K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55731 niksiä!
Naamari kananmunarasiasta
Naamari kananmunarasiasta
Kananmunakennosta saat askarreltua hienon naamarin jos toisenkin! Lapset mukaan kehittämään erilaisia naamareita!
0 1 0
Koti on huvipuistoni
Jos ei ole varaa lähteä huvipuistoon lasten kanssa, hae pyykkikori ja laita tv:stä vuoristoratavideo pyörimään. Sen jälkeen lapsi koriin istumaan ja nostat korin ilmaan sekä liikutat koria vuoristoradan mukaisesti lapsi kyydissään. Hauskaa ja ilmaista.
3 0 0
Lasten pikkutavarakaaos kuriin
Lasten pikkutavarakaaos kuriin
Satunnaisia leluja, pikkutavaroita ja "aarteita" kertyy pienten lasten kanssa kaikkialle ja niiden raivailu omille paikoille vie ikuisuuden. Nämä satunnaiset tavarat kerätään meillä pieneen ämpäriin ja kiikutetaan omille paikoilleen, kunhan motivaatio löytyy. Vauvalle ämpärin sekalaiset lelut ja tavarat itsessään ovat mielenkiintoista tutkittavaa.
0 0 0
Tarrat uusiokäyttöön
Tarrat uusiokäyttöön
Ruoan verkkokaupan tilausten mukana tulevat tarrat (joita ei yleensä ole liimattu kuin reunasta) voi käyttää uudestaan esimerkiksi lapsen vaatteiden (jos sama sukunimi) tai omien vihkojen nimikoinnissa.
0 1 0
Heijastavat hihnat reppuun
Pienten koululaisten repuissa olkahihnat on säädetty lyhyiksi ja tyhjät hihnan päät roikkuvat alhaalla. Tikkaa hihnan päihin ompelukoneella heijastavaa kangasta kiinni niin että heijastavaa kangasta on hihnan molemmilla puolilla. Nyt repussa on aina kiinni pehmeät, hiljaiset ja tahraamattomat heijastimet jotka heiluvat lapsen molemmilla puolilla.
0 5 0
Minifrisbeegolf
Innokkaimmat frisbeegolfarit heittävät sisälläkin. Turvallisena kiekkona toimii Pringles-purkin kansi ja korina kangaskori tai ämpäri. Väylän voi tehdä vaikka huoneesta toiseen.
1 1 0
Korkista pelinappulaksi
Korkista pelinappulaksi
Viinipullon korkista saa oivallisia pelinappuloita hukkuneiden tilalle. Pysyy hyvin laudalla ja voi tuunata mielensä mukaan.
0 0 0
Syöttötuoli siistiksi
Vauvan syöttötuoli on usein pinttyneiden ruokatahrojen koristama. Saat tuolin puhtaaksi, kun nostat sen sateella ulos. Sateen jälkeen ruokajämät on helppo pyyhkiä pois rätillä.
1 1 0
Ristinolla
Ristinolla
Kontaktimuovin suojapaperin ruudukoilla voi rentouttavan päällystysoperaation jälkeen pelata ristinollaa.
3 1 0
Kätevä lukujärjestys
Nykyään jotkut lapset eivät enää saa paperisia lukujärjestyksiä koulusta, ja kouluvuosi jakautuu monissa kouluissa viiteen jaksoon, jolloin lukujärjestykset vaihtuvat. Voit tehdä lukujärjestyksen puhtaalle paperille viivottimella ja merkitä kuulakärkikynällä pysyvät asiat kuten kellonajat ja päivät. Merkkaa lyijykynällä muuttuvat asiat, jotka on helppo kumittaa, kun jakso vaihtuu.
0 0 0
Taaperosuoja kukkapurkeille
Taaperosuoja kukkapurkeille
Taaperon kukkamultaleikit lattialla olevissa kukkaruukuissa saa helposti loppumaan, kun laitat kukkapurkin korkeareunaiseen sisustuspaperipussiin. Kätevää ja kaunista!
0 2 0
Kirjojen ja vihkojen säilytys
Koululaisen vihkot tuppaavat häviämään. Osta kirjoille sopivat suljettavat pussit. Laita kirja, vihko ja monisteet oman aineen pussiin, niin kaikki pysyyy yhdessä ja järjestyksessä repussa.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös