K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51606 niksiä!
Kissalle lämmin paikka
Jos sinulla on ulkoileva kissa, joka ei talvella aina palaa illaksi kotiin, tee styroksisen kylmälaukun kylkeen kissanmentävä aukko. Aseta laukku esim. terasille, niin kissa pääsee lämpimään yöksi.
0 1 0
Kissat ja kukkaset
Laita leikkokukat ja ruukkukasvit sopivan kokoisten kynttilälyhtyjen sisään, niin kissat eivät pääse niitä syömään eivätkä kaapimaan multaa ruukusta. Ennen kaikkea kissat ovat turvassa myrkyllisiltä kukilta, ja saat silti nauttia kukkien kauneudesta.
0 1 0
Pizzalaatikko ruokakupin alle
Vanhasta pizzalaatikosta saa hyvän kaukalon lemmikin ruokakuppien alustaksi, jos kyseessä on pikku sottapytty. Pizzalaatikon voi heittää käytön jälkeen roskikseen ja mahdolliset ruuanjämät biojätteisiin. Kun repäiset laatikon kannen irti, voit säätää kokoa ja käyttää kantta lapiona ruoanjämien keräämiseen lattialta. Laatikko toimii myös kissanvessan edessä irtohiekkojen kerääjänä.
0 1 0
Ilmainen hankaussieni
Älä imuroi lemmikkisi karvoja siivotessasi, vaan käytä ne ensin hankaussienenä vaikka paperin ja astianpesuaineen kanssa. Puhdasta tulee helposti ketsuppitahroja ja eläinten ruokakuppeja myöten.
0 0 0
Rauha maassa
Kissa ei vaadi yöllä kovaäänisesti palvelua, kun käytät illalla sen nenän edessä sitruunan puolikasta. Sitten sitruuna yöksi lautaselle ylösalaisin makuuhuoneen oven ulkopuolelle, ja kaikki nukkuvat ihan koko yön!
0 0 0
Kerää koirankakat kätevästi
Kerää koirankakat kätevästi
Kerää koirankakat koiratarhasta ja muualtakin kätevästi grillipihdeillä.
8 3 0
Ydinluun uusiokäyttö
Kaupasta ostettu koiran kypsä ydinluu on aika hintava. Kun koira on saanut herkuteltua luusta ytimen, laita tyhjään sisukseen herkkuja kuten maksamakkaraa. Sitten pakasta luu. Seuraavalla kerralla luu on taas kuin uusi, ja koiralla riittää touhua.
0 3 0
Helpompaa lemmikin ruokintaa
"Lemmikinruokinta-avustin"
Pirkan puuvartisesta rikkalapiosta saa kätevän ja tyylikkään apuvälineen lemmikkien ruokintaan. Nostat ruokakupit kätevästi rikkalapion avulla ilman kumartelua. Oiva apuväline liikuntarajoitteisille.
0 7 0
Ammeesta hiekkalaatikko
Loistavan kissanhiekkalaatikon saat vanhasta vauvan vannasta. Sopii hyvin vähän isommillekin kissoille. On tilaa, ja hiekat eivät lennä helposti laitojen yli.
1 0 0
Kakkapussin korvike
Hyödynnä ulkoa maasta löytyviä roskia koirankakkojen keräämisessä. Esimerkiksi take away-kahvikuppiin saa hyvin kaapaistua keskikokoisenkin koiran jätöksen. Näin luonto siistiytyy roskista, koirankakat tulee kerättyä ja muoviroskankin määrä vähenee, kun kakkapusseja kuluu vähemmän.
0 6 0
Kissalle tekemistä
Laita tyhjään kananmunakennoon kissan raksuja tai muita herkkupaloja ja anna karvakaverin temuta. Toimii hyvin etenkin sisäkissojen aktivointiin! Miksei myös pienille koirille 😊.
0 2 0
Tehokasta taluttamista
Pysähteleekö sinunkin koirasi nuuskimaan, kun haluaisit juosta lenkillä? Käytä se aika hyödyksi tekemällä kyykkyjä, ja anna koiran rauhassa nauttia pientareen tuoksuista. Siten saatte molemmat, mitä kaipaatte.
3 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös