K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47528 niksiä!
Saunahetki
Lapset eivät millään malta istua löylyissä edes hetkeä. Otamme lapsille mehujätskit, niitä syödessä viihtyvät löylyissä. Pirkan ampparit ovat ehdottomasti parhaita sauna-mehujätskejä
1 0 0
Nukkekodin arkkupakastin
Herra Hakkaraisen xylitol-pastillirasiasta saat valkoisen arkkupakastimen nukkekodin keittiöön, poista vain tarrat
1 3 0
Pelikorttipidike
Pelikorttipidike
Lapsen pelikortit pysyvät järjestyksessä pelin aikana ja pelaamista helpottaa, kun laitat kortit esim. leivinpaperirullalaatikkoon pystyyn.
1 1 0
Pihapuuhaa lapsille
Jos haluat pitää taaperon kiireisenä ja keskittyä omiin asioihisi esimerkiksi pihamaalla, anna lapselle ämpärillinen vettä ja maalisuti. Lapsi voi maalata vaikkapa piha-aitoihin haluamiaan kuvioita ilman että paikat sotkeentuu.
4 5 0
Strösselipurkki vesiväreille
Vesiväritykseen kätevä vesipurkki
9-vuotiaat identtiset kaksoset Heidi ja Mariel keksivät että voivat käyttää nelilokeroista strösselipurkkia, jossa on pyöreät aukot helpottamaan vesiväreillä maalaamista. Vettä ei tarvitse vaihtaa niin usein, koska on neljä eri lokeroa. Lisäksi purkin rei'issä pensselit pysyvät pystyssä.
0 8 0
Hauskat automatkat
Onko pitkillä automatkoilla tekeminen vähissä? Kertokaa toisellenne vuorotellen vitsejä ja arvoituksia. Voitte myös keksiä niitä itse. Matka sujuu jouhevasti ja nauru on taattu! :)
1 1 0
Saippuakuplat kumossa?
Kaataako lapsesi saippuakuplanesteen vahingossa kumoon? Säästä arvokas neste sitomalla saippuakuplien astia esimerkiksi puutarhapöydän jalkaan, jolloin lapsen käsi on vapaana leikkiin ja säästytään loiskeilta.
0 0 0
Rantaloman pelastus
Rantaloman pelastus
Jos lapsen uimapatja tai -rengas on pujennut, laita puhjennut kohta leivinpaperin alle, ja silitä korjattava kohta umpeen. Ja vesileikit voivat jatkua!
3 5 0
Pehmolelu oikealle omistajalle
Lapset kadottavat pehmolelujaan kotoa poissa ollessaan. Merkkaa lapsen etunimi tai vaikka vanhemman puhelinnumero lelussa olevaan pesuohjelappuseen merkkauskynällä. Kadonnut ystävä saattaa päätyä kotiin nopeasti takaisin.
0 0 0
Lapselle terraario leikkeihin
Lapselle terrario leikkeihin.
Vanhasta, pienestä kaksiosaisesta kasvihuoneesta saat lasten leikkeihin kivan terrarion esim. leluötököille. Sisusta mielen mukaan kaarnoilla, samalleella ja kävyillä. Kuvun voi nostaa pois ja ötökkäleikki voi alkaa!
1 3 0
Lahjapakkausvinkki vaikka ylioppilaalle
Lahjapakkaus vinkki vaikka ylioppilaalle
Rahalahjahan se on ylioppilaan toive, mutta kuoressa antaminen tuntui niin tylsältä, joten kirjoitin päivän teeman mukaisia tekstejä päivän värisiin palloihin. Varsinaiseen onnittelupalloon sujautin setelin ja muihin noita viisauden sanoja lainaten muun muassa Scopenhaueria: "Mitä suuremmaksi ilmapallo kasvaa, sitä suuremmaksi tulee myös sen tietämättömyyttä vastaan oleva pinta-ala."
1 0 0
Kielitaitoa kehittämään sarjakuvilla
Kielitaitoa kehittämään koko perhe!
Hanki luettavaksi sarjakuvia eri kielillä: Lapsille satuina kielikylpy ja suomennos. Koulussa jo kieliä opiskelleille kevyttä lukemista suosituista sarjakuvista Euroopasta, USA:sta tai muualta. Itselle lukemista ja kielitaidon ylläpitoa lomalle, mökille ja rannalle. Laatusarjakuvia lähes kaikilla kielillä kirjakaupasta, netistä tai kirjastosta. Asterix, Lucky Luke, Tintti eurooppalaisista eniten luettuja ja muut yleensä suomennettuna paitsi ulkomailta matkalukemisina.
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle