K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tomi Björk: Huippuruokaa helposti

Tomi Björk: Huippuruokaa helposti

Henkilöt
Huippukokit lanseeraavat valmisruokia arkemme helpottamiseksi. Mikä sai Tomi Björkin innostumaan niistä?

OMA VALMISRUOKASARJA on ollut unelmani jo pitkään ja vihdoin se toteutuu. Haluamme yhdessä vaimoni, yhteistyökumppaniemme ja kriittisten maistajieni eli poikiemme kanssa tuoda makuelämyksiä, jotka perustuvat ravintoloideni annoksiin, kertoo keittiömestari ja ravintoloitsija Tomi Björck. Hänen K-kauppoihin suunnittelemansa dumplings-annokset ovat saaneet inspiraatiota aasialaisesta ruokakulttuurista.

Annosten erikoisuutena on Björckin kehittämät kastikkeet, jotka viimeistelevät makuelämyksen autenttisuuden.– Olen ollut kokkina 25 vuotta ja ravintoloitsija 13 vuotta. Roolini on aina ollut tuoda ja luoda uusia asioita, makuja ja nautintoja ihmisille. Ikään kuin järjestää pieniä ulkomaanmatkoja ruoan kautta.Björckillä on ideoita valmisruokasarjan laajenemiseen jo nyt. – Kaikenlaista uutta ja herkullista... maltan tuskin odottaa... aijai!

Björck&co. kana-korianteri dumplings wasabi-majoneesi ja tryffeli-wasabi-ponzu-kastikkeella sekä possu-kasvis dumplings seesami-chilikastikkeella, vain K-kaupoista.

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 22 ) Ei ( 9 )
Niksi-Pirkka
Hyttyssavukierukka
Hyttyssavukierukka
Varovainenkin hyttyssavun käyttäjä onnistuu rikkomaan savukierukan. Katkenneen pätkän voi kiinnittää metallisella pihdillä palamattoman astian reunaan. Palaa vaika takaperin.
0 0 0
Jäätyyny kipuun ja pikku kolhuihin
Täytä vedellä tyhjä purkkapussi ja vedä kiinni sulkijalla. Sitten vain pakastimeen. Ja jos sitä tarvitaan kuhmuihin ja pikku kolhuihin, ota esille ja painele hellästi kipukohtaa. Lapisperheen hätäapu vaikka matkoilla!! Ei haittaa, vaikka juot siitä lopuksi janoosi!
0 1 0
DIY pussinsulkija
PurkkaPussi-sulkija
Leikkaa sopivan kokoisen purkkapussin suu siten, että sulkija osa irtoaa rinkulaksi. Sitten vaan nipistät sillä muovipussin kiinni.
0 0 0
Säilytyspurkkiin päivämäärä
Kun siirretään myyntilaatikosta tuotetta (esim. hiutaleet) säilytysastiaan, jää parasta ennen päivämäärä myyntilaatikkoon. Teippaa pieni muovitasku säilytysastian kylkeen, niin voit vaihtaa aina voimassa olevan päivämäärän ja tuotteen nimenkin siihen.
0 1 0
Pikapitsaa
Pikapitsaa
Jäikö kaulin kotiin mökkireissulta? Pyöräytä pallo pitsataikinasta, paina vaikka motilla kolo ja täytä. Saat ihanat pikkuiset ja käteensopivat lomaeväät.
0 0 0
Aivastus tiukassa?
Mikäli aivastus ei millään meinaa irtoa, vaan kutittelee nenässä, kannattaa nenän päätä kiusata jollain värisevällä esineellä. Testaa esim. sähköhammasharjaa - ja johan aivastuttaa.
1 0 0