K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46868 niksiä!
Mörkökarkotin
Jos lapsi pelkää mörköjen ilmestyvän illalla sängyn alta tai komerosta, voi hänelle antaa turvaksi mörkökarkotin-pullon. Pullo on siis suihkepullo (joko tyhjä tai vettä sisältävä, jos on kunnon sumutus-vaihtoehto), jolla voi suihkauttaa karkotinainetta mörköjen päälle tai ennaltaehkäisevästi sängyn alle, niin ettei möröt voi tulla lähellekään. Paremman vaikutuksen aineelle saa kunnon mörkökarkotin-etiketillä.
0 0 0
Meikkileikit
Pikkuiset tytöt haluavat jo hoitaa kauneutta, kuten isommatkin tytöt tekevät. Säästänkin tyhjentyneen huulipunan kotelon ja puhdistettuani sen, vaihdan siihen huulirasvan puikon. Samoin teen kauniille kasvovoidepurkeille, pesen ja laitan mukavan tuoksuista perusrasvaa tilalle. Näin huvi ja hyöty on taattu.
0 0 0
Vappupallo kotiin ejänä
Vappupallon saa kuljetettua turvallisesti ja ehjänä kotiin autossa, kun sen sujauttaa sopivan kokoisen pussilakanan sisään. Ei leiju autossa irrallaan tai karkaa, kun ovi aukeaa.
0 0 0
Pisteestä pisteeseen
Poikani oli pienenä innokas tekemään pisteestä pisteeseen tehtäviä. Usein piti kesken ruoanlaiton tai joku työ keskeyttää, kun poika kysyi mikä on seuraava numero. Mittanauha avuksi, siitä löytyi numerot 150 asti. Molemmat saimme tehtyä hommamme. Tätä olen nyt tarjonnut lastenlapsillekin.
0 0 0
Kurkkua kaikille
Kurkusta kaikille
Sormiruokailijalle saa kätevästi omenaporalla kurkun pehmeän keskiosan, ja isommille lapsille jää leivän päälle hauskat "autonrenkaat".
0 2 0
Turvallista pulkkailua!
Turvallista pulkkailua!
Leikkaa heijastinteipistä sopivan mittaisia pätkiä ja kiinnitä ne lapsen pulkan naruun. Autoilijat huomaavat varmemmin aikuisen perässä vedettävän pienen pulkkailijan!
0 6 0
Laiskalle ompelijalle
Onko lapsen haalarista ripustuslenkki katkennut? Ripusta haalari koukkuun ylösalaisin, jalkalenkeistä.
1 1 0
Pahvilaatikosta prinsessan linnaksi
Pahvilaatikosta prinsessan linnaksi
Helpon ja halvan nukkekodin lapselle saa tehtyä isosta pahvilaatikosta, avuksi tarvitsee vain mattoveitsen. Meillä lapsi sai itse koristella nukkekodin, ja äiti teki myöhemmin huonekaluja muun muassa maitotölkkejä ja ylimääräisisiä kankaanpaloja käyttäen. Sillä leikitään nyt joka päivä!
0 0 0
Kirjoitusharjoituksia lapsille
Kun lapsella on vaikeuksia oman nimen kirjoittamisessa, ota käyttöön muovitasku ja sujauta sisään paperi, johon lapsen nimi on kirjoitettu. Anna vesiliukoinen tussi ja niin lapsi voi harjoitella taitoa aina uudestaan.
0 2 0
Suu auki, juna tulee!
Suu auki, juna tulee
Lapsi innostuu syömään, kun lusikan varteen teippaa pienen lelun! Lelu on myös helppo irrottaa pesua varten.
2 0 0
Hyviä tekoja lasten peliaikapankkiin
Meillä lapset voivat päivittäisesti sovitun tietokonepeliajan lisäksi tienata ylimääräistä peliaikaa klemmaripankilla. Perheessä sovitaan, kuinka paljon on peliaikaa yksi klemmari vastaa, esimerkiksi 15 minuuttia. Jos lapsi tekee ylimääräisiä kotitöitä, voidaan sopia etukäteen, kuinka monta klemmaria hän siitä ansaitsee. Klemmarin tai useamman voi saada myös hyvästä käytöksestä tai onnistumisesta koulussa. Halutessa voi sopia myös niin, että jos lapsi käyttäytyy huonosti voi varoittaa ensin, että menettää klemmarin jollei käytös muutu. Testattu perheessämme 7 vuotta: helppo ja kannustava palkintosysteemi.
0 0 0
Kapteeni Koukun koukku
Kapteeni Koukun koukku
Työnnä kiinni oleva sateenvarjo takin/puseron hihaan, niin että vain kahva jää näkyviin ja sinulla on koukkukäsi. Näin lapsi voi leikkiä, että hänellä on Kapteeni Koukun koukkukäsi. Ja käy tämä myös aikusillekin naamiaisasusteeksi.
4 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle