K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47928 niksiä!
Sukkahousut järjestykseen
Laita sukkahousut pesun jälkeen alkuperäisiin pakkauksiin. Näin löydät nopeasti valitsemaasi asuun sopivan parin. Jos säilytät hieman rikkinäisiä sukkahousuja esimerkiksi pitkien housujen alla pidettäviksi, säilytä niitä erillään muista.
0 2 0
Kaikki astiat käyttöön
Järjestä astiat niin, että laitat pesusta tulleet aina alimmaiseksi. Näin kaikkia astioita tulee käytettyä tasaisesti yhtä paljon.
0 3 0
Kätevä ja kaunis sytykepurkki
Sytykepurkki pelastaa ulkosaunojan
Laita pihasaunan sytykepalat ja tulitikut kauniiseen ja tiiviiseen lasipurkkiin. Sytytysvälineet säilyvät kuivina kosteallakin säällä, ja näet aina, paljonko niitä on jäljellä.
0 3 0
Termarinakkeja
Keitä kuumaa vettä, kaada se termospulloon ja upota sinne nakkeja. Lämpimät nakit ovat kätevä eväs vaikkapa lasten kanssa metsäretkellä.
0 3 0
Mehukeitto pakkaseen
Meinaako mehukeitto mennä vanhaksi? Kaada keitto jääpalamuotteihin ja pakkaseen. Vähennät ruokahävikkiä ja saat kätevän puuronviilentäjän!
0 2 0
Leikitä kissaa kotitöiden lomassa
Kissalle virikettä näppärästi kotitöiden lomassa!
Sido hiuspompulaan metrin tai parin mittainen pitkä, kestävä lanka. Laita hiuspompula ranteesi ympärille kotitöiden ajaksi. Kun siivoat tai järjestelet pyykkejä, kissasi leikkii langanpään perässä juosten. Narun päähän voi myös pienen kissan lelun.
1 1 0
Juomapullon korkki
Juomapullon korkki
Säästä tyhjentyneen tiskiainepullon korkki ja pese se puhtaaksi tiskikoneessa. Sen kierteet sopivat täydellisesti muovisiin virvoitusjuomapulloihin. Saat kätevän juomapullon urheiluun ja lenkkeilyyn.
1 1 0
Lahkeiden lyhennys pompuloilla
Jos ostamiesi housujen lahkeet ovat liian pitkät, laita pompulat nilkkoihisi sukkien päälle. Kääräise sitten lahkeet sisäänpäin hiuslenksun ympärille.
0 0 0
Grilli puhtaaksi sipulilla
Onko grillissäsi kesän jäljiltä ruoan tähteitä, jotka eivät lähde millään pois? Puolita sipuli ja pyyhi ritilä sillä, niin murut lähtevät helposti.
1 0 0
Hunajan jämät käyttöön
Kun lasinen hunajapurkki on tyhjentynyt, kaadan purkkiin kuumaa teetä. (Ei kiehuvaa, ettei lasi halkea.) Saan loputkin hunajanrippeet käyttöön, ja tiskiäkin säästyy.
0 3 0
Varma kikka taikinan kohotukseen
Joskus on vaikea saada hiivataikinaa kohoamaan. Laske altaaseen lämmintä vettä ja aseta taikinakulho altaaseen ja kulhon päälle leivinliina. Lisää lämmintä vettä, jos vesihaude alkaa jäähtyä. Taikina kohoaa yleensä nopeasti, joten pidä sitä silmällä.
0 0 0
Talja sileäksi
Jos kotoasi löytyy takkuinen talja, kampaa se tiheällä kammalla. Talja on pian kuin uusi.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle