Näin sisustat trendikkäästi

  1. Ole rohkea. Tilan tunnelma luodaan nyt väreillä. Seinäpinnoissa hehkuvat nyt rohkeat keltaisen ja vihreän sävyt.
  2. Voimakkaat, lämpimät värit. Sisustuksen trendikkäimmät värit ovat okrankeltainen, viininpunainen ja jalokivisävyinen vihreä. Myös utuisia pastelleja, kuten vanhaa roosaa, käytetään edelleen.
  3. 80-luku tekee paluun. Se näkyy sekä materiaaleissa, kuten rottingin suosion nousussa, että väreissä. Esimerkiksi kiiltävä musta on taas ajankohtainen kaakelivalinta kylpyhuoneeseen.
  4. Mustaa väriä käytetään muutenkin rohkeasti sisustuksessa. Se antaa kontrastia ja syvyyttä hempeille pastelleille.

Habitare-2018-2 Habitare-sisustusmessujen K-Raudan osastolla sai luoda oman moodboardin tämän syksyn trendiväreillä.

Leikittele rohkeasti väreillä ja muodoilla!

Habitare-2018-3 Tänä syksynä leikitellään laattojen väreillä, muodoilla ja uusilla ladontatavoilla. Nyt on lupa olla kasari! Laattojen värit ovat vahvoja, ja valinnoissa vain mielikuvitus on rajana. Kuumin trendiväri laatoissa on keltainen, johon voi yhdistää esimerkiksi mustaa. Myös graafinen musta-valkotyyli on ajankohtainen.

Mystone-lattialaatta, mustat ja valkoiset kiiltävät Cello Rhombus -seinälaatat, keltainen Primus-seinälaatta, Art-lattialaatta, K-Rauta.

Habitare-2018-4 Tapeteissa on valinnanvaraa värien ystävälle. Trendikkäimmissä tapeteissa loistavat sammaleenvihreät ja okrankeltaiset sävyt. Kuoseissa on luonnosta lainattuja aiheita ja graafisia kuvioita.

Habitare-2018-5 Kuviolaatat ja iloisenväriset kuosit piristävät sisustusta. Kokonaisuus tasapainottuu klassisilla, yksivärisillä pinnoilla. Ylimpänä vasemmalla Art-lattialaatta, sen alla Boråstapeter Wonderland Hoppmosse -tapetti, kingsize-kokoinen Cello tammi Hailuoto -laminaatti, oikealla ylhäällä Boråstapeter Wonderland Koralläng -tapetti, Cello-laminaatti ja Cello-sisustusmatto, K-Rauta.

Vihreillä sävyillä saat kotiin ainaisen kesän.

Habitare-2018-5

Syksyn trendivärit okrankeltainen, jalokivenvihreä ja viininpunainen toimivat myös yhdessä.

Habitare-2018-6

Laatoissa on nyt ilmettä. Valkoista laattaa voi koristaa kohokuvioilla, laatat voivat hehkua rohkeissa väreissä tai ne voivat muistuttaa vaikkapa elävää puupintaa. Kohokuvioitu ES. Helms-kuviolaatta ja punainen Primus-seinälaatta, K-Rauta.