K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Pysyvä haavasidos eläimelle
Pysyvä haavasidos eläimelle
Jokainen lemmikinomistaja varmaan tietää ongelman kun haavasidokset ei pysy, kiristävät, puristavat tai tarttuvat liikaa kiinni. Ihmisten kinesioteipillä saa sidokset pysymään paikallaan, ei purista eikä kiristä kun ei kiristä teippiä kiinnittäessä haavasidosta. Joustaa eläimen liikkeen mukana ja lähtee hyvin karvasta irti tarttumatta liikaa.
0 0 0
Sukkahousuista moneen
Sukkahousuista moneen.
Jos hihna on hukassa, älä huoli, sukkahousut ovat pelastus koiran ulkoilutukseen.
5 6 0
Kissan harjausta pulloharjalla
Pitkäkarvaista kissaa on helppo harjata, kun käyttää pitkävartista pulloharjaa. Putsauksen jälkeen harjan voi jättää lattialle, niin kissa voi harjata hampaansa sillä.
2 0 0
Tee se itse -juoksuhousut
Tee se itse juoksuhousut
Se aika vuodesta eli ne aina ihanat narttukoiran juoksut. Nykypäivänä löytää helposti hyvin istuvat ja koiralle mukavat housut, mutta on myös sellaisia, joille ei millään meinaa mitkään housut asettua. Otin miehen vanhat alushousut, johon vain tekaisin häntäreiän, side pöksyyn ja tadaa!
17 4 0
Turvaa koiralle pimeisiin syysiltoihin
Turvaa koiralle pimeisiin syysiltoihin
Suojele koiraasi liikenteessä laittamalla tassuihin slap wrap-heijastimet ja koirasi näkyy varmasti jo kaukaa autoilijoille.
0 8 0
Näppylähanskat ja kissankarvat
Kissojen ja koirien karvat lähtevät kätevästi irti huonekaluista, kun pyyhit niitä näppylähanskoilla.
1 1 0
Tassunsuojat koiralle
Koiran tassuja joutuu joskus suojaamaan esim. haavan, ihoärsytyksen tai leikkauksen takia. Koirille myytävät tossut voivat olla kalliita ja tipahtelevat helposti menossa. Pienen lapsen nepparikiinnitteiset kurakintaat ovat oiva valinta, ja kokoja on saatavilla isompiinkin tassuihin. Kuminauhan saa kaksi kertaa tassun ympäri, kangas on huomaamattoman kevyt, mutta toimii märälläkin säällä. Mikäli kintaiden peukut häiritsevät, nekin voi kiinnittää kuminauhalla tassun ympärille.
0 1 0
Koiran nimilaatta kutistemuovista
Kutistemuovista saa kätevästi tehtyä koiralle nimilaattoja useita kappaleita ja edullisesti. Sen voi myös koristella mieleisekseen. Muista vain tehdä rei'ittimellä reikä ennen uuniin laittoa.
0 1 0
Makupalaputkilo
Ota talouspaperirullan tai wc-paperirullan holkki talteen, ja taita molemmat päät noin 3 - 5 cm päästä. Toisen pään voit kiinnittää nitojalla. Laita putkeen makunaksut koiran palkitsemiseksi lenkillä. Putken saat helposti auki, eivätkä naksut liiskaudu mössöksi takin taskussa lenkillä.
0 0 0
Heijastinmantteli kauppakassista
Heijastinmantteli
K-kaupan heijastinkassista saa oivan pinen koiran heijastinmanttelin pienellä leikkaamisella ja ompelulla. Näkyy pieni ystäväkin hyvin pimeässä. ;)
5 8 0
Koira näkyville
Kun lenkkeilet syksyn pimeissä illoissa koirasi kanssa, niin on hyvä, että myös koirasi erottuu pimeässä. Kangaskaupasta saa heijastinkangasta, ompele siitä lemmikillesi näkyvä viitta.
0 2 0
Paras vuotosuoja narttukoiralle
PARAS VUOTOSUOJA NARTTU-KOIRALLE
Narttu-koiralle parhaan vuotosuojan saa vauvojen housuvaipoista, hännän kohdalle vain leikataan reikä. Toimii todella hyvin!
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle