Pirkka0619 sisustus3 v0

Kekseliäät kesäkalusteet

Kesällä elämä siirtyy ulos. Valitse ulkokäyttöön kevyet ja kasautuvat, omaan tyyliisi sopivat tuolit ja pöydät.

Terassi ja parveke ovat luontevia olohuoneen jatkeita, mutta ulkokalusteista voi nauttia ilman terassiakin. Kesäkalusteet ovat muotoilussa ja tyylikkyydessä ottaneet aimo loikan kohti sisätilojen huonekaluja.

PI4 21 DIY sisustus2

Ota hyöty irti pienestä parvekkeesta oikean kokoisilla kalusteilla. Kalusteiden kannattaa olla pienessä tilassa rakenteeltaan kevyitä. Taittuvat kalusteet ovat käteviä, taita ne esille kun niille on tarve. Kokoontaitettavat tuolit voit myös kantaa mukanasi minne vain.

Näin sisustat terassin

  • Panosta viihtyvyyteen ja visuaalisuuteen. Silloin käytät tilaa enemmän ja sinne on kiva kutsua vieraita.

  • Sisustus on hyvä aloittaa siivouksesta. Kun korjaat rikkinäiset kalusteet ja tavarat sekä epämääräiset sotkut nurkista pois, sisustamaan pääsee puhtailta pinnoilta.

  • Kauniisti muotoillun ulkotuolin voi nostaa syksyn tullen sisälle. Tyylikkäässä tuolissa on hyvä istua, ja se on kätevä lisäistuin vaikka kodin kesäisissä juhlissa.

  • Valitse pienelle parvekkeelle kuten pieneen kotiin moneen tarkoitukseen sopivia kalusteita, esimerkiksi jakkara toimii myös pöytänä, arkku säilytyskalusteen lisäksi myös istuimena ja pöytänä.

  • Pienikin tila tarvitsee kasveja, vältä lattiatilan täyttöä ruukuilla. Muodikkaat amppelit ovat pienen tilan ratkaisu, niitä voi solmia tukevasta narusta helpolla myös itse.

  • Hyödynnä myös seinäpintoja, ritilät, koukut, seinätelineet, ota joitakin niistä käyttöön esimerkiksi kasvien sijoittelua varten.

  • Valitse pieneen tilaan mahtuvia, keveitä kalusteita. Myös pinoutuvuus ja monikäyttöisyys ovat tärkeitä valintaperusteita.

Lue lisää

JULKAISTU   5.6.2019TEKSTI   Elina VikmanKUVAT   Johanna Kinnari

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)

Luitko jo nämä?