K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51018 niksiä!
Näppärä este lemmikkikotiin
Ovet auki ja silti lemmikit pysyvät sisällä.
Saat todella helposti laitettavan esteen oviin kompostikehikosta. Pienet koukut ja naulat vaan ovenpieliin, niin saat nostettua kehikon sivut paikoilleen. Näin lemmikit eivät pääse karkaamaan, ja saat kotisi tuuletettua.
0 5 0
Kissanomistajan lukuhetki
Kissanomistajan lukemisniksi
Avaa luettavaksi kaksi lehteä, niin voit lukea aina sitä, jonka päällä kissa kulloinkin ei ole.
20 6 0
Koiran hellejuoma
Onko sinun on vaikea saada koirasi juomaan helteellä? Lisää koiran juomaveteen muutama tippa tonnikalapurkin nestettä, niin johan alkaa maistua.
0 3 0
Koirien tassut puhtaiksi
Koiran tassupyyhkeeksi sopivat erinomaisesti mikrokuituiset siivousliinat.
0 2 0
Kynnenjäljet piiloon
Kynnenjäljet piiloon
Jos kissa on tuhonnut kynsillään sängynkulman, piilota jäljet ompelemalla päälle pitsiliina. Mitä ei voi peittää, pitää korostaa!
1 4 0
Papiljotilla eroon punkeista
Irtopunkkeja on hankala napata koiran turkista, sillä ne vipeltävät karkuun ketterästi. Myöskään kampa ei ole paras, sillä punkit eivät taru siihen helposti. Sipaisin kerran tarrapapiljotilla pitkäkarvaisen koirani päästä, ja siihen tarttui saman tien tarttui kolme irtopunkkia. Sivele siis ulkoa tultuasi koiran turkki paplarilla.
1 2 0
Kissan pesu
Kissan pesu
Kissa ei tavallisesti pidä suihkuttamisesta, joten varaa sille oma värillinen pesulappu siivousliinoista. Kastele liina ja pese sillä kissa kauttaaltaan. Kissa tottuu ja tykkää.
1 3 0
Viilennä koirasi helposti
Jos koirallasi on kuuma ja se läähättää, kostuta pyyhe, sulje se muovipussiin ja laita pakastimeen. Kun se on jäähtynyt, laita pyyhe koirasi päälle ja heti seuraava pakkaseen jne. Näin koiraa ei tarvitse suihkutella - märkä koira on tympeä ottaa esim. automatkalle mukaan.
0 0 0
Stop hajulle
Ota talteen tyhjät uudelleen suljettavat kuivamuonapussit. Niihin voi kätevästi kerätä kissan kakat ja pissapaakut. Eipä enää haise roskikset!
0 1 0
Tyynyliinat tuolien suojiksi
Tuolien päälliset
Raapiiko kissasi nahkaisia tuoleja? Sujauta ylimääräiset tyynyliinat selkänojien suojaksi. Toimii myös lian estäjänä.
2 2 0
Koiranpennun valvonta
Koiranpennun valvonta
Jos koiranpentu on jäämässä yksin kotiin, laita tietokoneelta zoom- tai skype-palaveri kuvaamaan huonetta. Liity palaveriin puhelimella, niin voit seurata tapahtumia koko ajan.
2 6 0
Koiran matkakuppi
Koiranomistajan taskusta löytyy aina kakkapussi, josta saat hätätilanteissa matkakupin koirallesi. Kun koira on juonut, säästä pussi myöhempää käyttöä varten.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös