Kestävä kuluttaminen on nousemassa koko ajan isommaksi trendiksi, ja vaatteiden monikäyttöisyys ja kestävyys ovat aikaisempaa isommassa roolissa.

Jo vaatetta hankkiessa kannattaa miettiä kaapissaaan olevia vaatteita ja asusteita sekä sitä, miten hyvin tämä vaate yhdistyy jo olemassa oleviin vaatteisiin ja kuinka paljon sillä on käyttöä eri tilanteissa.

Lupa tyylileikkeihin

Ajatuksena on yksi vaate ja sen kautta luodut useat tyylit. Tämä rikastaa myös jokaisen omaa tyyliä ja auttaa yhdistelemään vaatteita rohkeammin.

Selkeästi klassisemmat väriparit ovat historiaa ja housujen kanssa ei tarvitse olla vain yksi hyvä pusero yläosana. Asukokonaisuudet ovat loputtomia, kun annat tyylileikeille vallan.

Yhdistele ja kerrosta rohkeasti yllättäviäkin vaatteita keskenään sekä muuta tyylin rentoutta asusteilla. Juhlamekkokin voi taipua arkeen, kun rinnalla on arkisempia elementtejä.

3 x Farkkutyyli

farkut 2

Leikkisä pariisitar

Leikkisä pariisitar laittaa ylleen kickflare-malliset mywear-farkut, yläosassa alla on printti-t-paita ja sen päällä mywear-raitapusero. Jalassa nahkaiset mywear-korkonilkkurit sekä asusteina Iberon helmirannekorut, korvakorut ja musta hiusdonitsi. Kaikki tuotteet: K-Citymarket.

farkut 3

Seesteinen ja sporttisen rento

Myös rentoon tyyliin kickflare-malliset mywear-farkut sekä mywear-reppu ja mustat mywear-loaferit sekä Iberon kaulakoru, K-Citymarket. Yläosana sininen b. Young-neule, valikoidut K-Citymarketit.

farkut 1

Selkeän särmikäs

Jalassa kickflare-malliset mywear-farkut sekä nahkaiset mywear-lenkkarit ja musta samettinen Iberon hiusdonitsi, K-Citymarketit. Mustavalkoinen b. Young-pallomekko, valikoidut K-Citymarketit.

Lue lisää värikkäistä vaateyhdistelmistä lopputalveen.