K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47935 niksiä!
Joutokuvat hyötykäyttöön
Joutokuvat kierrätykseen
Monilla meistä on tallessa kuvia filmiajalta, jolloin jokainen kuva piti teettää. Turhat otokset saavat uuden elämän, kun käytät niitä postikortteina vaikkapa osallistuessasi kilpailuihin tai äänestyksiin.
0 0 0
Kauppakassi sateenvarjosta
Kauppakassi
Tee rikkinäisestä sateenvarjosta kauppakassi. Se mahtuu käsilaukkuun ja on vahva.
0 1 0
Lankakerän pidike
Kierrätystä tämäkin
Laita hedelmärasiaan lankakerä, niin kerä säilyy puhtaana ja lanka juoksee hyvin kerän sisältä päin. Kätevä myös automatkoilla!
0 3 0
Housuista tuubihuivi
Vanhoista leveälahkeisista kangashousuista voi tehdä tuubihuivin leikkaamalla lahkeet irti lähes haarasta ja yhdistämällä lahkeet toisiinsa.
0 0 0
Jämälangat käyttöön
Jämälangat
Jäikö käsitöistä lankaa yli, etkä haluaisi heittää pientä kerää pois? Yhdistä samanvahvuiset langat ja kudo sukat vaikka lapselle.
0 1 0
Pesupallo avuksi parsintaan
Sukan parsinta
Pane pesupallo sukan sisään, ja saat tukevan ja sopivan muotoisen alustan parsimiseen.
0 1 0
Leikkokukkien vesisäiliö käyttöön
Säästä leikkokukkien mukana tulevat muoviputkilot ja säilytä niissä pieniä tavaroita kuten helmiä, nappeja ja paljetteja. Kumisen tulpan voi sulkea tarvittaessa teipillä tai kuumaliimalla.
0 2 0
Suoraa kirjoitusta
Haluatko kirjoittaa vaikkapa osoitteen kirjekuoreen niin, että rivit ovat suorat? Ota avuksi viivoitin ja käytä kynttäsi tai vaikka voiveitsen kärkeä, jolla piirrät "näkymättömät viivat" paperiin. Teksti pysyy suorassa, mutta viivat eivät sotke kokonaisuutta.
0 0 0
Näin ilmapallot saa pysymään pöydällä
Ilmapallo kukka
Ilmapallot olisi kivoja pöydällä, mutta lentelevät aina lattialle. Puhalla pallo ja solmi se, solmupään voi levittää pilttipurkin ympärille! Purkin voi myös täyttää kivasti vaikka timanteilla.
0 3 0
Palapelikikka
Palapelikikka
Laita palapelin väreittäin lajitellut palat pieniin pusseihin, niin saat palat pois tieltä ja voit jatkaa palapelin tekoa vaikka seuraavana päivänä.
0 1 0
Kätevä silmukkamerkki neulojalle
Kätevä silmukkamerkki neulojalle
Jos et ole ostanut kaupasta silmukkamerkkejä, mutta neulontaohjeessa kehotetaan sellaista käyttämään, käytä pientä avainlenkkiä sen tilalla. Avainlenkki on helppo pujottaa silmukkaan ja kiertää pois kun sen paikkaa tarvitsee taas vaihtaa.
2 1 0
Jumppamatto hyötykäyttöön
Jumppamatto hyötykäyttöön
Jos et omista palapelimattoa tai muuta alustaa palapelin tekemiselle, käytä jumppamattoa. Se on helppo vetää sängyn alle pois tieltä ja vastaavasti vetää takaisin palapelin jatkamista varten.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle