K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54219 niksiä!
Ikälaskuri hyötykäyttöön
Googlaamalla netistä löytyy paljon monenlaisia ikälaskureita. Ikälaskurilla ei ole pakko laskea pelkästään ikää, vaan sitä voi hyödyntää moneen muuhunkin tarkoitukseen, sillä voi laskea esim. päättyneen työsuhteen pituus, avioliiton pituus, harrastuksen parissa vietetty aika, yms. tärkeää ja mielenkiintoista.
0 0 0
Laihdu varmasti
Aina kun syöt makeaa, syö vain puolikas annos. Puolita pullat ja keksit. Näin syömäsi kalorimäärä vähenee puoleen, mutta suu saa silti makeutta.
1 0 0
Lukijan apuri
Lukijan apuri
Joskus uusien tai paksujen kirjojen lukeminen esim. samalla, kun juot kahvia, on vaikeaa, kun sivut kääntyvät takaisin, eikä aukeama pysy auki. Laita vasemman sivun yläkulmaan pyykkipoika, jolla saat ns. lukittua sivut ja voit nauttia kahvista ja lukemisesta samalla.
0 0 0
Maskiin hyvä tuoksu
Laita kasvomaskien säilytyslaatikkoon lempparipastilliaski tai yrttejä. Eivät enää haise pahalle.
2 2 0
Banaanikärpäslätkä
Banaanikärpäslätkä
Oletko huomannut, kuinka banaanikärpäset säästyvät kun lätkit niitä tavallisella kärpäslätkällä? Lätkän reiät ovat liian isot. Ei hätää! Laita lätkän varsi minigrip-pussiin ja sen pohjasta läpi. Litistä pussi kiinni ja teippaa ylimääräinen osa lätkään kiinni. Nyt ei pienet herhilät enää kohta lentele!
0 2 0
Pompula avaimiin
Laita avainnippuun pompula, esimerkiksi söpö hiusdonitsii niin roskia viedessä avaimet saa käteen roikkumaan. Kätevä jos ei ole taskuja!
0 5 0
varma omistusmerkki
Kertakäyttöhanskasta saa hyvän ja taatusti turvallisen merkin juomapullolleen tai juomalasilleen yleisellä paikalla. Pue hanska pullon tai lasin päälle suojaksi, niin kukaan ei halua koskea siihen ja samalla suojaat hyönteisten pyörimisen juoman ympärillä.
0 0 0
Maskille käyttöä kasvihuoneessa
Maskille käyttöä
Kasvihuoneeseen, esim. Pihvitomaattienen tuentaan. Nauhallinen malli toimii, pestävä ja ekologinen, trendikäs😆🍅!
2 2 0
maalarinteipistä moneksi
maalarinteipistä moneksi
Isohkon lasipurkin aukaisuun oiva keino , ota maalarinteippiä n. 20 cm:n pituinen pala ja kiinnitä se työpöytään keskeltä n. 10 cm:n pituudelta ja sitten nosta loput teipistä pöytään kiinnitetyn teipin päälle näin teipin tarttuvaakin pintaa on näkyvissä. Tee samalla systeemillä toinen kerros edellisen päälle mutta ristikkäiseen suuntaan. Sitten paina avattava purkki teippi ristikon päälle nyt on helpompi purkki avata kun se pysyy tukevasti paikoillaan.
1 0 0
Aikakauslehdet matkalukemiseksi
Aikakauslehdet jää usein lukematta aikapulan vuoksi. Ota lehdet mukaan bussi-tai junamatkalle. Lue siellä ja jätä matkan päätyttyä lehdet penkille. Näin seuraava matkustaja voi ne lukea eikä sinun tarvitse viedä lehtiä enää kotiin.
1 2 0
Lukitsinko oven?
Välillä voi tulla epävarma olo, tuliko ovi laitettua lukkoon. Auttaa, kun katsot jotain pientä yksityiskohtaa lukitessasi ulko-ovea. Voit palata tähän muistikuvaan, kun mielesi valtaa epävarmuus.
0 4 0
Pyykkitelinejäähdytin
Asunnon lämpötilan noustessa kesähelteillä, laita viilennettävään huoneeseesi märkiä pyyhkeitä pyykkitelineelle roikkumaan jäähdyttimen lamelleiksi ja aseta telineen viereen tuuletin puhaltamaan ilmaa pyyhkeiden välitse. Tällöin pyyhkeistä haihtuva vesi käyttää ympäristön lämpöenergiaa, laskien lämpötilaa, jolloin huone viilenee hieman.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös