K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Kaulimella vetreäksi
Kaulimella vetreäksi
Ovatko lihaksesi jumissa? Kaulimella saat kätevästi lihaksiin hierontaa! Toimii erittäin tehokkaasti esimerkiksi etureisien, sekä säärien hierontaan. Pieni kaulin on tähän sopivin vaihtoehto. Kannattaa kokeilla myös saunassa.
0 0 0
Jakaus kuriin
Jakauksen ympärillä on usein sojottaa hiuksia joka suuntaan. Saat hiukset kuriin kynsiharjalla, kastelet kynsiharjan ja harjaat jakauksen kummaltakin puolelta.. Siisti lopputulos!
0 0 0
Lusikka apuna meikkauksessa
Pikkulusikka voi olla apuna monessa meikkaamisvaiheessa. Kun laitat lusikan silmäluomea vasten ripsiväri ei leviä yläluomelle. Lusikkaa voi hyödyntää luomiväriä laittaessa!
0 0 0
Aluminifolion rulla jalkahierontaan
kun alumiinifolio oli käytetty, jäi kova rulla, laitoin jalkojeni alle kun istuin lehteä lukien, pyörittelin sitä jalkojen alla ja hieronta jalkapohjiin teki hyvää, kestää hyvin rulla ja jalatkin kävelyä nyt.
0 0 0
Hiukset kuosiin
Hiukset kuosiin
Jos hiukset roikkuvat tiellä keittiöpuuhissa, voi suortuvat laittaa kiinni muovisilla pussinsulkijoilla. On myös hellempi hiuksille kuin metalliset pinnit.
0 0 0
Hajuveden osto
Usein uutta hajuvettä etsiessä voi olla vaikeaa löytää sopivaa, kun kaikki tuoksuvat enemmän tai vähemmän samalle. Etsi mieleiset hajuvedet, suihkauta niitä paperisuikaleelle ja ota mukaan. Kotoa käsin on helpompi tarkastella mikä haju on paras!
0 0 0
Helppo apu hampaiden vihlontaan
Vihlooko hampaitasi kuuma, kylmä tai muuten vain? Sipaise vähän hammastahnaa hammasharjalla hampaiden päälle ja vihlonta hellittää.
1 2 0
Hiusklipsi pussinsulkijasta
Hiusklipsi pussinsulkijasta
Onko ponnarit ja hiusklipsit hukassa? Ei hätää, muovisella klipsillä varustetulla pussinsulkijalla saat hiukset kiepaistua kätevästi pois tieltä kokkailun ja leipomisen ajaksi!
2 0 0
Migreenipipo
Migreenipäänsäryn helpottamiseksi laita kaksi pipoa päällekkäin päähäsi. Aseta pipojen väliin pakastimessa ollut kylmä geelipakkaus. Ainakin makuulla ollessa geelipakkauksen kohtaa voi siirtää siihen kohtaan missä särkyä eniten tuntuu. Kun pipot vetää silmille, valonarat silmätkin saavat levätä.
0 0 0
Saippuan säästäminen
Saippuan säästäminen
Tavalliset nestesaippuapullot antavat aivan liikaa saippua kerrallaan ja siksi saippua kuluu heti loppuun. Laittamalla hiuspompulan saippuapullon varteen ei pullo painaudu niin paljoa ja antaa sopivan määrän saippuaa aina.
1 0 0
Parran ajo dippaustekniikalla
Laita partavaahtoa jugurttipurkkiin tai partavaahdon korkin sisäpuolelle. Dippaa vaahtoa partahöylällä ja höylää partaasi.
0 1 0
Voidemmainen poskipuna
Voidemmainen poskipuna
Uupuuko sinulta voidemmainen poskipuna? Kaiva huulipunan jämäsi lusikkaan ja lisää väripigmenttiä (puuterista poskipunaa tai luomiväriä) sekaan. Sulata kynttilän päällä samalla sekoittaen seos tasaiseksi pinnillä tai metallisella kamman piikillä. Kaada seos tyhjään luomiväri- tai poskipuna nappiin. Laita nappi jääkaappiin jäähtymään ja voila! Voidemmainen poskipuna on valmis. Levitä se sormella tai poskipunasiveltimellä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös