K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47038 niksiä!
Nopeuta eläinkarvojen siivousta
Nopeuta eläinkarvojen siivousta
Osta muutama samettiharja ja käytä kaikkia kerralla, niin ei tarvitse erikseen jokaista käydä putsaamassa karvoista.
1 0 0
Ruusut turvaan yöksi
Nosta maljakkokukat yöksi jääkaappiin. Kukat virkistyvät ja säilyvät pidempään, eikä kissasi pääse rouskuttelemaan niitä salaa.
0 1 0
Koiran tuotokset
Helppo ja halpa konsti korjata lemmikin tuotokset, on käyttää pahvista tai muovista leikattua palaa. Varsinkin lumelta sillä on helppo siirtää jätökset ojaan tai näkymättömään paikkaan.
0 3 0
Lemmikin kynnet
Koiran tai kissan kynsienleikkaus on haastavaa puuhaa, etenkin talvi aikaan. Ota avuksesi otsalamppu, niin saat kohdistettua lisävaloa toimenpiteeseen.
0 2 0
Näköalaa karvakaverille
Pieni koirani haluaa nähdä autoillessa ulos, mutta kokonsa takia se ei nähnyt ikkunasta kuin kahdella jalalla seisten, ja pitemmän päälle sekin käy työstä. Ostin kirpparilta parilla eurolla lasten koroketyynyn, jonka kiinnitin takapenkin selkänojaan vanhalla vyöllä. Sitten vain koira valjaisiin, valjaat kiinni koiran omaan turvavyöhön ja koira istuimeen. Turvallista ja koiralle mukavaa matkaa, kun ei tarvitse tuijotella vain etupenkkien selkänojia.
1 3 0
Koiralle oma vessa
Jos tietää, että koira joutuu viettämään aikaa yksin sisätiloissa esimerkiksi työpäivien ajan, kannattaa opettaa se heti pennusta käymään hiekkalaatikolla. Oma chihuni oppi tavan itse, kun meni hoitopaikassa kissojen laatikolle omia aikojaan. Toimii helposti pienellä koiralla, mutta on käytettävissä myös isompirotuisella esimerkiksi autotallissa vaikka muovin päälle laitetulla hiekalla. Huomattavasti mukavampi kuin pissityt matot tai sängyt.
1 4 0
Lemmikin peti hupusta
Lemmikin peti
Monet irrottavat talvitakkinsa hupun ja jättävät sen lojumaan kaappiin. Huppu on täydellinen pehmeä ja lämmin peti karvatassulle.
5 6 0
Langat piiloon kissoilta
Kissataloudessa neulominen on haastavaa, koska kissat leikkivät lankakerillä mielellään. Laita lankakerä kenkälaatikkoon ja pujota lanka juoksemaan reiästä ulos. Kun pidät taukoa neilomisesta voit laittaa koko työn laatikkoon odottamaan piiloon lemmikeiltä.
1 2 0
Lämmin paita pienelle koiralle
Lämmin paita koiralle
Ota vanha pipo leikkaa päähän ja sivuille reiät. Ei koiraa enää palele.
1 4 0
Siisti ja kestävä lattiansuoja
Lemmikille kannattaa hankkia oma silikoninen leivonta-alusta, joka toimii hygienisenä ja helposti pestävänä lattiansuojana lemmikin ruokapaikalla. Vaikka leivonta-alustassa olisi (koho)kuvioita taikinan muotoilua helpottamaan, on nurja puoli yleensä sileä ja yksivärinen.
0 3 0
Lelu kissankarvoista
Kun harjaat kissaa, ota karvat talteen ja pyöritä niistä huopamainen pallo käsissä. Kissa saa halvan ekologisen lelun, jota on kevyt heitellä ja kantaa suussakin.
3 0 0
Koiran juomavesi sulana ilman sähköä
Koiran juoma vesi sulana ilman sähköä
Yksi kynttilä pitää veden sulana -15-asteeseen asti. Lisää toisen kynttilän niin pitää sulana ainakin -30-asteeseen asti. Iso öljykynttilä palaa noin 95 tuntia ja ei maksa monta euroa. Toimii periaatteessa millä vaan kynttilällä, kunhan jää kupin ja kynttilän väliin riittävästi tilaa, että kynttilä palaa. Pohja pitää olla riittävän painava, ettei kaadu.
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle