K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53053 niksiä!
Hammasharjan pehmennys
Hammaslääkärit suosittelevat käyttämään pehmeää hammasharjaa. Kovankin hammasharjan saa helposti ja nopeasti pehmeäksi, kun upottaa harjapään muutamaksi minuutiksi kuppiin, jossa on kuumaa vettä. Jäähdytä hetki ennen kuin jatkat pesua.
1 1 0
Nypi kulmat autossa
Kulmien muotoilu voi olla sisällä hankalaa valon ja peilin kanssa. Kokeile sitä päivällä (pysäköidyssä) autossa. Valo on optimaalinen ja taustapeili oikeassa asennossa jättäen kädet vapaiksi!
0 0 0
Kehitä tasapainoa helposti
Tasapainokyky heikkenee iän myötä varkain, kunnes yhtäkkiä huomaa, että normaalit toimet eivät onnistu ilman tuen ottamista. Ylläpidä tasapainokykyäsi helposti näin: Joka kerta kun peset asioita, naamaa, hampaita jne... seiso yhdellä jalalla. Sama juttu kun odottelet vuoroasi jossain.
0 1 0
Hiki istuessa?
Jos joudut pitkään istumaan kuumassa huoneessa (esim. kokouksessa) ja peppu hikoaa, niin sujauta kylmä kylmäkalle istuintyynyn sisään.
1 0 0
Räkäsukka
Heitätkö reikäiset sukat roskiin? Älä suotta! Kääri ne rullalle ja niistä niihin nenääsi! Nenän herkkä iho ei ärry eikä mene ruvelle.
1 1 0
Jämähtänyt ripsiväri
Onko ripsiväri jo liian jäykkää? Apu on lähellä! Tuikkaa putkilo housunkauluksen ja masun väliin meikkaamisen ajaksi. Maskara on sopivasti lämmennyt ja pehmennyt kun on sen vuoro!
0 0 0
Apua silmäpusseille huulipunahylsystä
Apua silmäpusseille huulipunahylsystä
Vanha huulipunahylsy kannattaa tyhjentää ja pestä puhtaaksi. Täytä tyhjä hylsy vedellä ja laita pakkaseen. Veden jäädyttyä rullaa jääpuikko hylsystä ylöspäin ja pyörittele silmäpusseille. Silmäpussit ja tummat silmänaluset kiittävät!
0 2 0
Korvatulpat talteen
korvatulppien säilytys
Korvatulpat säilyvät näppärästi muovisessa suklaamunan yllätyskotelossa. Löytyy käsilaukun pohjaltakin helposti, ja kotelon voi tarvittaessa nimikoida.
0 7 0
Puuteri pirstaleina?
Onko päivällä palaveri tai juhla, mutta et voi ottaa puuterirasiaa mukaasi, koska puuterikakku on hajonnut? Ota pieni pala puuteria ja puuterisivellin pakastepussiin ja sulje se hyvin. Kun pussi on mukanasi, meikin korjailu onnistuu helposti.
0 0 0
Kuumaviinapullo
Voit tehdä oman kuumavesipullon käyttäen vanhaa sukkaa ja muovista viinapulloa tai 0,5 litran muovipulloa. Täytä pullo kuumalla vedellä ja pujota se sukkaan. Tarvittaessa leikkaa sukan resori, jotta pullo mahtuu paremmin. Sido sukan varsi solmulle, ja kuumaviinapullo on valmis!
0 0 0
Kasvomaski aina mukana autossa
Kasvomaski aina mukana autossa
Autolla liikkuessa tahtoo kasvomaski unohtua kauppaan mennessä. Laita yksi tai muutama maski auton aurinkolipan alle. Matkustajan puoleinen lippa on harvoin käytössä.
0 2 0
Musiikkia nappikuulokkeista
Laita nappikuulokkeet musiikkia kuunnellessa kuulosuojaimien sisälle. Taustamelu vähenee, jolloin voit nauttia musiikista korvaystävällisellä volyymilla.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös