K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Lapsilukko laatikostoon
Lapsilukko
Pitkävartinen kenkälusikka toimii hyvin laatikoiden kiinnipitämiseen. Ei pääse taapero tyhjentämään laatikoita.
0 0 0
Pallomeri nukelle
Pääsiäismunien muovisista sisuskoteloista saa kivan pallomeren nukkeleikkeihin.
0 0 0
Koripalloteline
Lasten pihapeleihin voit tehdä kätevän harjoituskorin ripustamalla muovisen pyykkikorin seinälle. Vaikeustasoa voi muuttaa nostamalla koria ylemmäs.
0 0 0
Barbiet valmiina kesään
Barbiet valmiina kesään
Leikkaa puhaltamattomista ilmapalloista Barbielle bikinit, hame tai paita. Ilmapalloista syntyy helposti myös Barbien hiuspanta ja ponnari. Tarroista leikkaamalla saat myös asuun sopivat kaulakorut.
1 0 0
Eroon palapelin pahvipölystä
Laita kourallinen palapelin paloja siivilään ja käynnistetyn imurin imuputki siivilän alapuolelle. Samalla kun ravistelet siivilää tai möyhit kädellä paloja ja saat irrallisen paperi- ja pahvipölyn vapautumaan, imuri vetää siististi pölyt pois ilman riskiä siitä, että palapelin palat lähtisivät mukaan. Siirrä pölyttömät palat palapelilaatikon kanteen ja ota uusi kourallinen siivilään. Imuroi lopuksi palapelilaatikon pohja. Siivilän lisäksi saman asian ajaa myös pahvimuki, jonka pohja on rei'itetty sukkapuikolla (sisältä ulospäin).
0 2 0
Ekologisuutta lapsiperheeseen
Kun konttaavan vauvan pöksyt kuluvat puhki polvien kohdalta, leikkaa niistä pienokaiselle shortsit. Jäljelle jääneistä lahkeista saat isosiskon nukelle kauniin kapalon tai hameen.
0 1 0
Barbien uimalakki
Jos kumisormikkaittesi joku sormiosa menee rikki ja et voi enää käyttää niitä, ei hätää, leikkaa ehjä sormiosa kärjestä irti ja näin saat tytäresi barbielle uuden uimalakin tulevaa kesää varten. Saattaa olla että Ken haluaa myös uuden lakin.
2 3 0
Mailapussi
Mailapussi
Virkkaa helposti ketjusilmukoilla lapselle mailapussi. Kiinnikkeet saa tehtyä esim. avaimenperistä. Ohessa kuva.
0 2 0
Pelinappulan korvike
Vanhan mallista sulaketta voi loistavasti käyttää kadonneen shakkinappulan tai muun pelinappulan tilalla. Sulakkeeseen on helppo tarttua, se on tarpeeksi painava ja tarvittaessa sulakkeen voi myös värittää tarpeen mukaan.
3 0 0
Korkkien jatkokäyttö
Korkkien jatkokäyttö
Lasten smoothiepussien korkeista voi askarrella kaikenlaista, esim. lumiukon tarpeet.
0 0 0
Heiluva hammas
Heiluuko lapsella maitohammas? Hyvä konsti irrottaa hammas on ujuttaa hammaslankaimen lanka hampaan ja ikenen väliin.
0 0 0
Maantiedettä hedelmäpelillä
Hedelmäpeli on hauska tapa nauttia sekä uuden oppimisesta että itse mehukkaista hedelmistä. Laita eri maissa kasvattettuja hedelmiä jonoon pöydälle. Heittäkää noppaa. Nopan silmäluku kertoo sen hedelmän, josta kilpailijan tulee tietää, tai hankkia tieto, missä näitä hedelmiä kasvatetaan. Esim. banaania Perussa tai avokadoa Meksikossa. Ja lisäksi esim. mitä naapurimaita tällä maalla on? Oikeita vastauksia annettuaan, kilpailija saa syödä hedelmän. Muistathan ennen kisaa ottaa hedelmistä pois niiden alkuperämaa-tarrat.
0 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös