Sauna spa valmistajat

Spa-tunnelmaa saunaan

Kotisaunakin voi olla rentouttava hemmottelupaikka. Ylellistä spa-tunnelmaa saunaan saa tekstiileillä ja tarvikkeilla.

Kotisauna on parhaimmillaan rentouttava kuin paras kylpyläkokemus. Täydellistä uudistamista ei välttämättä tarvita, pienilläkin keinoilla löylyhuonetta saa virkistettyä entistä viihtyisämmäksi.

Aloita saunan uudistaminen kunnollisella siivouksella.

Uusi sävy puupinnoille

Jos puupinta on kunnossa, voit uudistaa saunan ilmeen vaivattomasti sävyttämällä. Puunvärinen sauna muuttuu tummaksi Teknoksen mustalla Satu Saunavahalla. Vesiohenteinen, luonnonvahaa sisältävä saunavaha sopii kaikkien löylyhuoneen puupintojen käsittelyyn.

Väritön Cello Saunavaha on sävytettävissä kuultosävyillä. Saunan saa siis halutessaan vaikka syksyisen metsän sävyyn. Tutustu vaikka K-Raudan runsaaseen valikoimaan saunavaha-sävyjä.

Lauteille saa uutta ilmettä puisilla laudetyynyillä ja pehmeillä tekstiileillä, jotka tekevät löhöilemisestä entistä rentouttavampaa. Samalla kannattaa uusia vanha kiulu ja löylykauha.

Sievät koristekivet tuovat löylyhuoneeseen viehättävää ilmettä, mutta ne on tarkoitettu vain varsinaisten kiuaskivien päälle asetettavaksi koristeeksi.

Tarkista valo

Saunassa on tarkoitus rentoutua ja nauttia. Kaunis, himmeä valo lisää saunomisen miellyttävyyttä. Perinteinen puuritilällä suojattu hehkulamppu lauteiden alla jää toiseksi nykyisten kuituvalovaihtoehtojen rinnalla. Olisiko nyt mahdollista panostaa saunan valaistukseen?

Parhaat ledit säästävät energiaa halogeenilamppuun verrattuna jopa 96 prosenttia tinkimättä valomäärästä tippaakaan. Valokuitusarjalla on helppo luoda upea tunnelmavalaistus saunaan. Upota valot saunan istuimen selkänojan taakse tai vaikka lauteiden alle hämyisää tunnelmaa tuomaan.

Kaipaako saunan kiuas päivitystä? Täältä löydät tietoa uuden kiukaan valintaan.

JULKAISTU   30.10.2020TEKSTI   Dakota LaventoKUVAT   Valmistajat

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?