K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46211 niksiä!
Tuplasti vanulappuja
Kasvojen puhdistukseen tai meikin poistoon käytettävien vanulappujen määrän saa tuplattua leikkaamalla ne kahtia puolikuun muotoon. Useimpiin käyttötapauksiin vanulapun puolikas riittää ihan yhtä hyvin, mutta tarvittaessa voi käyttää kaksi puolikasta, joilla silloinkin saa yleensä aikaan enemmän kuin yhdellä kokonaisella. Saksilla on helppo puolittaa kolme päällekkäistä vanulappua kerralla.
0 1 0
Terapeuttinen apuväline
Kaamosaika. Pimeys väsyttää, masentaa ja potuttaa. Energiat hukassa + moni muu asia pimeyden keskellä. Osta otsalamppu ja asenna se otsallesi. Asenna valo sojottamaan kohti ohimoasi. Tutkitusti oman pään valotus auttaa tässä. Led-valoa käytettäessä pää ei myöskään ylikuumene ja virtaakin riittää pidempään, sillä ledillä on pieni virrankulutus.
2 1 0
Kuukupin puhdistus
Kuukupin yläreunassa olevat reiät voi puhdistaa hyvin vanhanaikaisilla kapeilla pinneillä.
0 0 0
Ladyshaver-höylän puhdistus
Karvanpoistohöylän terän voi puhdistaa todella hyvin jäätelöannosten mukana tulevalla littanalla puutikulla.
0 0 0
Kaukosäädinjumppaa
Piilota TV:n kaukosäädin. Näin saat liikuntaa, kun joudut nousemaan sohvalta vaihtaaksesi kanavaa mainoksien ajaksi.
2 0 0
Mummolle hiusharja tiskiharjasta
Osta vaihtopäätiskiharja ja vie se mummollesi hiusharjaksi. Ikääntyessä hiukset harvenevat ja käsien ulottuvuus huonontuu. On kätevä käyttää pitemmän varren kanssa, ja harjasosan voi vaihtaa. Lisäksi saa mukavaa pään hierontaa. Terveisiä 98-vuotiaan kokemuksista.
3 0 0
Pehmeät jalkapohjat
Halkeilevatko ja kovettuvatko jalkapohjat, ja haluatko jalkapohjat vähällä vaivalla taas pehmeiksi? Kastele froteesukat litimäriksi ja vedä jalkaan. Aseta sukkien päälle hedelmäpussit ja sitten vielä toiset isommat sukat. Nuku yön yli: kovettumat sulavat ja jalkapohjat pehmenevät. Toista niin monena yönä, kunnes saat halutun lopputuloksen. Voiteetkin imeytyvät paremmin pehmeisiin jalkapohjiin.
0 1 0
Kasvovesilaput matkalle mukaan
Kostuta tarvitsemasi määrä vanulappuja kasvovedellä ja sulje pieneen Minigrip-pussiin, jossa ne pysyvät kosteina reissun ajan. Sinulla on juuri tarvitsemasi määrä valmiita kasvovesilappuja mukanasi, eikä sinun tarvitse kuljetella edes matkakokoista putellia mukanasi. Säästää tilaa lentolaukussasi.
0 1 0
Hemmottelu-joulukalenteri
Kokoa hemmottelu-joulukalenteri itsellesi jo kotona olevista tuotteista. Etsi jouluiseen koriin ihonhoitotuotteesi, kynsilakat, erikoisteet ja muut tarvikkeet, joita yleensä käytät harvoin. Numeroi ne joulukalenteriksi, hemmottelet itseäsi päivittäin jollakin kivalla pienellä asialla ja unohdat joulupaniikin.
2 4 0
Täydellinen kampaus
Vauvahiukset usein häiritsevät kampauksia. Ota hammasharja ja kasta se vedessä tai laita siihen hiuslakkaa ja harjaa vauvahiukset kampauksen muotoon. Näin hiukset pysyvät koko päivän kauniina.
0 2 0
Vinkki kotiparturille!
Kotiparturi saa kätevän suojaviitan "asiakkaalleen" sadeviitasta. Hiustenpätkät tippuvat liukasta viittaa pitkin lattialle, ja parturoitavana olevan vaatteet pysyvät erossa hiustenpätkistä.
0 2 0
Ripustettavat siveltimet
Tee siveltimien kuivauksesta helpompaa. Meikkisiveltimet kannattaa ripustaa pesun jälkeen ripustettavaan pyykinkuivaustelineeseen. Paksumpiin siveltimiin kannattaa laittaa ponnari tiukasti varren ympärille ja laittaa ripustin kiinni ponnariin. Meikkisienet kuivuu kätevästi telineen päällä.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle