Tomi Björk: Huippuruokaa helposti

Huippukokit lanseeraavat valmisruokia arkemme helpottamiseksi. Mikä sai Tomi Björkin innostumaan niistä?

OMA VALMISRUOKASARJA on ollut unelmani jo pitkään ja vihdoin se toteutuu. Haluamme yhdessä vaimoni, yhteistyökumppaniemme ja kriittisten maistajieni eli poikiemme kanssa tuoda makuelämyksiä, jotka perustuvat ravintoloideni annoksiin, kertoo keittiömestari ja ravintoloitsija Tomi Björck. Hänen K-kauppoihin suunnittelemansa dumplings-annokset ovat saaneet inspiraatiota aasialaisesta ruokakulttuurista.

Annosten erikoisuutena on Björckin kehittämät kastikkeet, jotka viimeistelevät makuelämyksen autenttisuuden.– Olen ollut kokkina 25 vuotta ja ravintoloitsija 13 vuotta. Roolini on aina ollut tuoda ja luoda uusia asioita, makuja ja nautintoja ihmisille. Ikään kuin järjestää pieniä ulkomaanmatkoja ruoan kautta.Björckillä on ideoita valmisruokasarjan laajenemiseen jo nyt.  – Kaikenlaista uutta ja herkullista... maltan tuskin odottaa... aijai!  Björck&co. kana-korianteri dumplings wasabi-majoneesi ja tryffeli-wasabi-ponzu-kastikkeella sekä possu-kasvis dumplings seesami-chilikastikkeella, vain K-kaupoista.

JULKAISTU   28.4.2021TEKSTI   Tanja RinkinenKUVAT   K-Ryhmä

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)