Rento juhlakampaus

Aina juhlakampauksen ei tarvitse olla monivaiheinen ollakseen kaunis ja näyttävä. Kokoa hiukset yhteen löysäksi nutturaksi hiuslenkillä. Löysennä osaa hiuksista kevyesti vetämällä rennon vaikutelman aikaansaamiseksi. Kiinnitä hiuslenkin päälle kaunis, juhlaan sopiva hiuskoriste tai useampia pienempiä solkia.

juhlakampaus takaa

Kaunis kukkakampaus

Aidot kukat kaunistavat myös kampausta. Sommittele mieleisistä kukista kaksi pientä kimppua ja sido ne rautalangalla. Yhdistä kaksi kimppua kukkapuolet ikään kuin vastakkain niin, että kimput menevät hiukan lomittain. Liitä ne tukevaan rautalankaan kiinni ohuemmalla langalla tai rautalangalla. Kiinnitä kukkakoriste hiustenvärisillä pinneillä. Voit halutessasi kietoa kukat rautalangalla vaikka hiuspantaan. Jos haluat tehdä hiuksiin vain pienen kukkakoristeen, kiinnitä aidot kukat hiussolkeen.

kukkaseppele kampaus

Upea kukkaletti

Legendaarinen letittäjä Matti Airola suunnitteli Pirkka-lehdelle upean kukkaletin, joka sopii hyvin myös juhliin. Airolan ura lettikampausten tekijänä alkoi omien tyttärien hiusten letittämisestä. Lisää lettien teosta isin ja tyttöjen hiushommat -blogista.

Juhlakampaus kukkaletti

Trendikäs läpivetoletti

Läpivetoletistä syntyy kaunis juhlakampaus. Ellet ole kokenut hiustenlaittaja, pyydä ystävää avuksi. Videolla Ida Jokikunnas näyttää vaihe vaiheelta kuinka läpivetoletti syntyy.

Läpivetoletti