K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49498 niksiä!
Jouluvalot siististi säilytykseen
Jouluvalot siististi säilytykseen
Pitkät jouluvalonauhat saa siististi säilöön, kun kierrät ne esimerkiksi sanomalehtikäärön ympärille.
0 4 0
Pipo- ja hansikasnaulakko
Hattu- ja hanskanaulakko
Kiinnitä verhojousi tai -vaijeri sopivaan paikkaan ja siihen verho- tai pyyhenipsut. Kun tulet ulkoa, ripusta märät hatut ja hanskat nipsuihin. Ne kuivuvat nopeasti ja löytyvät helposti.
1 6 0
Saippuateline korkista
Paina muovinen maitotölkin korkki reunat edellä pehmenneen palasaippuan kylkeen ja aseta lavuaarin reunalle. Saippua pysyy taas kuivana ja siistinä.
0 5 0
Viemärinkansi auki
S-mallinen kuusiokoloavain on loistava suihkun viemärikannen avaaja. Laita toinen s-kiemura ritilän välistä kaivon puolelle ja käännä niin, ettei se pääse takaisin. Sitten vedä. Toinen s-kiemuran pää toimii vetimenä.
0 2 0
Älä heitä nukkaa pois
Kuivausrumpuun kertyvää nukkaa voi käyttää esimerkiksi hanojen kiillottamiseen. Sekoite kiillottaa metalliosat ja imee itseensä kalkkitahrat ja rasvat hämmästyttävän helposti.
15 12 0
Tiskirätti roikkumaan
Laita koukulla varustettu verhonipistin koukustaan kiinni kuivauskaapin ritilän alaosaan ja ripusta tiskirätti roikkumaan.
0 3 0
Huuhteluaineesta raikaste vaatekaappiin
Kostuta muutama vanulappu lempihuuhteluaineellasi. Laita laput käytettyyn jogurtti-tai viilipurkkiin ja purkki vaatekaappiisi. Ihana puhtaan pyykin tuoksu raikastaa vaatteesi.
0 2 0
Leijuva tiskirätti
Leijuva tiskirätti
Leikkaa sieniliinan nurkkaan neliön mallinen reikä ja ripusta se astianpesuainepulloon roikkumaan. Näin liina kuivuu täydellisesti ja pulloa voi käyttää rätin ollessa ripustettuna.
0 2 0
Hajuton roskakaappi
Hajuton roskakaappi ilmaiseksi
Kerää tyhjät kahvipakkaukset talteen ja lajittele niihin hajuttomasti ja tiiviisti biojäte, paristot ja metallit . Pyykkipoika toimii sulkimena ja kahvin tuoksu eliminoi hajut.
2 4 0
Korvaa folio tai kelmu kattilan kannella
Ruokaa sisältävä kulho tai vastaava (kuten salaattikulho) peitetään esim. jääkaappia varten usein foliolla tai kelmulla. Kaikkein kätevintä on kuitenkin käyttää kattilan kantta! Ei tarvitse tuhlata kelmua eikä säätää sen kanssa, jos kulhoa joutuu avaamaan ja peittämään useaan kertaan.
0 4 0
Vettä kainalossa?
Ärsyttääkö, kun tiskatessa astoita, vesi valuu kainaloihin samalla kun nostat märät astiat kuivauskaappiin? Ei hätää. Laita hiusdonitsit molempiin käsiin. Ne toimivat stoppareina veden valumiselle, ja näin ollen kainalosi ja kätesi pysyvät kuivina!
1 0 0
Helpotusta päiväyksiin!
Helpotusta päiväyksiin!
Onko elämässäsi tarvetta järjestykselle? Kirjoitatko usein päiväyksiä esimerkiksi hillopurkkeihin, pakastemarjapusseihin tai pitääkö sinun muistaa lapsesi syntymäpäivät? Kerää oikealla päivämäärällä varustettuja leipäpussinsulkijoita ja teippaa näppärästi hillopurkin kylkeen, sulje pakastemarjapussi tai kiinnitä lapsen vaatteiden kaulukseen. Näin muistat helposti milloin hillot on tehty, marjapussi kerätty ja lapsesi syntymäpäivät.
9 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle