K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tomi Björk: Huippuruokaa helposti

Tomi Björk: Huippuruokaa helposti

Henkilöt
Huippukokit lanseeraavat valmisruokia arkemme helpottamiseksi. Mikä sai Tomi Björkin innostumaan niistä?

OMA VALMISRUOKASARJA on ollut unelmani jo pitkään ja vihdoin se toteutuu. Haluamme yhdessä vaimoni, yhteistyökumppaniemme ja kriittisten maistajieni eli poikiemme kanssa tuoda makuelämyksiä, jotka perustuvat ravintoloideni annoksiin, kertoo keittiömestari ja ravintoloitsija Tomi Björck. Hänen K-kauppoihin suunnittelemansa dumplings-annokset ovat saaneet inspiraatiota aasialaisesta ruokakulttuurista.

Annosten erikoisuutena on Björckin kehittämät kastikkeet, jotka viimeistelevät makuelämyksen autenttisuuden.– Olen ollut kokkina 25 vuotta ja ravintoloitsija 13 vuotta. Roolini on aina ollut tuoda ja luoda uusia asioita, makuja ja nautintoja ihmisille. Ikään kuin järjestää pieniä ulkomaanmatkoja ruoan kautta.Björckillä on ideoita valmisruokasarjan laajenemiseen jo nyt. – Kaikenlaista uutta ja herkullista... maltan tuskin odottaa... aijai!

Björck&co. kana-korianteri dumplings wasabi-majoneesi ja tryffeli-wasabi-ponzu-kastikkeella sekä possu-kasvis dumplings seesami-chilikastikkeella, vain K-kaupoista.

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 28 ) Ei ( 12 )
Niksi-Pirkka
Kerma käy ruokaan kuin ruokaan
Parasta ennen päiväysen ohi mennyttä kermaa ei koskaan kannata heittää pois vaan se käy ruokaan kuin ruokaan antamaan lisämakua ja mehevyyttä.
0 1 0
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Tiskirätin voi ripustaa näppärästi kuivumaan astiankuivauskaapin alaritilään pyykinpesussa käytettävän sukkanipistimen avulla. Rätti on helposti saatavilla muttei kuivuessaan tipahda tiskialtaaseen esim. likoamassa olevien astioiden sekaan mikä parantaa keittiöhygieniaa.
0 0 0
Fine diningia kotona
Ei varaa käydä fine dining ravintolassa? Tee kodistasi fine dining ravintola helposti! Valkoiseksi pöytäliinaksi sopii esimerkiksi valkoinen lakana. Valot himmeälle, hieno kattaus kynttilöineen, taustalle musiikkia ja omatekoinen kolmen ruokalajin illallinen, muuta ei tarvita!
1 1 0
Sammalta kiville
Uudella pihalla isot kivet saavat nopeasti kauniinvihreän sammalpeitteen,kun huuhtelet tyhjät piimä-tai juguttipurkit vedellä ja kaadat seoksen kiven päälle. Sammaleen kasvu nopeutuu huomattavasti.
0 2 0
Helpotusta kakun koristeluun
Kakun koristelu ja kerman levitys vaativat pyörivän alustan. Ota mikroaaltouunista lautanen sekä rullilla pyörivä kehikko ja aseta pöydälle kakku sen päällä. Pyörivä kakkualusta on siinä.
0 3 0
Lisäravinne ja kastelupullo kasveille
Lisäravinne / kastelupullo kasveille
Tyhjästä salaatinkastikepullosta saat oivallisen kastelu,- lisäravinteen annostelupullon. Vettä tai ravinnetta ei mene kasveille liikaa, kun puristepullo on helppo käyttää.
0 1 0