K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18257 niksiä!
Pyörätuoli ei ole este
Vanhassa kerrostalossa pieni hissi ja pyörätuolilla liikkuvan kanssa pitäisi päästä ylhäältä alas ja ulos. Kätevä temppu on laittaa pyörätuolilainen yksin hissillä alas menemään ja itse kävelet portaita pitkin alas ottamaan hänet ulos hissistä. Tälläisiin pieniin vanhoihin hisseihin kun mahtuu pyörätuoli juuri ja juuri.
0 1 0
Villakoirat kuriin
Eikö imuri mahdu imemään pölyjä ja lemmikin karvoja sohvan alta? Puhalla hiustenkuivaajalla villakoirat pois sohvan alta ensimmäisenä ja aloita sen jälkeen imurointi. Näin saat pieniin tiloihin kertyneet pölyt pois näppärästi ja kodista tulee raikas.
0 0 0
Salaatti kuin leipä
Pirkka pikkusalaatit ovat tukevasti pystyssä pysyviä. Täytä lehtien väliin kurkkua, tomaattia, juustoa tai muuta hyvää ja kääri leivinpaperiin. Ihana leipämäinen salaatti valmiina haukattavaksi.
1 1 0
Tehokkaampi maton harjaus
Maton harjaus
Harjaa matot juuriharjalla, lika ja karvat lähtevät tehokkaammin kuin mattopiiskalla.
0 3 0
Hiusten pesu ekologisesti
Ennen kun laitat shampoon hiuksiisi, niin hiero päänahkaasi sormenpäiden pyörivillä liikkeillä. Näin saat päänahan verenkierron vilkastumaan ja lika irtoaa pesun aikana hiuksistasi paremmin. Ja jos oikein hyvän lopputuloksen haluat, niin käytä viimeiseksi hiustesi huuhteluun kylmää vettä. Näin hiuksistasi tulee kiiltävät ja taipuisat.
0 1 0
Helpotusta palapelin tekemiseen
Helpotusta palapelin tekemiseen
Palapelin tekeminen helpottuu kun lajittelet eriväriset ja -muotoiset palat kertakäyttölautasille. Lautasia on helppo siirrellä ja palaset löytyvät helposti. Kun pidät tekemisessä taukoa lautaset on helppo pinota päällekkäin ja säilytys vie vain vähän tilaa.
0 1 0
Apua silitykseen
Apua silitykseen
Ärsyttääkö kaivaa silityslauta esille jos pitää silittää vain puseron pari ryppyä tai jotain muuta pientä ? Pehmeä astiankuivausalusta on oivallinen apu pieneen silitykseen. Säilytä sitä silitysraudan lähellä niin se on nopea ottaa käyttöön.
0 1 0
Kännykkäteline laastarikotelosta
Kännykkäteline
Laastarikotelosta saa puhelimelle hyvän telineen taittamalla kannen taaksepäin.
0 0 0
Virraton äänenvahvistin
Voit hyödyntää kahta tyhjää noin litran vetoista muovista Pirkka jäätelörasiaa verrattomina virrattomina äänenvahvistimina tai jopa väliaikaisena kuulolaitteena. Aseta rasiat 45 asteen kulmaan pään molemmin puolin korville. Äänten voima lisääntyy vähintään kaksinkertaiseksi. Testattu on.
0 0 0
Kalkkeumat pois hanoista
Hinkkaa puhtaalla ja myttyyn rypistetyllä leivinpaperilla kalkkeumat hanoista ja suihkulasista ilman vettä ja aineita!
0 0 0
Jäätelöä pikarista sulattamatta koko pakettia
Jäätelöä pikarista sulattamatta koko pakettia
Leikkaa isoissa pikareissa olevista kivikovista jäätelöistä terävällä veitsellä haluamasi kokoinen kiekko pahveineen päivineen. Näin ei tarvitse sulattaa koko purkkia kerralla tai vääntää lusikoita jäätelöä ottaessasi. Kansi sopii vielä hyvin lopun jäätelön suojaksi.
0 0 0
Ekologinen sormusteline
Porkkanasta saa kivan sormustelineen, jos et esim. lomalle lähtiessä halua ottaa sormuksia mukaan. Kanta pois, porkkana pystyyn ja sormus telineeseen.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös