K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46664 niksiä!
Muistisääntö oven lukitsemiseksi
Kun liikutat lukon valintanuppia pitääksesi oven päivällä auki ja lukittuna yön ajaksi, muista seuraava muistisääntö: Aamulla alas, yöksi ylös. Näin pystyt myös nopeasti tarkistamaan lukituksen asennon etkä menetä yö- tai päiväuniasi jatkuvan epävarmuuden kalvaessa mieltäsi onko oven lukko auki vai kiinni.
1 4 0
Tuoksuvaa pyykkiä ekologisesti
Tee oma ekologinen pyykkietikkasi lisäämällä tavalliseen väkiviinaetikkaan muutama tippa valitsemaasi eteeristä öljyä, ravista ennen käyttöä ja käytä huuhteluaineen tavoin!
1 2 0
Heiluva kynttilä
Heiluva kynttilä?
Joskus kynttilä ei tahdo pysyä tukevasti pystyssä kynttilänjalassa. Laita alumiininen konvehtivuoka kynttilänjalan reikään!
0 1 0
WC-paperista apua moppaukseen
Kun moppaat lattioita, hyvä keino tahrojen poistamisessa on laittaa kostutettua wc- paperia tahrojen päälle joksikin aikaa pehmentämään tahraa. Kun aloitat moppamisen, muistat missä tahroja on ja myös lika irtoaa helposti ja vaivattomasti.
1 0 0
Nukkasihti puhtaaksi
Joissakin kuivausrummuissa on kaksi nukkasihtiä, joista alemmasta voi olla vaikea saada nukkaa imurillakaan irti. Käytä siihen teippiharjaa: nukka irtoaa, mutta pölyä ei lennä ympäriinsä.
0 1 0
Imuri avuksi lämmitykseen
Jos asuntosi on usein pakkasella viileä, kannattaa alkaa siivousintoilijaksi. Käyttämällä imuria asunto lämpenee samalla imurin lämpimän poistoilman avulla.
4 1 0
Sarvikuonosta on moneksi
Sarvikuonosta on moneksi
Silitysraudan vesisäiliö tyhjä ja täyttöastia on kateissa? Ei hätää! Nenänhuuhtelukannu ajaa saman asian.
0 1 0
Keräysmuovit litteiksi kotikonstein
Ohuet muovirasiat, esim. tomaatti-, salaatti- ja jotkut liharasiatkin saat litistettyä kaatamalla vaikka kiehuvan perunankeitinveden niiden päälle. Näin muovirasioiden keräykseen käyttämääsi kassiin tai laatikkoon mahtuu enemmän muovia.
2 5 0
Kumihanskat helposti käteen
Joskus kumihanskat on hankala saada laitettua käteen. Sivele käsiin perunajauhoja ja hanskat sujahtavat käsiin helposti.
1 1 0
Hihalauta pussilakanasta
Hihojen silitys on hankalaa, jos ei ole hihalautaa. Rullaa pussilakana tiukaksi rullaksi ja työnnä hihan sisään, ei tule ruttuja ja olkapään kohdat saa siististi sileäksi.
0 1 0
Sähkökatkon varalle
Sähkökatkon varalle
Pätkiikö teilläkin sähköt? Ripusta pieni avaimenperälamppu kivaan kaulaketjuun riipukseksi, niin et joudu etsimään kynttilöitä käsikopelolla.
0 0 0
Pyyhkeen raikastus
Joskus suosikkipyyhkeesi alkaa tuntua tunkkaiselta jo vain muutaman suihkun jälkeen - vaikka kuinka sitä konepesussa pesisi kuumalla. Raikkaus palaa, kun laitat pyyhkeen konepesun jälkeen muovipussissa pakastimeen pariksi päiväksi!
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle