K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52853 niksiä!
Kasvomaskista koirankakkapussi
Älä heitä käytettyä kasvomaskia roskiin. Pistä se taskuun ja koiran kanssa lenkkeilessä ota koiran kakka maskilla talteen, sido maskin naruilla kiinni pieneksi pussiksi ja tiputa roskiin.
0 2 0
Koirankakkapussit käyttöön
Kun lähdet koiran kanssa ulos, kerää koirankakkapussiin lajitteluun meneviä roskia. Kävele ensin roskikselle ja sen jälkeen koiran kanssa lenkille. Näin roskikseen menee yksi roska vähemmän, kun pussi käytetään ensin roskien kuljetukseen ja sen jälkeen kakkapussina.
0 1 0
Hajutta hyödyksi
Käytän kissanhiekkalaatikossa puupohjaista Pirkka-kissanhiekkaa. Poimin sieltä kiinteät jätökset suoraan wc-pönttöön. Pissapallerot otan talteen ja laitan niiden joukkoon kuiviksi valutetut kahvinporot, jotka poistavat täysin epämiellyttävät hajut. Tämän kaiken vien puutarhan kompostoriin ja käytän kasvimaan lannoitteeksi. Kesällä levitän kuivikkeet suoraan katteeksi viljelyspenkkien väliin. En vain pääse eroon hajuhaitasta, vaan voin käyttää purut hyödyksi puutarhassa!
0 2 0
Kynsiviila ja kissa
Kun viilaat kynsiäsi, anna kissasi nuuhkia viilaa. Kaikki tuntemani kissat ovat tykänneet. Myös naapurini koira.
3 1 0
Pikkukoiralle takki
Saat omaperäisen takin, puseron jne. yorkille, chihuanille tai muulle vastaavalle pienelle koiralle näin: Leikkaa villapuserostasi tai -takistasi hiha. Resorista, hihan suusta jää kaulan alue. Mittaa selän pituus, katkaise, mittaa etujalkojen kohdat, reiät siihen, taivuta "selkärangan" kohdalla yhteen ja leikkaa alhaalta takaa sopivasti halkeama koirasi tarpeita varten. Voit halutessasi koristella selkäpuolen pesunkestävillä helmillä, ruseteilla tms.
0 1 0
Kierrätetty kakkapussi
Hyödynnä hedelmä- ja vihanneostoksista jääneet muovipussit koirankakkapusseina
0 7 0
Puut nappulasäkkiin
Tyhjät koiran ruokasäkit ovat mainioita puusäkkejä, kun lähtee jäälle tai nuotiolle. Kantokahvakin valmiina, ja puut pysyvät kuivina.
1 2 0
Lumipaakut pois turkista
Lumi tuppaa paakkuntua koiran karvoihin ulkoillessa. Pyyhkeellä paakkujen irrotus on hidasta ja vaivalloista, mutta pyöreäpäisellä keittiövispilällä edestakaisin silittämällä paakut irtoavat helposti ja nopeasti.
4 0 0
Koiran paras lelu
Koiran paras lelu
Kääpiömäyräkoira Eeron paras lelu on tyhjä Pirkka-ketsuppipullo ilman korkkia. Makupaloja ja kuivamuonaa sisälle, ja leikki on valmis!
2 4 0
Koirille viilennystä kesään
Pakasta vettä, jonka seassa on koiralle mieluisia herkkuja. Tämä "jäädyke" toimii viilentäjänä ja aktivointileluna. .
0 1 0
Vetolelu koiralle
Koiralle saa oikein oivia vetoleluja vanhoista pyyhkeistä. leikkaa vanha pyyhe suikaleiksi ja tee niihin solmuja. Yhdestä pyyhkeestä saat useamman lelun!
0 4 0
Kaikki hyöty irti
Mikäli koirasi haistelee lenkillä paljon ja matkanteko on hidasta sekä katkeilevaa, käytä kaikki pysähdykset hyödyksi ja pikavenyttele taka- ja etureidet, kyljet, kädet ja pyörittele hartiat. Koiran lenkki ja ventyttelyt samalla kertaa, pysyy kroppa ja mieli virkeänä.
7 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös