Pirkka Beauty3

Nyt huulilla

Hoida huuliasi kolmea syksyn hehkuvinta huulimeikkiä varten. Anna huulirasvan vaikuttaa aamutoimien ajan ja lisää puna vasta sitten.

Pariisin punaa

Vahvan punaiset huulet ovat nyt tyylikkäimmillään ja kestävimmillään mattaisina. Huulet on hyvä kosteuttaa ennen huulimeikkiä, jotta mattapuna ei korosta kuivia huulia.

Levitä huulirasva ja anna sen vaikuttaa huulilla muun meikin teon ja aamutoimien ajan. Levitä sitten mattapuna tasaisesti huulille aivan huulten rajoja myöten ja niiden päälle korostaaksesi huuliesi omaa kokoa. Mattapunat ja -lakat pysyvät huulilla koko päivän. Pirkka Beauty2

Ruson ruskeaa

Ruskeat huulet ovat palanneet. Tee trendihuulista modernimpi ja tyylikkäämpi versio valitsemalla hiukan roosaan taittava nuderuskean sävy. Se sopii ihonsävystä riippumatta kauniisti kaikille ja näyttää luonnolliselta.

Levitä kerros luonnollisen kiillon antavaa huulipunaa ja paina huulet sitten kasvopaperiin. Levitä toinen kerros ja huulimeikki on valmis.

Pari kerrosta tuo sävyn vahvempana huulille ja näin puna kestää paremmin. Pidä huulipuna mukana, jotta voit lisäillä päivän mittaan.

Pirkka Beauty1

Marjojen tahrimaa

Marjojen tahrimat huulet ovat tämän syksyn yksi iso meikkitrendi. Tämä liukuvärjätyn näköinen huulimeikki syntyy helposti.

Taputtele pitkäkestoista punaa ainoastaan huulten sisäosiin pari kerrosta. Levitä lopuksi huulivoidetta tai -kiiltoa tuomaan kiiltävyyttä huulille. Näin huulipunan sävy levittäytyy juuri sopivan pehmeästi huulten reunoja kohden.

Lopputulos näyttää luonnolliselta ja nuorekkaalta sekä antaa hauskan marjojen tahriman ilmeen huulille.

JULKAISTU   2.10.2018TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Hannes Paananen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)