K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Vaatekaappi raikkaaksi
Älä heitä laukun tai vastaavan mukana tulleita kosteutta imeviä pusseja pois. Heitä ne mieluummin vaatekaapin hyllyille pintojen väliin. Pussit imevät kosteuden ja vaatteet pysyvät raikkaina!
0 0 0
Satusiivous
Koko perheen voimin koti siistiksi: Lapset valitsevat teeman ja hahmot, ja vanhemmat täysillä mukaan! Zombit moppaa ja Lurkit imuroi!
0 3 0
Putipuhdasta tiskikoneella
Tiskiharjan harjakset ottavat helposti väriä pestävistä astioista. Putipuhtaan harjan saat pesemällä sen astianpesukoneessa muun tiskin joukossa.
0 1 0
Ampu tulee
Minulla on saunassa vaikeuksia saada vesi osumaan kiukaalle. Nykyään ammun veden lasten vesipyssyllä, osuu ihan täsmälleen!
0 1 0
Keskuspölyimurin puhdistus
Keskuspölyimurin puhdistus sujuu nopeasti, kun olet sujauttanut leipomomyssyn suodattimen ympärille. Säiliön puhdistuksen yhteydessä otat vain myssyn pois ja uusi tilalle!
0 0 0
Pienen pyykkimäärän kuivausteline
Pienen pyykkimäärän kuivausteline
Vähän pyykkiä ja tila kortilla? Käännä keittiöjakkara ylösalaisin ja ripusta pikkupyykit rapuille ja tukipuille.
1 2 0
Konetiskitabletit pois alakaapista
Konetiskitabletit pois alakaapista
Syövyttävät ja vaaralliset, karkinnäköiset konetiskitabletit saa pikkulapsilta turvallisempaan paikkaan tiskipöydälle tai työtasolle. Laittaa ne vain kauniiseen peltipurkkiin, niin on ilo katsella.
3 6 0
Juuresharjalla puhdasta
Minulla ei ollut kerran karhunkieltä siivotessani ja huomasin, että pöydällä oli pinttynyttä likaa, sitten keksin käyttää juuresharjaa. Aivan loistava pitää käsissä kahvasta ja jos harjaksilla ei kököt lähde pinnoilta, niin sillä muoviosalla ainakin lähtee.
0 1 0
Pienen poljinroskiksen roskapussit koirankakkapusseista
Pienien poljinroskisten omat roskapussit ovat hyvin kalliita, kauppojen hedelmäpussit usein liian isoja. Koirankakkapussit ovat juuri oikean kokoisia poljinroskiksiin, ja usein hyvin paljon edullisempia kuin varsinaiset pienet roskapussit.
0 2 0
Lattianpelastajat
Laita ulkoeteisen koriin tyhjät leipäpussit, jolloin voit aina tarvittaessa ottaa ne sieltä ja laittaa ulkokenkien päälle suojiksi, kun käyt vielä hakemassa sisältä unohtamasi tavaran. Niksi on kätevä erityisesti talvella, kun on paksuja ja sidottavia kenkiä.
0 2 0
Parittomat sukat silikapusseiksi
Parittomat sukat hyötykäyttöön
Vanhat, kuluneet ja pieneksi menneet sukat voi hyödyntää varastoinnissa. Laita silikageeli-kissanhiekkaa sukkaan ja varsi solmuun. Tämän pussukan kun laittaa samaan muovilaatikkoon säilytettävien lelujen, pelien, kirjojen, vaatteiden ym. kanssa, ei kosteus pilaa tavaroita ulkovarastossa.
0 4 0
Kaakelit puhtaiksi
Anna lapsille suihkuleluksi puhtaat tiskiharjat. Näin kylpyhuoneen seinät pysyvät puhtaana leikiten.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle