K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59759 niksiä!
Tiskirättille ripustin
Tiskirättiripustin
Sukkien kuivaustelineestä voi irrottaa yhden pyykkipojan ja pujottaa sen astiankuivauskaapista roikkumaan, jolloin siihen saa näppärästi tiskirätin ripustettua. Ei enää ikinä märkää rättiä lojumassa altaan pohjalle tipahtaneena!
0 1 0
Parittomat sukat hyödyksi
Parittomaksi jääneellä sukalla on tosi kätevää rasvata ja kiillottaa kengät. Käsi sukkaan ja homma hoituu siististi.
0 0 0
Tyynyliina t-paidasta
Kätevä tyynyliina
Jos kaikki tyynyliinat ovat likapyykissä tai reissuun unohtunut ottaa tyynyliina mukaan, niin t-paidasta saa kätevän tyynyliinan. Tyyny vain paidan sisään ja nukkumaan!
0 0 0
Pirkka leivinpaperi ja tehosiivous
Ota Pirkka leivinpaperiarkki käteesi, rypistä se ja aloita siivous. Induktioliesi puhdistuu hienosti, samoin saunanoven kalkkijäämät, teräshanat kirkastuvat. Ikkunanpuhdistus sujui hetkessä, jopa ulkopuolelta pyyhintä sujuu pakkasillakin, koska vettä ei käytetä lainkaan. Ai että on puhdasta.
0 0 0
Muruja lakanoissa?
Jos syöt sängyssä ja murustelet, käytä murunen poistamiseen tarraharjaa. Näin voit nauttia taas sileistä lakanoista.
0 0 0
Lieden emalipinnan pikakohennus
Jos lieden valkoiseen emalipintaan tullut kolhu häiritsee, mustan pilkun saa helposti piiloon valkoisella kynsilakalla.
0 3 0
Orkidean liotusvesi hyötykäyttöön
Orkidean kastelu tapahtuu liottamalla, ajoittain siihen lisätään orkidea ravinnetta. Älä kaada sitä lopuksi viemäriin vaan anna vaikkapa lehtikaktuksille!
0 0 0
Miten eroon pikkukärpäsistä?
Mitä pikkukärpäset haluavat? Nestettä. Narraa niitä ruokaöljyllä. Voit pyyhkiä hyllyn kukkien ympäriltä öljyllä. Tai laittaa öljyä esim limsapullon korkkiin. Voitelin lukulampun kupun reunan myös sillä. Jäävät takuulla kiinni.
2 1 0
Kodinkoneiden johdot järjestykseen
Onko sinullakin monta kodinkonetta ja vain kaksi pistokepaikkaa? Piirrä laitteen pistokepäähän kestotussilla: k = kahvinkeitin, v= vedenkeitin jne. Näet heti laitekohtaisen pistokkeen eikä tarvitse arpoa.
0 0 0
Kotipöly minimiin
Kuivaan pesutilan suihkun jälkeen lastalla ja viimeiseksi karkealla pyyhkeellä,samalla vedän koko huushollin paljaat osat lattiaa samalla kostuneella pyyhkeellä, kuivana ravistan pölyt sitten ulos. Paljon löytyy näkymätöntä tomua.
0 0 0
Vuodevaatteiden silitys ilman silitysrautaa
Sekoita suihkepulloon yksi kolmasosaa etikkaa ja kaksi kolmasosaa vettä. Suihkuttele tätä sängyssä oleviin petivaatteisiin ja odota 15 minuuttia. Lakanat suoristuvat kuin itsestään! Etikan hajukin haihtuu kuivuessaan.
0 0 0
Pikainen lattian siivous
Ota wc-paperia teräväkuivaimen pituinen pala ja aseta kuivain lattialle paperin päälle. Svaippaile pölyt pois ja heitä likainen paperi roskiin.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös