K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55731 niksiä!
Matkamuistoja vaivatta, ekologisesti ja edullisesti
Kerää kirpparilta matkamuistomukeja ym ulkomailta ostettuja matkamuistoja pikkurahalla ja laita kotona esille. Saat ekologisesti ja vaivattomasti matkamuistoja ilman kalliita ulkomaanmatkoja!
0 0 0
Auton tankkaus pakkasella
Jos ulkona on paljon pakkasta etkä halua että sormesi jäätyy samalla kun pidät tankkauspistoolista kiinni, voit laittaa liipasimen ja kahvan väliin bensatankin korkin jolloin voit laittaa kätesi taskuun tai mennä autoon sisälle lämmittelemään kunnes tankki on täynnä.
0 0 0
Silitä sumutinpullolla
Rypistynyt vaate oikeaa usein vain sumutinpullolla kostuttamalla. Pakkaa matkalle mukaan aina pieni sumutinpullo, niin et tarvitse silitysrautaa.
0 0 0
Reppureissaajan turvaksi
Reppureissaajan turvaksi
Pakkaa mukaan vahva, metallinen koukku tai nippusiteitä, johon voit hostellissa ripustaa repun roikkumaan. Ei pääse ötökät matkatuliaisiksi kotiin.
0 2 0
Autoämpäri
Tuntuuko että autoon kerääntyy ylimääräistä tavaraa ja kuitteja sekä roskaa jotka ovat ympäri autoa. Pidä auton etupenkin pelkääjän puolen jalkatilassa ämpäriä johon voit heittää kaiken. Se on helpompi viedä kotiin ja käydä läpi kuin siivota koko auto. Ämpärissä on myös hyvä pitää juomapulloa. Auto säästyy vedeltä jos juomapullo alkaa vuotaa.
0 0 0
Varapatteri pakkasille
Auton avaimen paristo loppuu usein lähes varottamatta. Se on talvisin varsin vaarallista, ja paristo tyhjenee pakkasessa nopeasti. Laita varapatteri auton hansikaslokeroon navat suojattuna ja päiväys päälle. Avainpalikassa on irtonainen metallipuikko oven avaamista varten. Jos paristo on täysin kuollut, auto herjaa, ettei tunnista avainta eikä käynnisty. Nyt varapatteri esiin: avainpalikka halkeaa helposti avainpuikolla vipuamalla. Vanha paristo pois, uusi tilalle ja matka jatkuu.
1 1 0
Turvaa matkalle
Kun lähdet matkalle ja olet pakannut laukun tai kassin , napsauta kuva avatusta laukusta tai kassista. Jos laukkusi katoaa, on helpompi tehdä vakuuutusilmoitus kun muistat tarkkaan mitä laukussasi oli.
0 0 0
Särkyvät ehjänä kotiin
Särkyvät ehjänä kotiin
Jos olet ostanut matkalta jotakin särkyvää, niin voit lähtiessä pakata sen sukkiin ja kuljettaa ehjänä kotiin.
0 1 0
Turvavyö tallessa
Turvavyö tallessa
Auton turvavyöstä stoppineppari kadonnut, joten aina saa mahdottomasta kolosta koittaa kiroten kaivella turvavyötä. Koska vyöhön ei saa tehdä reikiä yms muutoksia, toimii pussinsulkija loistavasti stopparina vahingoittamatta turvavyötä.
0 1 0
Matkakuivausteline
Matka kuivausteline
Saat kätevästi pienen kuivaustelineen vaikka uikkareille ja pikkareille vetolaukun vetokahvasta. Ikkunan edessä tuuli nopeuttaa kuivumista.
0 2 0
Yökasteavusteinen autopesu aamuvirkulle
Yökasteen aikana, esim klo 4 aamulla, on aamuvirkun helppoa ja ekologista pestä auto kesämökillä. Vettä ei kulu auton kasteluun. Ulkona oleva auto on yökasteen jäljiltä kauttaaltaan märkä, joten pääset heti pesemään autoa. Voit huuhtoa kerralla sitten koko auton, kun pesuvesi ei kuiva pintaan kesken pesun.
1 0 0
Sähkölaitteet reissussa
Kun matkakohteessa tarvitaan adapteria,sen voi vaikka lainata, mutta pakkaa mukaasi (lyhyt) jatkojohto, jossa useampi ulostulo. Saat yhdellä adapterilla useamman laitteisiisi sopivan pistokkeen.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös