K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50405 niksiä!
Karanteenikalenteri
Jouduitko karanteeniin? Askartele 14 päivän luukkukalenteri. Piirrä luukkuihin värityskuvia tai liimaa tarroja. Kalenteri voi myös olla alaslaskenta juhannukseen, loman alkuun tai ensimmäiseen koulupäivään.
0 0 0
Näppärä alusta palapelille
Näppärä alusta palapelille
Jääkaapin "tulvasuoja" on kevyt ja helposti siirreltävä alusta palapelien kokoamiseen.
0 0 0
Kestokranssi
Kestävää kehitystä
Punapajusta punottu ja silkkikukin koristeltu kranssi kestää niin sisällä kuin ulkonakin.
0 0 0
Onnittelut tarralapulle
Uusiokäyttö
Kun lähetät onnittelukortin kirjekuoressa, kirjoita onnitteluteksti tarralapulle, jotta vastaanottaja voi käyttää kortin uudelleen.
4 3 0
Kiristävätkö sukat?
Jos sukanvarret kiristävät, leikkaa ne pois ja siksakkaa reunat koneella.
0 2 0
Unisukat ja kauluri
Onko pooloneule käynyt tarpeettomaksi? Leikkaa hihat poikki olkasauman vierestä, niin saat unisukat, jotka eivät kiristiä. Avoin kärki ei haittaa lainkaan. Kaulurin saat, kun leikkaat olkasaumojen vierestä noin 20 cm helmaa kohti etu- ja takapuolelta. Voit vielä hyödyntää vartalo-osan selän lämmittimenä.
1 0 0
Kukkaruukut pahvista
Kukkaruukut
Tee paksusta pahvista kukkaruukkuja ja vuoraa niiden sisäpuoli vaikkapa erivärisillä roskapusseilla. Ulkopuolen voi tuunata halutessaan piirtämällä.
42 44 0
Kynäteline tiskikoneen lusikkatelineestä
Kynäteline tiskikoneen lusikkatelineestä
Vanhan astianpesukoneen lusikkatelineestä saa näppärän pidikkeen kynille, tusseille sekä saksille. Jokaiselle on oma lokeronsa, ja teline on helppo ottaa käyttöön kaapista kahvasta nostaen.
2 4 0
Nenäniitti maskiin
Itsetehtyyn kangasmaskiin voi laittaa nenäniitiksi teepussin tai leipäpussin sulkijan. Kasvomaskin yläosan taitteeseen ommellaan kapea kuja, johon niitti sujautetaan. Lopuksi suuaukko ommellaan kiinni, jotta niitti pysyy hyvin paikallaan. Kun olet asettanut maskin kasvoillesi, painele niitin kohtaa sormin nenän kohdalta, jolloin se asettuu kasvoille hyvin.
2 4 0
Langanohjain nippusiteestä
Kiristä nippuside löysästi etusormen ympärille ensimmäisen nivelen ja kynnen väliin. Leikkaa ylimääräinen pätkä nippusiteestä pois. Asettele langat molemmin puolin langanohjainta ja neulo kirjoneuletta helposti!
0 1 0
Lankarullat ruokailuvälinelaatikkoon
Järjestä ompelulankarullat ruokailuvälineille tarkoitettuun laatikostoon. Rullat pysyvät järjestyksessä, ja voit laittaa ne väreittäin eri lokeroihin.
0 2 0
Vaihtoehto silmukkarivien laskemiselle
Merkitse sukkien kavennukset tai silmukkalisäykset laittamalla värikäs lanka lenkkinä silmukkaan heti kavennuksen jälkeen. Sukkaparia neuloessa ei tarvitse laskea silmukkarivejä, kun voi verrata suoraan merkkiin. Kun työ on valmis, nappaa merkkilanka pois. Tämä on kätevä konsti varsinkin mustaa tai moniväristä lankaa käytettäessä.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle