K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55157 niksiä!
Aivopähkinä
Aivot vailla tekemistä? Revi sanomalehden sivu silpuksi ja yritä koota se uudelleen,mitä pienemmäksi revit sitä vaikeampaa.
5 0 0
Vesimittarin lukeminen katonrajasta
En nouse tikkaille, kun luen kylpyhuoneen katonrajasta veden kulutuslukemat. Laitan päähän otsalamppu-pipon. Se valaisee lukemat, näppään valokuvan puhelimella. Siitäpä näkyvät numerot helposti.
0 2 0
Moderni adventtikalenteri
Laita henkariin 24 narua roikkumaan ja sido niihin jouluiset paketit. Joka paketista löytyy paperin nurjalta puolelta arkinen työtehtävä kuten esim. Vie roskat ulos! Kun on suorittanut tehtävän, saa nauttia paketissa olevan herkun kuten suklaan.
3 1 0
Ikälaskuri hyötykäyttöön
Googlaamalla netistä löytyy paljon monenlaisia ikälaskureita. Ikälaskurilla ei ole pakko laskea pelkästään ikää, vaan sitä voi hyödyntää moneen muuhunkin tarkoitukseen, sillä voi laskea esim. päättyneen työsuhteen pituus, avioliiton pituus, harrastuksen parissa vietetty aika, yms. tärkeää ja mielenkiintoista.
0 2 0
Laihdu varmasti
Aina kun syöt makeaa, syö vain puolikas annos. Puolita pullat ja keksit. Näin syömäsi kalorimäärä vähenee puoleen, mutta suu saa silti makeutta.
3 1 0
Lukijan apuri
Lukijan apuri
Joskus uusien tai paksujen kirjojen lukeminen esim. samalla, kun juot kahvia, on vaikeaa, kun sivut kääntyvät takaisin, eikä aukeama pysy auki. Laita vasemman sivun yläkulmaan pyykkipoika, jolla saat ns. lukittua sivut ja voit nauttia kahvista ja lukemisesta samalla.
0 3 0
Maskiin hyvä tuoksu
Laita kasvomaskien säilytyslaatikkoon lempparipastilliaski tai yrttejä. Eivät enää haise pahalle.
4 2 0
Banaanikärpäslätkä
Banaanikärpäslätkä
Oletko huomannut, kuinka banaanikärpäset säästyvät kun lätkit niitä tavallisella kärpäslätkällä? Lätkän reiät ovat liian isot. Ei hätää! Laita lätkän varsi minigrip-pussiin ja sen pohjasta läpi. Litistä pussi kiinni ja teippaa ylimääräinen osa lätkään kiinni. Nyt ei pienet herhilät enää kohta lentele!
0 3 0
Pompula avaimiin
Laita avainnippuun pompula, esimerkiksi söpö hiusdonitsii niin roskia viedessä avaimet saa käteen roikkumaan. Kätevä jos ei ole taskuja!
1 6 0
varma omistusmerkki
Kertakäyttöhanskasta saa hyvän ja taatusti turvallisen merkin juomapullolleen tai juomalasilleen yleisellä paikalla. Pue hanska pullon tai lasin päälle suojaksi, niin kukaan ei halua koskea siihen ja samalla suojaat hyönteisten pyörimisen juoman ympärillä.
0 0 0
Maskille käyttöä kasvihuoneessa
Maskille käyttöä
Kasvihuoneeseen, esim. Pihvitomaattienen tuentaan. Nauhallinen malli toimii, pestävä ja ekologinen, trendikäs😆🍅!
3 4 0
maalarinteipistä moneksi
maalarinteipistä moneksi
Isohkon lasipurkin aukaisuun oiva keino , ota maalarinteippiä n. 20 cm:n pituinen pala ja kiinnitä se työpöytään keskeltä n. 10 cm:n pituudelta ja sitten nosta loput teipistä pöytään kiinnitetyn teipin päälle näin teipin tarttuvaakin pintaa on näkyvissä. Tee samalla systeemillä toinen kerros edellisen päälle mutta ristikkäiseen suuntaan. Sitten paina avattava purkki teippi ristikon päälle nyt on helpompi purkki avata kun se pysyy tukevasti paikoillaan.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös