K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Purkeista iloa
Pyöriikö kaapeissasi tyhjiä lasisia kurkkupurkkeja? Kivaa tekemistä saat kun maalailet niihin kivoja kuvia ja käytät esim. kukkaruukkuina tai kolikkokippoina. Kolikkokippopurkkiin voit maalata esim setelin kuvan ja kukkapurkkiin leppäkerttuja ja kukkia.
0 0 0
Neulelangan jämät käyttöön
Neulelangan jämät käyttöön
Neulelangan jämistä voi tehdä tupsukoristeita lahjapaketteihin.
0 1 0
Sipsejä & käsitöitä
Käsityöihmisen pelastaja
Kun haluat viikonloppuiltaisin yhdistää käsityöt ja sipsien napostelun, kannattaa ottaa sipsien syöntiin avuksi pienet keittiöpihdit, jotta kädet ja käsityö pysyvät puhtaina.
0 0 0
Kaunis koriste ruususta
Jos ruususi on kuolemassa ja haluat kukan säilyvän, kerää terälehdet purkkiin ja kuivata ne.
0 1 0
Näyttävä tunnelmavalaisin
Näyttävä tunnelmavalaisin
Löysin ihanan ison seinäkoristeen Keminmaan Citymarketista. Ja silloin mieleeni tuli idea: teen siitä kausivalon syksyn pimeyteen. Ostin LED-valot (40 lamppua )ja kiersin ne ympärille ohuen hopealangan avulla.
0 2 0
Pompulat järjestykseen
Jos donitsipompulat eivät pysy järjestyksessä, pujota ne tyhjään wc-paperirullaan.
0 0 0
Ripustusnauhat talteen
Naistenvaatteissa on usein ripustusta varten satiininauhalenkit pääntien vieressä, jotka tulee usein leikattua irti. Säästä nauhat ja saat niistä esimerkiksi kivan värikkäitä ja kestäviä ripustuslenkkejä heijastimille tai rusetille pyöräytettynä koristeita lahjapaketteihin.
0 2 0
CD-levyt kiertoon
Vanhoja CD- ja DVD-levyjä pyörii jokaisen nurkissa. Ne on helppo käyttää askartelussa ja käsitöissä. Niistä saa vaikka koristeverhot tai nätin unisiepparin. Tarvitset vain levyt, liimaa, lankaa ja koristeita sekä mielikuvitusta.
0 0 0
Nuottitelineestä on moneksi
Onko käsityöohjeita ärsyttävä tihrustaa millon mistäkin jakkaralta tai pöydältä? Laita ohjeet nuottitelineeseen. Ovat hyvin nähtävillä, ja näin säilytät ergonomisen asennon virkatessa, neuloessa ym.
0 1 0
Ehjät pyyhelenksut
Joka vuosi tulee uusi Roosa nauha, joten poista edellisvuoden nauha takista ja ompele se ripustuslenksuksi pyyhkeeseen. Se muistuttaa hyvästä asiasta koko ajan ja kaunistaa pyyhkeen.
0 2 0
Lanka merkiksi
Lanka merkiksi
Pyöröpuikoilla neuloessa kerroksen vaihtumisen kohdalle on hyvä laittaa jokin merkki. Pieni langanpätkiä tms on helppo havaita, eikä tarvitse kokoajan miettiä kerroksen vaihtokohtaa. Kun siirrät lankaa aina muutaman sentin neulomisen jälkeen, kuvio tekeminen helpottuu.
0 0 0
Puikkoponnari
Karkailevat neulepuikot
Kiepauta puikkojen ympärille muovinen hiuslenkki keskeneräisen neuletyön säilytyksen ajaksi. Näin silmukat eivät pääse karkaamaan.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös