ystavanpaiva niksikooste Getty Images

Ystävänpäivän parhaat niksit

Olisitko ikinä uskonut, että ystävänpäivä voi olla entistä parempi Niksi-Pirkan ansiosta? Totta se on!

Ystävänpäivä tulee, oletko valmis? Ei hätää, onneksi on niksit! Nämä 10 niksiä sopivat ystäville. Huom ja hih: Yhdessä niksissä toisen ystävistä pitää olla vasenkätinen ja toisessa pitkähiuksinen!

1. Ristikkoyllätys

"Kerään aikakaus- ja sanomalehdistä sanaristikot pitkin vuotta talteen. Kun niitä on hyvä nippu tallessa, koristelen pahvikansion, johon laitan siihen ristikot ja lahjoitan ne ristikoita harrastavalle ystävälle joulu-, syntymäpäivä- tai ystävänpäivälahjaksi. Mukavaa kierrätystä!"

2. Ystävänä Adele?

"Ilahduta läheistäsi hänen syntymäpäivänään tai ystävänpäivänä laulamalla ääniviesti puhelimeen. Varmasti yllättyy iloisesti, ja jää hymy huulille koko päiväksi kummallekin osapuolelle."

3. Zeniä frendille

"Tee ystävälle entouttava kortti: Leikkaa aikuisten värityskirjasta sopiva kuva ja liimaa kartongille. Lähetä se ystävänpäivänä väritettäväksi. Rentouttavaa mieltä kortin saajalle väritysten lomassa."

4. Ensi vuoden ystävänpäiväksi!

"Osta ystävänpäiväkorttitarpeet samalla kuin joulun punaiset korttikartongit ja ystävänpäivälahjat joulun alennusmyynnistä. On sydämiä jos jonkinlaisia ja -värisiä."

5. "Vasenkätiset vaivautukoot"

"Puutarhahanskaparista kuluu aina vain toinen. Olen oikeakätinen ja oikea hanska kuluu rikki, mutta vasen pysyy ehyenä. Vaihdan vasenkätisen ystäväni kanssa ehyet hanskat: saan häneltä ehyen oikean ja hän minulta ehyen vasemman."

6. Partners in crime

"Voit helposti rajoittaa herkuttelua sopimalla, että lähetätte ystävänne kanssa toisillenne jokaisesta herkusta tai epäterveellisestä ruoasta kuvan ennen sen syöntiä. Vähentää testatusti herkuttelua ja tuo sopivaa painetta kilojen karistamiseen."

7. Kumman lasi?

"Kun olet ystäväsi kanssa ravintolan buffetissa syömässä ja haet molemmille lisää vettä, on vaikea muistaa, kummassa kädessä kummankin lasi on. Siihen auttaa muistisääntö: "Oikea oma ja vasen vieras."

8. 40 denierin naulakko

"Sukkahousuista saa kätevän tilapäisnaulakon laittamalla sukkaosiin painoksi esimerkiksi herneitä. Ripusta sukkikset koukkuihin housuosa keskellä. Siihen voit kiinnittää toivotuksen ja varsiin koukkuja vaatteille."

9. Onpa sulla puhdas koti!

"Tuntuuko että sukulaisen tai ystävän luona pitäisi siivota, mutta sama hinku ei tule kotona? Sopikaa, että sinä teet perussiivouksen ystäväsi asuntoon ja hän sinun, jolloin siivousmotivaatio on aivan toista luokkaa."

10. Kaverin kikkurat kuntoon

"Kun laitat ystävällesi tarrarullia, pyydä häntä laittamaan fleecepusero päälleen. Voit pitää tarrarullat käden ulottuvilla, laittamalla ne puseroon kiinni. Rullat tarrautuu napakasti vaatteeseen, ei kumarteluja ja nopeuttaa rullaamista!"

Lue lisää niksijuttuja!

JULKAISTU   10.2.2021TEKSTI   Tyttielina KujalaKUVAT   Getty Images

Oliko juttu kiinnostava?

Kyllä (0)Ei (0)