K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46664 niksiä!
Lemmikin peti hupusta
Lemmikin peti
Monet irrottavat talvitakkinsa hupun ja jättävät sen lojumaan kaappiin. Huppu on täydellinen pehmeä ja lämmin peti karvatassulle.
1 0 0
Langat piiloon kissoilta
Kissataloudessa neulominen on haastavaa, koska kissat leikkivät lankakerillä mielellään. Laita lankakerä kenkälaatikkoon ja pujota lanka juoksemaan reiästä ulos. Kun pidät taukoa neilomisesta voit laittaa koko työn laatikkoon odottamaan piiloon lemmikeiltä.
1 0 0
Lämmin paita pienelle koiralle
Lämmin paita koiralle
Ota vanha pipo leikkaa päähän ja sivuille reiät. Ei koiraa enää palele.
0 1 0
Siisti ja kestävä lattiansuoja
Lemmikille kannattaa hankkia oma silikoninen leivonta-alusta, joka toimii hygienisenä ja helposti pestävänä lattiansuojana lemmikin ruokapaikalla. Vaikka leivonta-alustassa olisi (koho)kuvioita taikinan muotoilua helpottamaan, on nurja puoli yleensä sileä ja yksivärinen.
0 0 0
Lelu kissankarvoista
Kun harjaat kissaa, ota karvat talteen ja pyöritä niistä huopamainen pallo käsissä. Kissa saa halvan ekologisen lelun, jota on kevyt heitellä ja kantaa suussakin.
3 0 0
Koiran juomavesi sulana ilman sähköä
Koiran juoma vesi sulana ilman sähköä
Yksi kynttilä pitää veden sulana -15-asteeseen asti. Lisää toisen kynttilän niin pitää sulana ainakin -30-asteeseen asti. Iso öljykynttilä palaa noin 95 tuntia ja ei maksa monta euroa. Toimii periaatteessa millä vaan kynttilällä, kunhan jää kupin ja kynttilän väliin riittävästi tilaa, että kynttilä palaa. Pohja pitää olla riittävän painava, ettei kaadu.
1 1 0
Koirien pissapussit sukkiksiin
Koirien kakkapusseja on ärsyttävä kantaa taskussa, liukkaita kun ovat, niin putoavat helposti ja monesti ne tulee kiireessä unohtaneeksi kotiin. Helppo niksi on ottaa vanhat sukkahousut ja pätkäistä pitkät puntit lyhyemmiksi. Sullo sisään kakkapussit, ja sukkahousut voi solmia koiran takkiin, kaulapantaan tai fleksiin. Siinä ne kulkevat mukana helposti ja kevyesti, eivätkä unohdu kotiin! Halutessaan sukkahousuihin voi laittaa mukaan myös nameja, joilla koiraa voi kehua hyvästä käytöksestä.
0 2 0
Pysyvä haavasidos eläimelle
Pysyvä haavasidos eläimelle
Jokainen lemmikinomistaja varmaan tietää ongelman kun haavasidokset ei pysy, kiristävät, puristavat tai tarttuvat liikaa kiinni. Ihmisten kinesioteipillä saa sidokset pysymään paikallaan, ei purista eikä kiristä kun ei kiristä teippiä kiinnittäessä haavasidosta. Joustaa eläimen liikkeen mukana ja lähtee hyvin karvasta irti tarttumatta liikaa.
3 7 0
Sukkahousuista moneen
Sukkahousuista moneen.
Jos hihna on hukassa, älä huoli, sukkahousut ovat pelastus koiran ulkoilutukseen.
6 8 0
Kissan harjausta pulloharjalla
Pitkäkarvaista kissaa on helppo harjata, kun käyttää pitkävartista pulloharjaa. Putsauksen jälkeen harjan voi jättää lattialle, niin kissa voi harjata hampaansa sillä.
2 1 0
Tee se itse -juoksuhousut
Tee se itse juoksuhousut
Se aika vuodesta eli ne aina ihanat narttukoiran juoksut. Nykypäivänä löytää helposti hyvin istuvat ja koiralle mukavat housut, mutta on myös sellaisia, joille ei millään meinaa mitkään housut asettua. Otin miehen vanhat alushousut, johon vain tekaisin häntäreiän, side pöksyyn ja tadaa!
17 5 0
Turvaa koiralle pimeisiin syysiltoihin
Turvaa koiralle pimeisiin syysiltoihin
Suojele koiraasi liikenteessä laittamalla tassuihin slap wrap-heijastimet ja koirasi näkyy varmasti jo kaukaa autoilijoille.
0 8 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle