K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45771 niksiä!
Kuiva ripsiväri
Saat kuivan ripsivärin taas levittymään helposti, kun pidät hylsyä nyrkissä noin minuutin ajan. Koostumus notkistuu juuri sopivasti ruumiinlämmön avulla ja voit käyttää suosikki ipsariasi pidempään!
0 0 0
Huulirasvaa eväsrasiasta
Jos unohdat ottaa huulirasvan mukaan retkelle tai vaikka automatkalle ja kuivat huulesi kaipaavat akuutisti kosteutusta, voit käyttää ensiapuna syömisen yhteydessä eväsleipien meetvurstin rasvaa tai leivälle laitettua levitettä.
0 0 0
Eyeliner uusiksi
eyeliner
Kun vanha nestemäinen eyeliner on kuivunut, ota pinsetit ja käännä terä toisinpäin, niin saat kuin uuden eyelinerin.
0 0 0
Kyynärsauvat kimppaan
Kyynärsauvat tuppaavat kaatumaan lähes aina, kun jätät ne jotain vasten nojaamaan, ja eri suuntiin tietty. Liimaa tarranauhanpalaset sauvan yläpään tukilenkin sivuille, kummallekkin puolelle eri parit (huopa ja väkäset). Nyt kun jätät ne toisiinsa tarrautuneena seinää tai pöytää vasten nojalle, pysyvät ne yhdessä tosi hyvin pystyssä.
0 0 0
Tissue-purkista pumpulipurkki
Tissuepurkista pumpulipurkki
Paperiliinapurkille on käyttöä myös pumpulin säilytyksessä. Sopii paremmin sisustukseen.
0 0 0
Nenä puhtaaksi
Apteekissa on myynnissä nenäkannuja, joiden avulla voidaan huuhtoa nenä allergeeneista ja eritteistä sekä kostuttaa nenän limakalvoja. Kun olo on naatti, ei apteekkiin aina jaksa lähteä. Jos kotoa löytyy merisuolaa ja vanha lääkeruisku, oman nenäkannun teko on helppoa. Lisää teelusikallinen merisuolaa puoleen litraan kädenlämpöistä, puhdasta vettä ja sekoita huolella. Huuhdo nenä lääkeruiskun avulla ja elämä tuntuu taas paremmalta.
3 0 0
Nukahtaminen helpottuu
Jos on vaikeuksia nukahtaa, laita päälle lisäpeite. Painon lisääminen aivan kuin painaa sinut turvallisesti uneen. Jalkaan lisäksi lämpimät villasukat, jotka ovat sen verran väljät, että ne voi helposti saada jalasta pois, jos tulee kuuma.
0 0 0
Kuukupin puhdistus
Kuukupin yläreunan pienet reiät on helppo puhdistaa hammasväliharjalla.
0 0 0
Instant-facelift luomusti
Etkö saa otettua itsesi näköistä selfietä? Onko painovoima kasvanut, näytätkö rupsahtaneelta? Välitön kasvoja kohottava vaikutus syntyy ilman filttereitä ja täysin luonnonmukaisesti, kun kuvaat itsesi selinmakuulla. Testatusti toimiva niksi!
0 1 0
Lääkkeen otto
Jos joudut ottamaan lääkettä sännöllisesti tai vain jonkun kuurin ajan joka aamu tai aamuin illoin, etkä meinaa muistaa oletko jo ottanut vai et: Joka kerta, kun otat lääkkeen laita se eri hyllylle. Esimerkiksi aamulla otat ylähyllyltä ja lääkkeen oton jälkeen laitat purkin alahyllylle. Näin on jälkikäteen helppo tarkastaa, joko olet ottanut lääkkeen. Samalla aivoihin jää pieni muistijälki tästä toimenpiteestä.
0 0 0
Ripset ojennukseen
Kun on aika ostaa uusi ripsiväri, älä heitäkään vanhaa pois. Pese se putipuhtaaksi ja voilaa: Saat ilmaiseksi parhaan ripsiharjan.
0 1 0
Partaharja
Vanhasta tietokoneen prosessorista saat hyvän harjan, jolla voit pitää partasi siistinä. Prosessorissa on satoja kovia ja tylppiä piikkejä, jotka soveltuvat täydellisesti karhean parran harjaamiseen.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle