K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45795 niksiä!
Sormuksien puhdistus
Sormukset saa säihkyvän puhtaiksi sähköhammasharjalla. Anna ensin sormusten liota laimennetussa astianpesukylvyssä. Käytä pehmeää harjaspäätä, ja ei kun vaan surraamaan. Voit kiillottaa vielä sormukset pehmeällä liinalla.
0 0 0
Viivakoodit kassalla
Aseta tuotteet kaupan liukuhihnalla niin, että viivakoodit ovat jo valmiiksi viivakoodilukijaa kohden. Säästät työntekijältä ranneliikkeitä ja nopeutat kassajonon kulkua.
0 0 0
Unihuiska
Vauvaa tai pientä lasta voi auttaa nukahtamaan sivelemällä puhtaalla ja pehmeällä puuterihuiskalla hänen kasvojaan. Vie huiskaa otsan kautta ohimolle, poskelle ja leukaan, molemmin puolin, ja uni saattaa yllättää kovinkin nopeasti!
0 0 0
Patja rullalle sukkahousuilla
Unohda narut ja sitomiset
Petauspatja, mikä on käytössä vain silloin tällöin, pysyy erittäin hyvin rullalla, kun vedät sen ympärille sukkahousuista tehdyn tuubin. Leikkaa "sääret" pois ja tuubi on valmis.
1 1 0
Pikaruoka lämpimänä kotiin asti
Pikaruoka-annos tai pizza säilyy lämpimänä pidemmänkin automatkan kotiin saakka, kun laitat apukuljettajan puoleisen penkinlämmittimen päälle hyvissä ajoin ennen noutoa. Aseta pizzalaatikko tai annosrasia istuimelle ja näin pääset kotonasi nauttimaan herkkuja ilman uudelleen lämmittämistä. Toimii myös syksyn viileillä keleillä!
0 2 0
Kenkien kuivaushenkari
Kätevä kenkien kuivaushengari
Kyllästyin nostamaan suihkusandaaleita lattialta ylös ja taas laittamaan seinää vasten kuivumaan. Syntyi idea: väännän henkarista!
0 1 0
Yöllinen lakananvaihto
Jos lapsellasi on yökastelua, petaa sänkyyn useampi lakana kerros niin, että lakanoiden välissä on kastelusuoja. Näin vahingon sattuessa keskellä yötä, voit vain ottaa päällimmäisen kastuneen lakanan ja suojan pois, ja alla on kuivat ja puhtaat lakanat valmiiksi!
0 0 0
Pissasuoja
Pissasuoja
Laitoin suihkuverhon sängyn päiväpeitoksi, koska kissani joskus osoittaa mieltään ja pissaa sänkyyni.
0 1 0
Älä heitä hukkaan kastikeöljyä
Älä heitä hukkaan kastikeöljyä
Pirkka salaattijuustokuutioissa on kastikkeena paljon maustettua öljyä. Älä heitä hukkaan tuota maustettua öljyä, sillä voit käyttää sitä moneen ruokaan, kuten laatikkoruokiin, pizzapohjiin, soijarouheen turvotukseen, sämpylätaikinoihin ja muihin.
0 1 0
Minitaulu
Minitaulu
Jos haluat piristää kotisi seiniä ja sinulla on ylimääräisiä nauloja tauluille, mutta et halua ostaa painavia tauluja, voit tehdä "taulun" itse. Kiinnitä esimerkiksi vanhaan postikorttiin tai julisteeseen taakse narunpätkä vaikka teipin avulla. Näin seiniin ei jää sinitarran jälkiä, ja muuttaessasi pois "taulut" eivät vie paljon tilaa, ja ne on helppo siirtää uuteen kotiin.
0 0 0
Lakanoiden vaihto
Onko hankala muistaa milloin vaihdoit lakanat viimeksi? Merkkaa kalenteriin L lakanoidenvaihtopäivän kohdalle, niin voit helposti tarkistaa, koska olisi taas seuraava vaihto edessä.
0 0 0
Lohen paistaminen helposti
Uunilohta tehdessä kannattaa kalavuoka vuorata leivinpaperilla, niin ei nahkaa tarvitse raaputella ja liotella astiasta irti.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle