K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52252 niksiä!
Jämäpalojen hyödyntäminen
Jääkö aina lahjapapereista ylimääräisiä suikaleita ja paloja? Näitä yhdistelemällä saat yhtenäisen persoonallisen ja luontoasäästävän lahjapaperin eikä mitään mene heitettäväksi hukkaan.
0 3 0
Kätevä ja esteettinen kierrätysratkaisu
Kätevä ja esteettinen kierrätysratkaisu
Pirkan kestokassit käyvät loistavasti kierrätysratkaisuksi. Roskat saa kätevästi kuljetettua kierrätysastioille. Usein vaihtuvista ulkoasuista voit valita omaa silmää miellyttävän, näin kasseja on kiva myös pitää esillä!
2 3 0
Jätski-letut
Suliko jäde kulhoon? Ostitko jätskiä, josta et tykkääkään? Lisää sulaan jäätelöön jauhoja ja pari kananmunaa, vatkaa sekaisin, ja paista lettuja. Niin hyvää, eikä herkut mene hukkaan.
0 1 0
Ilmaiseksi huonekasveja
Ota talteen siemeniä eri kaupasta ostettavista hedelmistä ja istuta multaan. Meillä kasvaa parhaillaan passion, kumkvatti ja granaattiomena.
0 0 0
Kestopussin moniajo
Kestohedelmäpussista saat mainion pesupussin pikkupyykille. Käytä pesujen välissä hedelmäpussina.
6 1 0
Kierrätä muovit
Voit käyttää talous- ja wc-papereiden pakkauskassit kätevänä muovien keräyspussina. Kantokahvakin on valmiina.
0 10 0
Kuori multineen
Kuori kuivat perunat multineen. Vettä säästyy, ja viemäri ei tukkeudu.
0 5 0
Ekotiskiharja sitruunasta
Kun puristat sitruunasta mehun, säästä puolikkaat siivoukseen. Voit käyttää sitruunan puolikasta luomutiskiharjana tai pyyhkiä sillä keittiön tasot. Sitruuna sisältää puhdistavia ainesosia ja tuoksuu raikkaalle!
0 2 0
Kennoista kariketta
Kennoista kariketta
Revi käytetyt kananmunakennot pieniksi palasiksi. Laita silppua biojätepussin pohjalle, niin se imee hyvin kosteutta ruoantähteistä ja pussi pysyy paremmin ehjänä.
0 9 0
Kahvia yhdelle
Kahvia yhdelle
Kun haluat vain yhden kupin kahvia, laita kahvinporot teepalloon ja keitä vedenkeittimellä vettä. Samalla keität myös teeveden. Säästät luontoa ja suodatinpusseja.
1 7 0
Ikiliikkuja
Onko teini-ikäisen lapsesi huone kuin sauna? Ota hänestä ja hänen tietokoneestaan tai pelikonsoleista vapautuva hukkaenergia talteen ilmapumpulla.
2 0 0
Kahvipaketista juomapulloteline
Kahvipaketista juomapulloteline
Hiihto- ja mökkireissulla jäi juomapullovyö kotiin. Niinpä askartelin tyhjästä kahvipaketista ja mukana olevasta urheilukassin olkahihnasta juomapullovyön hiihtolenkille.
2 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös