K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46555 niksiä!
Kukkapussista apua
Kukkapussi
Hyödynnä kukkapussia talvella herkästi paleltuvien tuotteiden, kuten salaattien, kurkkujen ,tomaattien, ym. kuljetukseen.
0 0 0
Vatupassi kardemummaputkilosta
Vatupassi
Kardemummaputkilosta saa tehtyä vatupassin laittamalla tyhjään putkiloon esimerkiksi alkoholia ja jättämällä ilmakuplan putkeen. Vesikin toimii nesteenä, mutta on hieman "tahmeaa".
0 0 0
Kahvinkeittimen kannu puhtaaksi
Uudet kahvinkeittimet kieltävät lasipannun pesemisen tiskikoneessa. Saat pannustasi ja vaaseista todella kirkkaita pesemällä ne ihmesienellä.
0 1 0
Osu heti töpselillä
Tee tussilla pieni vaaka- tai pystysuora viiva sähköpistokkeen laitaan. Tiedät pahassakin paikassa, miten päin töpselin laitat.
0 0 0
Pyykinkuivausteline
Pyykinkuivausteline
Pinnasängyn laidasta saa hyvän pyykinkuivaustelineen pikkupyykille kodinhoito- tai kylpyhuoneeseen.
0 3 0
Heijastin verhonipsuun
Heijastin heilumaan
Heijastimen hakaneula tekee ikävät reiät vaatteeseen. Vaihda hakaneula verhonripustusnipsuun ja kas, heijastin on helppo vaihtaa vaatteesta toiseen.
0 2 0
Kuitukasvonaamio
Kuitukasvonaamion pussin seinämiin jää runsaasti voidetta. Leikkaa käytetyn naamion pussin sivut auki ja hyödynnä voide.
0 0 0
Helppoa kasasiivousta
Etenkin lapsiperheissä saattaa lattiapinnan peittää epämääräinen setti vaatteita, roskaa, leluja ym. höttöä. Vedä lastalla kaikki yhteen kasaan, ota viereen roskapussi, pyykkikori ja laatikot oikeille tavaroille, istu alas ja ala lajitella. Huomattavasti helpompaa kuin konttia ympäri kämppää.
0 0 0
Porrasvalssi
Onko portaiden nousu tylsää? Etene valssin tahtiin yykaakoo eli yy askel ylös, kaa toinen askel ylös, koo pitkä askel yhden portaan yli. Tadaa, oletkin pian perillä.
2 0 0
Lelu kissankarvoista
Kun harjaat kissaa, ota karvat talteen ja pyöritä niistä huopamainen pallo käsissä. Kissa saa halvan ekologisen lelun, jota on kevyt heitellä ja kantaa suussakin.
1 0 0
Isojen limupullojen luttaantumisen esto
Isot, ohuet virvoitusjuomapullot luttaantuvat tyhjinä kylmässä ilmassa, jos korkki on kiinni. Jos korkin jättää löysälle, se voi tippua matkalle tai palautuskoneeseen. Tee pullon kylkeen reikä, niin pullo säilyttää muotonsa. Palautetuthan joka tapauksessa murskataan ja uusiokäytetään.
0 0 0
Siisti tapa avata hedelmäpussit
Kastele arkki talouspaperia nihkeäksi, taita arkki pienehköön pakastepussiin ja laita pussi taskuun. Hedelmäpussien avaaminen helpottuu ruokakaupassa, kun kostutat sormenpääsi taskussasi olevaan kosteaan paperiin.
2 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle