K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47935 niksiä!
Leikitä kissaa kotitöiden lomassa
Kissalle virikettä näppärästi kotitöiden lomassa!
Sido hiuspompulaan metrin tai parin mittainen pitkä, kestävä lanka. Laita hiuspompula ranteesi ympärille kotitöiden ajaksi. Kun siivoat tai järjestelet pyykkejä, kissasi leikkii langanpään perässä juosten. Narun päähän voi myös pienen kissan lelun.
1 1 0
Helposti liikutettava jyrsijän häkki
Helposti liikutettava jyrsijän häkki
Jyrsijöiden häkin alle kertyy helposti paljon heinää ja purua. Tee häkin alle puinen kehikko ja laita kehikkoon pienet renkaat niin, että häkki on noin 5 cm irti lattiasta. Voit pyykäistä lattian harjalla puhtaaksi häkin alta tai siirtämään häkkiä helposti tarvittaessa.
0 1 0
Vauvan lautasesta kuppi koiralla
Vauvoille myydään käteviä ruokailusettejä, joissa yhdistyvät tarjotin ja kulho. Niistä saa kuppiaan kaatavalle koiralle paikoillaan pysyvän ruokailupaikan. Jos alustan lautasosa on jaoteltu, koira joutuu syömään hitaammin samaan tapaan hotkimisenestokuppia käytettäessä.
0 1 0
Helpompi lähtö koiraa ulkoiluttamaan
Tuntuuko joskus ylivoimaiselta lähteä heräämisen jälkeen ulos koiran kanssa kirpeään aamuilmaan? Juo iso lasillinen vedenkeittimessä nopeasti lämmitettyä, ei kiehautettua, vettä juuri ennen aamulenkkiä. Vesi lämmittää koko kehoa sisältäpäin estää vilun.
6 2 0
DIY punkkipihdit
DIY punkkipihdit
Löytyikö rakkaasta lemmikistäsi punkki? Ota leipäpusin sulkija ja taivuta se L-asentoon. Leikkaa terävillä saksilla lyhyempään päähän V-mallinen viilto. Aseta "pihdit" punkin ympärille niin, että punkki jää viillon kapeimpaan kohtaan. Käännä pihtejä, kunnes punkki laskee leukansa irti.
0 6 0
Kissalle lääkitys tablettina
Kissalle lääkitys tablettina - mahdottomuus?
Kissani ei suostu ottamaan tablettina annettavaa lääkettä. Olen keksinyt tähän toimivan tyylin: Murskaa tabletti valkosipulipuristimella ja sekoita tablettimurut tilkkaan kuohukermaa. Ime seos injetioruiskuun. Ota kissa syliin ja ruiskuta lääkeseos kissan suuhun.
5 4 0
Peti lemmikille pahvilaatikoista
Peti lemmikille
Lähikaupastani saa ottaa tarpeettomia kuljetuslaatikoita mukaansa. Liitä kaksi hedelmälaatikkoa pohjat vastakkain yhteen ja lisää vaikka tyyny pehmikkeeksi, niin syntyy pienelle tai keskikokoiselle koiralle mukava peti.
43 46 0
Kuksa käyttöön
Koiralle saa kivaa tekemistä täyttämällä turhaksi jääneen kuksan esimerkiksi jauhelihalla ja antamalla koiralle. Lisää haastetta saa jäädyttämällä. Kuksasta kannattaa poistaa narut ja mahdolliset koristeet ennen koiralle antamista.
0 1 0
Raapimapuun karvanpoistaja
Jos kissanraapimapuuhun on kerääntynyt karvaa, ne saa näppärästi harjattua pois karstaharjalla ja raapimapuu on kuin uusi harjauksen jälkeen :)
0 1 0
Kissanhiekkalaatikko 50 sentillä hajuttomaksi
Kissanvessan raikastus ja käyttöiän pidentäminen onnistuu mainiosti, kun ostat soodapurkin ja ripottelet sen hiekan päälle ja hieman sekoittelet. Syö hajut ja kissakin tykkää.
0 4 0
Kissalle synttärikakku
Kissalle synttärikakku
Kissalle syntyy nopea, mieleinen synttärikakku kumoamalla hyytelömäinen kissanruoka lautaselle ja koristelemalla laktoosittomalla, sokerittomalla kermavaahdolla sekä kissannameilla.
3 1 0
Lintulauta ilman hiiriä
Aseta lintulaudan tai talipallojen alle sateenvarjo ylösalaisin, niin hiiret ja rotat eivät ruokaile lintulaudan alle pudonneilla muruilla.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle