K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47732 niksiä!
Jumppamatto hyötykäyttöön
Jumppamatto hyötykäyttöön
Jos et omista palapelimattoa tai muuta alustaa palapelin tekemiselle, käytä jumppamattoa. Se on helppo vetää sängyn alle pois tieltä ja vastaavasti vetää takaisin palapelin jatkamista varten.
0 0 0
Mainoslippiksen uusikäyttö
Mainoslippiksen uusikäyttö
Kierrättämällä ei rihmaakaan mennyt hukkaan.
1 1 0
Ilmakuplat kuriin
Kontaktoitaessasi kirjaa, käytä viivainta apunasi, niin vältyt ikäviltä ilmakuplilta!
1 1 0
Itsetehty sormustin
Itsetehty sormustin
Jos sormustin on hukassa, voit korvata sen rytistelemällä tuikkukynttilän alumiinisuojuksesta oikean kokoisen sormustimen sormen suojaksi. Vahvemman sormustimen saat käyttämällä shampanjapullon korkin pyöreää metalliosaa.
1 1 0
Ratkojan tuunaus
Ratkojan tuunaus
Ompeleiden ratkojasta rikkoutuu usein kovamuovinen suojus. Pura tyhjäksi jääneestä mustekynästä muut osat pois ja käytä suojana kynän keskiosaa. Kun aloitat purkamisen, käännä suojus ratkojan varteen ja saat siitä työskentelyä varten paremman otteen kuin alkuperäisestä ratkojasta.
1 3 0
Mummon viltti
Mummon viltti
Jos isoäiti tai muu läheinen asuu kaukana tai on menehtynyt: Pyydä tai kerää häneltä ne vaatteet ja tekstiilit, joista tämä tulee mieleen ja tee niistä tilkkupeitto. Näin hän on aina mukana lämmittämässä sydäntä ja osallistumassa perhepiknikeille. Näin voi myös perheen uusimmille pitää läsnä perheestä jo poistuneita tai heitä, joita ei pääse näkemään.
1 3 0
Käsityöteltta
Käsityöteltta
Onko pihallasi puinen keinu missä istutaan kasvokkain? Kun helteellä loihtii siihen katon muotoonommellusta lakanasta, voi siellä varjossa istuskella nauttien ulkonaolosta. Viritä lakana keinun yläosaan, pysyy hyvin kuminauhojen ansiosta.
1 3 0
Farkunlahkeista tavarapussiksi
Farkunlahkeista tavarapussiksi
Kun vanhoista farkuista tekee shortsit voi lahkeet käyttää hyödyksi. Tuolin käsinojaan voi askarrella kaukosäätimelle ja kirjalle sievän pussukan. Verhonipsuilla saa pussukan kiinni käsinojaan. Nolla budjetilla.
1 1 0
Donitsi kimallesukkahousuista
Lapsilla (ja isommillakin tytöillä) on usein kauniita juhlasukkahousuja, jotka saattavat rikkoutua jo kerran tai parin käyton jälkeen. Leikkaa lahkeesta 20-30cm pätkä, pujota sisään kuminauha ja hiusdonitsi on valmis!
1 9 0
Pullokassille uusiokäyttöä
Pullokassi on oiva apu kirjoneuletta kutoessa. Jokaiseen pullopaikkaan oma lankakerä ja langat pysyvät järjestyksessä ja ovat helposti saatavilla.
2 3 0
Älä kuivata liimapuikkoja
Pistä avatut liimatuubit ja -puikot minigrip-pussiin, niin eivät kuivu seuraavaa käyttöä odotellessa.
1 1 0
Suojakotelot siveltimille
Suojakotelo siveltimille
Siveltimet pysyvät hyvässä kunnossa, kun suojaat kärjet leikkokukille tarkoitetuissa säiliöissä.
1 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle