K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46573 niksiä!
Avain tallessa
Avain tallessa
Kuntosalilla pukukaapin avain pysyy tallessa kun laitat avaimen pampulalenksuun ja sillä avain pysyy juomapullossa mukana.
0 0 0
Kuitukasvonaamio
Kuitukasvonaamion pussin seinämiin jää runsaasti voidetta. Leikkaa käytetyn naamion pussin sivut auki ja hyödynnä voide.
0 0 0
Nimikoidut lomapyyhkeet
Otin Lapin mökkilomareissulle mukaani jokaista lähtijää varten nimikoidun puisen pyykkipojan. Kukin sai "nimikoida" valkoisen pyyhkeensä.
0 4 0
Hyvästit täille
Aina kun koulusta tai kavereilta tulee täivaroitus, käyn tyttären hiukset läpi suoristusraudalla. Eipä ole täitä näkynyt eikä tarvinnyt täisampoita käyttää.
0 0 0
Servetit nenäliinoiksi
Servetit nenäliinoiksi
Flunssakausi tulossa. Älä heitä roskiin yksittäisiä ylijääneitä servettejä. Kahviliinat menevät sellaisenaan, isommista saa leikkaamalla kaksi.
0 1 0
Kuumemittarin ravistus
KUUMEMITTARINIKSI
Kuumemittarista, jossa on nestettä, on vaikea lyödä lukemaa alas, koska elohopea on korvattu kevyemmällä nesteellä. Sujauta mittari sukkaan mittauspuoli alaspäin, mieluusti kotelon kanssa. Ota sukanvarresta kiinni ja pyöritä sukkaa ympäri ilmassa. Syntyy keskipakovoima, jonka ansiosta neste pakenee pesäänsä.
1 2 0
Lusikkakori tiskikoneesta
Lusikkakori
Kun ostat uuden tiskikoneen, käytä vanha lusikkakori meikkisiveltimien, hammasharjojen ym. säilytyspaikkana.
1 0 0
Leikkaa vauvan kynnet näin
Vauvan kynsien leikkuu on haastavaa paitsi kynnen pienen koon vuoksi, myös ohuen ja vaalean kynsimateriaalin vuoksi. Otsalampun valossa leikkuu onnistuu helpommin.
0 0 0
Korut korkkitauluun
Painele korkkitauluun ohuita, pieniä nauloja. Laita niihin kaulakorut, rannekorut, sormukset roikkumaan. Kaikki korut löytyvät helposti samasta paikasta, eivätkä sotkeennu toisiinsa. Taulun voi kiinnittää seinään, nostaa hyllyn päälle, kaapin oveen, tms. mistä koruja helppo ottaa.
1 0 0
Kynnet kuntoon budjetilla
Kynnet kuntoon budjetilla
Tekokynnet näppärästi hedelmätarroista.
4 1 0
Varpaanvälit kuntoon
Meille, jotka emme ylety pesemään varpaanvälejä, tämä niksi helpottaa huomattavasti. Ota ohut pitkävartinen pulloharja ja saat putsattua varpaanvälit puhtaaksi ilman koukistelua.
0 0 0
Täydelliset kiharat
Täydelliset kiharat
Leikkaa sukanvarresta ohuita siivuja ja kieputa hiukset pienille nutturoille. Aamulla ihanat kiharat ovat valmiina juhliin tai vaikkapa uudeksi vuodeksi.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle