K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53534 niksiä!
Karvoja tarranauhassa?
Tarranauhan karkeamman puolen puhdistus on tosi hankalaa. Esim. lemmikkieläinten tai hevosen varusteiden tarrat ovat usein täynnä karvaa. Kun otat avuksi jesariteipin, saat tarran putipuhtaaksi. Neulalla saa nostettua karvoja ja roskia vähän irti pohjasta. Siitä saakin jo jesariteipillä otteen, ja saa kaikki pois.
0 0 0
Teipit sukkiin
Oletko kyllästynyt koiran- tai kissankarvoihin ja jatkuvaan imuroimiseen? Laita sukkiin kaksipuoliset teipit: karvat tarttuvat teippeihin ja säästyt imuroinnilta.
1 0 0
Lemmikin karvoja sohvassa?
Pyyhi sohva ensin ikkunalastalla. Sen jälkeen karvat ovat helpompi imuroida yhdestä rivistä, eikä sohvakangas kulu!
0 1 0
Kun koira syö postit
Asut kerrostalossa, sinulla ei ole eteisen väliovea ja koirasi syö lattialle tippuvat postit? Odotat kenties tärkeää kirjettä tai Pirkan mainoksia, mutta sinulla ei ole aikaa hankkia postikoria luukulle? Ei hätää, laita kangaskassi roikkumaan sangoistaan postiluukun kannen sivuista, ja kas näin, postit sujahtavat kangaskassiin eivätkä lattialle koiran armoille.
3 0 0
Pahvipurkista aktivointilelu
Voit käyttää tyhjät maito- ja mehupurkit koiran aktivointiin. Laita purkin sisään herkkupaloja, sulje purkki maalarinteipillä ja tee pari hajureikää purkkiin. Kerää lopuksi pahvisilput lattioilta kierrätykseen. Koirasi tykkää aivan varmasti!
0 2 0
Kissan viihdyke
Kissanviihdyke
Halpa lelu kissalle syntyy pienestä oksasta, maalarinteipistä ja tarpeettomaksi jääneestä lelusta.
1 0 0
Koirankakkakauha
Ota koiralenkille mukaan pitkävartinen löylykauha. Laita sen päälle koirankakkapussi, jolla voit kätevästi pyydystää kakan suoraan pyllyn alta. Helppoa ja kätevää.
12 0 0
Kasvomaskista koirankakkapussi
Älä heitä käytettyä kasvomaskia roskiin. Pistä se taskuun ja koiran kanssa lenkkeilessä ota koiran kakka maskilla talteen, sido maskin naruilla kiinni pieneksi pussiksi ja tiputa roskiin.
0 2 0
Koirankakkapussit käyttöön
Kun lähdet koiran kanssa ulos, kerää koirankakkapussiin lajitteluun meneviä roskia. Kävele ensin roskikselle ja sen jälkeen koiran kanssa lenkille. Näin roskikseen menee yksi roska vähemmän, kun pussi käytetään ensin roskien kuljetukseen ja sen jälkeen kakkapussina.
0 1 0
Hajutta hyödyksi
Käytän kissanhiekkalaatikossa puupohjaista Pirkka-kissanhiekkaa. Poimin sieltä kiinteät jätökset suoraan wc-pönttöön. Pissapallerot otan talteen ja laitan niiden joukkoon kuiviksi valutetut kahvinporot, jotka poistavat täysin epämiellyttävät hajut. Tämän kaiken vien puutarhan kompostoriin ja käytän kasvimaan lannoitteeksi. Kesällä levitän kuivikkeet suoraan katteeksi viljelyspenkkien väliin. En vain pääse eroon hajuhaitasta, vaan voin käyttää purut hyödyksi puutarhassa!
0 2 0
Kynsiviila ja kissa
Kun viilaat kynsiäsi, anna kissasi nuuhkia viilaa. Kaikki tuntemani kissat ovat tykänneet. Myös naapurini koira.
3 1 0
Pikkukoiralle takki
Saat omaperäisen takin, puseron jne. yorkille, chihuanille tai muulle vastaavalle pienelle koiralle näin: Leikkaa villapuserostasi tai -takistasi hiha. Resorista, hihan suusta jää kaulan alue. Mittaa selän pituus, katkaise, mittaa etujalkojen kohdat, reiät siihen, taivuta "selkärangan" kohdalla yhteen ja leikkaa alhaalta takaa sopivasti halkeama koirasi tarpeita varten. Voit halutessasi koristella selkäpuolen pesunkestävillä helmillä, ruseteilla tms.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös