K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50383 niksiä!
Maailman nopein maja
Saat lapselle helposti majan pyykinkuivaustelineestä, jonka päälle olet heittänyt peiton.
0 1 0
Jäikö lautapeli kesken?
Laita nappulat ja muut kunkin pelaajan pelivälineet kirjekuoriin. Kirjoita kuoreen pelaajan nimi ja paikka pelilaudalla. Nopan voit laittaa siihen kuoreen, kenen vuoroon peli jäi. Näin peliä on helppo jatkaa vaikka seuraavana päivänä.
0 0 0
Ulkovaatteiden säilytys matkalla
Jos matkakohteen eteisessä on ahdasta, iso kestokassi auttaa! Säilytä siinä pipot, hanskat, kaulurit, villasukat, villahaalarit yms. Ripusta kassi naulakkoon: sen suu on niin leveä, että sisällön näkee nopeasti penkoessa. Toinen vaihtoehto on ottaa jokaisen lapsen vaatteille oma kestokassi eteiseen.
0 0 0
Kellon opettelua
Kun digitaalisesta luvusta vähentää 2, saat tietää, paljonko kello on. Esim: 18 (pidä 8 sormea pystyssä) - 2 = 6. Tai 16 (6 sormea pystyssä) - 2 = 4.
1 1 0
”Laser-esteet" lapsille
Saat lapsille helposti hauskaa ajanvietettä, kun virität eteiskäytävään huomioteipistä tai maalarinteipistä ”laser-esteitä" seinästä toiseen.
3 2 0
Potkupyöräilijä kiinni
Pieni mutta innokas potkupyöräilijä alkoi mennä niin lujaa, ettei saattaja meinannut pysyä mukana. Kiinnitin pyörään koiran flexin. Nyt potkuttelija pysyy kolmen metrin etäisyydellä flexin pitelijästä.
2 10 0
Kakunkoriste hamahelmistä
Onko lapellasi pian synttärit? Tee edulliset synttärikakun koristeet hamahelmistä! Voit muotoilla vaikka Starwars-miekkoja, sankarin nimen tai iän numerona. Jätä pitkät "jalat" koristeeseen, jotta sen voi upottaa kakkuun.
0 2 0
Lelut puhtaiksi
Epidemia-aikana lelutkin kannattaa välillä pestä. Laita lelut tai legot ammeeseen, ja sen jälkeen vettä ja fairya päälle. Pesun jälkeen pohjatulppa auki ja huuhtelu.
0 1 0
Paperinukkeja lehdistä
Lehdistä ja mainoksista saa leikattua monenlaisia paperinukkeja lasten leikkeihin. Kontanktoimalla tai laminoimalla niistä saa kestävämpiä.
1 1 0
Rytmikapulat dödöpulloista
Rytmikapulat
Käytä tyhjiä deodoranttipulloja rytmikapuloina. Lasiosasta lähtee kovempi ääni kuin korkkiosasta.
5 0 0
Ampumarata olkkariin
Ykkösellä sisään
Tee ruokaostosten kotiinkuljetuslaatikkoon reikiä. Sitten vain nerf-pyssyllä ykkösellä sisään!
2 5 0
Autorata teippaamalla
Maalarinteipillä saa teippailtua jos jonkinmoisen autoradan lattialle. Ympäri taloa kulkeva rataa voi myös kävellä ympäri. Toimii loistavasti tasapainon harjoittamiseen!
0 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle