K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52265 niksiä!
Vetolelu koiralle
Koiralle saa oikein oivia vetoleluja vanhoista pyyhkeistä. leikkaa vanha pyyhe suikaleiksi ja tee niihin solmuja. Yhdestä pyyhkeestä saat useamman lelun!
0 3 0
Kaikki hyöty irti
Mikäli koirasi haistelee lenkillä paljon ja matkanteko on hidasta sekä katkeilevaa, käytä kaikki pysähdykset hyödyksi ja pikavenyttele taka- ja etureidet, kyljet, kädet ja pyörittele hartiat. Koiran lenkki ja ventyttelyt samalla kertaa, pysyy kroppa ja mieli virkeänä.
7 5 0
Koiran ruokailualusta
Koiran ruokailualusta
Vanhasta tarjottimesta saa tyylikkään ruokinta-alustan koiralle. Tarvitset vain tarjottimen, puhtaan roskapussin (jos tarjotin on puinen) ja palan liukuestemattoa. Leikkaa muovipussista sopivan kokoinen pala vesieristeeksi ja laita se tarjottimen päälle. Voit vaihtoehtoisesti päällystää tarjottimen esim. kaakelilaatoilla. Leikkaa liukuestematosta sopiva pala ja tee siitä päällimmäinen kerros. Ei luista kuppi ja tyylikkäältä näyttää!
0 2 0
Joulukalenterista puuhapeliksi
Joulun jälkeen saat tyhjästä joulukalenterista puuhapelin koirallesi, kun laitat nameja luukkuihin. Sulje luukut ja anna koirasi avata ne.
0 0 0
Kissan aktivointilelu
Kissan aktivointilelu
Kun joulukalenterin herkut on popsittu joulua odotellessa parempiin suihin, voi kalenterin kierrättää kissalle aktivointileluksi. Lisää kolosiin lemmikkisi lempiherkkuja. Eri muotoiset ja kokoiset koloset tarjoavat kisulle haastetta.
0 2 0
Askartele kissalle joululahja
Askartele kissalle joululahja
Askartele koirankakkapussien hylsyistä hauska joululahja. Kun koira lähtee ulos, kissa voi viihdyttää sillä itseään.
1 1 0
Halpaa hupia koiralle
Erittäin helppo ja halpa älylelu koiralle syntyy tyhjästä wc- tai talouspaperirullasta. Laita pieni herkku sisään ja taita päistä kiinni. Sitten vain anna koirasi tajuta ja tuhota.
0 1 0
Kissanpissatutka
Kissanhiekkalaatikon tyhjentämisen jälkeen tasoita hiekan pinta sileäksi. Näin näet helposti, koska kissa on käynyt hiekkalaatikolla.
0 7 0
Kuratassut puhtaaksi
Peset koiran tassut lenkin jälkeen helposti ottamalla kauhaan vettä ja pesemällä siinä tassun kerrallaan. Kuivaa tassu heti pesun jälkeen tien.
0 5 0
Langat turvaan pieniltä piikkikintailta
Langat turvaan pieniltä piikkikintailta
Kannettoman lankakorin päälle löytyy kätevä suoja joustavasta, metalliverkkoisesta hedelmäkorista. Näin langat säilyvät kissojen leikeiltä turvassa.
5 19 0
Lemmikki näkyväksi pimeässä
Askartele lemmikkikoirallesi heijastava liivi lapselle pieneksi käyneestä heijastinliivistä. Koira erottuu hyvin pimeässä lenkkeillessä.
0 3 0
Vauvan sukka siteen sijaan
Jos koiran tassussa on suojausta vaativa haava, pue koiralle vauvan sukka. Se on sopivan tiukka, eikä sidoksia tarvita. Jarrusukat ovat mainiot, koska ne estävät tassujen lipeämisen. Ulkona päälle voi pukea lasten kurakintaan.
2 11 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös