K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 44492 niksiä!
Ekoniksit
Terassille helteellä
Kun lähdet helteellä terassille, varaa mukaasi paksu villasukka. Sujauta olutlasisi tai muu juomasi sukkaan niin se pysyy viileänä pitempään.
0 2 0
Kauneus ja terveys
Päänsärynhelpottaja
Olet keskellä kaupungin melskettä tai työpäivääsi on vielä viisi tuntia jäljellä ja armoton päänsärky korventaa mieltä. Laita kylmägeeliä otsalle, ohimoille ja takaraivolle - olo helpottuu huomattavasti eikä särkylääkettä ehkä edes tarvita.
0 3 0
Muut
Lakanat mintissä
Lakanat mintissä
Olen hirveä unissapyörijä ja lakanat rullaantuvat sängyssä miten sattuu, kun ei ole muotoutuvia lakanoita varaa ostaa. Oli pakko keksiä jotain, jolla lakanat pysyvät paikallaan sängyssä. Näin se onnistuu: sido pompuloilla tai kumilenkeillä lakanan kulmat ja tee-se-itse muotoutuva lakana on valmis!
1 6 0
Lemmikit
Koirankakkasotaan järkeä mukaan
Eri kaupungeissa on otettu käyttöön koirankakkojen keräyspisteitä, joissa on joskus kakkapussejakin tarjolla. On kuitenkin epäekologista kerätä koirankakka maatumattomaan muovipussiin, joten miksi sekoittaa biojäte ja sekajäte turhaan. Nosta koirankakka jatkossa muovipussilla vähemmän haitalliseen paikkaan ja laita tämän jälkeen tyhjä muovipussi roskiin. Kakka menee hyötykäyttöön, jätemäärä pienenee ja ko.roskapöntön sekajätteen mukana oleva biojätteen määrä pienenee.
1 4 0
Ruoka ja juhlat
Tsatsiki valumaan raastimeen
 Tsatsiki
Tsatsikin tekemisessä tuorekurkkuraaste pitää valuttaa. Ensin raasta tuorekurkkua ja käännä sitten raastin ylösalaisin astiaan. Laita suodatinpussi raastimen sisälle ja kurkkuraaste valumaan suodatinpussiin. Siivilää ei tarvitse.
0 3 0
Tekniikka
Eroon Facebook-mainoksista
Muuttakaa Facebookin asetuksissa asuinkaupungiksenne "Zimbabwe" ja ette enää ikinä näe yhtään mainosta!
8 0 0
Kodinhoito
Brandvarnare
Skriv datum på batteriet då du byter det i brandvarnaren. Då vet du när det skall bytas nästa gång (ca 1 år).
3 5 0
Ruoka ja juhlat
Munajuttu
Kesällä tehdään paljon salaattia ynnä muuta mihin tarvitaan keitettyä kananmunaa. Keitä kananmunat koviksi ja jäähdytä hyvin. Kuivaa kananmunat, laita takaisin kennoon ja kenno jääkaappiin. Voit keittää suuremman määrän kerralla. Keltuainen ei tummu, ja kananmunat säilyvät hyvinä pitkään, kokemuksen mukaan 1-2 viikkoa.
0 1 0
Pukeutuminen
DIY: Minuutin saappaat
Diy minuutin saappaat
Jos saappaat unohtuvat ja tarvitsee mennä märän nurmikon poikki kastelematta kenkiään, tee näin: 1. Tarvitset kaksi muovipussia ja kengät. 2. Laita kenkä muovipussin sisälle. 3. Sido muovipussit kenkien ympärille kahvaosasta. 4. VALMIS.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle