K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48020 niksiä!
Ei enää parittomia sukkia
Osta jokaiselle perheenjäsenelle oma pesupussi ja pyydä heitä laittamaan likaiset sukkansa niihin. Kun pussi on täynnä, voit pestä sen vaikkapa lakanapyykin seassa. Kuivata halutessasi sukat kuivausrummussa ja palauta pussi perheenjäsenelle.
0 0 0
Tee se itse -hammasharjateline
Tee se itse-hammasharjateline
Vanhasta strösselipurkista saa oivan telineen sähköhammasharjan päille. Harjojen päät pysyvät tarpeeksi kaukana toisistaan, ja purkki on helppo puhdistaa. Voit koristella sen haluamasi tavalla esimerkiksi tarroilla.
0 0 0
Varastotavaroiden listaus
Varastotavaroiden listaukset
Varastoitujen tavaroiden nimikointi pahvilaatikkoon tai jätesäkkiin on hankalaa. Kirjaa tietokoneelle laatikkojen summittainen sisältö numeroittain ja piirrä sitten varastoitavaan laatikkoon näkyvästi pelkkä numero. Kun säilytät listoja tietokoneella tai pilvipalvelussa, voit helposti päivittää niitä.
0 1 0
Lasten amme mukaan mattopyykille
Lojuuko nurkissasi tarpeettomaksi jäänyt lasten amme? Hyödynnä amme ja ota se mukaan, kun menet seuraavan kerran mattopyykille. Laita märät matot pesun jälken ammeeseen, niin takakoppa pysyy kuivana.
0 1 0
Jääpalamuotista korvakorurasia
Säilö pienet korvakorut kannelliseen jääpalamuotiin, jolloin ne pysyvät varmasti järjestyksessä ja tallessa.
0 0 0
Värikoodatut lakanat
Jos sinulla käy usein yövieraita, anna kaikille yövieraille käyttöön saman sävyiset lakanat. Pyykinpesu helpottuu, kun lakanat voi pestä samassa koneessa.
0 0 0
Lavuaarin tulppaketju
Lavuaaritulpan katkenneen tai kadonneen ketjun voi korvata helposti klemmareista tehdyllä ketjulla. Värit voi vaihtaa vaikka juhlapyhien mukaan.
5 2 0
Suihkun lattiakaivo puhtaaksi
Puhdista suihkun lattiakaivo aina silloin, kun vaihdat hammasharjasi uuteen. Näin ikävä työ tulee tehtyä säännöllisesti, ja voit hyödyntää pois heitettävän harjan siivouksessa.
0 5 0
Valo imuriin
Kiinnitä imurin suulakkeen päälle tai putkeen pieni taskulamppu, niin näet imuroida nurkat ja sängynalusen.
0 5 0
Pyykkipoika auttaa kokatessakin
Pyykkipoika auttaa kokatessakin
Ruoka kiehuu helposti yli, jos kattilan kansi on tiiviisti kiinni. Kansi pysyy sopivasti raollaan, kun laitat pyykkipojan kiinni kahvaan, jolloin se tukee kantta. Kansi pysyy paikoillaan ja suojaa ympäristöä roiskeilta.
1 0 0
Helppo pesu sormikkaille
Ovatko sormikkaasi likaiset ja tunkkaisen hajuiset? Saat pestyä ne helposti ja nopeasti ilman pesukonetta! Vedä sormikkaat käteesi ja pese ne saippualla normaalin käsien pesun tapaan.
1 3 0
Lisää tilaa pyykkitelineeseen
Tankonipsujen uudelleen käyttö
Pujota pyykkitelineen päätyyn verhonpitimiä, joihin on kätevä ripustaa pikkupyykkiä. Niissä on napakka pito, eivätkä ne lentele hukkaan kuten pyykkipojat.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle