K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18270 niksiä!
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
1 0 0
Maskin uusi elämä
Maskin uusi elämä
Lasin päälle helppo pujottaa. Ensin toinen nauha toiselle puolelle ja toinen samalla tavalla. Estää kesällä ampiaisten ja kärpästen pääsyn lasiin. Ja baarissa toimii tyrmäystippoja vastaan. Itse voi koristella kuten haluaa. Hygieeninen. Jokaiselta löytyy varmaan vielä varastosta.
0 0 0
Hiusten pesu ekologisesti
Ennen kun laitat shampoon hiuksiisi, niin hiero päänahkaasi sormenpäiden pyörivillä liikkeillä. Näin saat päänahan verenkierron vilkastumaan ja lika irtoaa pesun aikana hiuksistasi paremmin. Ja jos oikein hyvän lopputuloksen haluat, niin käytä viimeiseksi hiustesi huuhteluun kylmää vettä. Näin hiuksistasi tulee kiiltävät ja taipuisat.
0 1 0
Helpot rajaukset
Laita puhtaaseen ripsientaivuttimen yläosaan nestemäistä kajalia tai ripsiväriä ja taivuta ripset niin saat rajaukset samalla. Helppoa.
0 0 0
Lempihuulipuna loppumassa?
Lempihuulipunapuikko on loppumassa eikä samaa sävyäkään ole enää saatavilla? Näin pääset käyttämään myös huulipuikon kuoppaan jäävän huulipunan: katkaise pumpulitikku hylsyyn sopivan mittaiseksi siveltimeksi. Sivellin pysyy mukana ja saat aikaa etsiä uutta huulipunaa.
0 1 0
Hammasharjateline shottilasista
Kaapin perälle unohtuneista shottilaseista saa sähköhammasharjan vaihtopäälle hyvän telineen.
0 2 0
Aikuisen iltasatu
Uni tulee varmasti, kun laitat miellyttävä-äänisen äänikirjan pyörimään to-del-la hitaalla toistonopeudella.
1 2 0
Hammaslankaimen säilytys
Teräväpäinen hammaslankain pysyy käyttökertojen välillä puhtaana, kun laittaa palan styroksia päältä tasaisen korkin sisään ja tökkää lankaimen kiinni styroksiin. Helppo ottaa mukaan myös matkalle.
1 0 0
Hiuslenksu aina mukana
Jos hiusponnari on unohtunut esim. uimahalliin mennessä, laukussa voi olla vielä jäljellä maski.. Siitä saa helposti kaksikin hiuslenkkiä:)
0 1 0
Ripsivärin uusi elämä
Kuivahtaneen ripsivärin saa elvytettyä, kun laittaa tiukasti suljetun ripsivärihylsyn kuumaan veteen lämpiämään puoleksi tunniksi. Ripsiväristä tulee melkein kuin uusi, ei kuivuudesta tietoakaan! Älä kuitenkaan käytä vanhentunutta ripsiväriä, ette saa silmiisi pöpöjä!
0 0 0
Monivitamiiniporejuoma hedelmäjuomaksi
Monivitamiiniportuubissa on yleensä 20 poretablettia. Halkaisemalla ne saa kestämään tuplasti ja saa samalla hyvänmakuisen vitamiisen juoman. Se korvaa tuoremehujuomat ja tulee halvemmaksi.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös