K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52558 niksiä!
Karvainen muistuttaja
Onko säännöllinen lääkkeiden otto vaikeaa muistaa? Jos sinulla on koira tai kissa, anna sille aina nami samalla kun otat lääkkeesi. Hyvin pian lemmikki alkaa muistuttaa sinua, jos lääke ja nami meinaavat unohtua!
4 0 0
Pakarajumppa lähes huomaamatta
Pienen lapsen vanhempana saat tehokkaan pakaratreenin, kun joka ilta kerätessäsi lapsen leluja nostat yhden lelun lattialta kerrallaan ja kyykkäät samalla.
0 1 0
Hamastikku kynsistä
Hamastikku kynsistä
Pureskele sormesta kynnenpää irti ja käytä sitä hammastikkuna!
1 0 0
Maskikotelo
Ainakin Allwaysin ja Libressen siteiden mukana on tullut siteiden säilytyskoteloita kylkiäisinä. Nämä metallikotelot ovat juuri passeleita puoliksi taiteilluille maskeille.
0 3 0
Maski istuvammaksi
Jos maskin kuminauhat ovat liian löysät, voit pujottaa ne letitettyjen hiusten tai poninhännällä olevien hiusten läpi. Näin maski istuu paremmin naamalle.
0 0 0
Tukisukkien varret hyötykäyttöön
Jos tukisukkasi pohjat ovat puhki, leikkaa varret nilkan kohdalta poikki ja vedä varret jalkoihisi. Sen jälkeen laita nilkkasukat jalkoihisi, ja näin sinulla on oivat hybridisukat käytössäsi.
0 3 0
Maskeille ja suojakäsineille matkasuoja
Maskeille ja suojakäsineille matkasuoja yhdestä käsineestä
Maskeja ja suojakäsineitä pitää olla aina mukana. Kätevän paketin saa yhdestä kumikäsineestä, jossa muut välineet ovat suojassa. Laita esimerkiksi kassin pohjalle tai ota autoon mukaan.
0 1 0
Hiuspinnit tallessa
Hiuspinnit tallessa
Pyörivätkö hiuspinnisi ns. joka paikassa? Laita wc-kaapin sisäpuolelle magneettitarra, ja pinnit ovat aina varmassa tallessa.
0 3 0
Sampoo vai hoitoaine?
Etkö näe lukea pulloihin präntättyjä tekstejä? Kirjoita permanettitussilla pakkauksiin "hoitoaine" tai "sampoo", niin tunnistat pullot helposti ilman laseja.
0 1 0
Selän rasvaaja halvalla
Selän rasvaaminen käy helposti vanhalla puukauhalla. Laita sopiva määrä voidetta reidelle lämpenemään ja sipaise siitä kauhan kuperalla puolella selkään.
2 1 0
Kuukupin teline
Tyhjä wc-paperihylsy on loistava teline vessankaappiin kuukupille. Näin kuukupin voi säilyttää ilmavasti, ja "telineen" voi vaihtaa uuteen usein.
0 1 0
Harjavoitelu
Selän rasvaus käy kätevästi selänpesuharjalla. Pese kuumalla vedellä voiteet pois käytön jälkeen harjasta.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös