K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45374 niksiä!
Piha ja mökki
Virkistäydy turvallisesti helteellä
Virkistäydy turvallisesti helteellä
Tässä rannan lähellä oleilevalle turvallinen tapa helpottaa oloa helteellä: Siirrä puutarhatuoli veteen sopivan syvälle ja käy tuoliin istumaan. Kaiken varalta voit sitoa tuoliin narun tai köyden, jonka toisen pään kiinnität ennen veteen menoa esim. laituriin.
1 1 0
Sukkahousuniksit
Sukkahousut avuksi viilennykseen
Kesä on kuuma, sisälämpötilat hipovat pilviä. Normaali propellituuletin ei viilennä ilmaa, eikä saatavilla ole ilmastointilaitetta. Ota sukkahousut ja laita molempiin lahkeisiin kylmäkallet. Aseta sukkahousut kylmäkalleineen tuulettimen taakse solmimalla sukkahousut kiinni tuulettimeen. Ilma on heti viileämpää. Vaihda sulaneet kylmäkallet jäisiin.
0 0 0
Lemmikit
Lemmikit helteessä
Lemmikkeinä hamstereita, rottia, papukaijoja tai jotain muita eläimiä jotka elävät häkissä? Heille helpotusta helteellä tuo kylmän veden lisäksi kylmäkallen laittaminen häkin pohjalla olevan alustan alle.
0 0 0
Muut
Pidä roskapussi ehjänä
Mökillä tulee käytettyä kertakäyttöveitsiä ja -haarukoita, jotka rikkovat roskapussin ja roskat leviävät usein auton peräkonttiin. Laita veitset ja haarukat korkilliseen maitotölkkiin niin roskapussi pysyy ehjänä.
0 0 0
Pukeutuminen
Uutta ajateltavaa
Laita numeroa liian pienet kengät jalkaan, taatusti unohtuu kaikki muut murheet.
0 0 0
Muut
Kolikoiden korvaajat
Paikkoihin, joihin tarvitaan kolikkopantti, käy useimmiten myös kolikon kokoa vastaava ihan tavallinen prikka. Ei tarvitse kauppaan, kylpylään tms. mennessä aina miettiä onko sopivan kokoinen kolikko mukana, että saa ostoskärryt auki tai kaapin lukkoon.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Perunat munarasiaan
Perunat munarasiaan
Keittäessäsi perunoita yleensä useampia kuin olisi tarpeen voit jäljelle jääneet esim paistaen tai lämmittäen lähipäivinä. Ne säilyvät kivasti munarasiassa jääkaapissa. Jos kaikki eivät mahdu rasiaan voi sen kääntää ylösalaisin jolloin saat telineen vielä muutamalle potulle.
0 0 0
Kauneus ja terveys
Lääkemuistutin
Lääkemuistutin
Kirjoita antibioottitablettien painopakkaukseen tabletin päälle ottoajankohta. Näin näet oletko muistanut syödä tabletin ajallaan.
0 2 0
Ruoka ja juhlat
kermakakun pursotus helteellä
Täytä kakku valmiiksi. Pakasta. Nosta jäinen kakku pöydälle ja pursota kerma käyttäen jäähdykkeenä pursotinpussin ja käden välissä kylmäkallea.
0 1 0
Ruoka ja juhlat
täyte-tai voileipäkakun kylmäalusta
Laita kylmälaukun kansi ylösalaisin ja siihen kylmäkalleja. Peitä foliolla. Aseta kakku tarjouluvadilla sen päälle. Säilyy kylmänä pitkään.
0 3 0
Lemmikit
Koiraportti
Koiraportti
Kompostikehikon sivusta sai kätevästi ja edullisesti koiraverkon oven eteen. Molemmissa yläkulmissa pienet naulat joiden varassa pysyy hyvin paikoillaan ja on helppo nostaa pois. Nyt voi tuulettaa kunnolla ilman että koirat karkaa.
0 0 0
Muut
Viilennystä helteellä
Tuskastuttavalla helteellä viilennystä saat koko kehoon kun kastelet kyynärtaipeet kylmällä vedellä. Kätevä apu silloin kun suihkuun ei pääse mutta vesipiste kyllä löytyy kuten esim.töissä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle