K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50958 niksiä!
Kummalla puolen tankin korkki on?
Autolla ajaessa tankin korkin puoli saattaa unohtua. Kojelaudalla on autoissa pieni nuoli polttoainemittarin kuvan vieressä. Nuoli kertoo, kummalla puolen tankin korkki on ilman, että tarvitsee nolata itseään kiertämällä autoa ympäri.
0 1 0
Turvaistuin kuljetuskäyttöön
Pyörän turvaistuin kuljetuskäyttöön
Polkupyörän turvaistuin on monipuolinen kuljetusväline silloin, kun siinä ei ole lasta. Valjaita säätämällä pyörän selkään saa erikokoisia ja -mallisia kantamuksia kuten tietokoneen näytön.
1 0 0
Lääkkeiden matka-annos
Matka-annos
Pikkureissulle voit ottaa kertalääkkeet mukaan kätevästi kukan säilytysputkessa.
0 2 0
Häikäisysuoja
Häikäisysuoja
Jos aurinko häikäisee sivusta, laita käytetty pysäköintilipuke aurinkolasien sangan väliin. Näin saat helpon suojan sivuvalosta, ja autolla ajo on mukavampaa!
6 1 0
Kaikki tarvittava yhdessä pussissa
Kaikki tarvittava yhdessä pussissa
Matkustaessa on kätevä käyttää läpinäkyvää meikkipussia kännykän laturin, nappikuulokkeiden ja muiden laturien säilytykseen. Kaikki löytyvät samasta pussista ja sisällön näkee heti.
1 4 0
Geelityyny pyöräilyyn
Hiertääkö pyörän satula pitkällä matkalla? Irrota kenkiesi geelipohjalliset ja sujauta ne sukkahousun tai legginsien istuinosaan. Lahkeiden avulla saat kiedottua ne näppärästi kiinni satulaan. Viimeistele kiinnitys jeesusteipillä, jos sitä on saatavana. Laita pieni teippiosa kaksinkerroin pehmusteen alle, niin se ei pääse liikkumaan.
0 0 0
Älykellon matkalaturi
Jos majoituksessasi ei ole USB-porttia älykellon laturille, kiinnitä kellon laturi kännykäsi laturiin. Näin voit ladata kelloasi normaalissa pistorasiassa.
0 0 0
Ei vanteita matkan varrelle
Laita nippusiteillä auton vanteet kiinni autoon, niin ne eivät irtoa. Teiden varrella näkee useita yksinäisiä vanteita, joten nippusiteet eivät taida olla kovin tuttuja muille.
2 1 0
T-paidasta tyynyliina
Laita tyyny T-paidan sisään. Toimii hyvin tyynyliinan korvaajana esimerkiksi reissussa, jos tyynyliina on unohtunut.
0 4 0
Helpotusta navigointiin
Kun laitat navigaattoriin, HSL:n sovellukseen tai muuhun vastaavaan palveluun osoitteen, aloita numerolla ja kirjoita kadunnimi vasta sen jälkeen. Nopeuttaa paljon etenkin silloin, kun kadunnimi on pitkä.
0 0 0
Kesäretkien ykköstarvike
Laita kesäretkeä edeltävänä päivänä pari isoa limupullollista vettä pakastimeen jäätymään. Jäiset pullot sulavat matkan aikana pikkuhiljaa, joten sinulla on koko matkan ajaksi kylmää juotavaa saatavilla. Pullot toimivat kätevästi myös kylmäkalleina muille eväille.
0 6 0
Pesupussi mukaan reissuun
Pakkaa reissuun mukaan tyhjä pesupussi ja kerää siihen reissun aikana käyttämäsi alusvaatteet. Kun pääset kotiin, ne ovat valmiina pyykättäviksi!
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös