K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53836 niksiä!
Lääke helposti alas
Lapselle oli hankala saada antibioottilääke murskattuna menemään esim vanukkaan seassa. Lääkkeen sekoittaminen sulatettuun suklaapalaan sen sijaan toimi hyvin. Kuuri syötiin mielellään loppuun 😊. Huom! Tarkista, että lääke on sellainen, jonka saa murskata.
1 1 0
Pussiessu
Askarteluessu
Tytär askarteli Pirkka-muovipussista suojaessun.
1 3 0
Sadepäivän asu
Kesän sadepäivänä sadevaatteet ovat helposti lapselle liian hiostavat päiväkotiin. Pue kurahaalarin alle uimapuku ja jalkaan kumisaappaat, niin vaatteet eivät kuraannu ja lätäköissä voi hyppiä huoletta.
0 0 0
Matkanoppa
Numeroi kuusikulmaisen lyijykynän sivut numeroilla 1-6, niin automatkoilla noppa kulkee kätevästi mukana, eikä lentele auton jalkatiloihin.
0 1 0
Mehujään syöntiin apua
Itse pakastettavat mehujäät monesti putoavat takaisin pussiin pieniltä syöjiltä, laita pussinsulkija mehujään alle ja nosta sitä mukaa, kun mehujäätä kuluu.
0 0 0
Barbie laitesukeltaa
Onko sinunkin Barbie-nukkesi kyllästynyt snorklailemaan ja haluaa aloittaa jännittävän luolasukellusharrastuksen? Asiallisen tuplapullopaketin ja dekopullot tekniikkasukellukseen saa helposti tehtyä Kinder-munien keltaisista muovikapseleista. Helpoimmillaan kuoren väliin laitetaan sopivan mittaiset kuminauhan pätkät olkaimiksi ja kuori napsautetaan kiinni. Jos pulloihin halutaan myös paineenalentaja ja regut, kuoren lyhyempään päähän voi painaa sopivan kokoisen nupillisen nastan ja kiinnittää nyöristä tehdyt reguletkut siihen.
0 0 0
Jumppakuminauhat uinnin opetteluun
Jumppaan tarkoitettuja vastuskuminauhoja voi käyttää lapsen uinnin opetuksessa. Laita kuminauha lapsen vyötärölle ja pidä toisesta päästä kiinni, niin lapsi ei pääse karkaamaan kauaksi. Toimii myös aikuisella ja lapsella kodin uima-altaassa, niin ei reuna tulee vastaan uidessa.
1 1 0
Pehmoviilennin kesähelteille
Laita kylmäkalle eläinpenaalin sisään kesähelteillä, niin lapsesi saa viilentävän unikaverin yöksi.
0 2 0
Uimalasit tallessa myös kotimatkalla
Uimalasit
Lasten uidessa uimalasit saattavat tipahtaa ja vajota pohjaan kuin kivi. Kiinnitä koho siimalla uimalaseihin, niin ne pysyvät pinnalla!
0 3 0
Junarataa riittää kaikille
Junarataa riittää kaikille
Kaiken ikäiset lapset voivat vihdoin leikkiä junaradalla ilman jatkuvaa korjailemista. Ruuvaa vaneriin haluamasi kokonaisuus. Pienet ajelevat kiinnitetyillä osilla ja isommat saavat rakennettua jatkoa mäkien avulla lattialle.
1 0 0
Koronamaski suun pyyhkimiseen
Lapsen suu likainen, ei nenäliinaa taskussa. Onneksi taskusta löytyy (puhdas) kertakäyttömaski, jolla voit kätevästi pyyhkiä lapsen suun.
0 0 0
Muistipeli pilttipurkin kansista
Liimaa kahden pilttipurkin kannen alle samanlainen tarra tai muu kuva, niin saat kestävän muistipelin.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös