K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46573 niksiä!
Täikammasta putsari
Jos pullasutiin on tarttunut likaa harjasten väliin, kampaa se pois täikammalla. Sama kikka toimii harottaviin harjaksiin.
0 0 0
Luottokorttien varmistus valokuviin
Varmista nopeasti kaikki lompakossasi olevat kortit valokuvaamalla ne näppärästi kännykällä. Jos kortti häviää niin voit nopeasti selvittää sen numeron ja sulkea kortin. Esimerkiksi K-kaupan Plussa-kortin pitkä numerosarja on tallessa valokuvassa. Myös pankkikortti, ajokortti ja Kela-kortti tulee varmistettua.
0 2 0
Pikapuhdistus
Sain Pirkka värin- ja liankerääjäliinoja. Kun liina tulee koneesta, se on vähän kostea. Pyyhkäisen vielä wc-istuimen "lauteen" liinalla ennen roskiin heittämistä.
0 0 0
Rinnat suojaan pakkaselta
Pakkasella kannattaa rintaliiveiksi valita topatut ohuiden sijaan. Ei rinnat pyöräillessä palellu.
0 0 0
Vessapaperia nenäliinaksi
Ulkoillessa joutuu useinkin niistämään, vaikkei olisi nuhaa. Vessapaperipalat ovat silloin nenäliinaa kätevämpiä. Käytetyt palat kannattaa laittaa eri taskuun, niin ne eivät kastele puhtaita, eikä niitä tarvitse kotona lajitella erikseen.
0 0 0
Tee-se-itse -höyrytyskattila
Tee-se-itse-höyrytyskattila
Jos et omista höyrytyskattilaa, laita kattilan pohjalle vettä kiehumaan, höyrytettävä ruoka siivilään ja siivilä kiehuvan veden päälle.
1 0 0
Homeenpoisto tekstiileistä
Home lähtee tekstiileistä liottamalla hometahroja piimässä. Tämän jälkeen normaali pesu.
0 0 0
Pese parveke lumella
Parveke on kiva pestä talvellakin. Kumoa pakkaspäivänä pesuvadillinen lunta parvekkeen lattialle ja harjaa se huolella pois. Sulamisveden voit kaataa wc-pönttöön.
0 0 0
Ruokintateline salaattirasiasta
Ruokintateline kierrättäen
Kertakäyttöisestä salaattirasiasta saa näppärästi tehtyä lintujen ruokintaan sopivan telineen. Pohjaan reikä, ripustuslanka siitä läpi. Siemenet sisään ja kansi päälle. Langalla sitoo tiukasti kiinni ja rasian kylkiin vielä reiät, niin saa linnut vielä siemenetkin rasiasta.
0 0 0
Lumiharja sählymailasta
Älä heitä katkennutta sählymailaa pois, vaan käytä siitä hyvä kädensija ja se osa vartta, mikä on ehjää. Sahaa katkennut pää sahalla suoraan poikki ja laita auton lumiharja teipillä tai sopivilla ruuveilla kiinni mailan varteen.
1 0 0
Kylmäkääre futissukasta
Maailman näppärin kylmäkääre syntyy futissukasta! Pujota kylmäpussi futissukkaan ja sido haluamaasi paikkaan. Enää ei tarvitse maata sohvalla kylmähoidon ajan tai miettiä pysyykö kääre oikeassa paikassa. Toimii myös lämpöpakkauksen kanssa.
0 0 0
Kahden päivän leivät
Tee iltapalaksi lämpimiä leipiä koko uunipellillinen. Seuraavan päivän ulkoiluretken eväsleivät tulevat samalla, maistuvat kylmänäkin ja päällykset pysyvät kiinni leivässä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle