K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Taltuta talven pimeys: Pukeudu raikkaaseen siniseen

Taltuta talven pimeys: Pukeudu raikkaaseen siniseen

Pukeutuminen
Taltuta talven pimeys raikkailla sinisen sävyillä sekä kukka- ja ruutukuosilla. Kun vielä maustat asuasi rennoilla asusteilla, tyyli säilyy raikkaana.

Kuvassa yllä pitkähihainen mywear-kukkamekko 39,95 € ja valkoiset mywear-varsitennarit 19,99 €, K-Citymarket. Jakku kuvausrekvisiittaa.

Kukoista arjessa

PI4 21 muoti 2

Läpikuultava sifonkipusero on kaunis pari yksivärisille housuille, farkuille tai hameelle sekä arkeen että juhlaan. Pue puseron alle keväällä pitkähihainen aluspaita tai alustoppi, niin pysyt lämpimänä.

Läpikuultava fire&glory-kukkapusero 26,95 €, suurimmat K-Citymarketit. Iberon korvakorut, K-Citymarket. Housut kuvausrekvisiittaa.

Hyppää ruutuun

PI4 21 muoti 3

Klassinen ruutukuosi on aina toimiva pari yksivärisille vaatteille. Kokeile myös yhdistää keskenään eri kuoseja, kuten ruutua ja kukkaa. Mitä kirkkaammat värit, sitä näyttävämpi kokonaisuus.

Vaaleansininen fire&glory -pusero 16,99 €, suurimmat K-Citymarketit. Nilkkamittaiset mywear-ruutuhousut 29,95 €, -lippalakki 5,99 €, -paperinarukassi Puro 24,95 €, -canvastennarit 19,99 €, harmaat mywear-sukat 9,99 €/5 paria/pkt ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

Kuvauspaikkana ravintola Yes Yes Yes , Helsinki

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 65 ) Ei ( 5 )
Niksi-Pirkka
Tuhkasta hiilet talteen
Tuhkasta hiilet polttoon
Puulämmiteisistä uuneista tulee tuhkaa. Sekaan jää jonkinverran myös hiiliä. Tuhkasta kannattaa seuloa hiilet erilleen ja käyttää ne seuraavassa lämmityksessä.
0 0 0
Kännykkä lämmittämään
Onko vilu iltaisin vällyjen alla? Laita latautumassa oleva kännykkä peiton alle latautumisen ajaksi tai pitele sitä käsissäsi.
1 0 0
Havuja hammasväleihin
Kuivat männynneulaset ovat oivia hammastikkuja. Kanta edellä leveät hammasvälit, kärjellä kapeat rakoset. Hyvästi kalliit ja kaukaa tuodut hammastikut!
0 0 0
Vaihtelua leivän päälle
Vaihteleva leivänpäällys
Kun totutut kurkut ja tomaatit on jääkaapista loppu, voi kekseliäästi laittaa leivän ja leikkeleen päälle vaikkapa omenaviipaleen. Hedelmästä saa tarvittavat vitamiinit ja raikkauden leipäpalalle. Muitakin hedelmiä ja vihanneksia voi kokeilla.
0 1 0
Naulan jäljen paikkaus
Naulan ottaminen pois seinästä jättää seinään pienen reiän. Jos seinä on valkoinen, sipaise reikään valkoista hammastahnaa ja reikä on poissa.
1 1 0
Heijastinhenkseleistä nilkkaheijastimet
Heijastinhenkseleistä nilkkaheijastimet
Purin heijastinhenkselit ja ompelin tarranauhapalat päihin. Joustavat, helposti puettavat ja kätevät pukea ulkohousujen tai kenkävarsien päälle.
0 0 0