K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Renkaat kottikärryyn
Jos joudut kuljettamaan renkaita pihan poikki varastoon, tee se kätevästi kottikärryillä. Selkä ja sormet kiittävät, eivätkä renkaat likaannu.
0 2 0
Parkkikiekko paperista
Parkkikiekko
Kun parkkeeraat kiekkopaikalle ja huomaat, että parkkikiekko on jossain muualla kuin siellä, missä pitäisi.. Autosta löytyy paperia muttei kynää. Taiteile paperista repimällä numerot auton kojelaudalle.
0 0 0
Parkkiruutu hakusessa
Ruuhka-aikaan on vaikea löytää vapaata parkkiruutua. Pyydä kaveria menemään seisomaan tyhjään parkkiruutuun varamaan se sinulle. Kätevää varsinkin silloin, jos toinen saapuu hieman aikaisemmin paikalle.
1 0 0
Reput mukana
Jos tarvitset matkalle mukaasi esim. kaksi erikokoista reppua, eikä toinen mahdu matkalaukkuusi, laita pienempi reppu suuremman repun sisään ja ota suurempi reppu selkääsi ja käytä esim. lentokoneessa käsimatkatavarana. Täytä pienempi reppu tavaroillasi, joita tarvitset. Näin saat mukaasi 2 eri kokoista reppua. Toimii myös erilaisten laukkujen kanssa.
0 0 0
Ikkunalastalla auton ikkunat turvallisiksi
Syksyn mittaan kylmenevinä öinä kosteus tiivistyy ulkona olevan auton ikkunoihin ja varsinkin sivuille näkeminen on hankalaa. Ikkunalastalla pyyhkimällä saat nopeasti auton ikkunat ajokuntoon ja näin ajoturvallisuus paranee.
0 0 0
Ohituskaista
Ajaessasi ohituskaistalla sopeuta nopeutesi siihen nopeuteen, jota jatkat ohituskaistan loputtua: Jos sinulla on tapana ajaa koko ajan hieman ylinopeutta, aja sitä myös ohituskaistalla. Jos taas tykkäät mieluummin körötellä alinopeutta tai juuri nopeusrajoituksen mukaan, tee niin myös ohituskaistalla. Näin autoletka järjestyy hyvään järjestykseen, vältetään turhat ohituskaistan jälkeiset jarruttelut ja ohitukset, ja liikenne soljuu paremmin.
0 0 0
Matkalaukkujen käyttöikä pitemmäksi
Vedettävien matkalaukkujen pyörät ovat usein heikkolaatuisia. Käytä sen takia lentoasemilla matkalaukkukärryjä aina, kun voit.
0 5 0
Muistilista reissuun
Kirjoita puhelimen muistioon lista tavaroista, mitä tarvitset reissuun mukaan. Jos huomaat reissussa, että jotain unohtui, lisää se listaan. Näin saat tehtyä itsellesi listan tulevia matkoja varten. Reissun päättyessä listasta on helppo tarkistaa, että mukaan ottamasi tavarat on pakattu myös takaisin kotimatkalle.
0 3 0
Koronarokotustodistus
Jos matkustat usein ja tarvitset koronarokotustodistusta, tulosta se ja päällystä koulukirjojen ohessa kontaktimuovilla. Pysyy pitkään hyvänä ja taittuu helposti passin väliin.
0 1 0
Ei kolhuja autonoviin
Auton ovien kolhujen estäminen
Kiinnitä autotallin seiniin sopivalle kohdalle ja sopivalle korkeudelle kaistale käytävämattoa, niin et kolhi auton ovia avatessasi niitä.
0 6 0
Peruutustutka
Jos autossasi ei ole peruutustutkaa ja peruuttelet ahtaissa tiloissa, kiinnitä vinkuva koiranlelu auton takapuskuriin. Raota ikkunaa peruuttaessa, ja kuulet vingahtavan varoituksen ennen kun kolahtaa.
7 0 0
Kastelupulma lomaillessa
Kukan kastelu loman aikana järjestyy, kun otat kukan mukaan paperipussiin. Lomakin tuntuu kotoisammalta!
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös