K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49835 niksiä!
Ylellinen jalkakylpy
Jalkakylpy
Kun kukkien aika on ohi maljakossa, voit käyttää ne jalkakylvyssä. Leikkaa kukkaosat varsista ja heitä vatiin. Kaada kuumaa vettä päälle ja anna hautua. Sekaan voi kaapia kaikki ihovoidepurkkien loput tai lorauttaa eteeristä öljyä.
1 0 0
Istuta kestokassissa
Jos istutat kasveja parvekkeella tai sisätiloissa, täytä ruukut mullalla mullalla kestokassissa. Näin multaroiskeet jäävät kassiin, ja ylimääräiset on helppo kaataa takaisin multapussiin ilman sotkua.
0 1 0
Tee se itse -jumppakuminauha
Jos kotoa ei löydy jumppakuminauhaa, saat vanhoista sukkahousuista oivallisen. Istu lattialle, pidä kiinni sukkahousujen lahkeista noin polvien kohdalta, aseta jalkaterä haarakiilaa vasten ja liikuta jalkaa. Näin saat harjoitettua näppärästi jalkalihaksia.
0 0 0
Kätevä sormisuoja
Leikkaa yhdestä kertakäyttöisestä suojahanskasta "sormet" irti, niin saat viisi etusormen suojaa. Laita suoja etusormeen ja käytä kaupassa hedelmäpussien aukomiseen ja kassalla pin-koodin näpyttelyyn. Poista suoja sormesta tarttumalla aukon reunaan ja kääntämällä suoja nurinpäin.
1 1 0
Pitkät kengännauhat kuriin
Pitkät kengännauhat kuriin!
Lenkkikausi alkamassa ja hankaluuksia lenkkareiden pitkien nauhojen kanssa? Pujota nauhat kuvan mukaisesti toisten nauhojen alitse, jolloin ne eivät häiritse juoksemista eivätkä varmasti aukea kesken kaiken.
0 3 0
Pakasterasioiden merkitseminen
Kirjoita pakasterasioiden kanteen pakastettavan tuotteen tiedot liitutaulutussilla. Et tarvitse teippiä tai tarralappuja, ja tussi lähtee kannesta vedellä pesemällä.
0 0 0
Pääsiäismunien pikakoristelu
Pääsiäismunat kirjaviksi
Kietaise munat ohkaisiin, veteen kastettuihin servetteihin. Paperi kuivuu kananmunan ympärille. Servettiin voi jemmata myös Mignon-munat.
0 0 0
Pinnimagneetti
Pinnimagneetti
Liimaa tai teippaa magneetti sopivaan paikkaan kuten peilikaapin alle, niin pinnit pysyvät tallessa ja käden ulottuvilla.
0 0 0
Voitele vuoalla
Saat voideltua ruoka-astiat ja kakkuvuoat näppärästi muffissivuoalla.
0 0 0
Hammasharja avuksi auton pesuun
Hammasharjalla yltää moniin sellaisiin paikkoihin autossa, joihin on muuten hankala päästä käsiksi.
0 0 0
Kuulokkeiden pikakorjaus
Kuulokkeiden pikakorjaus
Ovatko kuulokkeiden pehmusteet kuluneet rikki? Ota avuksi (käyttämättömät) avokassukat. Pehmusteeksi vaikka vanulaput.
0 0 0
Tiskiharjan putsaus leikkuulaudalla
Jäikö tiskiharja paistinpannun pesun jäljiltä likaisen ruskeaksi? Tiskaa seuraavaksi puinen leikkuulauta. Sen karhea pinta puhdistaa samalla tiskiharjankin.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle