K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57470 niksiä!
Aurinkorasvojen uusiokäyttö
Käytä kesältä jääneet aurinkorasvat talvella jalkarasvana. Samalla rasvojen tuoksun myötä voit lämmöllä muistella aurinkoisia kesäpäiviä näin kaamoksen keskellä.
0 0 0
Hammasvälit kuntoon
Kun puhdistat hammasvälit hammasväliharjalla, niin dippaa se ensin hammastahnaan - tulee välit pestyä samalla...
0 0 0
Sukkahousut pelastaa taas!
Jaa hiukset kahteen osaan ja pujota osat sukkahousujen lahkeista. Sukkahousujen yläosan voi jättää päähän ikäänkuin pipoksi. Lahkeet voi kietaista halutessaan pään ympäri ja solmia. Näin hiukset pysyvät takkuuntumatta ja suorina läpi yön!
0 0 0
Miniharja putsaukseen
Nappikorvakorujen vastinkappaleisiin tarttuu likaa ihosta ja hiustenhoitotuotteista. Voit putsata ne kätevästi pienellä (silikoinisella) hammasväliharjalla. Menee tosi pieniin koloihin. Harjaa voi käyttää myös voideputkiloiden suuaukkojen avaamiseen.
0 3 0
Niistäminen yöllä helpommaksi
Käydessäsi flunssaisena nukkumaan ota nenäliinoja, avaa ne ja levitä tyynyn alle tyynyn reunoja pitkin. Kun tukala yöllinen niisto yllättää, löydät nenäliinan helposti nukkumisasennostasi huolimatta. Näin ei nenäliinan etsimiseen kulu aikaa, ja pääset jatkamaan unia pikinmiten röörit avoinna.
0 0 0
Treenimotivaatiota
Eikö treeni kotona tai salilla suju? Varsinkin kun pitäisi tehdä yhtä liikettä suositellut 15 toistoa kolmen sarjoissa siis yhteensä 45 toistoa! Kokeile sitä, että treenatessa lasket 15 sijaan liikkeet kolme kertaa vain yhdestä viiteen, näin viisitoista toistoa ei tunnu niin raskaalta! Toimii!
0 0 0
Ei enää karkailevia hierontapalloja
Karkailevatko hierontapallot vähän väliä jalkojesi alta? Ota käyttöön Pirkka-kestokassi (taittele reunat matalammiksi) tai ruokatilauksen pahvilaatikko ja aseta hierontapallo sinne.
0 1 0
Palelulle stoppi
Sauna ja lämmin suihku lämmittävät tunnetusti kehoa. Mutta jos haluat lämmön tunteen kestävän vielä suihkuttelun jälkeenkin, niin ota lopuksi kylmä suihku. Ilmiö on sama kuin avantouinnissakin. Pintaverenkierto kiihtyy, ja lämmin rentoutunut olo on taattu.
0 2 0
Pepputreeni portaissa
Tuntuuko portaiden nousu tylsältä? Taivuta ylävartaloa reilusti eteenpäin ja pidä asento koko nousun ajan, niin saat hyvää treeniä myös peppulihaksille.
2 0 0
Kädenlämmityksen kuuma peruna
Kun olet höyryttänyt tai keittänyt kuoriperunoita, voit lämmittää niiden avulla kylmät kätesi. Anna perunoiden hieman jäähtyä ja kuivahtaa, jotta et polta itseäsi. Sen jälkeen nappaa molempaan nyrkkiisi ihanan lämmin pottu. Kohta ovat kätesi lämpimät ja vetreät.
2 0 0
Hierontapallo jaloille
Jos sinulla on jalkojen kanssa ongelmia kuten kipuja, asentovirheitä tai vaivaisenluut, halkaise tennispallo, josta saat kätevän hierontapallon jaloille. Tällä niksillä pääset jumeista eroon, eikä tarvitse ostaa hintavaa hierontapalloa.
0 0 0
Hammasharjan tehopuhdistus
Keitä tilkka vettä ja pane sähköhammasharjasi käyntiin siihen hetkeksi. Puhdasta tulee.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös