K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47287 niksiä!
Varma herkkupiilo
Löytävätkö lapsesi aina herkut vaikka ne olisi piilotettu? Täydellisen herkkupiilon saat tyhjästä kaurahiutalepaketista. Avaa paketti päältä, tyhjennä, laita herkut sisään ja sulje. Kukaan ei osaa etsiä sieltä!
0 3 0
Hihat vauvalle
Hihat
Kesä ja kuuma, vauvalla hihaton sisällä. Mitä ihmettä pukea käsien suojaksi auringolta tai iltaviileydeltä ulos? Kaapissa on varmasti joku "varabody", leikkaa haarus irti ja kaula aukosta helmaan halki. Tadaa, tässä kevyt takki suojaksi!
0 1 0
Vesipyssyt ketsuppipulloista
Kesä tulee, ja lapset ja aikuisetkin haluavat leikkiä vesileikkejä pihalla. Säästä tyhjentynyt ketsuppipullo ja pese se; saat edullisen kierrätysvesipyssyn. Täytä pullo vedellä. Puristamalla pulloa saat veden suihkuamaan!
0 1 0
Koko perheen kokokansio
Tee tiedostonjakopalveluun (esim. Google Drive) tiedosto, johon päivität lasten käyttämät vaate- ja kenkäkoot. Jaa tiedosto sukulaisille, niin he voivat sieltä kätevästi tarkistaa oikeat koot lahjaostoksilla tai kirppareilla löytöjä tehdessä.
0 1 0
Lelut kuriin
Hanki olohuoneeseen kaunis kori tai kassi, johon keräät vastaan tulevat lasten lelut. Näin ne on helpompi palauttaa lastenhuoneeseen päivän päätteeksi.
0 0 0
Matkakalenteri
Jos tuleva lomamatka jännittää, tee lapselle matkakalenteri. Jokainen "luukku" vastaa yhtä yötä matkan ajankohtaan asti. Odottaminen on mukavampaa.
0 0 0
Sängyn suojaus oksennustaudissa
Jos lapsesi on mahataudissa, voit välttyä lakanoiden ikuiselta vaihtamiskierteeltä suojaamalla sängyn pyyhkeellä. Levitä iso pyyhe tyynyn alueelle. Sotkut pysyvät pyyhkeellä, eikä lakanoita tarvitse pestä, vain pyyhe!
0 0 0
Vanha takki halaussuojaksi
Varaa itsellesi autoon vanha takki, vaikka polvipituinen. Vedä takki päällesi, kun haet lapset päiväkodista. Näin voit heti ottaa syliin ja halaukseen mahdollisesti kuraiset lapset. Omat työvaatteesi pysyvät siistinä.
6 8 0
Keppihevoselle suitset ja ohjat
Keppihevoselle suitset ja ohjat
Älä heitä vanhoja rintaliivejä hukkaan. Saat irrotettavista olkaimista oivat ohjat ja suitset keppihevoselle kesän kirmailuihin!
2 1 0
Vaatteiden helppo ja kestävä nimikointi
Lasten vaatteiden nimikointi onnistuu helposti lentopallossa käytettävän sormiteipin avulla. Tussilla nimi teippiin ja liimataan vaatteeseen. Pysyy loistavasti haastavammissakin kohteissa, esimerkiksi villasukissa, hanskoissa ja pipoissa. Kestää mukana myös pesussa!
0 1 0
Sosepussit mehujääksi
Sosepussit taipuvat mehujääksi
Sujauta lasten hedelmäsosepussi pakastimeen ja anna jäätyä kunnolla seuraavaan päivään. Leikkaa leipäpuukolla alaosa poikki ja purista mehujää ulos syötäväksi. Myös korkista voi pitää kiinni, niin kädet ei jäädy. Hyvää ja terveellistä niin vauvoille, lapsille kun aikuisillekkin. Passaa hyvin myös monen allergisen ruokavalioon <3
0 3 0
Jäähylaatikko leluille
Lasten leluilla oli tapana vallata joka nurkka talosta. Pikkuautoja ja legopalikoita löytyi milloin mistäkin. Ongelma poistui, kun otin käyttöön ison laatikon, johon keräsin löydetyt lelut jäähylle. Lapset saivat lelut takaisin, kun ne olivat olleet kolme päivää laatikossa. Pikku hiljaa jokainen lelu alkoi löytää takaisin lasten leikkihuoneeseen ja omille paikoilleen, kun lempilelua ei saatu leikkeihin mukaan.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle