K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48533 niksiä!
Hiuspanta neulepuserosta
Leikkaa vanhasta neulepuserosta suikaleita, ompele putkeksi ja tee siitä rinkula. Saat lämpimän hiuspannan.
0 0 0
Nimikoi itse tehdyt vaatteet
Jos haluat nimikoida omatekoisen vaatteen vaikkapa päiväkotia varten, leikkaa kierrätykseen menevästä vaatteesta lappu ja ompele sen kiinni vaatteeseen.
0 0 0
Stoppi karkaileville silmukoille
Puikonpitimet
Suklaamunien yllätyksen muovikotelosta saa kätevät pitimet sukkapuikoille. Kumpaankin puoliskoon reikä pohjaan ja leveä kuminauha väliin. Näin silmukat eivät karkaa puikoilta kuljetuksen aikana.
0 1 0
Heijastinpussi jumppamatolle
Jumppamaton kantopussi
Ompele heijastinliivistä jumppamatolle kantopussi, joka erottuu takuulla liikenteessä. Olkahihnana toimii tukeva ja leveä nauha, jonka päissä on napsahtavat muovilukot. Hihnaa voi käyttää apuna myös joogavenytyksissä.
0 4 0
Suffelisukat
Suklaapatukoista saa mukavia villasukkien raitamalleja. Esimerkiksi Suffeli, Da Capo, Jim ja Hopeatoffee ovat selkeitä ja helposti tunnistettavia malleja. Jos sukat menevät lahjaksi, laita patukka mukaan sukkien kylkiäiseksi.
6 8 0
Sukkaprässi
Kun olen kutonut sukat, istun niiden päällä jonkin aikaa. Näin saan sukat prässättyä kätevästi!
4 2 0
Pehmeä lumilyhty
Lumilyhty
Tee pallot pumpulista, kiinnitä ne toisiinsa liimapyssyllä tai muulla liimalla ja laita pattereilla toimiva tuikku lyhdyn sisälle.
7 12 0
Jämälangat tasan
Kun neuloo sukkia tai lapasia jämälangoista, voi olla hankalaa arvioida menekkiä. Ota avuksi tarkka keittiövaaka ja punnitse käytettävissä oleva lanka.
0 1 0
Kurkkupurkeista lankatelineet
Kurkkupurkeista lankapurkeiksi
Tyhjät kurkkupurkit toimivat mainioina lankapurkkeina. Kerät pysyvät paikoillaan eivätkä karkaa pitkin lattioita. Koristele vielä nauhoin, niin ne ovat ilo silmälle.
0 0 0
Ristikot avuksi neulontaan
Harrastatko japanilaisia ristikoita? Hyödynnä lehtien takakansissa olevat kuviot ja neulo niiden mukaan kuvioita vaikkapa lapasiin, sukkiin ja kasseihin.
0 0 0
Apupuikko grillitikusta
Palmikkoa neuloessa tarvitset apupuikon. Jos sellaista ei ole saatavilla, käytä puista grillitikkua. Voit pätkäistä tikun haluamasi pituiseksi.
1 1 0
Merkitse pinneillä
Merkitse pinneillä
Hiuspinnit ovat nuppineuloja parempi apu ison neulontatyön silmukoiden laskemiseen. Pinnitä 10 silmukan välein. Pinnit myös liukuvat pyöröpuikoilla silmukoita lisättäessä.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle