K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51594 niksiä!
Likaantuuko peppu hiekkalaatikon reunalla?
Pidä lasten hiekkalelujen joukossa vanhaa maalipensseliä. Voit pyyhkiä sen kanssa hiekkalaatikon hiekkaisen reunan puhtaaksi istumista varten.
0 2 0
Suklaamunayllätykset kiertoon
Suklaamunayllätykset kiertoon
Suklaamunien leluyllätyksiä voi kierrättää ja käyttää lastensynttäreillä esim. ongintapalkintona.
0 3 0
Motivaatiokalenteri
Lapselle motivaatiota
Kun lapsella on joku taito harjoittelussa, esimerkiksi huoneen siistinä pito tai läksyjen teko, joulukalenterista saa mainion harjoittelukalenterin. Kun onnistuu, saa ottaa luukusta palkinnon. Kun kalenteri on tyhjä, taito on hallussa.
0 3 0
Valokuvien hyötykäyttöä
Lapsen koulukuvasta joutuu yleensä tilaamaan tarrakuvia yli oman tarpeen. Merkitse lapsen puhelin hänen tarrakuvallaan, niin se löytää esim. koulun pihaan pudotessaan omistajansa helpommin. Kotona voi merkata kuvalla myös puhelimen laturin, kun latureita on useampia eri laitteisiin.
0 1 0
Juomalasimerkki
Välillä on paljon lapsia kylässä leikkimässä, ja leikkiessä tulee jano. Laita jokaisen jokaisen lasin ympärille erivärinen kumilenkki, jonka lapsi saa valita itse. Näin lasit eivät mene sekaisin.
0 5 0
Säästövinkki nukkevauvan äidille
Leikkiikö lapsesi Baby Born -nukeilla? Tuntuuko, että nuken vaippoihin kuluvan liikaa rahaa? Osta nukelle pienimpiä oikean vauvan vaippoja. Yhden nuken vaipan hinnalla saat ainakin viisi oikean vauvan vaippaa. ja nuken housut pysyvät puhtaina ja kuivina.
0 0 0
Pienet Legot talteen
Levitä lattialle esim pyöreä pöytäliinä tai lakana ja kaada Legot ja muut lelut siihen. Siivous on nopeaa, kun otat vaan reunoista kiinni ja nostat. Leluja voi myös säilyttää tässä "pussukassa" kun sidot narun yläosan ympärille.
0 0 0
Tuoli nukkekotiin
Nukkekotileikkejään kalusteita
Kuohuviinipullo korkin metallipidikkeestä saat hetkessä tuolin nukkekotiin
5 15 0
Hupusta hyötyä!
Hupusta hyötyä!
Kun hupparin pukee ylleen niin, että huppu on etupuolella, sitä voi käyttää moneen tarkoitukseen: Huppu on hyvä aivastussuoja ja matkalla eväitä syödessä mainio murujenkerääjä. Pienen lapsen kanssa huppua voi hyödyntää kukkuu-leikissä.
1 3 0
Tee itse muovailuvahaa
Tee se itse muovailuvahaa kotoa löytyvistä ainesosista! Tarvitset 0,5 dl hoitoainetta ja 1 dl perunajauhoja. Sekoita ja ala muovailla. Jos haluat, sekoita hoitoaineeseen tippa elintarvikeväriä, niin saat eri värisiä muovailumassoja.
0 1 0
Vanhat Pirkat leikkeihin
Anna vanhat Pirkka-lehdet lasten leikkeihin, askarteluihin ja saksiharjoituksiin ennen kuin viet ne paperinkeräykseen. Lehdistä voi leikata hahmot leikkeihin, tarpeelliset tavarat sisustukseen ja mihin milloinkin. Kestävämmät leikit saa, kun liimaa hahmot kartongille ennen leikkejä.
0 1 0
Hiekkaiset jalat
Täytä uimarannalta lähtiessäsi lapsen hiekkaämpäri vedellä ja huuhtele sillä lapsen jalat ennen pukeutumista.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös