K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52252 niksiä!
Taaperon housujen pikalyhennys
Taaperon yöhaalarin liian pitkät ja kompastumisvaaralliset lahkeet lyhenevät pikavauhtia, kun laitat lahkeiden napitukset ristiin.
0 0 0
Helpota lapsen hampaiden harjausta
Onko lapsen hampaiden harjaaminen vaikeaa, kun suu ei aukea? Leiki ajavasi harjalla formulaa lapsen suussa! Toimii varsinkin sähköhammasharjalla.
0 0 0
Kodinkoneiden kierrätys
Ennen kun viet kodinkoneen kuten tulostimen kierrätykseen, poista mahdolliset vaaraa aiheuttavat pistokkeet yms. ja anna lasten ruuvailla laitteesta osat irti. Lasten aika kuluu kiintoisasti tutustumalla laitteen kokoonpanoon, ja lopuksi osat saa lajiteltua eri kierrätysjaokkeisiinkin.
3 1 0
Joulukalenterista muotti
Joulukalenteri uuteen käyttöön
Suklaakalenterin voi käyttää muovailuvahaleikkien muottina.
1 1 0
Potkurikeinu
Pienen lapsen kanssa ulkoilu potkurilla onnistuu hyvin, kun kiinnität potkuriin nippusiteillä taaperoille tarkoitetun keinun.
0 2 0
Palapelille kestoa
1000 palan palapelistä saa 2000 palaisen, kun sen kokoaa samassa huoneessa kissan kanssa. Kissa purkaa samaan tahtiin, kun itse kokoaa.
6 0 0
Pikkulasten herkkupäivä
Kun lapsesi kinuaa karkkia, kääri karkkipaperiin rusinoita ja pähkinöitä ja näin sinä ja lapsesi olette tyytyväisiä.
2 1 0
Puhelinparkki
Puhelinparkki
Tyhjistä suklaakonvehtirasioista saa askarreltua mainion puhelinparkin. Esimerkiksi joulunpyhinä on mukava viettää aikaa perheen kanssa ilman älylaitteita. Yhteisestä sopimuksesta puhelimet voidaan laittaa rasiaan parkkiin. Rasioita voi päällystää erilaisilla papereilla ja antaa vaikka lahjaksi itsetehdyn puhelinparkin!
0 2 0
Tyyny taaperolle
Lapselle pieneksi jääneestä vauvakoon peitosta voi taitella tyynyn, joka on sopivan matala leikki-ikäiselle tai taaperolle. Sujauta taiteltu peitto tyynyliinaan.
0 0 0
Barbien sukkamekko
Helpoimmat barbie-mekot rikkinäisistä sukista - ilman ompelua!
Lasten sukat kuluvat usein kantapäistä rikki. Teet niistä hetkessä kivat arkimekot Barbie-nukeille. Leikkaa sukanvarsi irti ja resorin alle pienet aukot käsille. Näin saat muodikkaan venekaulus- tai off-shoulder-mekon. Toinen mekko (tai t-paita) syntyy saman sukan kärkiosasta: leikkaa keskelle kärkeä pieni pyöreä kaula-aukko ja n. 3 cm alemmas molemmille sivuille pienet hihansuut. Kärjestä voit myös kääräistä trikoomyssyn.
5 4 0
Voimakävelyä mehutonkkien kera
Täytä tyhjät 1.5 litran Mehukatti-tonkat vedellä tai hiekalla. Laita kahvojen välistä keppi, niin lapset voivat leikkiä voimakävelyä.
0 0 0
Sormivärit suklaarasiaan
Ota suklaarasioiden muovimuotit talteen. Lapset voivat kaataa niihin sormivärejä. ja värit pysyvät omissa lokerossaan.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös