K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59693 niksiä!
Valkoista kohinaa rauhoittumiseen
Tarvitseeko vauvasi valkoista kohinaa rauhoittuakseen? Säädä radio tyhjälle kanavalle, niin saat taukoamatonta valkoista kohinaa ilmaiseksi.
0 0 0
Eikö lapsi nukahda?
Eikö lapsi meinaa nukahtaa? Kerro hänelle hyvin yksityiskohtaisesti seuraavan päivän tapahtumista, kuten kummankin sukan pukemisesta erikseen, ja pian hän on jo unessa.
14 5 0
Herkullinen muistipeli
Muistipeli
Leikkaa lakulaatikosta samankokoiset pahvikuvat ja käännä nurinpäin, niin peli on valmis.
4 2 0
Legot astianpesukoneeseen
Legot ja muut konepesun kestävät pienet muovilelut voi pestä astianpesukoneessa pesupussissa.
0 2 0
Apu vaatteiden nimikointiin
Lastenvaatteiden nimikointiin sopii hyvin valkoinen jääkiekkomailateippi. Tekstiiliteippi pysyy kiinni monissa vaatteissa ja irtoaa silti myös tarvittaessa. Nimen voi kirjoittaa permanent-tussilla.
0 5 0
Räkähihakkeet pyykkiä vähentämään
Lapsukaisen nenä vuotaa, etkä aina ehdi pyyhkimään tippaa nenänpäästä, vaan lapsi vetäsee räät hihaan? Leikkaa parittomasta tai rikki menneestä sukasta teräosa pois ja pujota varsiosa lapsen käsivarteen. Nyt lapsi pyyhkii nenänsä sukkaan. Kostuneen, räkäisen sukan voit surutta heittää roskiin.
0 3 0
Kannettava kuraeteinen
Lasten lumileikkien jäljiltä kulkeutuu helposti sisään hiutale jos toinenkin harjauksesta ja tömistelystä huolimatta. Nosta tenavasi eteisessä seisomaan suureen kestokassiin ja vapauta lapsi sisäleikkeihin, kun nostat kassin ja lumiset vaatteet kylpyhuoneeseen tai ulos jatkokäsittelyyn.
0 5 0
Tulppakikka
Irrottaako lapsesi kylpyammeen tulpan aina kesken kylvyn, ja vesi katoaa ennen aikojaan? Laita tulppa ammeen alapuolelta kiinni niin eipä saa enää itse irti.
5 4 0
Paperinukkeja lelupakkauskääreistä
mahtavia paperinukkeja lelupakkauskääreistä: barbeista eläimiin
Näyttäviä pahvikoristeita saa katseltavaksi, koristeeksi tai leikkeihin kätevästi, kun ei siirrä lelujen kartonkipakkauksia sellaisenaan kotitalouksien pahvin keräykseen, vaan leikkaa niistä ensin esimerkiksi auto-, eläin- tai barbienukkekuviot ääriviivojaan pitkin.
0 0 0
Ampiaisvyötärö barbille
Ampiaisvyötärö
Rintaliivin olkaimesta saa loistavan vyön barbeille. Valmiina solki ja kiristysmahdollisuus. Korostaa hienosti nuken vyötäröä. Värejä riittää.
1 3 0
Villasukkaveivi
Pelimiesten saattaa tehdä kovasti mieli pelata sählyä sisällä. Laita mailan päälle villasukka, niin eivät lattiat naarmuunnu! Eikun maaleja laukomaan kumollaan olevaan laatikkoon! Naisväki voi heilua pölyhuiskan kanssa cheerleaderina ”katsomossa”, niin tulee liikuntaa kaikille.
0 1 0
Kynänjäljet pois mäntysuovalla
Lapsen värikynän jäljet lähtevät kätevästi puupinnoilta sekä kaapin ovista pois mäntysuovalla
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös