K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46211 niksiä!
Kuvaa kotisi kännykällä
Kuvaa kotisi kännykällä ennen matkalle lähtöäsi. Muutama kuva riittää todisteeksi vakuutusyhtiölle kadonneista tavaroista tai vahingoista, jos matkasi aikana kotiisi on murtauduttu.
0 1 0
Autonikkunat kirkkaiksi lastalla
Pidä auton hanskalokerossa aina mukana pientä ikkunalastaa. Sillä on kätevä pyyhkäistä ikkuna kirkkaaksi ulko- ja sisäpuolelta.
0 1 0
Likapyykki hedelmäpusseihin
Säästä hedelmäpussit ja ota matkalle mukaan. Laita likaiset vaatteet pusseihin, eivät sotke puhtaita vaatteita. Ei kun koneeseen kotiin tultua.
0 2 0
Perheen kännykät lataukseen
Kun perhe lähtee reissuun, pakkaa useampipaikkainen jatkojohto mukaan, jolloin koko perheen kännykät tai muut laitteet saa yön aikana ladattua täyteen, vaikka majapaikassa olisikin vain yksi pistokepaikka seinässä.
0 3 0
Miniloma
Tuntuuko syksyn ankeus ja kaipaat piristystä? Matkoille ei ole varaa lähteä, eikä ole töistä lomaakaan? Varaa kotikaupungistasi mieleisestä hotellista yksi yö ja hemmoittele itseäsi & parisuhdettasi. Syöt hyvin, nukut hyvin ja palaudut arjen kiireistä!
4 4 0
Tärkeiden papereiden kuljetus
A4-kokoisesta tai hieman isommasta isosta kirjasta, jossa on kovat kannet, saa helposti kannet irottamalla kätevän kuljetus/säilytysavun tärkeille papereille, kuten todistuksille, CV:ille, asiakirjoille, stipendeille, yms., jotka eivät saa rypistyä. Laita paperit tarkasti irtokansien väliin ja sitten irtokannet reppuun pystyyn.
0 1 0
"Lentopaahdin"
Lennoilla jaettavan aterian yhteydessä olevat sämpylä ja voinappi saattavat joskus olla kylmiä. Rasvanapista ei saa mitään levitettyä levitteen kovuuden vuoksi. Sämpylä ja rasvanappi kannattaa laittaa lämpimän annoksen foliokannen päälle hetkeksi, ennen kuin avaa itse lämmintä ruoka-annosta. Hetki siinä kannen päällä, ja sekä voi että sämpylä ovat lämpiminä, ja voi sulavasti levitettävää. Sämpylä kannattaa myös leikata kahtia ennen foliolle asettamista.
0 0 0
Matkalaukkuniksi
Lentokoneen ruumaan menevän matkalaukun voi suojata kieputtamalla tuorekelmua laukun ympäri. Laukku ei varmasti aukea vahingossa ja vaikea kenenkään murtautua huomaamatta!
1 0 0
Järjestystä käsimatkatavaroihin
Tee lentolaukun availusta kentällä mukavampaa ja pakkaa alusvaatteet vetoketjulliseen pesupussiin. Erityisesti mustat pesupussit ovat siistejä, ja helpottavat myös pakkaamista. Pussit ovat edullisia ja tukevatekoisia sekä kestävät käsittelyä.
0 0 0
Matkapurkit käyttöön
Matkalla tarvitaan jokapäiväisessä käytössä erilaisia voiteita ja ihonhoitotuotteita. Lentokoneeseen saa viedä vain pienen määrän nesteitä ja voiteita, ja siksi ne täytyy laittaa pieniin purkkeihin, jotka kotiin tultua helposti jää pilaantumaan purkkien pohjalla. Käytä kotona ensin pikku purkit tyhjäksi, ennen kuin otat alkuperäisen pakkauksen käyttöön. Pese tyhjät purkit hyvin, ja on kiva taas lähteä reissuun ja täyttää purkit uudelleen.
0 0 0
Matkamuistot ehjinä
Oletko kyllästynyt siihen, että pienet lapsesi rikkovat kaikki reissuilta ostamasi matkamuistomagneetit? Yksinkertainen ratkaisu on, että ostat monta halpaa magneettia, ja laitat vain yhden kerrallaan jääkaapin oveen. Kun yksi menee rikki, otat seuraavan koristamaan jääkaappianne. Säästytään mielipahalta ja katumuksen tunteilta.
0 0 0
Tyynyliinasta likavaatepussi
Talouteen kertyy usein tyynyliinoja enemmän kuin niille on käyttöä, ja kaapissa voi olla myös kulahtaneita ja hieman reikäisiäkin tyynyliinoja. Ne ovat oivia likavaatepusseja reissuun: Ne vievät hyvin vähän tilaa laukussa ja likavaatteet pysyvät niissä siististi erillään puhtaista vaatteista. Reissun jälkeen ne peseytyvät helposti muun pyykin mukana. Ne sopivat myös pikkukengille kenkäpussiksi reissulaukkuun!
0 11 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle