K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56084 niksiä!
Oma paikka julkisissa
Haluatko ettei viereesi tule istumaan kukaan julkisissa? Laita kasvomaski naamalle, niin sinun viereesi istutaan vain pakon edessä
0 0 0
Hotellin tallelokeron koodi
Kun matkustat ja majoitut hotelliin, haluat todennäköisesti säilyttää arvokkaita asioitasi hotellihuoneen tallelokerossa. PIN-koodin keksiminen ja muistaminen voi olla vaikeaa - syntymäpäivä tai -vuosi on varkaalle liian helppo arvata. Käytä tallelokeron avauskoodina kotitalosi ovikoodia, jolloin sitä ei voi arvata matkustajatietojen perusteella. Kotiin palatessa ovikoodikin muistuu helpommin mieleen, kun sitä on näppäillyt reissun ajan tallelokeroon.
0 1 0
Raikasta juomavettä reissuun
juomavesi säilyy raikkaana pidemmälläkin reissulla, kun laitat edellisenä päivänä muovipulloon n. 2-1 dl vettä ja sitten pullo suljettuna pakastimeen, mielellään vähän kallellaan. Ennen reissuun lähtöä täytät pullon kylmällä vedellä ja nautiskelet reissatessa. Foliopussi tai -kääre pullon ympärillä pidentää kylmänä säilymisaikaa.
0 0 0
Lisää kielitaitoa ulkomaan reissulle
On kiva jos osaa ja hallitsee edes jonkin verran paikallismaan kieltä palvelutilanteissa. Kun seuraavan kerran menette ravintolan terassille syömään, niin sopikaa kumppanin kanssa, että puhutte vain teidän seuraavan ulkomaanreissun kohteen kieltä. Siis jos matka on varattu vaikkapa Italiaan, niin tilaatte ravintolassa ruoat ja keskustelette keskenänne Italiaksi. Samalla annatte itsestänne fiinin ja kultivoituneen kuvan.
7 1 0
Nutturasta se lähti
Nutturasta se lähti
Hämärässä kaikki autot ovat harmaita, etenkin parkkipaikoilla. Oman auton erottaa jo kauempaakin antenniin kiinnitetyn hiusdonitsin ansiosta.
1 0 0
Vasaraimuri
Kun puhdistat auton kumimattojen alta auton lattian kangasta, ota käyttöön lihashuoltovasara. Sen avulla saat vasaroitua kangaslattiaa, jonka jälkeen saat imuroitua siitä irronneet hiekanjyvät helposti.
1 0 0
Poseeraa kuin passikuvassa
Jos haluat säästää aikaa passintarkistusautomaatissa ja välttyä joutumasta manuaaliseen passintarkastukseen, katso automaattia kuin passikuvassa: selkä suorana, hartiat alas, leuka vaakatasossa ja molemmat korvat kohti tarkistusautomaatin kameraa kohti. Riisu myös hatut, lasit ym. Tällä konstilla hujahdan passintarkistusautomaatin läpi aina nopeammin kuin kukaan matkaseuralainen joka ei ole vielä tästä niksistä tietoinen.
0 3 0
Kumihanskan sormet suojiksi
Pienet voidepurtilot voivat vuotaessaan sotkea laukun sisällön. Leikkaa kumihanskan sormet irti ja pujota ne voidetuubien päälle suojaksi.
0 0 0
Koiranhihnat kuormaliinoiksi
Koiranhihnoilla saa matkatavarat tai muuttokuorman tuettua kätevästi. Molemissa päissä olevilla lukoilla saa napsaistua kiinni autoon ja useiden metallirinkuloiden avulla saa eri pituisia tukia ristiin rastiin tavaroiden päälle.
0 0 0
Kertakäyttöiset suihkulakit hyötykäyttöön
Hotellihuoneista saatavista kertakäyttöisistä suihkulakeista saa kätevät suojukset kenkäpareille matkalaukkuun. Niihin voi myös laittaa märät uimavaatteet, likavaatteet, tai käyttää niitä nestemäisten matkatavaroiden suojana.
0 1 0
Retkisuihku avuksi auton pesuun
Ladattava retkisuihku avuksi auton pesuun
Kätevä apu auton huuhteluun on ladattava retkisuihku. Vettäkin kuluu vähemmän, eli ekoteko.
0 0 0
Matkakahvakuula
Saat kätevän matkakahvakuulan ostamalla mökkireissulla 24 päkin juomista, joka on kätevästi kahvallisessa pahvipakkauksessa. Paino on noin 8 kiloa joka riittää hyvin kevyeen (?) mökkikahvakuulailuun. Voit säätää painoa vähentämällä tölkkejä taikka täyttämällä tyhjiä hiekalla. Mökkireissun päätteksi kaikki kierrätykseen.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös