K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Apu Afrikan tähteen
Apu Afrikan Tähteen
Afrikan tähden pelimerkit mahtuvat yllätyssuklaamunan koteloon. Helppo kerätä pelin aikana sinne ja sieltä laudalle pelin alussa.
0 0 0
Lelujen kerääminen kyykkimättä
Lasten lelut on helppo kerätä lattialta lelulooraan varrellisella rikkalapiolla ja -harjalla. Varsinkin mummon ja vaarin polvet ja selkä kiittävät, kun ei tarvise konttia leluja lattialta.
0 0 0
Virpomiskortti
Virpomiskortti
Infektioaikana ovelta ovelle virpominen ei ole hyvä idea. Voit kuitenkin askarrella virpomisvitsan sijasta virvonvarvon-postikortin.
13 24 0
Muistipeli pullonkorkeista
Muistipeli
Ota muovisia pullonkorkkja ja leikkaa esimerkiksi muro-, mysli-, tai keksipakkauksista kaksi samanlaista kuvaa ja paina ne korkin sisäpuolelle. Saat hauskan muistipelin.
2 3 0
Oksennuspussi tyynyliinasta
Lapsilla oksentelu alkaa usein yöllä, eikä lapsi osaa pidättää oksennusryöppyä. Ota avuksi tyynyliina - sen nopeasti tyynyn päältä pois. Anna lapsen oksentaa ensin tyynyliinaan, ja lähde vasta sitten kiikuttamaan pienokaista kylppäriin.
0 1 0
Lehdestä megafoni
Megafoni
Jos lapsesi eivät kuule kehotusta tulla syömään, kääri Pirkka-lehdestä tötterö ja käytä sitä megafonina.
11 3 0
Valoisat rekkaleikit
Valoisat rekkaleikit
Kiinnitä otsalamppu ison muovirekan ohjaamon ympärille, niin lapsesi vauhdikkaat rekkaleikit sujuvat pihalla turvallisemmin ja valoisammin.
1 4 0
Korkeista ristinolla
Piirrä maitopurkin korkkeihin vedenkestävällä tussilla ympyröitä ja rasteja. Piirrä sitten paperille ruudukko, jonka jokaisella sivulla on kolme ruutua. Ristinollaa voi pelata myös ulkona, jolloin ruudukko piirretään hiekkaan.
0 2 0
Siisti syöttötuolin alunen
Vauvan ja taaperon ruokailu voi olla sotkuista puuhaa. Laita syöttötuolin alle muovikaukalo, joka on tarkoitettu tiskikoneen alle estämään vesivahingot. Varmista, että tuoli ja kaukalo ovat tukevasti paikoillaan.
0 2 0
Virvo viheriöivillä oksilla
Ota muutama ennen palmusunnuntaita koivunoksia sisälle maljakkoon. Virpomapäivänä yllätät virvottavat keväisen hiirenkorvaisilla oksilla!
1 3 0
Lasten taide esille
Taide esille
Teippaa sopivalle korkeudelle pyykkipoika tai useampi. Näin lapsi voi käydä itse laittamassa päiväkotiaskartelut ja väritystehtävät esille, eivätkä piirustukset jää pöydille pyörimään. Voit myös maalata pyykkipojat kivan värisiksi.
1 7 0
Reseptikirja lapselle
Osta lukemaan oppineelle lapselle ystäväkirjan sijaan aakkosellinen reseptikirja. Pyydä siihen suosikkireseptejä sukulaisilta ja ystäviltä. Päiväys ja nimikirjoitus antavat historiaperspektiiviä. Reseptit houkuttelevat keittiöhommiin, ja kirjaa on kiva lukea aikuisena.
3 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle