K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59759 niksiä!
Liian löysä ruuvinreikä?
Jos ruuvi ei ota enään mihinkään kiinni eli reikä on löystynyt, täytä reikä tulitikuilla ja ruuvi on ja pysyy kiinni.
0 0 0
Kirjekuoria kuvakalenterista
Ovatko kirjekuoret loppu? Tee hienoja kirjekuoria käyttämällä vanhoja kuvakalentereita. Leikkaa reunat kuvista, jos niissä on tekstiä, taita ja liimaa tai teippaa reunat.
0 0 0
Värikäs viirinauha postikorteista
Värikkäistä postikorteista saat kauniin viirinauhan lastenhuoneeseen tai -juhliin, kun leikkaat kortit kolmioiksi ja kiinnität ne esim. nitojalla nauhaan.
0 1 0
Napeista kukkakortteja
Ota napit talteen ennenkuin heität käyttökelvottoman vaatteen pois. Nappeja voit itse tai lapset liimata kukan muotoon kartongille ja tehdä hauskoja onnittelukortteja.
0 2 0
Lanka ompelukoneen neulansilmään
Helposti lanka ompelukoneen neulansilmään
Onko langan saaminen ompelukoneen neulansilmään vaikeaa? Pane sormesi neulansilmän taakse, niin näet reiän paremmin ja lankakin menee helpommin läpi reiästä.
0 1 0
Hyödynnä vanhaksi menneet strösselit
Strösselit koruiksi
Onko strösseleitä mennyt vanhaksi? Käytä ne lapsesi Gemex-korujen koristeina.
2 3 0
Rispaantuneet resorit
Rispaantuneet resorit
Jos hupparin tai vastaavan vaatteen hihansuut ovat rispaantuneet, voit korjata ne pohjasta rikki menneiden sukkien varsilla. Saat sukan varsista joustavat resorit ja värejäkin varmasti löytyy moneen lähtöön.
0 0 0
Kassi kuormaliinasta
Kassi kuormaliinasta
Vanhoista kuormaliinoista saat ommeltua erittäin kestävän kassin. Kierrätystä, kestävyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja laatua uusiokäytöllä helposti!
0 4 0
Joulukalenterista kortteja
Paperinen adventtikalenteri muutautuu näppärästi seuraavan vuoden joulu- tai pakettikorteiksi! Poista kalenterin päällimmäinen kerros, jonka alta paljastuu kuva kokonaisuudessaan. Kuvasta voi leikata kortit haluamaansa kokoon ja muotoon.
0 2 0
Silmukkastoppari
Kun neulot neljällä sukkapuikolla suljettua neuletta (esim. pipoa) ja joka puikolla on paljon silmukoita, voi välisovitus olla vaikeaa. Neulos venyy ja silmukat uhkaavat pudota puikkojen päistä. Laita puikkojen päihin niihin tiukasti menevät helmet sovituksen ajaksi, niin vältyt pudonneiden silmukoiden metsästykseltä.
0 2 0
Avainkorvikset
Käytä tarpeettomaksi jääneet ja sopivanpainoiset sekä -kokoiset avaimet (lasten päiväkirjat, munalukot, ovet, lokerot, lippaat...) korvisten askarteluun. Koristelussa ja tuunaamisessa vain mielikuvitus on rajana.
2 1 0
Paikka sukkaan
Paikka sukkaan
Onko sukan parsiminen vaikeaa? Neulo puikoilla sopivan kokoinen neliö ja neulo se reiän päälle.Ja mikä estää laittamasta paikkaa vaikka tukevasta kankaastakin.
0 10 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös