K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55157 niksiä!
Hotkiiko koirasi?
Hotkiiko koirasi nappulat kipostaan? Meillä toimii kanamunakenno hotkimiseen: Koira joutuu noukkimaan ruokansa kennon koloista.
0 0 0
Hylsyllä kissanhiekkalapio puhtaaksi
Wc-paperihylsyllä saa kissanhiekkalapiosta paakkuuntuvat kissanhiekat pois - näin ei mene viemärikään tukkoon!
0 0 0
Kakkapussit pakkasella
Kun menet pakkasella koiran kanssa lenkille, avaa kakkapussi kotona valmiiksi ja laita se taskuun. Näin sormet eivät palellu pussia aukoessa.
1 0 0
Kissan ekologinen hylsypallo
Kissan ekologinen hylsypallo.
Tähän niksiin tarvitset vain wc-paperi- tai talouspaperirullan hylsyn ja sakset. Leikkaa hylsy noin kahden sentin levyisiin paloihin ja asettele kolme hylsypalaa sisäkkäin palloksi. Pallosta saa rapisevan, kun laitat sen sisään palan foliopaperia.
1 0 0
Pyyheniksi koiran kynsien leikkuuseen
Pienen koiran kynsien leikkaaminen on helpompaa toisen henkilön kanssa. Koiran voi kääriä isoon pyyhkeeseen ja ottaa syliin. Silloin koiran muut tassut pysyvät pyyhkeen sisällä piilossa. Koiralle on hyvä antaa nameja leikkaamisen välissä.
0 0 0
Koiralle ulkorata
Lumen tultua auraa koiralle pihan reunoja myöten menevä juoksurata, niin saat koiran käymään pihalla ilman, että sen tassut ja vatsa ovat täynnä lunta.
0 0 0
Tekemistä gerbiileille
Valmissalaateissa ja -sushiannoksissa on puisia haarukoita ja syömäpuikkoja, jotka monesti jäävät käyttämättä. Jos sinulla on gerbiilejä, ne mielellään jyrsivät näitä myrkyttömiä puuesineitä ajanvietteenään.
0 2 0
Unohdettu spinneri hyötykäyttöön
Onko kaappisi täynnä hylättyjä spinnereitä? Kokeile spinneriä kissanleluksi. Yllätyt, kuinka hauskaa kissasta on pyörittää sitä.
0 0 0
Tyhjästä joulukalenterista iloa lemmikille
Tyhjiin joulukalenterin luukkuihin voi sujauttaa lemmikin suosikkiherkkuja. Sulje vain kalenterin luukut ja anna rakkaan karvakuonon hoitaa nenällään loput.
8 7 0
Koiran talvitossut
Leikkaa omista sukistasi pienemmät sukat koiralle ja kiristä sukat tarvittaessa ponnarilla. Talvipakkasella sukat suojaavat koiran tassuja.
0 2 0
Koiran joululahja
Joululahjoja koiralle
Nykyään myös perheen lemmikit saavat lahjoja, mutta uusi lelu ei koiraa välttämättä lainkaan. Koiramme saakin joka joulu paketissa vanhan nallensa, lempipallojaan ja puruluun. Koira osaa odottaa paketteja ja repii ne auki innoissaan. Hyvää joulua myös lemmikeille!
5 4 0
Jääkiekkohanskasta virike koiralle
Onko lasten jääkiekkohanska jäänyt pyörimään tarpeettomana nurkkiin? Jos perheessä on koira, hanskasta saa oivan lelun koiralle! Laittaa nameja hanskan sormiin, niin koiralla on pitkäksi aikaa tekemistä pähkäillessä, miten herkut saa esiin.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös