K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 43642 niksiä!
Ostokset ja asiointi
Käyntikortit
Käyntikortteja joko kertyy turhina lompakon pohjalle tai sitten ne harvat käyntikortit, joita tarvitsisi, katoavat. Ota aina käyntikortista kuva kännykälläsi. Kuvat on helppo poistaa, mutta ne eivät mene hukkaan.
1 0 0
Muut
Kynä käteen sopivaksi
Kynä voi toimia kuin unelma, mutta olla epämukavan kapea käteen. Kirjoittaessa käsi väsyy, kun kynästä ei saa kunnon otetta. Pulmaan on ratkaisuna hiuslenkki, kuminauha tai miksei vaikka pätkä narua tai teippiä. Kiedot vain jotain kynän ympärille kohtaan josta pidät kiinni etusormella ja peukalolla. Erillisiä kynätukia ei tarvitse ostaa.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Säilytyspaikka joulukoristeille
Joulukuusen pallot on kätevä varastoida tyhjiin kindermunakennoihin, jos paketti on mennyt hukkaan.
1 0 0
Ulkoilu
Puhelinteline aurinkolaseista
Kesällä on ihana vain istuskella auringonpaisteessa rentoutumassa. Käytä aurinkolasejasi puhelintelineenäsi, jolloin voit katsella siitä vaikkapa elokuvaa tarvtsematta käsiäsi. Aseta lasit pöydälle ylösalaisin, sangat ristikkäin. Aseta puhelin nojaamaan lasien linssiosaan niin, että sangat estävät sitä luiskahtamasta pois paikaltaan.
0 0 0
Tekniikka
Näppäimistö puhtaaksi
Tietokoneen näppäimistön välissä pölyä ja leivänmuruja? Käytä puhdistamiseen post-it lappuja. Mahtuvat hyvin näppäimistön väleihin ja tarrapinta kerää moskan kätevästi pois.
0 0 0
Kodinhoito
Arkkupakastimen organisointi
Nokkela ratkaisu pakastinrasioiden pinoamisongelmaan arkkupakastimessa: Leikkaa pahvisen kahvallisen tölkkilaatikon yläreunan pahvit pois kahvaa lukuunottamatta. Täytä laatikko pakastusrasioilla. Voit teipata kahvaan informaation laatikon sisällöstä. Laatikko on helpompi nostaa syvältä pakastimen pohjalta kuin yksittäiset rasiat, ja useampia laatikoita voi pinota päällekkäin.
0 0 0
Ruoka ja juhlat
Ehjät munat
Vaikka olisi jääkaappikylmiä kananmunia, saat aina ehjät keitetyt munat, kun lisäät keitinveteen 1-2 tl ruokasoodaa. Huuhtelu tietenkin kylmällä vedellä!
0 0 0
Muut
Vinkki huonomuistiselle
Jos sinun pitää muistaa ottaa lähtiessä jotain mukaasi, laita se kenkään, ilman kenkiä tuskin lähdet ulos.
0 0 0
Kodinhoito
Lattiamatto puhtaaksi
Karvamatot ja lankamatot ovat kovia sitomaan likaa. Talouksissa joissa kotieläimiä tai pitkähiuksisia on syytä toimia seuraavalla tavalla: ota juuriharja ja harjaa matto pyörivin liikkein kauttaaltaan "vastakarvaan". Harjaan tarttuvat kaikki karvat ja hiukset ja harjaus nostattaa maton pohjassa olevat roskat pintaan jolloin ne on helppo imuroida.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle