K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47528 niksiä!
Autokamera takaikkunaan
Olen todennut toimivan ratkaisun perässäroikkujan karkoittamiseksi. Hankin autokameran takaikkunalle näkyviin, aika moni jää kauemmaksi, tummennetuilla takalaseilla varustetuissa autossa ei toimi, senkin kokeilin.
0 0 0
Kätevä matkatyyny
Matkalle tai telttaretkelle ei tarvitse kantaa erillistä tyynyä mukaan, riittää kun otat mukaan mukavantuntuisen tyynyliinan ja unia varten täytät sen matkatavaroistasi löytyvällä villapuserolla, hupparilla tai vaikka verkkahousuilla. Käytön jälkeen tyynyliina menee taas pieneen tilaan eikä tyynyvaatteesi ole kärsinyt eikä likaantunut.
0 1 0
Pikatankkaus
Ärsyttääkö tankatessasi, kun viimeinen eurollinen liruu tankkiin hitaasti kuin nälkävuosi? Kortilla tankatessasi valitse summaksi 1 euro tarkoittamaasi summaa korkeammaksi ja voit lopettaa tankkauksen heti, kun vauhti hiljenee. Silti saat tankkiisi haluamasi määrän menovettä.
0 0 0
Tuulilasi puhtaaksi hyönteisistä
Onko autosi tuulilasi täynnä litistyneitä hyönteisiä. Laita veteen loraus fairya ja etikkaa, niin saat tuulilasin taas kirkkaaksi!
0 2 0
Twistiä Ruotsin-risteilyyn
Laivamatka Ruotsiin, miksei myös Tallinnaan, saa oivan lisämausteen, kun matkan ajan kuuntelee Twin Peaks -televisiosarjan soundtrackia. Pääset tunnelmaan ja nautit pakollisesta pahasta!
0 0 0
Tippi sille, jolle se kuuluu
Varmistan etelänmatkoilla sen, että viikon tai kaksi huonetta siistiynyt siivooja saa tipin, eikä sitä saa isäntä. Piilotan tipin esim tyynyn tai lakanan alle, koska siistijä löytää tipin kun vaihtaa liinavaatteet. Piilon osalta vain mielikuvitus on rajana.
1 6 0
Palovaroitin mukana matkalla
Ennakoin ja kuljetan nykyään mukanani paria palovaroitinta jos olemme yötä jossakin muualla kuin kotona. Koska aina ei tiedä onko kyseisen paikan palovaroittimet toimivia.
0 0 0
Merkitty kahvimuki
Meillä on mieheni kanssa samanlaiset kahvimukit, jotka otamme aina automatkoille mukaan. Merkitsin omani kynsilakkatäplällä. Nyt ei mene maitokahvi ja musta kahvi sekaisin.
1 8 0
Puuro pilttipurkkiin
Pienelle, tai miksi ei vähän isommallekin, lapselle saat reissuun mukaan helposti terveellisen ja edullisen aamu- tai iltapalan, kun annostelet puuroannokseen tarvittavat hiutaleet valmiiksi pilttipurkkiin. Tarvittaessa purkkia voi käyttää myös nesteen mittaamiseen. Mikro ja astioita on aina löytynyt lainaksi hotellista tai ravintolasta. Tyhjää pilttipurkkia ei tarvitse kuljettaa takaisin kotiin, joten se ei vie turhaa tilaa paluumatkalla.
0 2 0
Auton renkaan vaihtajille
Auton renkaan vaihtajille
Autonrenkaiden merkintään pussin sulkijat sekä pätkä narua. Kestää pesun ja helppo vaihtaa. Parin vuoden tuotekehitys on palkittu.
0 0 0
Vilkun käyttö
Risteystä lähestyessä tulee katsottua liikennettä tarkemmin, kun muistaa takavuosien liikenneopettaja Ensio Itkosen neuvon: Ei tarvitse vilkuttaa, jos näkemässä on vain talitintti ja mattoja tamppaava naapurin rouva. Jos vilkun napsauttaa päälle puolihuolimattomasti, tulee risteyksestä rutiini eikä aina tule katsottua tarpeeksi.
0 0 0
Muistisääntö huolehtijalle
Kun lähdet reissuun, lukitse ulko-ovi esimerkiksi vasemmalla kädellä. Ei tarvitse lomalla huolehtia lukitsitko ulko-oven tai jäikö hella päälle, kun muistat tehneesi sen erikoisella tavalla!
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle