K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Suppailu sopii kaikille

Suppailu sopii kaikille

Liikunta
Sup-lautailu ja -jooga villitsevät kesällä. Suppailu sopii kaikille aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Katso parhaat vinkit!

Havaijilta maailmalle

Sup-lautailu on kehitetty Havaijilla, mutta laji taipuu mainiosti Suomen kesään aina Lappia myöten. Jos vesi on kylmää tai sää viileä, kannattaa pukeutua märkä- tai kuivapukuun ja tossuihin. Hellesäällä pärjää kevyellä varustuksella ja tärkeintä on suojautua auringolta.

Jumppaa laudalla

Laji vahvistaa keskivartalon lihaksia, ja laudalla tasapainoilu laittaa myös pienet lihakset töihin. Eteneminen on helpointa ja kevyintä polviseisonnassa. Jos haluat nousta seisomaan, tee se vasta sitten, kun olet saanut lautaan vauhtia ja se kulkee tasaisemmin. Aivan oman lisämausteensa lajiin tuovat jumppa- tai joogatreenit laudan päällä. Tasapainoilu tehostaa tuttujakin liikkeitä.

Muista turvallisuus

Kiinnitä karkuremmi jalkaasi ja suppaile aina yhdessä jonkun kanssa. Lähde liikkeelle vastatuuleen, jotta voimien ehtyminen ei yllätä paluumatkalla. Pidemmille matkoille kannattaa pakata mukaan vesipullo, evästä ja vesitiiviiseen pussiin pakattu kännykkä.

Sup-lauta sopii moneen

Suppailu sopii uimataitoisille, vaikka aiempaa kokemusta muusta vesiurheilusta ei olisikaan. Laudan päällä on melko helppo pysyä, etenkin rauhallisissa vesissä. Siksi suppailu sopii yhtä hyvin himourheilijan kesätreenaukseen, leppoisaan mökkimelontaan kuin koko perheen hauskaksi harrastukseksi.

Vesiliikunnan aloittamiseen on monta hyvää syytä. Lue täältä tarkemmin!

Kiinnostaako sinua uinti, melonta tai soutu? Lue lajeista tarkemmin!

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 46 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Oma paikka julkisissa
Haluatko ettei viereesi tule istumaan kukaan julkisissa? Laita kasvomaski naamalle, niin sinun viereesi istutaan vain pakon edessä
0 0 0
pussi pussista
pussi pussista
Multapusseista saa leikattua hyviä kahvallisia kantokasseja kasveille. Kestävät paremmin kuin kauppojen paperipussit (jotka nykyisin useissa kaupoissa maksavatkin). Isoimpiin multapusseihin sopivat puutarhajätteet. Pusseja voi käyttää monta kertaa, kun ovat niin kestäviäkin.
0 0 0
Kaulimella vetreäksi
Kaulimella vetreäksi
Ovatko lihaksesi jumissa? Kaulimella saat kätevästi lihaksiin hierontaa! Toimii erittäin tehokkaasti esimerkiksi etureisien, sekä säärien hierontaan. Pieni kaulin on tähän sopivin vaihtoehto. Kannattaa kokeilla myös saunassa.
0 0 0
Lapsilukko laatikostoon
Lapsilukko
Pitkävartinen kenkälusikka toimii hyvin laatikoiden kiinnipitämiseen. Ei pääse taapero tyhjentämään laatikoita.
0 0 0
Vesiletkun läpivienti
Jos vaikkapa saunan seinä on kaksikerrosrakenteinen ja olet tehnyt siihen letkun kokoisen reiän läpivientiä varten niin sen saaminen läpi jälkimmäisestä seinästä on haastavaa letkun pehmeydestä tai aikasemmasta kelalla olosta johtuen. Laita letkun sisälle suora metalli- tai puutappi niin johan onnistuu helposti.
0 0 0
Hyödynnä erätauot
Kun katsot jääkiekkoa voit erätauolla siivota, ota esille siivousvälineet ja tee erätauonaikana arkisia rutiiniluontoisia siivoustöitä, pölynpyyhkiminen , tavaroiden paikoilleen laitto ja jopa roskien vienti. Näin hoidat hienosti siivouksen ja seuraat samalla mielenkiintoista jääkiekkoa.
0 0 0