K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47838 niksiä!
Oma hieronta, paras hieronta
Hierotko niska-hartiaseutuasi tennispallolla seinää vasten, mutta pallo tippuu helposti lattialle? Laita pallo pitkän sukan sisään varvasosaan, jolloin voit toisella kädellä pidellä sukan varresta kiinni samalla, kun nylkytät pallolla selkääsi seinää vasten.
0 0 0
Kuivasampoo bruneteille
Monet tavalliset kuivasampoot värjäävät hiukset harmaiksi, eivätkä sovi bruneteille. Kaikkialta ei myöskään löydy tummille hiuksille tarkoitettua versiota. Tummakutrinen voi käyttää hiusten raikastamiseen kaakaojauhetta.
1 0 0
Jalkavoidetta käsiin
Flunssakaudella joutuu pesemään käsiä tiuhempaan, ja ne tahtovat kuivua niin, ettei edes käsivoide tahdo riittää. Käytä jalkavoidettä käsiisi. Se on koostumukseltaan paksumpaa ja kosteuttavampaa.
0 0 0
Hoitoainejumppa
Kun hoitoaine tai hiusnaamio vaikuttaa hiuksissa, sulje vesihana ja venyttele muutama minuutti esimerkiksi etureisiä, pohjeita tai ojentajia. Saat ajan kulumaan sukkelaan, hoidat itseäsi ja teet ekoteon, kun vettä säästyy. Niksi toimii erityisen hyvin liikuntasuorituksen jälkeen!
0 0 0
Roti meikkipussiin
Meikkien suurkuluttajana on vaikea muistaa, milloin mikäkin purkki on ostettu. Kun paketin päälle kirjoittaa käyttöönottopäivämäärän, ei tarvitse miettiä, uskaltaako tuotetta enää käyttää.
0 1 0
Laiskan naisen hiustenpesu
Joskus pitkän päivän jälkeen en enää jaksa pestä pitkää tukkaani enkä odotella sen kuivumista. Silloin teen jakauksen tukkaan korvasta korvaan ja laitan takatukan nutturalle. Pesen hiukset vain edestä, jolloin ne kuivuvatkin nopeammin.
2 0 0
Sporttivaatteet flunssapotilaalle
Käytän kipeänä ollessa aina urheiluvaatteita. Ne hengittävät kylmän hien iskiessä, kuivuvat nopeasti, ovat mukavat päällä ja antavat reippaamman olon.
0 0 0
Sankojumppaa
10 litran sanko käy hyvin kahvakuulasta kotona kuntoillessa. Lisää vain sankoon sopivan painoinen esine!
1 0 0
Kylppäristä saunaan
Kylppäristä saunaan
Asutko saunattomassa kerrostaloasunnossa ja joudut kipittämään pulloinesi ja purkkeinesi saunaan? Onko mökilläsi erikseen ulkosauna? Älä rohmua pesuaineita ja kauneudenhoitotuotteita syliisi, vaan hommaa kaunis amppeli, voit ripustaa sen kylpyhuoneessa koukkuun ja napata siitä mukaan saunareissulla! Kätevää säilytystä!
0 4 0
Helppo laihdutusniksi
Jos haluat lopettaa yösyönnin, niin laita jääkaapin lamppu pois päältä.
10 7 0
Parittomat sukat hyötykäyttöön
Jos hiuspompulat ovat hukassa, niin pyöräytä tukka nutturalle ja kiepauta pariton sukka kaksinkerroin hiusmytyn päälle. Pysyy hyvin paikoillaan jopa yön yli. Sopii curly girl-metodiinkin.
1 2 0
Sileät kantapäät
Hanki perunankuorintahanskat kuiven kantapäiden hoitoon. Niillä saat vähän pidempään kestäneen suihkun päätteeksi vaivattomasti ja helposti kantapäistä kovettuneen ja hilseilevän ihon kuorittua.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle