K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49524 niksiä!
Heijastinliivi koiralle kestokassista
Ompelin Flama-mudillemme heijastinkestokassista liivin pimeään sadesäähän. Kassi suojaa hieman sateeltakin ja näkyvyys on taattu 😂
2 2 0
Kahvipussi koiran herkuille
Kun kahvipussin leikkaa puoliksi ja huuhtelee, saa taskuun kätevän pikku pussin johon laittaa koirien namit lenkin ajaksi. Pussi on kätevä ja pitää taskut puhtaana ja sen voi huuhdella sekä käyttää uudelleen.
0 1 0
Anturasuoja koiralle
Koirallani meni takajalasta antura halki, kokeiltiin eläinkaupan kalliita tossuja ,mutta parhaaksi suojaksi kuitenkin osoittautui pieni lasten kurakinnas jossa on fleesevuori. Pehmeä astua, lämmin ja sadekelillä tassu pysyy kuivana.
0 3 0
Jyrsijän leikkikehä
Leikkikehä
Tilasitko ruokaa K-kaupasta, ja nyt eteisen nurkassa on isoja, korkeita pahvilaatikoita? Tuunaa niist jyrsijälle leikkikehä. Teippaa reiät umpeen molemmin puolin, ettei teipin liimapintaan pääse tarraamaan viiksiin. Yhdistä laatikot toisiinsa vaikka keksilaatikoilla: kylkiin vain reiät ja pahviloota kunnolla läpi. Tue vielä teippaamalla ulkoa laatikot yhteen. Muista valvoa lemmikin touhuja turvallisuuden takaamiseksi.
1 1 0
Ulkoilupuku lemmikille
Tarvitsetko ulkoilupuvun pennulle tai pienikokoiselle koiralle? Leikkaa tarpeettomaksi jääneen puseron hihasta pätkä ja puhko sivuille jalanreiät. Pujottele päihin tarvittaessa kuminauhat. Kun koira kasvaa, saat seuraavan koon vaikka housujen lahkeesta.
0 0 0
Kissan pefletti
Edullinen, lämmittävä ja mieluinen makuualusta kissalle
Pehmeä saunapefletti on lämmin ja mieluisa makuualusta kissalle. Kestää hyvin myös kissan kynsittelyä.
0 12 0
Leikitä kissaa kotitöiden lomassa
Kissalle virikettä näppärästi kotitöiden lomassa!
Sido hiuspompulaan metrin tai parin mittainen pitkä, kestävä lanka. Laita hiuspompula ranteesi ympärille kotitöiden ajaksi. Kun siivoat tai järjestelet pyykkejä, kissasi leikkii langanpään perässä juosten. Narun päähän voi myös pienen kissan lelun.
1 6 0
Helposti liikutettava jyrsijän häkki
Helposti liikutettava jyrsijän häkki
Jyrsijöiden häkin alle kertyy helposti paljon heinää ja purua. Tee häkin alle puinen kehikko ja laita kehikkoon pienet renkaat niin, että häkki on noin 5 cm irti lattiasta. Voit pyykäistä lattian harjalla puhtaaksi häkin alta tai siirtämään häkkiä helposti tarvittaessa.
0 1 0
Vauvan lautasesta kuppi koiralla
Vauvoille myydään käteviä ruokailusettejä, joissa yhdistyvät tarjotin ja kulho. Niistä saa kuppiaan kaatavalle koiralle paikoillaan pysyvän ruokailupaikan. Jos alustan lautasosa on jaoteltu, koira joutuu syömään hitaammin samaan tapaan hotkimisenestokuppia käytettäessä.
0 2 0
Helpompi lähtö koiraa ulkoiluttamaan
Tuntuuko joskus ylivoimaiselta lähteä heräämisen jälkeen ulos koiran kanssa kirpeään aamuilmaan? Juo iso lasillinen vedenkeittimessä nopeasti lämmitettyä, ei kiehautettua, vettä juuri ennen aamulenkkiä. Vesi lämmittää koko kehoa sisältäpäin estää vilun.
6 5 0
DIY punkkipihdit
DIY punkkipihdit
Löytyikö rakkaasta lemmikistäsi punkki? Ota leipäpusin sulkija ja taivuta se L-asentoon. Leikkaa terävillä saksilla lyhyempään päähän V-mallinen viilto. Aseta "pihdit" punkin ympärille niin, että punkki jää viillon kapeimpaan kohtaan. Käännä pihtejä, kunnes punkki laskee leukansa irti.
0 10 0
Kissalle lääkitys tablettina
Kissalle lääkitys tablettina - mahdottomuus?
Kissani ei suostu ottamaan tablettina annettavaa lääkettä. Olen keksinyt tähän toimivan tyylin: Murskaa tabletti valkosipulipuristimella ja sekoita tablettimurut tilkkaan kuohukermaa. Ime seos injetioruiskuun. Ota kissa syliin ja ruiskuta lääkeseos kissan suuhun.
5 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle