K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51334 niksiä!
Uniapu
Uniapneasta kärsivä ei saa nukkua selällään. Pue rintaliivit päällesi niin, että kuppiosat ovat selän puolella ja laita kuppeihin tennispallot. Tarpeeksi isoja liivejä löytyy paljon kauppojen aletangoista miehillekkin.
0 1 0
Karkkiannostelija
Hyvän karkkiannostelijan saa lääkedosetista
Jos tulee ahmaistua karkkeja tai terveellistä tummaa suklaata, saat oivan rajoittajan tyhjästä lääkedosetista. Voit vielä puolittaa suklaapalat ja laittaa dosetin astiakaapin ovien taa.
0 0 0
Kasvomaskin nenäpidike
Jos teet itse kankaisen kasvomaskin, on vaikea löytää maskin yläosaan sopivaa rautalankaa, jolla maskin yläosa puristetaan kiinni nenänvarteen. Leikkaa leipäpussinsulkija muoviosa pitkittäissuunnassa kahtia, niin saat sopivan kokoisia ja muovitettuja pätkiä maskin sisään ommeltavaksi! Toki muovin voi kuoria pois, niin maskin voi tarvittaessa keittääkin.
0 0 0
Kantapäät kuntoon
Kantapäät saa pehmeiksi käyttämällä villasukkia kotosalla ympäri vuoden.
0 0 0
Hiusväri pois käsistä
Tukkaa värjätessä välillä väriä joutuu käsiin, vaikka käyttäisikin hanskoja. Väriläikät saa pois kynsilakanpoistoaineella. Muista rasvata kädet tämän jälkeen!
0 0 0
Voimaa salasanasta
Onko itsensä kehuminen tai tsemppaaminen hankalaa? Laita salasanaksi kannustava ajatus tai lause. Salasanaa tarvitsee päivittäin, ja näin ajatusta tulee toistettua useasti. Vähitellen lause alkaa voimaannuttaa.
0 2 0
Dödön föönaus
Kun kuivatat föönillä hiuksia, kuivata samalla myös deodorantti kainaloista. Näin se ei tahraa vaatteita ja pysyy kuivana.
2 4 0
Leikkaa kynnet pussissa
Sujauta jalat muoviseen hedelmäpussiin ja leikkaa varpaiden kynnet jalat pussissa. Kynnenpalaset eivät lentele minne sattuu, vaan pysyvät siististi pussissa, josta ne on helppo tyhjentää roskikseen. Samaa pussia voi käyttää useammankin kerran.
1 5 0
Selfietikusta selänraaputin
Selfietikusta selänraaputin
Jos iskee kova kutina selkään, eikä ole kaveria paikalla, käytä selfietikkua selänraaputtajana.
0 1 0
Kesä jatkuu varpaissa
Tämän vuoden avatut aurinkovoiteet eivät ole käyttökelpoisia ensi kesänä. Kesän päätyttyä voiteet voi hyödyntää jalkavoiteena. Bonuksena saat nauttia ihanasta kesän tuoksusta.
0 4 0
Sukkahousut siteen päälle
Ideaaliside pysyy paremmin paikoillaan, kun leikkaat sukkahousuista tai polvisukista pätkän ja laitat sen siteen päälle.
0 2 0
Korvikset puhtaiksi
Voit puhdistaa useita paria kerralla korvakoruja, kun laitat puhdistusaineen ja korvikset pieneen, uudelleensuljettavaan pussiin.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös