K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47038 niksiä!
Pyyhkeet uusiksi
Värjäämällä vanhat pyyhkeet mustiksi saat lapset nopeasti lämpimiksi uimisen jälkeen.
3 3 0
Kierrätysniksi virpomiseen
Pääsiäismunista saatavat pienet muovitavarat voivat saada uuden elämän virpomisoksien koristeina.
0 0 0
Vaalimainokset
Vaalimainoksissa on usein kauniita maisemakuvia, joista voit askarrella ilmaisia postikortteja! Pienellä muokkauksella saat myös joulukortteja esimerkiksi parrakkaista ehdokkaista.
1 0 0
Euroaika
Euroaika
Laita erikoiset kaksieuroiset esille kellotauluun, ei piirongin laatikkoon.
1 2 0
Lehdestä virpomisvitsat
K-ruoka virpomisvitsat
K-Ruoka-Pirkan värikkäät sivut voi käyttää reseptien tallentamisen jälkeen virpomisvitsoihin! Ihania värejä, kauniita kuvia kukkasiin. ❤
0 0 0
Lasitiskiä pienemmäksi
Lasi- ja mukitiskiä kertyy paljon päivän mittaan, varsinkin lapsilla jotka hakevat aina uuden lasin kaapista Askartele kartongista koko perheelle omat nimikoidut lasinaluset joihin käytetyn lasinsa voi laittaa. Päällystä lopuksi kontaktimuovilla niin saat kestävämmän lopputuloksen!
0 1 0
Smoothiepussien korkit kiertoon
Smoothiekorkeista moneksi
Näppärä auto syntyi smoothiekorkeista ja vanhan puhelimen laatikosta. Laatikossa oli valmiina penkit matkustajille ja erillinen tila kuskille. Smoothiepussien korkeista tuli sopivat renkaat ja ratti. Nyt mahtuvat lelut ajelulle ja lapsi on ylpeä omatekemästä autosta.
0 2 0
Tiukoille sukanvarsille hyvästit
Tiukoille sukanvarsille hyvästit
Tuliko sukanvarret liian tiukoiksi tai lyhyiksi? Ratkaisu ongelmaan on, kun poimii silmukat "tulosuunnan" vastaisesti ja halutessaan vaihtaa puikot vähän paksummiksi, neuloo oikeaa muutaman kerroksen ja päättää silmukat löyhästi. Tehty lerppuvarsi on nyt helppo nykäistä jalkaan, varren joustinneuloshan tiukkaa sopivasti, ettei sukat putoa jaloista. Jos sukansuu on kovin tiukka, sitä voi purkaa kerroksen verran ja sitten neuloo kuten edellä.
2 3 0
Rairuoho pilttipurkissa
Rairuoho pilttipurkissa
Kylvä rairuoho lastenruokapurkkiin. Koristele esimerkiksi tipuilla ja höyhenillä. Saat kivan viemisen lapsiperheelle pääsiäisenä.
3 1 0
Vanhat kynsilakat käyttöön
Onko sinulla vanhoja kynsilakkoja, joita et enää käytä. Saat niillä koristeltua ja maalattua vanhoja kukkapurkkeja. Samalla pinnasta tulee vedenpitävä ja kiiltävä.
0 3 0
Golfarin helminauha kutojan apuna
Golfarin helminauhaa voi käyttää kutoessa tai neuloessa kerroslaskurina.
0 0 0
Villasukat lahjaksi
Neuloessasi sukkia ja lapasia säästä langan vyöte. Kun työ on valmis, pujota valmiit sukat tai lapaset vyötteen sisään ja liitä mukaan jäänyt loppulanka. Silloin lahjan saaja voi tarvittaessa paikata mahdolliset tulevat reijät samalla langalla ja vältyt kotona turhaan pyöriviltä lankakerän lopuilta.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle