Talven tyylissä on ripaus retroa

Silmänisku menneille vuosikymmenille ja naisellinen asenne kuuluvat tämän talven tyyliin. Vilukissa kerrostaa pooloa ja neuletta tyylistä tinkimättä!

Ohut ja vajaahihainen neule on helppo kerrostaa neuletakin kanssa. Näyttävillä asusteilla saat vaihtelua tyyliin, ja kokonaisuus muuttuu juhlavammaksi.

Vilukissan tyylileikki

Pirkka-Muoti 11 2

Marraskuussa sisäpukeutumiseenkin kaivataan lämpöä tyylistä tinkimättä. Sujauta mekon alle lämmin neulepoolo ja pitkät housut. Pue pipo baskerin tapaan. Hillittyjen sävyjen rinnalle sopii hyvin mielitakkisi, ja kokonaisuus hurmaa edelleen tyylikkyydellään. 

Mausteena nostalgiaa

Pirkka-Muoti 11 3

Tyylikäs poolo ja vekkihame saavat piristystä asusteista. Rouheat jalkineet tuovat kokonaisuuteen toivottua särmää. Kauden tyyli leikkii helmikoruilla, ja kaulaliinan voi pukea vaikka saaliksi.

Yllätysparit

Pirkka-Muoti 11 4

Pysy lämpimänä kerrostamalla pooloja, ja mausta tyyliäsi retrovärein ja asustein. Viimeistele tyyli retrolaseilla!

Saali on monikäyttövaate

Neulesaalin voi pukea monella eri tapaa. Se toimii rentona neuletakkina tai vaikka kaulahuiviksi kietaistuna. Yksi vaate ja monta käyttötapaa, paras lisä vaatekaappiin!

Maiharit: kestosuosikki

Nahkaiset maiharit kestävät käytössä vuosia kun niitä huoltaa säännöllisesti. Ne pitävät jalat lämpiminä, ja niitä on helppo yhdistellä eri vaatteisiin mekoista prätkätyyliin. Valitse rohkeasti värikkäät maiharit!

Kuvauspaikkana Helsingin kaupunginmuseon Lasten kaupungin 1970-luvun mummola.

Lue lisää:

JULKAISTU   4.11.2020TEKSTI   Ida JokikunnasKUVAT   Karoliina Jääskeläinen

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?