K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50801 niksiä!
Karkeat kantapäät?
Ei kannata ostaa kalliita jalkaraspeja. Hanki sen sijaan hiomatyynyt rautakaupasta.
1 0 0
Takkuharja puhtaaksi
Takku/hiusharjan pesu
Muoviseen hiusharjaan jää helposti hilsettä ja hiuksia. Se on vaikeaa puhdistaa, kun harjan piikit ovat tiellä. Käytä hankaamiseen vanhaa tiskiharjaa, joka ulottuu helposti piikkien tyveen.
0 2 0
Verkot ja letit selviksi
Täältä lettipääkalastajan oiva vinkki kalastusverkkojen selvitykseen. Kun verkkoihin tulee ns. imeke, jota ei saa millään auki niin laita pieni tippa Pirkka hiusten hoitoainetta, niin vaan selviää isompikin takku. Näin pysyy kajastajalettipään hiukset ja verkot silkinsileinä.
3 6 0
Apua saunomiseen
Jos kädessäsi on palovamma ja haluat saunoa, upota käsi kylmävesiastiaan saunomisen ajaksi.
2 1 0
Tiukan laastarin poistaminen
Tuliko pieni haava vai saitko laastarin käteesi sairaalassa? Jos sinulla on jossain paikassa tiukka laastari ja sen pois ottaminen kirpaisee, toimi näin: Laita vesihanasta valumaan kädenlämpöistä vettä laastarin päälle tai levitä vettä laastarin päälle kädellä. Näin laastarin pois otto kirpaisee vähemmän.
0 0 0
Hiusharja mökille
Jäikö hiusharja kotiin mökkireissulle mennessä? Männynkäpy toimii kuin Tangle Teezer! Ja hiukset kiiltää.
6 1 0
Loppuvatko lääkkeet yllättäen?
Lääkeniksi
Lääkkeet eivät lopu yllättäen, jos teet näin: Laita yhteen lääkelevyyn rasti tussilla. Kun otat viimeisen levyn, jossa rasti on, tiedät, että on aika hakea lääkettä lisää tai uusia resepti.
1 0 0
Silmäpussit kuriin
Joskus silmänympärykset ovat juhlien jälkeisenä aamuna ihan turvoksissa. Laita edellisenä päivänä veteen kasteltuja vanulappuja pakastepussiin jäätymään pakastimeen. Saat niistä hyvät kylmälaput silmille seuraavana aamuna. Ne pysyvät kylminä puolisen tuntia.
0 0 0
Vuorottele käsiä, kun peset hampaita
Pese hampaat välillä toisella kädellä. Erilainen kohdistus saattaa puhdistaa sellaisia kolosia, jotka on jääneet vähemmälle jynssäämiselle.
0 1 0
Selän rasvaus yksin
Yksinäisen ihmisen selän rasvaus vempain.
Osta kaupasta pitkävartinen maalauskela ja taita varsi hieman kaarelle. Saat levitettyä sen avulla selkääsi vaikkapa kosteus- tai aurinkovoidetta.
0 1 0
Pinsetit tallessa
Ovatko pinsetit aina kateissa? Kiinnitä litteä neodyymimagneetti pinsettien tyveen esimerkiksi pikaliimalla. Voit säilyttää niitä metallisen peili- tai kotiapteekki kaapin sivussa, jolloin ne ovat aina saatavilla.
0 1 0
Otinko lääkkeen?
Otinko (allergia-)lääkkeen?
Kirjoita vedenpitävällä tussilla jokaisen pillerin kohdalle viikonpäivätunnus, ja huomaat nopeasti, onko kyseinen lääke otettu.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle