K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Laiskan siivoojan niksi
Asettele asunnon ylimmille pinnoille kuten kaappien päälle sanomalehden sivuja. Ne on helppo kääräistä pölyineen pois.
0 0 0
2 x kukkasuppilo
Kardemummaputkilosta saa leikkaamalla pieniä kukkasuppiloita kukka-asetelman tekoon. Voit käyttää suppiloa myös lomakastelijana: pieni reikä suppilon pohjalle, niin kukat saavat vettä vaikkapa lyhyen mökkireissun aikana.
0 0 0
Kukkaruukun ilmanvaihto
Kerää maitotölkkien korkkeja ja laita ne suojaruukun pohjalle. Näin kukkaruukku ei lillu vedessä, ja ilmanvaihtokin paranee.
0 0 0
Hammasharja avuksi auton pesuun
Hammasharjalla yltää moniin sellaisiin paikkoihin autossa, joihin on muuten hankala päästä käsiksi.
0 2 0
Tiskiharjan putsaus leikkuulaudalla
Jäikö tiskiharja paistinpannun pesun jäljiltä likaisen ruskeaksi? Tiskaa seuraavaksi puinen leikkuulauta. Sen karhea pinta puhdistaa samalla tiskiharjankin.
0 0 0
Kukkakimppukoristeen suoja
Kaunis puuvartinen kukkakimppukoriste säilyy hyvänä useita käyttökertoja, kun laitat tikun pään leikkokukkien mukana tulevaan muoviputkiloon. Katso, ettei maljakon vesi yllä korkin päälle. Kardemummaputkikin käy.
0 2 0
Pussit saappaaseen
Saat säilytysastian kauppakasseille vanhasta kumisaappaasta: sujauta vaan pussit saappaan sisään. Nauhallisen mallin voi ripustaa vaikkapa naulakkoon.
0 0 0
Suojahanska pussista
Ajankohtainen suojahanska
Säästä pakkauspussit. Saat niistä kätevän kertakäyttöhanskan, kun käyt viemässä roskia.
1 0 0
Värjäymät pois komposiittialtaasta
Saat pinttymät pois komposiittialtaasta ruokasoodan ja pesusienen avulla. Muista kuitenkin, että sienen karheaa puolta ei saa käyttää. Ripottele soodaa pinttymiin, kastele sieni ja hankaa kevyesti. Toimii ainakin mattapintaisiin altaisiin.
0 1 0
Parittomat sukat uudelle kierrokselle
Onko pyykkinarulla taas parittomia sukkia? Heitä ne takaisin pyykkikoriin, niin ne eivät huku sillä aikaa, kun toinen pari löytää tiensä pyykkiin.
0 0 0
Muovipussiautomaatti
Muovipussiautomaatti
Ompele kankaasta liina ja yhdistä sisäsivu. Pujota päärmeisiin kuminauha löysästi, jotta voit ujuttaa yläosasta muovipussin sisään ja ottaa alaosasta sen käyttöön uudestaan. Täytä automaattia sitä mukaa, kun se tyhjenee. Muovipussien käyttö vähenee, kun pidät jokaista käytössä mahdollisimman pitkään.
0 0 0
Siivoa käyntikortilla
urien siistijäkortti
Urien ja liitoskohtien väliin menee usein likaa, pölyä ja rasvaa. Pahvinen tai ohut muovinen käyntikortti on tarpeeksi ohut ja luja kolosten puhdistamiseen. Se myös ylettää riittävän syvälle.
3 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle