K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47838 niksiä!
Varmista käytetyn pyörän myyjä
Miten varmistua että käytetyn polkupyörän myyjä oikeasti omistaa pyörän. Osta vain runkolukollinen pyörä jossa on siihen alkuperäinen avain. Jätä muut pyörät ostamatta.
2 2 0
Avainkortti suojaan
Hyttikortti
Laivan hyttikortti sekä hotellin huonekortti voi vaurioitua älypuhelimen läheisyydessä. Ei ole mitään kurjempaa kuin yrittää kömpiä yöllä hyttiin tai huoneeseen eikä avainkortti toimi, kun älypuhelin on nollannut avainkortin toimimattomaksi.Suojaa avainkortti maksukortin suojakuorella! Suojakuori estää kortin vahingoittumisen kännykän läheisyydestä.
0 0 0
Kynsiliima matkaan mukaan
Kynsiliima on todella monikäyttöinen! Kännyköiden taakse laitettavat popsocketsit lähtevät helposti irti ja kännykkä voi pudota kädestä. Muoviseen kännykän kuoreen sen saa liimattua helposti ja pysyvästi vaikka reissussa kynsiliimalla. Kynsiliima kannattaakin pakata matkoille mukaan, pakkaus on hyvin pieni ja maksaa vain muutaman euron. Sillä saa paikattua niin lohjenneet kynnet kuin liimattua irtoavat popsocketsit ja kengänpohjat.
0 0 0
Stoppari karkaileville sängyille
Stoppari karkaileville sängyille
Kun lähdet lomalle, ota mukaasi kaksi mustekalaa (kiinnitysväline, kumiköysi). Mikäli sinulle ja puolisollesi onkin majoituspaikassa varattuna parisängyn sijasta kaksi erillistä sänkyä, voit työntää ne yhteen ja kiinnittää mustekaloilla molempien sänkyjen jalat yhteen. Näin kumpikaan ei putoa sänkyjen väliin ja voit nukkua yösi puolisosi kainalossa!
1 5 0
Jäävettä hellesäällä
Vesipullon saa pysymään kylmänä pitkään, kun sujautat sen patakintaaseen yhdessä jäisen kylmäpatruunan kanssa. Kinnas on sopivan soukka, jotta pullo pysyy tiukasti aloillaan. Autossa ja rannalla kylmää juomaa ilman kylmälaukun raahaamista.
0 2 0
Eroon tarkistelusta
Kotoa reissuun lähtiessä saattaa jäädä vaivaamaan, tuliko hella sittenkään pois päältä tai hiustenkiharrin irti seinästä. Vältät tarkistuskäynnin, kun lähtiessäsi nappaat puhelimen kameralla kuvan laitteista. Kun tuttu "neuroosi" alkaa vaivata, voit tyynen rauhallisesti tarkistaa puhelimen kuvista, että kaikki on kunnossa.
3 4 0
Aurinkolasiteline takapenkille
Meillä on ollut ongelmana, että lapset eivät muista laittaa aurinkolaseja autossa koteloihin, vaan ne ovat jääneet penkille lojumaan ja siitä usein pudonneet auton lattialle. Linssit menevät naarmuille ja laseja on saanut etsiä. Nyt lapset keksivät, että kun pingottaa ns. mustekalan takapenkille "kauhukahvasta" "kauhukahvaan" ja ripustaa lasit siihen, ovat ne aina saatavilla, eivätkä loju lattialla! Lasit roikkuvat siis auton katossa ja pysyvät naarmuttomina ja tallessa, kun niitä ei käytetä.
2 5 0
Matkatyyny herkkupussista
Matkatyyny
Ota tyhjä, iso koiran herkkupussi, minkä saa suljettua tiiviisti mukaan telttaretkelle tyynyksi. Pakkaa herkkupussi mukaan litistettynä ja puhalla se täyteen, kun tarvitset sitä. Ei vie liikaa tilaa repusta. "Matkatyynyyn" voi sujauttaa tyynyliinan.
1 1 0
Auton tuulilasi puhtaaksi kesähyönteisistä perunanpesukäsinein
Auton tuulilasi puhtaaksi kesähyönteisistä perunanpesukäsinein
Auton tuulilasin puhdistaminen kesähyönteisistä sujui mökillä nopeasti ja tehokkaasti veden ja perunanpesukäsineiden avulla. Käsineet veteen ja kädet heilumaan tuulilasille kuin taidetta tehden. Hauskaa ja tehokasta. Käsittelyn jälkeen jäljet itikoista tuulilasissa olivat hävinneet. Ämpärillinen vettä viimeisteli pesun ja tuulilasi oli taas valmis kohti seuraavia kesäseikkailuja.
1 1 0
Autokamera takaikkunaan
Olen todennut toimivan ratkaisun perässäroikkujan karkoittamiseksi. Hankin autokameran takaikkunalle näkyviin, aika moni jää kauemmaksi, tummennetuilla takalaseilla varustetuissa autossa ei toimi, senkin kokeilin.
3 1 0
Kätevä matkatyyny
Matkalle tai telttaretkelle ei tarvitse kantaa erillistä tyynyä mukaan, riittää kun otat mukaan mukavantuntuisen tyynyliinan ja unia varten täytät sen matkatavaroistasi löytyvällä villapuserolla, hupparilla tai vaikka verkkahousuilla. Käytön jälkeen tyynyliina menee taas pieneen tilaan eikä tyynyvaatteesi ole kärsinyt eikä likaantunut.
0 2 0
Pikatankkaus
Ärsyttääkö tankatessasi, kun viimeinen eurollinen liruu tankkiin hitaasti kuin nälkävuosi? Kortilla tankatessasi valitse summaksi 1 euro tarkoittamaasi summaa korkeammaksi ja voit lopettaa tankkauksen heti, kun vauhti hiljenee. Silti saat tankkiisi haluamasi määrän menovettä.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle