K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Suppailu sopii kaikille

Suppailu sopii kaikille

Liikunta
Sup-lautailu ja -jooga villitsevät kesällä. Suppailu sopii kaikille aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Katso parhaat vinkit!

Havaijilta maailmalle

Sup-lautailu on kehitetty Havaijilla, mutta laji taipuu mainiosti Suomen kesään aina Lappia myöten. Jos vesi on kylmää tai sää viileä, kannattaa pukeutua märkä- tai kuivapukuun ja tossuihin. Hellesäällä pärjää kevyellä varustuksella ja tärkeintä on suojautua auringolta.

Jumppaa laudalla

Laji vahvistaa keskivartalon lihaksia, ja laudalla tasapainoilu laittaa myös pienet lihakset töihin. Eteneminen on helpointa ja kevyintä polviseisonnassa. Jos haluat nousta seisomaan, tee se vasta sitten, kun olet saanut lautaan vauhtia ja se kulkee tasaisemmin. Aivan oman lisämausteensa lajiin tuovat jumppa- tai joogatreenit laudan päällä. Tasapainoilu tehostaa tuttujakin liikkeitä.

Muista turvallisuus

Kiinnitä karkuremmi jalkaasi ja suppaile aina yhdessä jonkun kanssa. Lähde liikkeelle vastatuuleen, jotta voimien ehtyminen ei yllätä paluumatkalla. Pidemmille matkoille kannattaa pakata mukaan vesipullo, evästä ja vesitiiviiseen pussiin pakattu kännykkä.

Sup-lauta sopii moneen

Suppailu sopii uimataitoisille, vaikka aiempaa kokemusta muusta vesiurheilusta ei olisikaan. Laudan päällä on melko helppo pysyä, etenkin rauhallisissa vesissä. Siksi suppailu sopii yhtä hyvin himourheilijan kesätreenaukseen, leppoisaan mökkimelontaan kuin koko perheen hauskaksi harrastukseksi.

Vesiliikunnan aloittamiseen on monta hyvää syytä. Lue täältä tarkemmin!

Kiinnostaako sinua uinti, melonta tai soutu? Lue lajeista tarkemmin!

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 47 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Kerma käy ruokaan kuin ruokaan
Parasta ennen päiväysen ohi mennyttä kermaa ei koskaan kannata heittää pois vaan se käy ruokaan kuin ruokaan antamaan lisämakua ja mehevyyttä.
0 1 0
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Tiskirätin voi ripustaa näppärästi kuivumaan astiankuivauskaapin alaritilään pyykinpesussa käytettävän sukkanipistimen avulla. Rätti on helposti saatavilla muttei kuivuessaan tipahda tiskialtaaseen esim. likoamassa olevien astioiden sekaan mikä parantaa keittiöhygieniaa.
0 0 0
Fine diningia kotona
Ei varaa käydä fine dining ravintolassa? Tee kodistasi fine dining ravintola helposti! Valkoiseksi pöytäliinaksi sopii esimerkiksi valkoinen lakana. Valot himmeälle, hieno kattaus kynttilöineen, taustalle musiikkia ja omatekoinen kolmen ruokalajin illallinen, muuta ei tarvita!
1 1 0
Sammalta kiville
Uudella pihalla isot kivet saavat nopeasti kauniinvihreän sammalpeitteen,kun huuhtelet tyhjät piimä-tai juguttipurkit vedellä ja kaadat seoksen kiven päälle. Sammaleen kasvu nopeutuu huomattavasti.
0 2 0
Helpotusta kakun koristeluun
Kakun koristelu ja kerman levitys vaativat pyörivän alustan. Ota mikroaaltouunista lautanen sekä rullilla pyörivä kehikko ja aseta pöydälle kakku sen päällä. Pyörivä kakkualusta on siinä.
0 3 0
Lisäravinne ja kastelupullo kasveille
Lisäravinne / kastelupullo kasveille
Tyhjästä salaatinkastikepullosta saat oivallisen kastelu,- lisäravinteen annostelupullon. Vettä tai ravinnetta ei mene kasveille liikaa, kun puristepullo on helppo käyttää.
0 1 0