Persoona edellä

Tärkeintä jokaisen tyylissä on oman persoonan ilmaiseminen. Kun toinen viihtyy näyttävässä tyylissä, voimakkaissa väriyhdistelmissä ja korkokengissä, toiselle maanläheiset värit ja tennarit ovat lähempänä itseä.

Tytöllä musta mywear-villakangastakki, punaiset mywear-jegginssit, mywear-lakerinilkkurit ja Iberon huiviponnari ja helmipinni, K-Citymarket. Pojalla mywear-ruutupaita, alla musta mywear-t-paita, mywear-farkut € ja vihreät mywearin lenkkarit, K-Citymarket.

Kesä säilyy kerroksin

backtoschool 4

Kesän ihanat mekot ja tunikat ovat syksyllä liian kylmiä yksinään puettaviksi. Kerrospukeutuminen tuo toivottua jatkoaikaa kesän vaatteille.

Pirteät tunikat ja mekot rentojen huppareiden ja svetareiden alla tuovat tyyliin kapinaa ja asennetta. Leveämmät lahkeet kruunaavat särmikkään kouluasun.

Punainen Karhu-huppari, alla mywear-raitatunika, mustat Janina F. -housut, mywear- helmiloaferit ja päässä Iberon huivipanta, K-Citymarket.

Oma rotsi ylle!

backtoschool 3

Nahkatakki on nyt trendikäs ja näyttää hyvältä jokaisen yllä. Se on myös helppo välikauden takki, koska keinonahka kestää sadetta ja pitää hyvin tuulta.

Tytöllä musta mywear-keinonahkatakki, alla kultamusta t-paita ja kauluspusero, mustat mywear-jegginssit sekä Iberon samettinen hiuspanta, K-Citymarket. Jaloissa Fila-lenkkarit, Kookenkä. Pojalla musta mywear-keinonahkatakki ja -lenkkarit, K-Citymarket. Mywear-farkut, suurimmat K-Citymarketit. Takin alla punainen Adidas-huppari, Intersport.

backtoschool 2

Syyssävyissä

Syksyn väreissä on paljon klassisia syysvärejä, keltaista, punaista, oranssia, vihreää ja varsinkin ruskean eri sävyjä. Yhdistä trendivärejä aavistuksen eri sävyisinä samaan asukokonaisuuteen.

Mywearin harmaa denim-kauluspaita, K-Citymarket. Alla ruskea t-paita ja ruskeat kangashousut, suurimmat K-Citymarketit.

Muistilista teinin vaatetukseen

  • Ole juuri sellainen kuin oikeasti olet! Tärkeintä vaatteita ja asusteita hankkiessa on se, että ne ovat varmasti nuoren itse valitsemia ja tukevat hänen omaa persoonaansa ja makuaan. Vanhempi, anna teinisi oman tyylin näkyä!

  • Syysväreissä teineillä jatkavat vahvat, mutta tutut syysvärit: oranssia/ruostetta, murrettua keltaista, eri ruskean ja vihreän sävyjä sekä punaista: paloauton punaisesta syvään viininpunaiseen.

  • Asusteet sekä asun eri kuosit ja materiaalit ovat nuorelle usein todella tarkkoja asioita. Niinpä saat pienillä asioilla teinin tyyliin lisämausteita, ja näillä keinoin vaatteetkin pysyvät monikäyttöisimpinä.

  • Hanki tärkeimmät vaatteet ja asusteet mahdollisimman klassisina nuoren vaatekaappiin, luonnollisesti hänelle mieleisinä. Valitkaa kestäviä materiaaleja, jotta vaatteet eivät ole kuukauden kuluttua huonossa kunnossa. Puhukaa yhdessä pukeutumisen eettisemmistä valinnoista, jolloin hukkaostoksetkin vähentyvät.

  • Kun vaatekaappiin on jo hankittu hyvät ja kestävät klassikkotuotteet, vie teini vaikka kirpparille tekemään lisälöytöjä, mutta älä hanki enää uutta. Vaatteiden kierrätyksellä pysyy eettisemmin mukana nopeissa trendivaihteluissa.