K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Kerrosmerkki pussinsulkijasta
Kerrosmerkki pussinsulkijasta
Uupuuko ns. perinteinen kerrosmerkki. Tee korvaava pussinsulkijasta!
0 0 0
Lanka neulansilmään
Jos et näe kunnolla laittaa lankaa neulansilmään, niin pyydä paremmn näkevää laittamaan useampaan neulaan lanka valmiiksi , eri värisiä, että jos tarvitse ommella jotain, niin lanka on valmiina.
1 2 0
Älä neulo koko villasukkaa
Yleensä sukan teräosa kuluu rikki. Leikkaa resoriosa talteen ja kudo siihen uusi terä. Mummon viisautta.
0 0 0
Tylsää pytyllä?
Onko vessanpöntöllä tylsää? Muotoile saksilla vessapaperirullan hylsystä vaikka eläin tai ukkeli. Jätä hylsyn alapuolelle ympyrän mallinen osa, että hahmosi pysyy pystyssä. Näin saat hienon koristeen kotiisi, ja tylsyys kaikkoaa.
0 0 0
Mittanauhan säilytys
Mittanauhan säilytys
Xylitolipastillipurkki on oiva säilytysrasia mittanauhalle. Kun suljet kannen, jätä pätkä nauhasta näkyviin ulkopuolelle niin näet, mitä se sisältää.
0 2 0
Pääsiäisestä jouluun
Pääsiäisen jälkeen monien kotoa löytyy erilaisia pääsiäismunien yllätysten muovikuoria. Älä heitä niitä pois vaan koristele hienoksi liimaamalla niiden pintaan vaikkapa virpämisvitsojen höyheniä, paljetteja tai värikkäitä paperisuikaleita. Lisää koristeeseen naru ja saat hienot ja yksilölliset joulukuusenkoristepallot. Vain mielikuvitus on rajana!
1 0 0
Massapallojen maalaus
Massapallojen maalaus
Massapallojen maalaus sekä kuivaus sujuu helposti, siististi ja tasaisesti kun kiinnität pallon paistomittariin. Helppo pyörittää maalatessa ja pysyy takuuvarmasti pystyssä!
0 4 0
Maalipaletti
Lasten nestemäisissä särkylääkkeissä tulee usein mukana pieni lääkelusikka. Lääkelusikkaa voi hyödyntää maalaamisessa ja askartelussa: sitä voi käyttää esim. maalipalettina akryyliväreille tai liimakippona.
0 0 0
Pyöröpuikot pöksyihin!
Pyöröpuikot pöksyihin!
Pyöröpuikot ovat oiva apuväline kuminauhojen pujottamiseen esim. miesten kalsareihin. Kiinnitä nauha toiseen päähän maalarinteipillä ja vedä läpi.
0 0 0
Lahjanauhojen päät aina hukassa?
Lahjanauhojen päät aina hukassa?
Onko lahjanarujen päät aina hukassa? Tee pieni viilto hylsyn reunaan saksilla tai puukolla ja sujauta nauha sieltä - ei tarvitse enää koskaan hakea päätä paketointia aloitettaessa.
1 5 0
Ruutumallin seuraaminen helposti
Kun silmät ei pysy rivillä
Ruutumallin seuraaminen voi joskus olla hankalaa ja virheitä tulee. Ompelukonekuminauhasta saa oivan apurin. Ota sopiva pätkä mustaa lankaa ja tee siitä lenkki. Pujota lehden tai kirjan ympäri. Kätevä siirtää työn edetessä.
0 0 0
Biohajoava konfetti
Kevät ja kesä juhlineen, häineen ym. lähestyy, eikä kukaan haluaisi liata ja kuormittaa luontoa konfetilla. Kätevä ja luontoystävällinen keino on tehdä konfetti kuivista lehdistä erilaisilla kuviolävistäjillä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös