisia toimijoita ja yrityksiä hyvin laajalti. Aikaisemmat kokemukset kodin remonteista eivät ole olleet niin onnistuneita. Lopulta palvelualttius, ammattitaito ja kustannustehokkuus yhdistettynä luottamukseen remonttiryhmää kohtaan saivat meidät valitsemaan K-Raudan, kertoo Elina.

Myös sillä oli merkitystä, että remontti pystyttiin toteuttamaan sujuvasti Puszkarzewiczin perheen loman aikana.

1. Remontin ensiaskeleet

Elina Puszkarzewicz varasi ajan verkkopalvelun kautta lähimpään K-Rautaan, Helsingin Oulunkylään. Ensimmäisessä tapaamisessa kirjattiin ylös toiveet ja tutustuttiin K-Raudan valikoimaan kalusteiden ja pintamateriaalien osalta. Samalla sovittiin K-Raudan aliurakoitsijana toimivan remonttiryhmän vierailusta kohteessa.

– Tämän jälkeen asiakas saa hahmotelmakuvat, joista hän pystyy näkemään miltä uusi remontoitu tila näyttää, ja kaikki remonttiin osallistujat ovat yhtä mieltä siitä, mihin mikäkin sijoitetaan ja mitä otetaan huomioon, kertoo remonttimestari ja asennuspalvelupäällikkö Emma Wathén Oulunkylän K-Raudasta.

K-rautalaisten rooli on toimia remonttikoordinaattorina asiakkaan ja remonttiryhmän välillä sekä ”suomentaa asiakkaalle mitä asentaja kulloinkin tarkoittaa.”

– Asiakkaalle on paljon huolettomampaa ja selkeämpää, kun hänellä on yksi kontakti, johon ottaa yhteyttä ja jonka kanssa keskustella remontin kulusta, Emma kuvailee.

2. Remonttitili ja avaimet kauppaan

Kun lopullinen tarjous on hyväksytty, allekirjoitetaan sopimus, jossa pääurakoitsijana on tuttu K-Rauta. Silloin myös avataan asiakkaalle oma remonttitili, joka mahdollistaa sen, että kohteessa työskentelevä remontti- ja asentajaryhmä voi sovitusti hankkia tarvittavat remontointivälineet ja -tuotteet remonttitilille. Näin asiakasta ei tarvitse vaivata joka käänteessä. K-Raudan remonttimestari tilaa kalusteet ja järjestää asiat kuten on sovittu.

Puszkarzewiczit jättivät avaimensa Oulunkylän K-Rautaan ja remontti aloitettiin sovitusti perheen lähdettyä lomalle.

3. Remonttireiskat pääsevät vauhtiin

Puszkarzewiczien remontissa vanha kylpyhuone purettiin täysin ja kaikki uusittiin pintoja, kalusteita ja pyykinpesukonetta myöten.

– Tykkäsimme siitä, että K-Rauta vastasi kokonaisuudesta, jolloin me pystyimme lähtemään lomalle ja luottamaan siihen, että asiat hoituvat, Elina Puszkarzewicz kertoo.

Kerrostaloasunnossa remonteista on ilmoitettava isännöitsijälle, joka määrittää taloyhtiön puolesta tarkastajan valvomaan remontin valmistumista. Puszkarzewiczit informoivat myös naapureitaan, ja näin kylpyhuoneen purkutyön kovaäänisimmät vaiheet tehtiin silloin, kun naapurin pienokaisella ei ollut päiväuniaika.

4. Viimeiset viilaukset ja valmista tuli

Puszkarzewiczien palattua lomaltaan vanha kylpyhuone oli kokenut muodonmuutoksen juuri siten kuin oli sovittu.

– Remontti oli mieleinen ja työnjälki sellainen kuin pitikin. Oli mukava saada uusi kylpyhuone lomamatkalta palatessa. Sitten enää viimeisteltiin remonttiryhmän kanssa koukut ja muu paikoilleen oikealle korkeudelle, Elina Puszkarzewicz kertoo tyytyväisenä jo jonkin aikaa sitten päättyneestä remonttiprojektista.

Emma Wathénin mielestä Puszkarzewiczien remontti meni kuten K-Rauta Oulunkylän remonttipalvelun kohteissa yleensäkin.

– Ihmiset arvostavat turvallisuutta, sitä että viime kädessä meillä on vastuu siitä, mitä tahansa remontin aikana tapahtuukin. Meillä on asiakkaita, jotka palaavat uudestaan tekemään kodin remontteja kanssamme ja heitä, jotka ovat kuulleet naapurien remontin menneen hyvin K-Raudan kanssa, Emma Wathén kertoo.

– Me haluamme avata remontin koko anatomian asiakkaalle ja tehdä remontista helppoa ja sujuvaa.

Kun haluat tutustua vastaaviin kokemuksiin, lue kuinka Tuura Inha remontoi Cello-keittiönsä K-Raudan suunnittelupalvelun avulla.

K-Raudasta kodin remontointi ammattitaidolla

  • K-Rauta tarjoaa asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivia palveluita ja tuotteita.
  • K-Raudasta on mahdollista tilata myös avaimet käteen -remontti. Pyydä tarjous lähimmästä K-Raudasta.
  • Yllättävän helppoon remonttiin – K-Raudan Remonttimestari. Hän toimii remontin projektipäällikkönä ja pitää puolestasi yhteyttä urakoitsijoihin.
  • K-Rauta-ketju palvelee asiakkaitaan lähes 140 K-Raudassa Tammisaaresta Ivaloon. Katso lähin K-Rauta!