K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Metallilankainen valokranssi
Metallilankainen valokranssi
Hyödynnä tarpeettomaksi käyneen kierreselkäisen kalenterin metallilankakierre askartelemalla siitä valolankakranssi. Avaa kalenterin kierteen avoin reuna osittain ja pujota paperisivut pois. Oikaise lanka suoraksi niin, että sivuja koossa pitäneet lenkit jäävät edelleen mutkalle. Kierrä oiottu lanka kranssille. Voit käyttää parikin lankaa, niin saat kranssista muhkeamman. Lopuksi kierrä kranssin ympärille esimerkiksi led-valolanka.
17 27 0
Koristeiden ripustus ikkunaan
Joulun ja muidenkin koristeiden ja valojen ripustaminen ikkunaan on usein hankalaa. Kiinnitä sopivaan ripustuslankaan tiukasti lyijykynän pätkä, avaa sisäikkunan ja laita lyijykynä sopivaan kohtaan, jolloin lanka jää sisäpuolelle. Sitten vaan sisäikkuna kiinni ja ripustelemaan!
0 3 0
Lehden nitojaniitit auki
Kuulakärkikynä on oivallinen käyttää lehtien nitojanniittien availuun. Napsauta vain säiliö sisään ja taivuta niitti auki kynän päässä olevalla reiällä. Niitin saa kätevästi takaisin kiinni toimimalla päinvastoin.
0 0 0
Joulukalenteripalapeli
Tuliko syötyä suklaajoulukalenteri etukäteen? Ei hätää, voit tehdä kalenterista kivan palapelikalenterin. Poista muovi sisältä ja leikkaa etuosa irti. Revi luukut varovasti irti tai leikkaa ne saksilla. Laita luukut esimerkiksi tyhjään pilttipurkkiin. Kiinnitä kalenterin etuosa seinälle. Etsi purkista oikean päivän luukku ja aseta se paikoilleen kuvaan vaikka sinitarran avulla.
0 1 0
Heijastinraidoilla turvallisuutta
Kudo säärystimiin leveitä raitoja heijastinlangasta, niin sinulla on aina näkyvyyttä liikenteessä. Villasukat piiloutuvat saappaisiin, mutta säärystimet puetaan päällimmäiseksi ulos lähtiessä.
0 5 0
Kynttilät suoraan
Saat pitkät kynttilät pysymään suorana, kun kiepaiset kumilenkin kynttilän ympärille ja painat sitten tilaansa.
2 1 0
Kestävä ripustusniksi
Repeytyvätkö pyyhkeiden ripustuslenkit jatkuvasti? Ompele ripustuslenkin tilalle napinläpi, niin ongelma ratkeaa!
1 2 0
Joulukuuseen namikoristeet
Osta jouluisia karkkeja, ompele niihin nauhat ja ripusta karkit joulukuuseen. Näin voit joulun aikaan napostella kuusesta karkkeja.
2 1 0
Jouluksi tunnelmaa
Kaupoista saa jouluvaloja,jotka on tarkoitettu pulloihin. Koristele lasipullot erilaisilla timanteilla ja hileellä ja liimaa vaikka kiiltokuvia. Tällöin saat erikoisia ja näyttäviä jouluvalopulloja yksiväristen lasipullojen sijaan.
1 2 0
Joulukuuseen karkkipapereita
Karkkia syödessä säästä karkkipaperit. Suorista karkkipaperit, ota neula ja pätkä lankaa ripustuslangaksi. Puhkaise neulalla varovasti pieni reikä karkkipaperiin, pujota reijästä lanka ja solmi joulukuuseen roikkumaan.
3 1 0
Lahjalaatikoita sytytyspalalieriöstä
Helpot lahjalaatikot
Sytytyspussilieriöstä saat näyttävän lahjalaatikon liimaamalla sen ympärille jämätapettia ja nauhojen pätkiä, jotka eivät enää riittäisi lahjan paketoimiseen. Yksinäinen kynttilämansettikin sopii koristeeksi purkin kylkeen.
1 3 0
Tamponi puikkotuppena
Tamponi puikkotuppena
Neulepuikot eivät mene käsityöpussista läpi, kun puikon päät työntää tamponin sisään.
6 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle