K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18270 niksiä!
Linnunruokien lisäys lintulaudalle
Lintulaudan täyttämiseen ja myös niiden säilytykseen olen käyttänyt kastelukannua. Siitä, on helppo ja kätevä kaataa tarvittava määrä linnunruokaa ja lisätä taas kun ne loppuvat.
0 3 0
Pikkulinnuille herkkua
Kaikki talipallot eivät näytä kelpaavan linnuille. Nuiji kelpaamattomat talipallot vasaralla muruiksi ja laita linnun siemenien sekaan lintulaudalle. Kovatkin pallot tulee syödyiksi eikä kovakaan pakkanen estä syömistä.
0 3 0
Lumipaakut koiran turkissa
Tarttuuko koirasi karvoihin lumipaakut? Ei hätää! Ne saa kätevästi irti "harjaamalla" koiran pallovispilällä. Jos haluat jo lenkin aikana helpottaa koirasi oloa, tähän auttaa minikokoinen pallovispilä, joka kulkee helposti taskussa mukana.
2 4 0
Koiraportti pyykkitelineestä
Jaloilla seisova pyykinkuivausteline on keino estää koiran liikkuminen ovesta. Nosta teline oven eteen kyljelleen.🐕
1 1 0
Kerää muuttolinnuille pesätarpeet
Nyt on korkea aika alkaa kerätä pyykinkuivurista tullutta vaatenukkaa talteen, sillä kohta muuttolinnut palaavat pesimäalueilleen meitä ilahduttamaan, ja ne tarvitsevat pesiinsä lämmönpitävää pehmikettä. Myös lyhyet langanpätkät ovat kysyttyä tavaraa unohtamatta koiran- ja kissankarvoja, nekin menevät suureen tarpeeseen.
5 11 0
Kissan loft-asunto
Kissan Loft-asunto
Tee pahvilaatikosta kissalle loft-asunto. Kuvan versio on tehty isosta pahvilaatikosta ja vuorattu kankaalla. Katossa on kattoikkuna ja toisessa sivussa ikkunaluukku.
22 18 0
Sohvansuojus lakanasta
Suojus
Muotoon ommellut aluslakanat ovat mainiot sohvan suojukset lemmikkieläin taloudessa. Joustava ja hyvin paikallaan pysyvä.
0 4 0
Saa pudotella!
Kissan tavarat pöydällä
Kissat tykkäävät heittää tavaroita alas pöydiltä ja hyllyiltä. Se yleensä vihastuttaa, mutta jospa laitetaan pöydälle tavaroita, joita se saa pudottaa. Pöydälle voi laittaa korkkeja, pieniä muovitavaroita ja esimerkiksi sitruunamehupulloja, jotka eivät mene rikki eivätkä vahingoita lattiaa.
5 1 0
Koiran tassunsuojus
Joskus saatat tarvita koirallesi vedenpitävää tassun suojaa, erityisesti loppusyksyn kosteassa säässä. Sujauta tassuun pieni lapsen kurahanska ja kiepauta kuminauha nepparikiinnityksellä tassun ympäri. Pysyy napakasti mukana menossa, ja kylmemmällä säällä voit valita fleecevuorellisen rukkasen. Heijastavien yksityiskohtien avulla turre myös näkyy paremmin pimeässä.
2 2 0
Iloa kissalle, suojaa ovenpielille
Teroitaako kissasi kyntensä ovenpieliin? Teippaa kaksipuoleisella teipillä ovenkarmiin ohutta hiomapaperia. Se suojaa ovenpielet, ja kissa saa siistit kynnet. Hiomapaperien väreissä riittää valinnanvaraa.
4 2 0
Kissalle halpaa virikettä
Kananmunakennon alaosa on hyvää viihdykettä kissoille. Laita lokeroihin yksi herkkunappula kuhunkin, siitä riittää pähkäiltävää joksikin aikaa. Myös jääpalamuotti ajaa asian.
4 2 0
Lemmikin matolääkitys muistissa
Koira tulisi madottaa kaksi kertaa vuodessa. En muistanut koskaan milloin edellisen kerran olin madottanut, kunnes keksin MA(rraskuu)TO(ukokuu)- muistisäännön. Nykyään madotus sujuu puolen vuoden välein eikä tarvitsi miettiä milloin se nyt taas olikaan.
4 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös