K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Oma paikka julkisissa
Haluatko ettei viereesi tule istumaan kukaan julkisissa? Laita kasvomaski naamalle, niin sinun viereesi istutaan vain pakon edessä
0 0 0
pussi pussista
pussi pussista
Multapusseista saa leikattua hyviä kahvallisia kantokasseja kasveille. Kestävät paremmin kuin kauppojen paperipussit (jotka nykyisin useissa kaupoissa maksavatkin). Isoimpiin multapusseihin sopivat puutarhajätteet. Pusseja voi käyttää monta kertaa, kun ovat niin kestäviäkin.
0 0 0
Kaulimella vetreäksi
Kaulimella vetreäksi
Ovatko lihaksesi jumissa? Kaulimella saat kätevästi lihaksiin hierontaa! Toimii erittäin tehokkaasti esimerkiksi etureisien, sekä säärien hierontaan. Pieni kaulin on tähän sopivin vaihtoehto. Kannattaa kokeilla myös saunassa.
0 0 0
Lapsilukko laatikostoon
Lapsilukko
Pitkävartinen kenkälusikka toimii hyvin laatikoiden kiinnipitämiseen. Ei pääse taapero tyhjentämään laatikoita.
0 0 0
Vesiletkun läpivienti
Jos vaikkapa saunan seinä on kaksikerrosrakenteinen ja olet tehnyt siihen letkun kokoisen reiän läpivientiä varten niin sen saaminen läpi jälkimmäisestä seinästä on haastavaa letkun pehmeydestä tai aikasemmasta kelalla olosta johtuen. Laita letkun sisälle suora metalli- tai puutappi niin johan onnistuu helposti.
0 0 0
Hyödynnä erätauot
Kun katsot jääkiekkoa voit erätauolla siivota, ota esille siivousvälineet ja tee erätauonaikana arkisia rutiiniluontoisia siivoustöitä, pölynpyyhkiminen , tavaroiden paikoilleen laitto ja jopa roskien vienti. Näin hoidat hienosti siivouksen ja seuraat samalla mielenkiintoista jääkiekkoa.
0 0 0
Sylikissan kynsille
Onko kissallasi tapana raapia reisiäsi, kun se makoilee sylissäsi? Laita kissan alle torkkupeitto, niin kynnet eivät tunnu ja voitte molemmat viettää rentouttavan silittelyhetken sohvalla!
1 1 0
Kurkusta kuoret kädenkäänteessä
Haluatko kuoria kurkun, mutta kuorintaveitsi pyörii paraikaa astianpesukoneessa? Ei hätää! Juustohöylällä voi kuoria kurkun ja nauttia makeasta hiukopalasta astioiden peseytymistä odotellessa!
1 1 0
Ryhdikkäät cocktailtikut
Ryhdikkäät cocktailtikut
Kun teet juhliin cocktailpaloja, joskus on vaikeuksia saada ne pysymään pystyssä. Ne kallistuvat eri suuntiin ja tarjolle vietäessä helposti kellahtavat kumoon. Jos käytät tikkujen kokoamisvaiheessa apuna jääpala-astiaa, niistä tulee suoria ja ryhdikkäitä!
0 0 0
Eroon vatkausroiskeista!
Eroon vatkausroiskeista!
Vatkatessa kerma usein roiskuu ympäri ämpäri keittiötä. Kostuta puhdas tiskirätti, aseta se puoliksi vatkaimen ja puoliksi kulhon reunojen päälle. Vatkaimella on tilaa hyrrätä, mutta roiskeet jäävät kiinni rättiin!
0 0 0
Terveellinen ruokavalio
Jos lapset eivät suostu syömään vihanneksia ruoan kanssa, niin laita pilkottuja kausivihanneksia tarjolle ennen ruokailua. Näin vihanneksia tulee syötyä huomaamatta tarpeeksi nälkään ennen varsinaista ruokailua.
0 0 0
Kerrosmerkki pussinsulkijasta
Kerrosmerkki pussinsulkijasta
Uupuuko ns. perinteinen kerrosmerkki. Tee korvaava pussinsulkijasta!
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös