K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49835 niksiä!
Kynsikö kissa sohvaasi?
Saat tökittyä langatpätkät piiloon ja takaisin sohvan sisään huovutusneulalla.
0 4 0
Herkkupala suklaamunakoteloon
Laita koiran nappuloita koteloon ja kotelo taskuun. Näin nappulat eivät mene pilalle, vaikka sataisi. Herkut säilyvät kotelossa pitkään hyvänä.
0 1 0
Kissanhiekkamatto
Käytä vanhaa auton kuramattoa kissanhiekkalaatikon edessä keräämässä ylimääräiset hiekan rippeet. Matto on helppo kopistella puhtaaksi hiekkalaatikkoon, ja se estää muhjun kulkeutumisen muualle asuntoon.
0 5 0
Koiranmakkaran säilytys
Esim. Koiranmakkaran avatun tuotteen säilöntä
Kuivaako avattu koiranmakkara jääkaapissa? Ongelma poistuu, kun käytät suojana pestyä jugurttipurkin alumiinikantta.
1 3 0
Herkkuluut koiralle
Herkkuluut
Kieritä raaka broilerin filee nahkatikun ympärille ja kiinnitä kastellulla narulla. Paista puolisen tuntia 200 asteessa. Poista naru tarkasti ja tarjoile jäähtyneenä. Lopputulos saa nirsonkin koiran tekemään kaikkensa saadakseen herkun.
0 0 0
Apu koiran kynsien leikkaamiseen
Kestokassi
Jos koirasi ei anna leikata kynsiään, tee kestokassiin reiät koiran jaloille. Laita koira kassiin ja kannattele sitä niin, että apuri voi leikata kaikessa rauhassa kynnet.
3 4 0
Kissankakkapussi
Kissan hiekkalaatikosta löytyvät pökäleet on helppo sujauttaa tyhjään kissanraksupussiin, jossa on sulkija. Paksu pussi pitää hajut sisällään.
0 1 0
Koirankarvoista lämmikettä jaloille
Onko taloudessasi koiria, joilla on paksu ja pehmeä aluskarva? Kun harjaat koiria, ota talteen tämä pehmoinen, pumpulimainen materiaali. Kun laitat riittävästi karvaa väljiin urheilusukkiin, olo on kuin tyynyillä kävelisi ja jalat pysyvät lämpiminä. Näiden kanssa ei toki kannata mennä allergiaperheeseen kyläilemään.
9 1 0
Heijastinliivi koiralle kestokassista
Ompelin Flama-mudillemme heijastinkestokassista liivin pimeään sadesäähän. Kassi suojaa hieman sateeltakin ja näkyvyys on taattu 😂
2 2 0
Kahvipussi koiran herkuille
Kun kahvipussin leikkaa puoliksi ja huuhtelee, saa taskuun kätevän pikku pussin johon laittaa koirien namit lenkin ajaksi. Pussi on kätevä ja pitää taskut puhtaana ja sen voi huuhdella sekä käyttää uudelleen.
0 1 0
Anturasuoja koiralle
Koirallani meni takajalasta antura halki, kokeiltiin eläinkaupan kalliita tossuja ,mutta parhaaksi suojaksi kuitenkin osoittautui pieni lasten kurakinnas jossa on fleesevuori. Pehmeä astua, lämmin ja sadekelillä tassu pysyy kuivana.
0 3 0
Jyrsijän leikkikehä
Leikkikehä
Tilasitko ruokaa K-kaupasta, ja nyt eteisen nurkassa on isoja, korkeita pahvilaatikoita? Tuunaa niist jyrsijälle leikkikehä. Teippaa reiät umpeen molemmin puolin, ettei teipin liimapintaan pääse tarraamaan viiksiin. Yhdistä laatikot toisiinsa vaikka keksilaatikoilla: kylkiin vain reiät ja pahviloota kunnolla läpi. Tue vielä teippaamalla ulkoa laatikot yhteen. Muista valvoa lemmikin touhuja turvallisuuden takaamiseksi.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle