K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46855 niksiä!
Filtti
Autossa pidän vanhaa filttipeittoa mukana talvella. Se on hyvä heittää ostosten päälle, niin kasvikset ja hedelmät eivät palellu kotiin kuljetuksessa.
0 0 0
Kupinpidikkeen suoja autoon
Laita auton kupinpidikkeisiin muffinssivuoat. Näin saat helpommin putsattua kuppipidikkeet, eikä sinun tarvitse esimerkiksi kolikoita kaivella, kun voit vaan nostaa muffinssivuoan.
0 0 0
Autontakalasi puhtaaksi
Itselläni on luiskaperä auto ja kun ajan soratietä kesällä pitkän, kuivan kauden jälkeen, niin takalasi on paksun pölyn peitossa. Ei kannata sitä kastella, koska sillä tahrii koko autonperän. Olen laittanut autoon pölyhuiskan tätävarten, vetelen pöylyn kuivana pois eikä tarvitse joka kerta pestä. Sama konsti toimii siitepölyn kanssa.
0 2 0
Auton lohkolämmitin
Jos laitat auton lämmitykseen johdon päähän, nosta samalla toinen tuulilasin pyyhkijä ylös tai laita jokin esine sulan alle. Näin et vahingossa lähde ajamaan irrottamatta lämmittimen johtoa. Jos odotettavissa on tuulilasin skrapaamista, nosta molemmat pyyhkijät ilmaan.
1 2 0
Kestävä tuliainen
Hyvä tuliainen
Tuo tuliaisiksi ulkomaanmatkalta paikallisten ruokakauppojen kestokasseja. Itse toin tällaisen Rodokselta viime kesänä.
0 5 0
Vaunuvalo
Laita polkupyörän valo lastenvaunujen eturenkaiden väliseen rautaan ajovaloksi.
0 1 0
Sampoon matkateline
Niksiterveiset matkoilta! Ahtaassa hotellin kylpyhuoneessa viinirypälerasia toimii kätevänä telineenä sampoolle ja muille tuotteille. Reiät pohjassa takaavat ettei saippua jää veteen pehmenemään. Rasiassa mintuotteet on helppo siirtää kerralla toiseen paikkaan.
0 3 0
Hallitse matkakosmetiikka
Kosmetiikka on mukava pakata matkalle pikkupakkauksiin, mutta perillä ei aina muista mitä tuli pakattua mihinkin purnukkaan. Järjestä alkuperäiset pakkaukset riviin ja niiden eteen samaan järjestykseen purkit, joihin pakkasit kyseisiä tuotteita. Ota kännykällä kuva, josta voit perillä varmistaa purkkien sisällöt.
0 3 0
Touhua tonttulakille
Joulun ja muiden ruuhkien aikaan kauppojen parkkipaikat ovat täynnä samanvärisiä ja hiukan samanmallisia autoja. Vaikea siis löytää omaa ajopeliä. Joulun aikaan laitoin tonttulakit automme niskatukiin. Auto löytyi helposti ja toi hymyn huulille kanssamatkustajille.
2 3 0
Kökkörauta
Kökkörauta
Muurarin saumarauta osoittautui hyväksi työkaluksi auton pyöräkoteloihin kertyvien sohjo- ja jääkökköjen poistamisessa. Parempi kuin perinteinen puukeppi.
0 2 0
Hajuvedellä lukko auki
Jäätyneen autonoven lukon saa hetkessä sulatettua, kun suihkauttaa hajuvettä lukkoon. Testattu ja toimii.
2 2 0
Lumiharjan säilytys
Säilytän auton lumiharjan kotona eteisessä, en autossa. Näin ei tarvitse "kaivaa" harjaa lumisen auton sisältä.
0 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle