K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53836 niksiä!
Varpaat raikkaiksi
Ota jalkakylpyjä merisuolalla terästetyllä kuumalla vedellä ja laita päälle jalkasuihketta. Näin jalat eivät enää haise.
0 1 0
Tehokas punkkitarkastus
Pienetkin punkit löytyvät helposti iholta kun käytät kännykän suurennuslasiohjelmaa ja sen valoa.
0 0 0
Hauskaa liikuntaa
Liikunta ei kaikkia kiinnosta, vaan kirjojen lukeminen, virkkaus, padin plärääminen voivat olla mukavampia juttuja, mutta noidenkin puuhien lomaan saa ujutettua vaikka salavihkaa liikuntatuokioita. Voit ottaa vaikka kotona säännön, että puolen tunnin lukusession jälkeen noustaan ylös sohvalta ja leikitään (pantomiinin omaisesti) koulun keittäjää, joka keittää suurin liikkein puuroa, pilkkoo porkkanoita, heittelee lättyjä ilmaan jne... Hahmoja voi kehittää vaikka kuinka paljon. Pääasia, että kaikilla on hauskaa, liikkeet tehdään liioitellusti niin, että kaikki lihakset pääsevät töihin ja mokat on sallittuja.
1 1 0
kasvomaskin kuljetus
Korona-ajan kasvomaskia voi näppärästi kuljettaa taskunpohjan sijaan olkavarteen korvakuminauhoista kiinnitettynä.
0 0 0
Kauneudenhoitoa automatkalla
Pitkä automatka sujuu rentouttavasti pelkääjän paikalla laittamalla jalkaan jalkakylpysukat ja naamaan kangaskasvonaamion. Automatka muuttuu hetkessä tuoksuvaksi spa-hemmotteluksi. Ihanaa musiikkia vain soimaan ja silmät kiinni.
1 0 0
Verkkopussi roikkuvalle saippualle
Verkkopussi roikkuvalle saippualle
Hedelmien verkkopusseista saa kätevän ja ilmavan kierrätyshenkisen saippuapussin kylpyhuoneeseen tai veskiin. Sujauta saippua verkkopussiin ja kiinnitä se solmulla tai koukulla roikkumaan käden ulottuville. Avokadopusseista saa vihreän saippuapussin ja mandariinipussista oranssin. Pussia voi leikata pienemmäksi tarpeen mukaan. Pienetkään saippuapalat eivät mene enää hukkaan.
0 0 0
Purutabletin pehmentäminen
Purutabletin pehmentäminen!
Jos ostat kaupasta purutabletteja, etkä voi syystä tai toisesta pureskella tablettia rikki, laita tabletti vichyn tai limsan sekaan. Se ei liukene kokonaan, mutta pehmiää niin, että voit sen syödä vaikka imeskelemällä. Näin säästät rahaa, kun ei tarvitse ostaa kalliita poretabletteja.
0 3 0
Viilennystä helteisiin
Laita kylmäkalle muovipussiin ja yöksi tyynyn alle. Ihana kääntää tyynystä viileä puoli kasvoja vasten.
1 1 0
Nuhan poistaja
Jos kova nuha yllättää, vaikka tuulettimien kovasta ilmanvaihdosta, laita valkosipulin kynnet hetkeksi tukkoisiin sieraimiin. Sipulit poistaessa on myös tukkoisuus poissa!
0 0 0
Kasvomaskista unimaskiksi
Kasvomaskista sleep maskiksi
Nopea apu yöttömän yön valvojille on leikata nenälle kolo mustaan kasvomaskiin ja käyttää sitä silmien päällä sleep maskina.
0 0 0
Sadevarjosta parturin kappa
Sadevarjosta parturin kappa
Rikkinäisestä sateenvarjosta saat helposti tehtyä parturin kapan, ettei kotiparturoitava sotkeennu yltä päältä hiuksiin. Toimi näin: katko saksilla langat, jotka kiinnittävät kankaan varjon kehykseen. Kun kangas on kiinni enää sateenvarjon keskinupista, vedä kangas ylös, pois päin kehyksestä. Sitten leikkaat pään mentävän aukon kankaaseen ja kappa on valmis!
5 8 0
Kuivat jalkapohjat kuntoon
Tuntuuko jalkapohjat kuivilta käppyröiltä ? Nyt vähällä vaivalla jalkapohjat pehmeiksi aivan ilmaiseksi vaikka uimarannalla. Kastele jalkapohjat vedessä, pyörittele ja hiero niitä hiekassa ja pidä lopuksi jalkapohjia litimärän froteepyyhkeen päällä vaikka vartin tai puoli tuntia. Jalkapohjat pehmenevät mukavasti, minkä jälkeen ne saa helposti rasvattua ja koppuraiset jalkapohjat ovat taaksejäänyttä elämää.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös