K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46318 niksiä!
Sukkahousuista moneen
Sukkahousuista moneen.
Jos hihna on hukassa, älä huoli, sukkahousut ovat pelastus koiran ulkoilutukseen.
5 6 0
Lukulampun häikäisysuoja
Keittiömyssy sopii oivallisesti liian kirkkaan led-lukuvalon häikäisysuojaksi.
1 1 0
Satusiivous
Koko perheen voimin koti siistiksi: Lapset valitsevat teeman ja hahmot, ja vanhemmat täysillä mukaan! Zombit moppaa ja Lurkit imuroi!
0 3 0
Selkä jumissa
Sujauta lämpötyyny ohueen jumppapussiin, laita selkään ja säädä narut mukavalle korkeudelle.
0 4 0
Kätevät kuntosalihanskat
Osta nippu edullisia kankaasta valmistettuja puutarhakäsineitä, joissa on kämmenpuolella näppylät. Kätevät kuntosalilla,hyvä tartuntapinta ja voit pestä yhdessä pyykkikoneessa urheiluvaatteitten kanssa.
1 1 0
Metallilankainen valokranssi
Metallilankainen valokranssi
Hyödynnä tarpeettomaksi käyneen kierreselkäisen kalenterin metallilankakierre askartelemalla siitä valolankakranssi. Avaa kalenterin kierteen avoin reuna osittain ja pujota paperisivut pois. Oikaise lanka suoraksi niin, että sivuja koossa pitäneet lenkit jäävät edelleen mutkalle. Kierrä oiottu lanka kranssille. Voit käyttää parikin lankaa, niin saat kranssista muhkeamman. Lopuksi kierrä kranssin ympärille esimerkiksi led-valolanka.
16 25 0
Mummokärryt kuntoon
"Mummokärryissä" useimmin pettää pyörät. Ei kummiskaan kannata sitä kangasosaa heittää roskiin. Itse tein niin, että sujautin sen mummokärryn kangasosan halpojen kaljakärryjen päälle. Siitäkin hyvä, että kun on taitettava, niin mahtuu nätisti pienempiinkiin säilytyslokeroihin laivalla.
0 0 0
Koristeiden ripustus ikkunaan
Joulun ja muidenkin koristeiden ja valojen ripustaminen ikkunaan on usein hankalaa. Kiinnitä sopivaan ripustuslankaan tiukasti lyijykynän pätkä, avaa sisäikkunan ja laita lyijykynä sopivaan kohtaan, jolloin lanka jää sisäpuolelle. Sitten vaan sisäikkuna kiinni ja ripustelemaan!
0 3 0
Ei ole enää ruuvit löysällä
Ovenkahvoissa ja muuallakin ruuvit löystyvät ärsyttävästi, mutta siitä voi tehdä lopun ekologisin kotikonstein ilman kalliita liimoja ja muita teknokemian tuotteita: Irrota ruuvi. Sulata pieni määrä sokeria. Dippaa ruuvi sulassa sokerissa. Kierrä paikalleen. Kun sokeri jäähtyy, ruuvi pysyy visusti kiinni.
0 1 0
Ekologinen lahjapaketti
Ekologinen lahjapaketti
Ompele vanhoista jouluverhoista tai pöytäliinoista pusseja, nauhat vaikka silkkinauhasta. Näin säästyt jouluaaton paperiroskalta ja muovinaruilta, kun samoja pakettipusseja voit käyttää vuodesta toiseen. Vanhat kankaat tai kukkaverhot toimivat myös synttärilahjan paketoimisessa.
0 4 0
Apukäsi narusta
Apukäsi
Pujota pitkä lanka kotelopuvun vetoketjun nipsun reikään ja saat yksinkin vedettyä pitkän vetoketjun kiinni. Sitten vain vedät langan pois.
0 4 0
Sipsipussin lopetus
Kun sipsit ovat lopussa ja pohjalla on enää murusia: Leikkaa sipsipussin kulmaan reikä, josta sipsin muruset on helppo kaataa suuhun.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle