K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51594 niksiä!
Renkaiden merkintä
Renkaiden vaihdon yhteydessä olisi hyvä merkitä renkaiden edelliset paikat, mutta tussit ja teippi tarttuvat huonosti vanteeseen ja voivat hävitä. Lyijykynällä tehty merkintä (OE, VE, OT, VT) pysyy vanteessa hyvin kiinni renkaiden talvi- ja kesäsäilytyksen ajan. Renkaiden paikan vaihtuessa merkintä on helppo muuttaa.
0 0 0
Takakontin grilliessu
Tähän aikaan vuodesta rapa lentää tieltä myös auton takapuskuriin. Säästyt monelta tahralta, kun kierrätät grilliesiliinaa takakontissa. Sitaise esiliina vaatteiden suojaksi, kun lastaat ja purat ostoksia. Kesän grillikauden alkaessa sinulla on hyvä syy hankkia uusi essu.
0 1 0
Reissusulkija
Reissusulkija
Reissussa ei usein ole mukana teippiä, mutta avatut kahvipaketit ja kaakaopussit pitäisi jollain saada suljettua. Ensiapupakkauksesta löytyvät laastarit pitävät paketit tiukasti kiinni, eivätkä sisällöt leviä muiden matkatavaroiden joukkoon.
0 3 0
Vanulappupussit säilytyspusseina
Tyhjiä vanulappupusseja on kätevä käyttää kosmetiikkatuotteiden ja pesuaineiden säilytyspussukoina reissussa. Niissä on yleensä vielä kiristysnarut päässä, joten pussukan saa suljettua tiiviisti.
0 3 0
Kitkaa maustepurkista
Hei, autoilija! Älä päästä talvea yllättämään. Laita suureen muoviseen maustepurkkiin hiekkaa, josta sitä on helppo sirotella tarpeen tullen renkaiden taakse kitkaa antamaan.
2 9 0
Unohtuiko liesi päälle?
Pitääkö sinun palata reissuun lähdettyäsi kotiin tarkistamaan onko kahvinkeitin tai liesi pois päältä ja jääkaapin ovi varmasti kiinni? Kuvaa lähtiessäsi puhelimella video, jossa kuvaat kiinni olevat kodin vempaimet. Saat mielenrauhan reissussa videon katsomalla.
0 3 0
Renkaan tunniste
Osta alumiininen, tasapäinen ja sisäosaltaan muovinen venttiilihattusarja ja raaputa tai kaiverra renkaan paikka päälle: vt (vasen takarengas), ot, oe, ve. Renkaanvaihdossa vaihdat venttiilihatut, ja rengasjärjestys säilyy. Huom! Kokonaan alumiinista valmistettu hattu juuttuu kiinni messinkiseen venttiilitappiin, eikä irtoa edes väkivallalla.
0 0 0
Tyhjä sammutin
Jos joudut käyttämään sammutinta auton moottoritilaan, älä käytä sitä loppuun. Palon sammuttua uutta poltto-ainetta voi syttyä ja tarvitset sammutinta toistamiseen.
0 1 0
Sammutuspeite autoon
Laita sammutuspeite auton varapyöräkoteloon. Peite on helpompikäyttöinen ja kevyempi kuin sammutin.
0 2 0
Pyyhkeiden merkkaus
Vuokramökillä on usein samanlaiset kylpypyyhkeet kaikille. Pyyhkeet voi näppärästi merkata laittamalla eriväriset hiuslenkit tai värilliset klemmarit pyyherinksuihin.
0 3 0
Lista matkatavaroista
Kun lähdet matkalle, tee allakkaan lista tavaroista, jotka laitat matkalaukkuun. Kun pääset perille kohteeseen, lisää listaan myös ne tavarat, jotka unohtuivat. Reissun päätteeksi poista listalta tarpeettomiksi osoittautuneet tavarat. Kun matkustat seuraavalla kerralla, katso listaa, niin pakkaaminen sujuu nopeasti ja kaikki tarvittava tulee mukaan.
0 4 0
Näppärä niskatyyny
Laita pieni tyyny sukkahousun lahkeeseen, saat hyvän niskatukityynyn. Tyyny myös pysyy paikallaan, kun sidot sen kiinni sukalla.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös