K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53836 niksiä!
Maskimari
Maskimari
Koronamaskit pyörivät laukussa sikin sokin kun pakkaus hajosi. Ompelin kestopakkauksen. Pitää siististi isomman tai pienemmän määrän maskeja.
0 3 0
Lasten sukkahousut uusiokäyttöön
Nyt ei enää reikä sukkahousuissa polven tai varpaan kohdalla harmita. (Ribbi)sukkahousuista saa hyviä hihansuita lasten paitoihin.
0 0 0
Kylpytakista kietaisupyyhe
Onko vanhasta kylpytakistasi hihojen saumat tai ripustusrenksun viereinen kangas revennyt? Leikkaa kangas poikki hihojen alapuolelta siten, että vyölenkit ja taskut jäävät kietaisu/lantiopyyheosioon. Käännä alakappaleen leikattu reuna takin sisäpuolelle ja ompele kiinni, ettei reuna purkaannu.
0 0 0
Bikinit kangasmaskista
Bikinit kangasmaskista
Tarpeettomaksi jääneestä kangasmaskista voi pienipovinen tuunata itselleen bikinin yläosan.
3 1 0
Kivat puhelimen kuoret
Voit tehdä itselle mieluisat puhelimen kuoret ilmapallosta näin: puhalla ilmapalloon ilmaa ja aseta puhelin ilmapallon päälle päästä pallosta ilmat pois puhelimen ollessa ilmapallon päällä. Ilmapallo kääriytyä puhelimen ympärille kestäviksi kuoriksi.
0 1 0
Kynttilät uusiokäyttöön
Voit sulattaa kynttilänjäämistä uusia erivärisiä ja -tuoksuisia kynttilöitä. Tarvitset vain kynttilälankaa ja kupin tai muotin, jos haluat erikoisen muotoisen kynttilän.
0 1 0
Hellepäivän käsityö
Hellepäivän käsityö
Kaappiin parkkeeranneet puuvillakankaat voivat löytää uuden elämän, kun päällystät niillä ulkokalusteiden tai keittiön tuolien päälliset. Laskosverhojen nauhatkin voi hyödyntää kiinnityksenä. Homma helpottuu, jos voit nostaa Singerin viileisiin ulkotiloihin helteellä.
0 3 0
Naruteline
Naruteline
Kurkkupurkin uusiokäyttö: Pese ja poista purkista etiketti. Poraa kanteen reikä ja pujota narun pää kannen läpi.
0 3 0
Kukkaruukun suojus farkuista
Leikkaa vanhoista farkuista resorit irti ja venytä ne pienten kukkaruukkujen ympärille. Näin saat ihanien ruukunsuojusten lisäksi uudet farkkushortsit.
0 3 0
DIY Arvaa kuka?-peli
Askartele kesäpäivän pelihetkiä varten moderni aikuisten versio Arvaa kuka? -pelistä. Leikkaa lehdistä vanhoja kuntavaaliehdokaslistoja ja liimaa kuvat esim. tukevalle pahvipohjalle. Pelin vaikeustasoa voit muokata ottamalla mukaan vain yhden tai useamman vaaliehdokaslistan.
0 1 0
Lankakerä ei purkaudu
Lankakerä ei purkaudu
Aloin virkata sängynpeittoa pellavalangalla. Kun otin vyyhdistä pois koossa pitävän ”vyön”, lankakerä hajosi kertaheitolla pitkin lattiaa. Otin lasipurkin, johon laitoin kerän. Kyllä oli mukavaa sen jälkeen virkata.
0 2 0
Paitatyyny
Pieneksi jääneestä lasten t-paidasta saa hauskan tyynyn lapselle, kun ottaa täytteet vanhasta risasta tyynystä ja ompelee aukot umpeen.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös