K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56603 niksiä!
Ilmavat yösukat
Tykkäätkö pitää yösukkia, mutta et halua niiden hautovan varpaita? Leikkaa puuvillasukkien teristä varvasosa pois, niin varpaasi ovat ilmavasti eikä kantapäiden rasvaus tahri lakanaa.
1 2 0
Jää taltuttaa kutinan
Selkää kutittaa, etkä yletä raapiman? Laita jääpala selän puolelle paidan alle, nojaa seinään ja hinkkaa jääpalalla kutiavaa kohtaa.
0 0 0
Turvaa painosta
Älä murehdi painoasi: mitä enemmän painat, sitä vaikeampi sinut on kaapata. Mitä enemmän siis syöt, sitä pienempi todennäköisyys sinulla on tulla kaapatuksi.
5 2 0
Tikku sormesta kolikoiden avulla
Tikku sormessa eikä pinsettejä? Aseta tikun molemmin puolin kolikko, paina kolikkoja toisiaan vasten ja poista tikku!
0 1 0
Luonnon oma hopeahoitoaine
Mustikoita perattaessa jatkojalostukseen kelpaamattomat yksilöt kannattaa puristaa mehuksi ja sekoittaa hiusten hoitoaineeseen. Vaaleat hiukset kirkastuvat!
0 0 0
Jalkavaivasen sandaalit
Jalkavaivasen sandaalit
Luupiikki kantapäässä on antanut haasteita kesäkenkiin. Löysin kuitenkin halvat sandaalit alesta ja kaksipuolisella säänkestävällä teipillä kiinnitin geelipohjalliset. Kävelin viikon mittaisen reissun aamusta iltaan kivutta. Näyttää hölmöltä. Jalassa ei huomaa.
0 0 0
Jäädytetty meikki
Meikkikynät, mm.kajal- ja kulmakynä, ovat pehmoisia terotettavia ja terä tahtoo katketa tai muussaantua helposti. Kun kynän teroittamisen aika koittaa, ennakoi ja pistä kynä pakastimeen odottamaan seuraavaa päivää. Jäädytetty kynä on helppo terottaa, eikä terä katkea!
1 1 0
Hellepäivän viilennys
Jos kotonsi on tukahduttavan kuuma, hiero itseesi kylmägeeliä. Tuplaa viilentävä olo laittamalla pöytätuuletin puhaltamaan itseesi. Viilentävä geeli tuntuu vilpoisalta iholla, tuulettimen voimistaessa viilentävää tunnetta.
0 0 0
Makuupussista bolsteri
Rullatusta tai säilytyspussiinsa pakatusta makuupussista saat loistavan bolsterityynyn joogaan tai venyttelyyn reissussa, miksei kotonakin!
0 0 0
Täydellinen värjäystulos
Kun värjäät hiuksia, niin liimaa ensin maalarinteippiä hiusrajaan, niin väri ei ikävästi pääse otsaan ja ohimoille ihoa värjäämään.
2 0 0
Nopea kasvosauna
Höyry tekee ihohuokosille hyvää. Nopean höyrytyksen kasvojen huokosille saat helposti kotonakin. Avaa varovasti juuri ohjelman päättäneen astianpesukoneen luukku ja laita kasvosi lähelle luukun aukkoa. Sitten vain nautit kasvosaunasta kunnes lämpö katoaa.
1 0 0
Hiusvinkki helteeseen
Hiusten kuivaus helteellä tuo lisää kuumuutta, jos käyttää hiustenkuivaajaa. Jos hiukset pitäisi saada kuivumaan nopeasti, kannattaa istua tuulettimen edessä. Hiukset kuivuvat ilman lisähikoilua ja itsekin viilentyy.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös