Lopputalvella värien iloittelu on trendikästä. Syrjäytetään yhdessä tutut tummat ja hillityt sävyt, ja pukeudutaan rohkeasti vahvoihin väreihin.

Punainen, oranssi, keltainen ja erilaiset vahvat pastellisävyt ovat väritrendien kärjessä.

On aika heittää se ajatus romukoppaan, että vahva väri vaatii aina rinnalleen mustan tai hillitymmän värin. Nyt puetaan vaikka keltaista ja punaista yhdessä ylle!

Tämä trendisuuntaus piristää varmasti uuden tyylin kantajaa, mutta myös ympärillä olevat saavat värikkäästä pukeutujasta energiaa.

Väriterapiaa

Värikäs takki piristää asun kuin asun, eikä vaadi rinnalleen hillittyjä sävyjä. Pue rohkeasti villejäkin väriyhdistelmiä ja ota keväisemmät huivit käyttöön jo talvella.

Kieritä huivi turbaaniksi ja korvaa sillä pipon käyttö leudossa säässä.

Kuvassa ylhäällä liila mywear-kevyttoppatakki, punainen ribattu mywear-t-paita helmikoristeilla, punavalkoinen mywear-huivi ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

Läpikuultoa

PI119 muoti 2

Kevättalven loskakelit ovat lähempänä kuin muistammekaan. Tulevan kevään trendikkäin sadetakki on läpikuultava, joten se ei peitä alla olevia vaatteita ja tyyliä. Sadetakki suojaa viimalta ja on yllättävän lämmin yllä, kun kerrostat sen oikein.

Kuvassa punainen mywear-mekko, alla mywear-raitapusero, punaiset Janina F. -housut mywearin kirkas sadetakki (kaupoissa helmikuun puolivälissä), valkoiset mywear-tennarit ja Iberon isot korvakorut, K-Citymarket.

Farkkujen uusi muoto

PI119 muoti 3

Klassinen farkkutyyli sopii mihin tahansa tilanteeseen.

Tulevan kevään farkkumuoti on lahkeista levenevää ja vajaamittaista. Tyttömäiset muotifarkut on helppo yhdistellä kaikkien jalkineiden, yläosien ja asusteiden kanssa. Vain mielikuvitus on rajana!

Kuvassa kickflare-malliset mywear-farkut, alla mywear-t-paita, päällä mywear-raitapusero, jalassa mywear-mokkanilkkurit sekä Iberon helmirannekorut, korvakorut ja musta hiusdonitsi, K-Citymarket.

Lue lisää farkkujen yhdistelemisestä eri yläosiin, kenkiin ja asusteisiin: 3 x farkkutyyli

Kerrosta kepeästi

PI119 muoti 4

Lopputalvesta kaipaa jo neuleiden sijaan hiukan kevyempää ilmettä ylle. Kun kerrostat rohkeasti hyvin laskeutuvia alaosia, mekkoja ja puseroita keskenään, vilukissakin on tyytyväinen.

Laskeutuvat materiaalit ovat imartelevia kaikille vartaloille. Päätä vain mitä kerrosta korostat eniten vahvalla värillä vai korostatko kaikkia kerroksia eri värein.

Kuvassa mustat b.Young-culottes-malliset housut, valikoidut K-Citymarketit. Alla pallokuosinen mywear-trikoomekko ja liila mywear-pusero K-Citymarket.