K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45771 niksiä!
Heijastintakki koiralle
Heijastintakki koiralle
Heijastinkestokassista, fleecestä ja tarranauhasta koiralle takki. Kassista saa kaksi takkia pienelle koiralle.
0 0 0
Koloja seinässä?
Koloja seinässä?
Kaipaatko uutta ilmettä kolhuiselle seinälle, mutta kittaus ja maalaus ei kiinnosta. Jos kolhut eivät piiloudu taulun avulla, kuivata syksyn värikkäitä lehtiä ilmavasti ritilän tai vaikkapa kumotun tarjottimen alla, jolloin ne eivät käpristy, mutta aaltoilevat kauniisti. Peitä kolot kiinnittämällä kuivat lehdet niiden päälle esimerkiksi sinitarralla.
0 0 0
Silmälasien pikakorjaus
Niksi
Kyllä hätä keinot keksii.
0 0 0
Kuiva ripsiväri
Saat kuivan ripsivärin taas levittymään helposti, kun pidät hylsyä nyrkissä noin minuutin ajan. Koostumus notkistuu juuri sopivasti ruumiinlämmön avulla ja voit käyttää suosikki ipsariasi pidempään!
0 0 0
Puuroa liukuhihnatyyliin
Puuroa liukuhihnatyyliin
Olen sinkkuihminen ja tykkään aloittaa aamuni puurolla. Välillä vaan laiskottaa sen yhden lautasellisen keittäminen. Olen ratkaissut asian niin, että teen sunnuntai-iltana kattilallisen puuroa ja jaan sen valmiiksi annoskippoihin. Kelmu vaan päälle ja jääkaappiin. Tämähän toimisi tietysti myös vaikka useamman koululaisen perheessä.
0 0 0
Huulirasvaa eväsrasiasta
Jos unohdat ottaa huulirasvan mukaan retkelle tai vaikka automatkalle ja kuivat huulesi kaipaavat akuutisti kosteutusta, voit käyttää ensiapuna syömisen yhteydessä eväsleipien meetvurstin rasvaa tai leivälle laitettua levitettä.
0 0 0
Kuntoilemalla lisätuloja
Tarvitsetko lisämotivointia liikkumiseen? Monien teiden varsilta löytyy usein tyhjiä pulloja ja tölkkejä. Pidä muovipusseja mukanasi aina, kun lähdet vaikka kävelylle tai pyöräilemään, ja kerää samalla pulloja ja vie ne kauppaan, niin saat lisätuloja samalla kun kuntoilet.
1 1 0
Siivoan euronkuvat silmissä
Miten pakotan itseni siivoamaan itse kotini sen sijaan, että käyttäisin siivousliikkeen palveluja? Motivoin itseni, kun ajattelen kuinka hirveän paljon tämäkin siivouskerta maksaisi siivousliikkeeltä ostettuna. Ajattelen koko ajan vain säästettyä rahaa.
0 0 0
Postilaatikkohälytin
Osta langaton ovikello ja laita painokatkaisin postilaatikon sivuun kiinni. Kun ystäväsi tuo postia, hän voi painaa katkaisijaa niin tiedät, että laatikossasi on postia sinulle, kun kello soi sisällä. Maksimivälimatka laatikolle noin 30 metriä.
1 0 0
Haudutus ilman sähköä
Keitä keitto ja sammuta virta, laita kannen päälle patakintaat kädensijan kahtapuolen ja vielä esimerkiksi paksu patalappu siihen päälle, niin ruokasi kypsyy tunnissa ilman sähköä.
0 0 0
Puuronjäähdytin
Silloin kun puuron jäähtymistä lautasella ei ole aikaa odotella, ota pakastimesta avuksi kylmäkalle tai kaksi, ja laita se puurolautasen alle. Puuro jäähtyy puolet nopeammassa ajassa.
0 1 0
Taikinan kohottaminen kuivausrummussa
Taikinan kohottaminen onnistuu mainiosti monen kodin "kohotuskaapissa" eli kuivausrummussa. Kuivausrummun jälkilämpö kannattaa hyödyntää tähän. Taikina ei myöskään kärsi vedosta. Tarkkana tulee kuitenkin olla, jottei taikina kohoa kulhon reunojen yli.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle