K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56309 niksiä!
Viilennys koiralle
Kun sulatat pakasteita nyt helteellä, kääri pyyhkeeseen ja koiran petiin. Koira vilvottuu ja pakasteet sulaa.
0 0 0
Pienet muoviset leipäpussit
Jotkut leipätuotteet myydään pienissä muovipusseissa. Säästä pussi ja käytä ja kissan tai koirankakkapussina. Kätevää ja säästät rahaa. Näin meillä toimitaan aina.
0 5 0
Lemmikin retkijuomakuppi
Lemmikin retkijuomakuppi
Kahvipussista saa kätevän retkijuomakupin pienelle lemmikille. Leikkaa liika korkeus pois ja taita reunaa pari kertaa.
0 1 0
Vesikupin viilennystä
Vesikupin viilennystä
Lämpeneekö sinunkin lemmikkisi vesi liian nopeasti kesällä? Vesi pysyy kylmänä kipossa, kun laittaa jäisen kylmäkallen kipon alle!
0 5 0
Kissan kesäasunto
Kissan kesäasunto
Pienelle pihalle saa kissoille kivan kesäkodin vanhasta pinnasängystä, johon nikkaroi aitaverkosta ja laudoista katon. Pinnojen välien ja kattoverkon on hyvä olla tiheät, ettei kissa pääse karkuun. Kissat voivat seurailla pihan puuhia pinnasängystä ja totutella ulkoiluun turvallisesti.
1 1 0
Sylikissan kynsille
Onko kissallasi tapana raapia reisiäsi, kun se makoilee sylissäsi? Laita kissan alle torkkupeitto, niin kynnet eivät tunnu ja voitte molemmat viettää rentouttavan silittelyhetken sohvalla!
1 1 0
Agilityeste
Saat helposti tehtyä lemmikillesi agilityrengasesteen. Tarvitset vain aurauskeppejä, hulavanteen ja nippusiteitä. Kiinnitä hulavanne kiinni nippusiteillä aurauskeppeihin ja kiinnitä maahan.
0 1 0
Lenkkipolut siistiksi
Onko koirasi perässävedettävää mallia ja aikasi käy lenkillä pitkäksi, hermoista puhumattakaan? Ota mukaan roskapussi ja tee pissatuslenkistä trendikästä ploggingia eli roskajuoksua! Saat tehtyä kyykyt ja selkäliikkeet sekä itsellesi kivemman ulkoiluympäristön. Koirakin saa nuuskittua kaikki kuulumiset.
0 0 0
Kissanhiekka kuriin kurakaukalolla
Kissanhiekka kuriin kurakaukalolla
Levittääkö kissa laatikolla käytyään hiekkaa pitkin asuntoa? Osta halpa kurakaukalo, joka on kissanvessaa hieman suurempi, ja aseta vessa kaukaloon.
0 1 0
Pitkäkarvaisen koiran punkkitarkastus
Pitkäkarvainen koiran punkkitarkastus on työlästä. Puhalla turkki läpi hiustenkuivaajalla, niin näet ihon kauttaaltaan paremmin.
1 1 0
Kissan korkkilelu
Pahvitölkkien muovikorkit ovat kissan lempileluja. Huuhtele korkit ensin. Niitä on kiva tassulla pyöritellä, ne kulkevat kevyesti lattialla ja pomppivat sohvan päällä. Elintarvikemuovi on turvallista, jos kissa yrittää purra korkkia, ja sen verran kovaa, ettei siitä helposti irtoa palasia.
1 0 0
Annospurkki koiranruoalle
Säästä pienet kannelliset koirien koulutusnamipurkit. Niihin voi laittaa reissuun mukaan koiran kertaruoka-annokset niin ei tarvitse ottaa mittoja ym. mukaan. Koira voi tarvittaessa vaikka syödä ruoan siitä suoraan tai ruoka kipataan ruokakuppiin.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös