K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54219 niksiä!
Lemmikin kauluri
Kissalle tai koiralle voi tehdä kertakäyttölautasesta kaulurin että ei pääse nuolemaan esim. leikkaushaavaa. On mukavampi kuin klinikalta saatavat ja voi syödäkin sen kanssa.
0 0 0
Tassut puhtaaksi
Syksyisin koirien tassut ovat yleensä ihan märät ja kuraiset. Lyhytvartinen mikrokuituinen ikkunanpesin on kätevä rapaisten tassujen pyyhkimiseen! Lyhyestä varresta on helppo pitää kiinni kädensijan ansiosta sekä mikrokuituinen liina on tehokkaampi kuin tavallinen pyyhe.
0 0 0
Teippiharjan uusi elämä
Loppuun kulutetusta teippiharjasta saa näppärän ja ergonomisen koiran rapsuttimen. Koira nauttii, kun teippiharjalla rullailee pitkin kylkiä.
1 0 0
Koiran heittolelu
Koiran heittolelu
Saat sählypallosta ja lipputangon (tai muusta vastaavasta) narusta tai muusta vastaavasta narusta oivan heittolelun koiralle. Pujota noin 40 cm:n narunpätkä vastakkaisilta puolilta pallon läpi ja yhdistämä narut umpisolmulla.
1 3 0
Koiraportti kukkaristikosta
Koiraportti
Tosi kätevä tuo haitarimainen kukkaristikko! Sillä saa kätevästi tarvittaessa suljettua koirat johonkin tilaan. Ja yhtä nopeasti sulun pois.
20 20 0
Kissan aktivointia raksuilla
Poista 0,5 litran muovipullon etiketti. Puhkaise pulloon terävällä veitsellä raksun kokoisia reikiä ja laita pulloon kourallinen raksuja. Kissa pyörittelee pulloa ja saa näin "metsästää" raksunsa. Pullo kannattaa ottaa yöksi pois, ettet herää raksupullon ääneen.
0 1 0
Lemmikin karvojen poisto huonekaluista
Lemmikin karvat saa helpoiten irtoamaan huonekaluista vaateharjalla.
0 1 0
Kissan juoma-astia
Kissan juoma-astiana kannattaa käyttää korkeaa astiaa kuten lasia. Näin vesi säilyy parempana, ja kissa jostain syystä myös juo siitä mieluummin.
0 1 0
koiran tassutossut
Koiran tassut ovat lattialla kävellessä liukkaat anturoiden rasvaamisen jälkeen. Pue vauvan jarrusukat koiran jalkoihin hetkeksi ja samalla edesautat rasvan vaikutusaikaa, estät liukastelun ja lattian sotkeentumisen.
0 0 0
Viilennystä karvaisille ystäville
Kastele pyyhe vedellä, laita se pakkaseen ja pyyhkeen jäädyttyä sinulla on lemmikkiä viilentävä alusta.
0 0 0
Koiran viilennys helteessä
Kastele pyyhe tms ja leevitä se koiran päälle helteellä. Oma koiramme ainakin makaa sen alla hievahtamatta helteellä.
0 1 0
Vähemmän tehoa, parempi jälki
Vähemmän tehoa, parempi jälki
Koiran (ranskanbuldoggi) ”neulakarvojen” irrottaminen sohvasta on todella työlästä. Imuri ja tarraharjat tuntuvat siinä turhilta välineiltä? Vaihda imurin voimakkuus verhoasentoon, niin jo toimii. Tätä ei usko, ennen kuin kokeilee.
2 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös