K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53836 niksiä!
Rokotustodistukset varmuuden varaksi
Ota kuva puolisoiden koronatoditusista (QR) molempien puhelimiin. Toisen puhelin voi matkalla hävitä, hajota tai akku olla loppu juuri kun sitä tarvitaan.
0 0 0
Auton kolojen imurointi
Auton kolojen imurointi
Muovinen puukontuppi kärjestä poikki ja liitos imuriletkuun esim. IV- teipillä. Helppo, jämäkkä ja hyvä. Tulee tuolien kiskojen vierustatkin siisteiksi.
0 2 0
Tyyny juna- tai bussimatkalle
Pakkaa aina reissuun mukaan kangaskassi. Kun sen täyttää vaatteilla ja muulla pehmeällä tavaralla, saat sopivan tyynyn juna- tai bussimatkalle.
1 0 0
Ratti viileäksi/lämpimäksi
Auringossa auto kuumenee nopeasti ja ohjauspyörä polttaa sormia. Päällystä se esim. tekoturkiksella - ei enää polta. Vastaavasti talvella ohjauspyörä ei tunnu niin kylmältä, joten päällysteestä on hyötyä ympäri vuoden.
0 1 0
Uimapatjat käyttöön
Lasten uimaleikeissä rikkoutuu usein uimapatjoja, Niistä saa tosi hyviä suojia esim. auton takakontiin. Kestää hyvin likaa ja kosteutta ja on helposti puhdistettavia.
0 0 0
Linnunjätös pois vesipyssyllä
Linnunjätös auton maalipinnalta
Jos asut vaikkapa kerrostalossa, osta pumpattava painevesipyssy. Sillä saat auton maalipinnasta jätöksen hetkessä pois, eikä tarvitse naarmuttaa maalipintaa. Säästät vettä, ja auton lakkapinta säilyy naarmuntumattomana eikä pala auringonpaahteessa. Säilytä vesipyssyä ladattuna peräkontissa.
1 0 0
Halpa matkamuisto
Älä osta matkoilla matkamuistoa kuten avaimenperää tai taulua, vaan ota siitä kuva. Näin säästät rahat ja voit muistella matkaasi kuvasta.
0 2 0
Mustekynät pussiin
Mustekynät aina mukana pussissa.
Jos matkustat paljon ja kuljetat mukanasi mustekyniä, pakkaa ne aina Minigrip-pussiin mahdollisten vuotojen ja tahrojen varalta.
0 4 0
Tankkaus maskin kera
Tankkaus maskin kera
Maski suojaa kädet tankatessa mahdollisilta bakteereilta ja bensan hajulta.
12 8 0
Silmälasikotelo paperirullasta
Jos silmä- tai aurinkolasikotelosi jäi reissussa kotiin, sujauta lasit tyhjään talouspaperirullaan. Näin lasit säilyvät lomakassissa ehjinä.
1 1 0
Tankkaus ilman käsiä
Bensatankin korkilla saat tankkauspistoolin painikkeen lukittua tankkausasentoon. Aseta korkki tankkauspistoolin kahvan ja painikkeen väliin. Näin kädet vapautuvat tankkauksesta esimerkiksi kylmällä säällä. Lisäksi bensatankin korkki ei unohdu tankkauspisteelle.
0 3 0
Juomapullokassi
Ärsyttääkö perheen kaatuilevat juomapullot kassissa? Laita kassin sisään pahvipakkaus, jossa myydään esimerkiksi kuuden juomalasin setti. Poista pahvipaketista mahdollinen kansi ja sijoita paketti sopivan kokoisen kassin pohjalle. Näin jokaiselle pullolle on kassissa oma lokero ja kaikki kestävät pystyssä.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös