K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47287 niksiä!
Vilvotusta bussiin helteellä
Onko linja-autossa tukahduttavan kuuma ja ilmastointi ei oikein toimi? Ota "kylmä-kalle" mukaan ja sujauta se huomaamattomasti laukun ja vartalon väliin. Viilentää kivasti ja helpottaa myös kuumia aaltoja.
0 0 0
Älypeili
Älypuhelimen etukamera on oiva peili. Kytke puhelimen etukamera päälle niin sitä voi sitten käyttää aivan hyvin peilinä. Voit tarkistaa esimerkiksi: hiustesi, meikkisi ynnä muiden tilan, jotta onko kaikki ok.
0 1 0
Kestävä rakkolaastari
Kineesioteippi kantapäässä ennaltaehkäisee rakon syntymisen kesäkengissä ja pysyy paikoillaan loistavasti.
0 1 0
Herkutteluhimo kuriin
Kärsitkö mieliteoista iltaisin? Syö iltapala niin, että olet riittävän kylläinen, ja pese sitten hampaat. Herkutteluhimosi haihtuu kuin tuhka tuuleen hampaiden pesun jälkeen.
0 1 0
Vanupuikko ja vaikku
Kastele vanupuikko, niin se imee vaikun paremmin.
0 1 0
Etkö jaksa sheivata?
Jos et jaksa sheivata koko jalkoja, sheivaa vain se osa, mikä jää housunlahkeiden alapuolelle eli siis näkyy sukkien ja housujen välistä. Esimerkiksi shortseissa tämä ei toimi, toimii siis vain pitkissä housuissa.
0 0 0
Lapsen SOS-tiedot hoitajalle
Lapsen SOS tiedot
Kirjoita lapsen SOS-tiedot paperille ja laita ne esimerkiksi lääkekaapin oveen sinitarralla. Näin vieraammallakin hoitajalla on nopeasti riittävät tiedot, jos sattuu hätätilanne.
0 2 0
CurlyGirlin Pirkka-pyyhe
Kiireisenä kiharapäänä ei ehdi etsimään Curly girl -metodiin sopivaa mikrokuitupyyhettä. Osta K-ruokakaupasta neljä Pirkka-mikrokuitulattialiinaa ja ompele yhteen. Saat hyvin kuivuvan ja ison pyyhkeen. Lyhyempiin hiuksiin riittää yksikin liina.
0 0 0
Palasaippuan käyttö loppuun
Kun palasaippua alkaa loppua tulee siitä ohut liuska. Ota siinä vaiheessa uusi saippua käyttöön. Kastele molemmat, liimaa ohut saippua uuden saippuan kylkeen painamalla märät saippuat yhteen ja sivelet ne kiinni toisiinsa. Anna kuivua. Seuraavalla käyttökeralla saippua on kiinnittynyt uuteen saippuaan ja liukenee siitä pikkuhiljaa pois.
0 5 0
Pikastailaus kulmille
Helppo ja halpa konsti laittaa kulmakarvat ojennukseen: sipaisu huulirasvalla huulten rasvauksen ohessa. Kokemusta on.
0 1 0
Curly girl -kiharat sukkahousuilla
Rikkinäisistä sukkahousuista saa leikattua sopivia lenkkejä curly girl -metodin kiharoita varten. Ei haittaa vaikka lenkit likaantuisi.
0 0 0
Kangaskasvonaamio kantapäihin
Älä heitä kertakäyttöistä kangaskasvonaamiota pois käytön jälkeen, vaan laita se vaikuttamaan kantapäihisi. Saat ihanan pehmeän ihon!
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle