K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49859 niksiä!
Kesken jäänyt kirja
Jäikö kirjan luku taas kesken? Vie kirja autoon. Kun seuraavan kerran joudut odottamaan jotakuta, aika kuluu kuin siivillä.
0 0 0
Muistisääntö lataukseen
Sähköpolkupyörän tai vastaavan kulkuneuvon akkua pitäisi muistaa ladata kuukausittain myös talvella. Hyvä muistisääntö on, että lataat akun aina palkkapäivänä.
0 2 0
Untuvatakista matkatyyny
Onko talvitakkisi muhkea untuvatakki? Ota lentokone-, juna- tai automatkalle mukaan tyynyliina, jonne voit sujauttaa takin matkan ajaksi. Saat kätevän ja muotonsa pitävän matkatyynyn.
0 4 0
Varavessapaperi
Vessa- ja talouspaperirulla heitetään usein roskiin, kun jäljellä on vielä pieni määrä paperia. Rullaa nuo loppupätkät ja säilytä tyhjän rullan sisällä, kunnes se täyttyy. Kun käyt matkalla, ota rulla mukaan.
0 1 0
Auto kuivaksi lehtipuhaltimella
Kun olet pessyt autosi, saat kuivattua sen helposti ja naarmuttomasti lehtipuhaltimella.
0 1 0
Helpotusta lentopelkoon
Lentopelosta kärsivän kannattaa varata istumapaikka koneen etuosasta, josta näkee koko ajan matkustamohenkilökunnan paikoille. On helpottavaa katsella, miten rauhallisena ja rentona henkilökunta on koko lennon – ja etenkin nousun ja laskun – ajan.
3 2 0
Pakkauslista matkalle
Kokoa paperille pakkauslista, jossa on tavallisimmat matkatavarat, joita reissuun pakkaat. Säilytä listaa matkalaukussa ja täydennä tarvittaessa. Listan avulla pakkaaminen sujuu nopeasti, eikä mitään tärkeää unohdu.
0 4 0
Suklaamunan muovikotelosta matkapakkaus
Ota suklaamunien muovikotelot talteen ja täytä ne samppoolla ja hoitoaineella. Yhteen koteloon menee kätevästi kerta-annos.
1 2 0
Kotiavain ranteessa
Kieputa hiuslenksu avaimen päähän ja lenksu ranteeseen. Avain on helposti saatavilla ja varmasti mukana.
0 3 0
Vaatteiden ripustus matkoilla
Vaihto-opiskelijan niksi vaatesäilytykseen
Matkalaukun vetokahvasta saa näppärästi henkaritilaa.
4 20 0
Bensaluukun avaaminen talvella
Ota muovisesta pyykkipojasta toinen puolisko irti. Nyt pyöreällä päällä voit avittaa jäätynyttä bensaluukkua metallia nirhaamatta. Toimii muuten hyvin!
0 0 0
Valmis mausteseos reissuun
Reissussa (esim. Airbnb:ssä), mökillä tai retkeillessä haluaa usein laittaa itsekin ruokaa. Maustaminen on kuitenkin hankalaa, koska kaikkia maustepurkkeja ei voi kantaa mukana. Ratkaisuna on tehdä jo kotona yhteen pikkupurkkiin valmis yleismausteseos, jossa on omat lempimausteet sekoitettuna yhteen.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle