K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 44164 niksiä!
Lapset ja leikit
Löytöpalkkio kadonneista avaimista
Onko perheessänne pieni koululainen jolle on hankittu ensimmäinen oma kotiavain? Jos perheessänne on jollain prepaid liittymä jonka käyttäjän osoitetietoja ei saa selvitettyä niin liittäkää lapsen avainnippuun avaimenperä johon saa lisättyä tekstin "LÖYTÖPALKKIO" ja tuon prepaid- liittymän numero. Näin löytäjä voi helposti ilmoittaa löytäneensä avaimet, eikä kukaan voi myöskään selvittää ovea johon availmella pääsee sisään, sekä kympin tai parin arvoinen löytöpalkkio tulee havemmaksi kuin uudelleen sarjoitetut lukot.
0 11 0
Lapset ja leikit
Sukkastoppari
Minulla on pieni 2-vuotias tyttö, joka on ahkera ovien paukuttelija. Kun laitoin normaaliin sukkaan paksua pahvia ja sitten sukan oven alle, niin ei tyttäreni enää saanut ovea liikutettua ja paukuttelu loppui.
53 59 0
Piha ja mökki
Taimien nimeäminen
Jäätelötikuista saat oivat, ekologiset nimikyltit taimille ja kylvöksille. Kirjoita tikkuihin lajien nimet lyijykynällä; näin nimet on luettavissa, vaikka kastuisivatkin ulkona sateessa. Lyijykynän jälki ei myöskään haalistu auringossa kuten tussinjälki.
0 0 0
Muut
Säästä korvia
Säästä korvia
Laita ulkohuonekalujen jalkoihin tennispallot, niin voit häiritsemättä siirrellä niitä esimerkiksi parvekkeellasi.
0 0 0
Kodinhoito
Pesupussi sukkahousuista
Sujauta vanhoihin sukkahousuihin lasten pehmolelu, kun peset sen pyykkikoneessa. Ei irtoa silmät ja muut, kun sukkahousut on tiiviisti lelun ympärillä. Pehmolelun pinta pysyy myös hyvänä.
0 1 0
Muut
Kotitekoiset, helpot sytytyspalat
Jos et saa tulta syttymään ilman sytytyspaloja ja sinulla ei ole niitä, tässä on sinulle hyvä niksi. Etsi kotoasi kulunut vanha kynttilä ja pilko se palasiksi. Laita paperia ja kynttilänpalat puiden sekaan ja sytytä paperi. Kun paperin seassa olevat kynttilänpalat syttyvät, ne palavat pitkään ja hyvin. Toimii samalla lailla kuin sytytyspalat. Voit myös säästää kuluneet kynttilät ja säilyttää niitä purkissa tätä varten.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Seuraleikki
Pirkka-lehden nikseistä saa mainion seuraleikin. Leikkaa niksejä irti lehdestä, ja jaa ne vieraillesi. Seuraavissa juhlissa voitte jakaa kokemuksianne.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Herkkupalat ilman sotkua
Kaura- tai kookospallot voi kätevästi muotoilla pyöreiksi elmukelmun sisällä, jolloin säästyy turhalta sotkulta. Ja pallot ovat varmasti pyöreitä.
0 1 0
Ruoka ja juhlat
Tuoreus selville
Leipien päiväysmerkintä pussinsulkijoiden käyttäjille.
Yleensä leipien parasta ennen-päiväys on merkattu muoviseen sulkijapätkään. Leivän avaamisen jälkeen meillä tämä sulkija yleensä päätyy roskiin ja tilalle vaihdetaan kuvassa näkyvä klipsipussinsulkija. Leipäpussit on helpompi ja nopeampi sulkea klipsipussinsulkijalla. Päiväys kuitenkin unohtuu jo seuraavana päivänä. Kun rengastat päiväyssulkijan pussin suun reunaan, muistat paremmin kuinka tuoretta leipä vielä onkaan.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle