K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52569 niksiä!
Lehden sivujen kääntäminen
Lehden sivujen kääntäminen onnistuu näppärästi post it -lappujen liimapuolella.
0 0 0
Pippurimyllyn uusiokäyttö
Pippurimyllyn uusiokäyttö
Kertakäyttöiselle pippurimyllylle voi antaa jatkoaikaa suolamyllynä. Puhdista pippurimylly, kun se on tyhjentynyt. Lisää purkkiin karkeaa merisuolaa. Terä toimii suolan kanssa vielä ihan hyvin.
1 1 0
Karaoke-efekti
Nyt kun karaokebaareihin ei ole asiaa, voi omalle lasitetulle parvekkeelle perustaa karaokestudion, kunhan naapureita ei häiritse. Parvekkella ääni kaikuu ihan kuin mikrofoniin laulaisi.
0 0 0
Hienot silmukkamerkit
Neulojat tarvitsevat silmukkamerkkejä muistuttamaan lisäyksistä tai kavennuksista tai muista tärkeistä kohdista neuleessa. Ilmaiset ja hyvin toimivat silmukkamerkit saa, kun säästää uusien vaatteiden mukana tulevat pikkuruiset hakaneulat. Ne ovat kevyitä, ja tarvittaessa ne pystyy avaamaan.
0 2 0
Paakkuuntuva fariinisokeri
Fariinisokeri paakkuuntuu ja kuivaa herkästi pussin avattua. Jaa sokeri avaamisen jälkeen 1 dl:n annoksiin ja laita pieniin pusseihin. Usein sokeria tarvitaan juuri desin verran, joten sitä on helppo annostella kovettuneenakin.
0 2 0
Pieni annos lasagnea
Tee lasagne pitkulaiseen silikoniniseen leipävuokaan. Helppo puhdistaa, eikä kuohu yli. Lasagnelevy on juuri sopivan kokoinen vuokaan. Yhdestä vuoallisesta saa 3 - 4 annosta.
0 0 0
Serpentiinit talteen
Serpentiinit talteen
Varmistat serpentiinien löytymisen seuraavanakin Vappuna säilömällä ne juhlien jälkeen ylioppilaslakkiin. Samoja voi käyttää monta kertaa.
0 2 0
Irtochili tallessa
Kun ostat kaupasta irtochilin, teippaa se kiinni hintalapulla johonkin toiseen keräämääsi tuotteeseen, kuten pastapakkaukseenn, salaattipussiin, kurkun kylkeen ym. Tällöin pieni chili ei tipu matkasta tai häviä ostoskärryyn, ja kassa saa kätevästi hinnan koodattua.
0 0 0
Eväsboxi
Eväsboxi
Käytä Pirkka-einesaterian rasia ja suojus uudelleen eväsrasiana. Mahtuu leivät tai salaatit!
0 0 0
Kierrätetyt maskin nauhat
Kun ompelet itse kasvomaskin kankaasta, ota kertäkäyttösuojasta käytön jälkeen kuminauhat ja ompele ne kangasmaskiin.
0 0 0
Pikkukoiralle takki
Saat omaperäisen takin, puseron jne. yorkille, chihuanille tai muulle vastaavalle pienelle koiralle näin: Leikkaa villapuserostasi tai -takistasi hiha. Resorista, hihan suusta jää kaulan alue. Mittaa selän pituus, katkaise, mittaa etujalkojen kohdat, reiät siihen, taivuta "selkärangan" kohdalla yhteen ja leikkaa alhaalta takaa sopivasti halkeama koirasi tarpeita varten. Voit halutessasi koristella selkäpuolen pesunkestävillä helmillä, ruseteilla tms.
0 0 0
Karvainen muistuttaja
Onko säännöllinen lääkkeiden otto vaikeaa muistaa? Jos sinulla on koira tai kissa, anna sille aina nami samalla kun otat lääkkeesi. Hyvin pian lemmikki alkaa muistuttaa sinua, jos lääke ja nami meinaavat unohtua!
6 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös