K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59693 niksiä!
Puolipeite helpommin auton päälle
Puolipeite
Jokainen, joka on laittanut auton päälle puolipeitettä tuulessa, tietää miten vaikeaa se on. Merkkasin peitteeseen antennin kohdan ja laitoin siihen muovisen purjerenkaan. Laitan ensin antennin purjerenkaan läpi ja loppu onkin helppoa, kun peite ei karkaa katolta.
2 5 0
Niskatukisuoja autoon
Kuitukestokasseista saa kätevän, irrotettavan suojan auton niskatukeen. Käännä nurin, jos et halua kassin painatusta tai logoa näkyviin.
0 0 0
Ruohomatto autoon
Ruohomatto autoon
Jos auton lattialla täytyy välillä säilyttää laukkua ja siinä saattaa olla välillä vesilammikko. Laita lattialle ruohomatto, niin laukku pysyy kuivana.
0 2 0
Tehokas mutta lempeä lumiharja
Tehokas mutta lempeä lumiharja.
Jos auton päällä on paljon lunta (tuossa oli 15cm), kiinnitä tavallisen katuharjan päähän muovikassi. Maalipinta ei naarmuunnu eikä lumi tartu harjaan. Pitkän varren ansiosta vaatteetkaan eivät kastu.
0 7 0
Auton lumiharja sisälle
AUTON LUMIHARJA SISÄLLE
Kotiin (tai työpaikalle) tullessasi ota auton lumiharja sisälle ja jätä se ulko-ovelle odottamaan. Ei tarvitse ensin kaivaa autoa lumesta saadaksesi lumiharjan auton sisältä.
3 25 0
Tuulilasin sulatus
Miten saat auton tuulilasin sulamaan nopeammin talvella kun se on jäässä? Laske aurinkolipat alas ja laita tuulilasipuhallus päälle. Sillä aikaa kun putsaa autoa lumesta niin puhaltimen lämmin ilma pysähtyy siihen aurinkolippaan ja kierrättää sen takaisin alas tuulilasia pitkin.
0 1 0
Kohdemaan kieli tutuksi
Onko matka ulkomaille tiedossa? On paljon mukavampi asioida, kun osaa kohdemaan kieltä edes jonkin verran. Harjoitelkaa kohdemaan kielellä vaikka ruoan tilaamista ravintolassa seuraavan kerran kun olette ulkona syömässä. Kielitaito karttuu kuin itsestään luonnollisissa tilanteissa. Eikä vieraan kielen käyttäminen enää jännitäkään niin paljoa.
0 3 0
Näy paremmin pimeässä
Pimeällä syrjäseudulla bussia odottaessa voi näin joulun alla laittaa päähän poronsarvipannan tai päähineen ja ripustaa siihen heijastimia tai vaikkapa valosarjan. Bussikuski näkee varmasti pysäkillä odottelevan matkustajan ja saa samalla hyvän mielen!
12 2 0
Eriparihanskat hyötykäyttöön
Hyllylle tarpeettomina pyörimään jääneet eripari hanskat ja kulahtanut pipo kannattaa sujauttaa auton hanskalokeroon tai takakonttiin yllättävien tilanteiden varalta. Aina kun ei tule lähdettyä liikenteeseen hanskat kädessä ja pipo päässä ja matkalla voi tulla tarve vaihtaa rengasta tms ja talviliikenteessä voi joutua muutenkin monenlaisiin tilanteisiin.
0 3 0
Korvakorut mukana matkalla
Korvakorut katoavat matkalla helposti kempparilaukun kätköihin. Kiinnitä korvakorut rannekellon tai vyön reikiin kiinni, niin pysyvät laukussa hyvässä järjestyksessä.
0 0 0
Pyykkipoika parkkikiekkoon
Kun laitat pyykkipojan parkkikiekon pyöritettävään rullaan, asetettu aika pysyy varmasti paikallaan, kun nostat kiekon kojelaudalle.
0 1 0
Jäätynyt lukko sulaksi
Jäätyneen auton tai pyörän lukon saa helposti sulatettua käsienlämmittimellä. Paina hetkeksi lämmittin lukkoa vasten, ja johan alkaa tapahtua.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös