K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Nutturaverkko hedelmäpussista
Nutturaverkko hedelmäpussista
Saat verkkomaisesta mandariini- tai avokadopussista nutturaverkon kampausta piristämään.
0 0 0
Suojakäsineet aina mukana
Kertakäyttöiset suojahanskat pysyvät kätevästi mukana, kun pakkaat ne yllätysmunan muovikoteloon ja sujautat sen taskuun tai laukkuun.
0 0 0
Pikasuojain
Hengityssuojain
Hengityssuojaimet ovat loppuneet kaikkialta, mutta hätäapu löytyy suodatinpussista. Teippaa vain maalarinteipillä kiinni.
0 0 0
Laastarin suojus
Laastarin suojus
Pyyhekumin kartonkisuojaa voi käyttää sormessa pitämään laastarin paikallaan.
0 0 0
Ylellinen jalkakylpy
Jalkakylpy
Kun kukkien aika on ohi maljakossa, voit käyttää ne jalkakylvyssä. Leikkaa kukkaosat varsista ja heitä vatiin. Kaada kuumaa vettä päälle ja anna hautua. Sekaan voi kaapia kaikki ihovoidepurkkien loput tai lorauttaa eteeristä öljyä.
1 2 0
Kätevä sormisuoja
Leikkaa yhdestä kertakäyttöisestä suojahanskasta "sormet" irti, niin saat viisi etusormen suojaa. Laita suoja etusormeen ja käytä kaupassa hedelmäpussien aukomiseen ja kassalla pin-koodin näpyttelyyn. Poista suoja sormesta tarttumalla aukon reunaan ja kääntämällä suoja nurinpäin.
1 3 0
Pinnimagneetti
Pinnimagneetti
Liimaa tai teippaa magneetti sopivaan paikkaan kuten peilikaapin alle, niin pinnit pysyvät tallessa ja käden ulottuvilla.
0 3 0
Pikamaski suodatinpussista
Pika-maski suodatinpussista
Voit askarrella pikamaskin parista suodatinpussista ja pätkästä kuminauhaa. Laita suodatinpussit sisäkkäin (sisemmän pussin reunat taivutettuina) ja ompele ohuella langalla kuminauhat kiinni pussien reunoihin. Jos et ole ompeluihmisiä, voit napsaista kuminauhat kiinni nitojalla. Silloin nauhan päät pitää taittaa kaksinkerroin, jotta ne kestävät.
0 4 0
Juomalaskuri
Haluatko pitää kirjaa siitä, kuinka paljon olet juonut nestettä päivän aikana, mutta et halua käyttää kännykkäsovellusta? Laita auton parkkikiekko sopivaan paikkaan ja lisäile desit helposti!
0 0 0
Ripset kaarelle
Jos haluat ripsiisi enemmän volyymia, kuumenna ripsientaivutinta föönillä ennen taivutusta. Näin taivutus kestää paremmin.
0 0 0
Ovi auki hylsyllä
Koronasuoja
Varaa mukaasi vessapaperihylsy, jolla voit avata ovet turvallisesti. Vessapaperihylsyjä riittänee kodeissa näinä päivinä.
1 2 0
Silmälaput uusiokäyttöön
Silmälaput suusuojaksi Coronaa vastaan
Löytyykö sinulta kaapista kankaiset silmälaput, ehkäpä lentomatkalta lahjaksi saadut? Voit käyttää niitä myös hengitys- ja suusuojaimena.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle