K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49509 niksiä!
Pelikorteista muistipeli
Pelikorttien toinen puoli on yleensä samanlainen. Jos kortteja katoaa, tee jäljellä olevista muistipelikortit. Liimaa toiselle puolelle samanlaiset kuvat, ja peli on valmis.
0 1 0
Lintuoppia omasta ikkunasta
Näin opetat lapsen tunnistamaan pihalla ruokailevat linnut ja saat itsekin kertausta. Ripusta miesten housuhenkariin muutama pihalinnun kuva ja laita henkari ikkunan viereen roikkumaan. Kun tunnistatte pihalla vierailevat linnut kuvista, voitte vaihtaa uudet kuvat.
0 4 0
Nerf-panos vauvan vannaan
Onko vauvan kylpyammeen tulppa kadoksissa? Testaa nerf-pyssyn panosta – sopi ainakin omaan malliimme kuin nakutettu!
0 0 0
Hämähäkinverkko halloweeniin
Älä heitä joulukuusen sukitusverkkoa pois. Käytä verkko seuraavana vuonna halloween-juhlien koristeena. Lisää verkkoon muutama koristehämähäkki ja hämäkäkinverkko on valmis ripustettavaksi.
0 1 0
Pikkulelut talteen
Lasten pienet muovilelut saa järjestykseen kun jokaiseen kiinnittää liimalla pienen palan magneettinauhaa ja lelut ripustaa seinälle kiinnitettyyn magneettitauluun.
0 2 0
Valomiekka
Valomiekka
Päheä valomiekka syntyy värillisestä paperista ja taskulampusta. Leikkaa paperi korkean kolmion malliseksi ja muodosta siitä kartio teippaamalla pitkät sivut yhteen. Työnnä taskulamppu pari senttimetriä kartion sisään ja kiinnitä maalarinteipillä.
1 2 0
Upeita saippuakuplia
Leikkaa rautalangasta pätkä ja taivuta siitä haluamasi muotoinen. Näin saat aikaan vaikka sydämen muotoisen saippuakuplan.
0 2 0
Tutti hukassa?
Tutti hukassa
Onko tutti aina hukassa öisin? Leikkaa ja ompele tuttinauha kiini uniriepuun, niin se löytyy helposti.
0 0 0
Kuravaatteet helposti päälle
Kuravaatteiden pukeminen käy helpommin, kun puet kurahousut valmiiksi ulkoilupuvun päälle ja vasta sitten lapsen ylle.
0 3 0
Valokuvamuistipeli
Teetitkö aikoinaan kaikista kuvista tuplakuvat? Tee niistä muistipeli kääntämällä kuvat kuvapuoli alaspäin ja sekoittamalla ne. Pelatessa tulee myös muisteltua menneitä.
1 1 0
Kuoma-kenkien merkkaaminen
Ompele tai solmi Kuoma-kengissä olevaan rinksuun pätkä värikästä villalankaa, niin lapsi löytää omat kenkänsä helposti esimerkiksi päiväkodissa.
0 4 0
Lelut makuupussiin
Äitiyspakkauksen mukana tulevaa makuupussia voi käyttää myös vauvan kellimisalustana ja leikkimattona. Makoilutuokion päätyttyä sulje vetoketju ja jätä lelut pussiin sisään, jolloin ne pysyvät siistissä jemmassa.
0 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle