K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57470 niksiä!
Saa pudotella!
Kissan tavarat pöydällä
Kissat tykkäävät heittää tavaroita alas pöydiltä ja hyllyiltä. Se yleensä vihastuttaa, mutta jospa laitetaan pöydälle tavaroita, joita se saa pudottaa. Pöydälle voi laittaa korkkeja, pieniä muovitavaroita ja esimerkiksi sitruunamehupulloja, jotka eivät mene rikki eivätkä vahingoita lattiaa.
1 0 0
Koiran tassunsuojus
Joskus saatat tarvita koirallesi vedenpitävää tassun suojaa, erityisesti loppusyksyn kosteassa säässä. Sujauta tassuun pieni lapsen kurahanska ja kiepauta kuminauha nepparikiinnityksellä tassun ympäri. Pysyy napakasti mukana menossa, ja kylmemmällä säällä voit valita fleecevuorellisen rukkasen. Heijastavien yksityiskohtien avulla turre myös näkyy paremmin pimeässä.
0 0 0
Iloa kissalle, suojaa ovenpielille
Teroitaako kissasi kyntensä ovenpieliin? Teippaa kaksipuoleisella teipillä ovenkarmiin ohutta hiomapaperia. Se suojaa ovenpielet, ja kissa saa siistit kynnet. Hiomapaperien väreissä riittää valinnanvaraa.
1 0 0
Kissalle halpaa virikettä
Kananmunakennon alaosa on hyvää viihdykettä kissoille. Laita lokeroihin yksi herkkunappula kuhunkin, siitä riittää pähkäiltävää joksikin aikaa. Myös jääpalamuotti ajaa asian.
1 1 0
Lemmikin matolääkitys muistissa
Koira tulisi madottaa kaksi kertaa vuodessa. En muistanut koskaan milloin edellisen kerran olin madottanut, kunnes keksin MA(rraskuu)TO(ukokuu)- muistisäännön. Nykyään madotus sujuu puolen vuoden välein eikä tarvitsi miettiä milloin se nyt taas olikaan.
2 3 0
Lemmikin karvojen poisto
Laitoin pesukoneeseen pienen superlontyynyn ja muutaman vaatteen, jossa oli kissamme karvoja. Otin puhtaat pyykit pois, ja ihmeekseni lähes kaikki karvat olivat tarttuneet tyynyyn. Suosittelen kokeilemaan!
0 0 0
Rullattu kissa
Kun pyyhkäiset omasta paidasta pölyt ja hiukset pois tarrarullalla, sipaise rullalla myös kissaasi - irtokarvat päätyvät tarralle eivätkä karvakaverin kurkkuun.
0 0 0
Kahvipussista namipussi koiralle
Tyhjästä pestystä kahvipussista saat hyvän namipussin. Leikkaa tai taittele reuna sopivan korkuiseksi, täytä nameilla ja sujauta takin taskuun. Pussi sopivan jämäkkä, eivätkä namit ole pitkin taskunpohjaa. Likaantuneen pussin voi helposti pestä astianpesuaineella, ja namipussi on taas valmis käyttöön.
0 0 0
Avuksi ahdistukseen
Ahdistaako maailmantilanne? Katso uutiset kissan kanssa.
0 0 0
Koiran älypeli
Koiran älypeli
Pahvilaatikon pohjalla olevasta tukipahvista, jossa on erikokoisia koloja saa hyvän älypelin koiralle kun sinne ripottelee namuja.
4 1 0
Kynnet teräviksi
Leikkaa aaltopahvista 5-6 cm. levyisiä suikaleita poikkiraitaan. Liimaa soirot ympyrän muotoon tiiviisti kuumaliimapyssyllä. Edullinen kynnenteroitusmatto ja helppo tehdä. Kissat tykkää!
1 0 0
Koiranpeti makuupussista
Vanha lasten makuupussi käy koiralle. Meidän pieni koira leikkii piiloutuen se alle ja nukkuu petissään sen sisällä. Matkallakin on oikein hyvä varuste.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös