K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Kätevä sälekaihtimien pesu
Sälekaihtimet saa puhdistettua kätevästi kun laitat kämmeneesi kiinni Pirkka pikkuhousunsuojan ja pyyhit sillä kaihtimet ilman vettä.
0 0 0
Ikkunanpesulla energiansäästöä
Jos peset ikkunat vain kerran vuodessa kevätsiivouksen yhteydessä, siirrä ikkunanpesu syksyyn ja säästät energiaa! Likaiset ikkunat eivät päästä niin paljon asuntoa lämmittäviä auringonsäteitä läpi, mutta syksyllä pienikin valo ja lämpö on taas tervetullutta.
0 1 0
Intoa siivoukseen
Jos siivoaminen ei huvita, niin sopikaa siivoukseen osallistuvien kesken, että jokainen laittaa vuorotellen haluamansa kappaleen soimaan. Musiikki ja oman musiikkimaun esitteleminen toisille motivoi, kaikki virsistä pophitteihin käy! Niksin seurauksena voi ilmetä jopa sammumatonta siivoushalua, koska haluaisi esitellä kanssasiivoojille vielä ainakin muutaman kappaleen!
1 0 0
Imurinsuutin puhtaaksi suitsait
Tympiikö repiä imurinsuuttimesta pölyä ja hiuksia sormilla? Enää ei tarvi. Suutin puhdistuu vaivattomasti teippiharjalla. Tämä konsti toimii!
0 0 0
Tyhjä jääkaappi
Ruoka on nyt niin kallista, joten kannattaa hyödyntää tyhjä jääkaappi puhdistamalla se. Pakastimen sulatus on myös helppo suorittaa.
0 1 0
Sähköhammasharjalla laattasaumojen kimppuun
Wc-altaan kohdalla laatta- ja silikonisaumat tummuvat herkästi. Ota avuksi käytöstä poistettu sähköhammasharjan pää harjaa saumat hammastahnalla. Huuhtele ja pyyhi kuivaksi.
0 0 0
Sauvasekoittimen terä puhtaaksi
Saat varmasti ja vaivattomasti puhdasta jälkeä ja pääset pieniinkin rakoihin kuten terän alle, kun tiskaat sauvasekoittimen teräosan hammasharjalla.
0 0 0
Liusuva roskapussi
Roskapussi tuppaa tipahtamaan roska-astian pohjalle, kun sinne nakkaa roskia. Viritä suuri kumilenkki pussin suulle, niin pussi pysyy paikoillaan.
0 0 0
Ikkunalastan parannettu versio
Ikkunalastan parannettu versio
Ikkunalastan varren virkaa toimittaa pölyimurin putki.
0 1 0
Tuplasti parempi wc-paperiteline
Joskus tuntuu että wc-paperirulla on koko ajan tyhjä. Asenna talouspaperiteline wc-paperitelineen tilalle, niin paperia mahtuu tuplamäärä. Tässä on hifistely-mahdollisuuskin: voit laittaa kahta erilaista laatua tarjolle.
1 1 0
Särö lasiastiassa
Särö lasiastiassa
Joskus juomalasi, jälkiruokakulho tai kukkavaasi saa pienen kolhun, jota ei juuri huomaa, mutta reuna muuttuu teräväksi ja jopa vaaralliseksi käyttäjälleen. Astiaa ei tarvitse heittää pois, kun silottaa kolhiintuneen reunan hiekkapaperilla. Pientä koloa ei juurikaan huomaa, ja astia on edelleen käyttökelpoinen.
1 2 0
Paikka pusseille
Laita tyhjät hedelmä- ja vihannespussit säilytykseen tyhjentyneeseen vinyylikäsinelaatikkoon. Pusseja on kätevä ottaa sieltä vaikkapa wc:n roskikseen.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös