K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52927 niksiä!
Velhon viitta rikkinäisestä sateenvarjosta
Velhon viitta rikkinäisestä sateenvarjosta
Älä heitä pois rikkinäistä sateenvarjoa. Varjon kankaasta saa lapselle viitan virpomis- tai halloweenasuksi. Irrota varjon kangas kehikosta ja leikkaa pois pari sektoria. Leikkaa pääntie ja kiinnitä sen reunaan nauhat. Näin viitta on valmis. Luksusmalliin voit ommella vuorin. Ylijääneestä sektorista on helppo tehdä velhon hattu.
1 4 0
Vältä nolot tilanteet
Lähdet ostamaan pienen lapsen kanssa uusia vaatteita, pue hänelle jo kotona valjaat ulkovaatteiden alle. Helpottaa huomattavasti lapsen kiinni saamista, jos tämä meinaa karata ilman vaatteita sovituskopista pois.
0 0 0
Saippukuplapullo pystyssä
Kaatuuko kuplapullo? Sido se terassin kaiteeseen tai maahan iskettyyn seipääseen nippusiteellä. Näin lasten on helppo kastaa rinkula saippuaan, eikä pullo kaadu koko kesänä.
0 1 0
Lasten kurahousujen korjaus
Repeytyneet kurahousut voi korjata nopeasti, helposti ja edullisesti, kun kiinnität palkkeenkielen ilmastointiteipillä sisäpuolelta ja sopivan värisellä sähköteipillä ulkopuolelta. Sähköteipin kaveriksi vielä hieman pikaliimaa, niin teippaus ei pääse repsottamaan kovallakaan köytöllä.
0 0 0
Pumpun puuttuessa
Lasten vesilelun voi täyttää kävetästi hiustenkuivaajalla ja puoliksi leikatulla muovipullolla, joka sopii täyttöaukon ympärille.
0 0 0
Kurakelien luottosetti
Nyt rapakelien aikaan meidän perheen pelastus on ollut eteisessä iso kuraa keräävä matto ja harja ovensuussa, jolla on siivottu pahimmat kurat pois vaatteista. Lapset riisuvat lisäksi kuistilla vaatteet kestokassiin, ja ne siirretään pesuhuoneeseen. Siellä ne ripustetaan kuivumaan pyörillä olevaan vaaterekkiin, jonka voi tarvittaessa siirtää pois tieltä.
0 0 0
Kenkä- ja kanisteritulpat trampoliiniin
Kenkä- ja kanisteritulpat trampoliiniin
Trampoliinin turvaverkon hajonneet tulpat voi korvata näppärästi kanistereilla ja risoilla kengillä. Hupi jatkuu ja jäte hyödyntyy!
1 0 0
Sateenvarjo kiertoon
Rikkinäisen sateenvarjon kankaasta voi tehdä viitan lasten leikkeihin. Aukaiset vain yhden sauman ja laitat nauhan viitan yläosaan, jolla voit kiinnittää sen. Kankaaseen voi halutessa ommella myös lisäkuvioita.
0 1 0
Pyyhekoukun jatke
Pyyhekoukku
Usein kylpyhuoneen pyyhekoukut ovat lapsille liian korkealla. Avaimien ja kulkukorttien kaulanauhat ovat helppo ratkaisu ongelmaan. Nauha roikkumaan koulusta ja pyyhe kiinni. Nauhoja voi liittää myös toistensa jatkoiksi, joten pituutta voi itse säädellä.
0 2 0
Rukkasten kuivatus
Eikö lasten rukkaset meinaa kuivaa koska kuminauha kuristaa ranteen kohdan kurttuun? Pujota hanskan sisään tyhjä wc-paperirulla ja aseta kuivamaan aukko ylöspäin, niin johan kosteus poistuu hanskasta.
0 4 0
Leikkikeittiö joka kotiin
Leikkikeittiö joka kotiin
Saat pienelle lapselle täydellisen leikkihellan leikkaamalla pahvista tai kartongista pyöreät hellan levyt ja teippaamalla ne tuolin, jakkaran tai pienen pöydän päälle. Tarvittavat nappulat voi tehdä samalla tyylillä. Tämä leikkihella ei vie ylimääräistä tilaa eikä rahaa, mutta tuo paljon iloa keittiöleikkeihin!
1 3 0
Erota omasi
Erota omasi
Lapsilla on varsinkin keväällä välineharrastuksia hoidossa ja koulussa. Nimikoinnin lisäksi voit kiinnittää välineisiin pienen pätkän lahjanarua, niin omat on helpompi erottaa muiden välineistä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös