K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50383 niksiä!
Matkapahoinvointi ja siivous
Jos pieni lapsi kärsii autopahoinvoinnista, oksennusten siivoaminen turvaistuimen ja istuinvöiden koloista on todella työlästä. Laita lapsen kaulaan kovamuovinen ruokalappu automatkojen ajaksi, niin puklu osuu istuimen sijasta ruokalapun kouruun.
0 1 0
Laskutilaa ohjaamoon
”Laskutilaa” Ducaton (paku, asuntoauto) ohjaamoon.
Fiat Ducaton ohjaamossa on tunnetusti huonosti tilaa pikkutavaroille. Jos kaappisi perukoilla pyörii tarpeettomia käsilaukkuja, ruuvaa kaksi vänkärin oveen ja yksi kuskin oveen.
4 0 0
Renkaiden vaihto akkuporakoneella
Renkaan vaihto akkuporalla
Holkkiadapterilla varustettu akkuporakone nopeuttaa renkaiden vaihtoa merkittävästi. Pultti ensin auki pitkävartisella avaimella. Sen jälkeen pyöritä poralla pultit auki ja kiinni. Vaihto sujuu kuin formulakisoissa!
0 1 0
Auton tuulilasit kirkkaiksi
Kun auton tuulilasin pesee, siihen jää helposti raitoja. Saat kerralla kirkasta jälkeä, kun levität pesuaineen talouspaperilla ja pyyhit sen sanomalehdellä.
0 0 0
Yllätysvieraita?
Jos ovikello soi, mutta et odota vieraita, laita takki päälle ennen oven avaamista. Jos oven takana on joku, jota et halua päästää sisälle, voit sanoa olevasi juuri lähdössä ulos. Mikäli oven takana onkin tervetullut vieras, voit sanoa saapuneesi juuri kotiin.
5 4 0
Koirankakkapussi käteen tankatessa
Koirankakkapussi tankatessa kädensuojaksi
Kun tankkaat, voit suojata kätesi kumihanskojen sijaan esimerkiksi koirankakkapussilla.
0 2 0
Aterinkori mukaan reissuun
Matkahygieniakori
Vanhasta astianpesukoneen aterinkorista saat kätevän kuljetuskorin hygieniatarvikkeille. Siihen voi helposti pakata mukaan kaikki tarvittavat hygieniatarvikkeet, kuten pesuaineet, hammasharjat ja deodorantit.
1 3 0
Laturi mukaan hotellihuoneesta
Kännykän laturi ei unohdu hotellihuoneeseen, kun pujotat johdon ladatessasi kengännauhojen tai matkalaukun kahvan läpi.
1 6 0
Kesken jäänyt kirja
Jäikö kirjan luku taas kesken? Vie kirja autoon. Kun seuraavan kerran joudut odottamaan jotakuta, aika kuluu kuin siivillä.
2 2 0
Matkatyyny viinitonkasta
Matkatyyny
Tyhjästä 3 litran viinipakkauksesta saa täydellisen matkatyynyn, kun poistat pussin pahvikuoresta ja puhallat hanasta pussiin ilmaa. Voit säätää pehmeyttä helposti sopivaksi laskemalla ilmaa pois.
0 0 0
Muistisääntö lataukseen
Sähköpolkupyörän tai vastaavan kulkuneuvon akkua pitäisi muistaa ladata kuukausittain myös talvella. Hyvä muistisääntö on, että lataat akun aina palkkapäivänä.
0 2 0
Untuvatakista matkatyyny
Onko talvitakkisi muhkea untuvatakki? Ota lentokone-, juna- tai automatkalle mukaan tyynyliina, jonne voit sujauttaa takin matkan ajaksi. Saat kätevän ja muotonsa pitävän matkatyynyn.
0 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle