K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Taltuta talven pimeys: Pukeudu raikkaaseen siniseen

Taltuta talven pimeys: Pukeudu raikkaaseen siniseen

Pukeutuminen
Taltuta talven pimeys raikkailla sinisen sävyillä sekä kukka- ja ruutukuosilla. Kun vielä maustat asuasi rennoilla asusteilla, tyyli säilyy raikkaana.

Kuvassa yllä pitkähihainen mywear-kukkamekko 39,95 € ja valkoiset mywear-varsitennarit 19,99 €, K-Citymarket. Jakku kuvausrekvisiittaa.

Kukoista arjessa

PI4 21 muoti 2

Läpikuultava sifonkipusero on kaunis pari yksivärisille housuille, farkuille tai hameelle sekä arkeen että juhlaan. Pue puseron alle keväällä pitkähihainen aluspaita tai alustoppi, niin pysyt lämpimänä.

Läpikuultava fire&glory-kukkapusero 26,95 €, suurimmat K-Citymarketit. Iberon korvakorut, K-Citymarket. Housut kuvausrekvisiittaa.

Hyppää ruutuun

PI4 21 muoti 3

Klassinen ruutukuosi on aina toimiva pari yksivärisille vaatteille. Kokeile myös yhdistää keskenään eri kuoseja, kuten ruutua ja kukkaa. Mitä kirkkaammat värit, sitä näyttävämpi kokonaisuus.

Vaaleansininen fire&glory -pusero 16,99 €, suurimmat K-Citymarketit. Nilkkamittaiset mywear-ruutuhousut 29,95 €, -lippalakki 5,99 €, -paperinarukassi Puro 24,95 €, -canvastennarit 19,99 €, harmaat mywear-sukat 9,99 €/5 paria/pkt ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

Kuvauspaikkana ravintola Yes Yes Yes , Helsinki

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 63 ) Ei ( 5 )
Niksi-Pirkka
Taikina-astian puhdistaminen
Taikina-astian saa helpoiten puhtaaksi, kun annat taikinan rippeiden kuivua astian reinoille. Rapsuta ne sitten kuivuneena kompostiastiaan. Tiskiharja pysyy puhtaana ja vettä säästyy.
3 1 0
Hammasharjan pehmennys
Hammaslääkärit suosittelevat käyttämään pehmeää hammasharjaa. Kovankin hammasharjan saa helposti ja nopeasti pehmeäksi, kun upottaa harjapään muutamaksi minuutiksi kuppiin, jossa on kuumaa vettä. Jäähdytä hetki ennen kuin jatkat pesua.
1 1 0
Saippuateline
Saippuateline
Ananaskirsikoiden myyntipakkauksesta saa kätevän saippuatelineen. Leikkaa vain korista yläosa pois, ja teline on valmis! Alusta on helppo pitää puhtaana, ja saippua pysyy siistinä.
1 4 0
Pompi postinhakuun
Käy hakemassa postit laatikosta kengurupallolla, niin kunto nousee ja tuot hyvää mieltä.
3 0 0
Leikkuulauta kirsikkatomaateille
kirsikkatomaatin leikkuulauta
Kirsikkatomaatteja on hankala leikata puoliksi, sillä ne kierivät helposti leikkuulaudalta alas ja leviävät ympäri lattiaa. Käytä hommaan muovisen jäätelöpurkin kantta.
2 2 0
Imuroi kivet
Kivien poisto
Nyt kun nurmikko on vielä märkää talven jäljiltä, on kätevä imuroida nurmikolle kulkeutunut hiekoitusmurske. Vanha talli-imuri hoitaa homman. Pussin voi tyhjentää takaisin soratielle. Eipä kolise kivet ruohonleikkurissa!
1 2 0