K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46664 niksiä!
Lisäpohdintaa kryptoon
Kryptoristikkoon saa muistiharjoitusta, kun etenee vinkkisanan jälkeen numerojärjestyksessä alkaen ykkösestä tai sitten loppupäästä.
0 0 0
Piposta lisävarjostusta
Pipo lamppuun
Onko lamppusi liian kirkas esim. parvekkeella. Laita vanha tai käyttämätön pipo lampun kuvun päälle. Valo heijastuu kauniisti pipon läpi.
0 0 0
Ei kutsumattomille vieraille
Ovikello soi etkä tiedä kuka siellä on? Laita takki päälle ja avaa ovi, jos siellä on epämieluisa vieras, voit sanoa että olet juuri lähdössä. Mieluisan vieraan ollessa voit ottaa takin pois ja sanoa juuri tulleesi kotiin.
4 3 0
Lintujen ruoan säilytys
Säilytä linnunruoka kastelukannussa, josta sitä on helppo kaataa nokan kautta lintulaudalle varistelematta ympäriinsä. Kun laitat kastelukannun täyttöaukkoon laudanpalasen, ruoka säilyy suojassa hiiriltä ja muilta kutsumattomilta vierailta.
0 0 0
Helppo takansytytys
Jos lämmität usein takkaa tai uunia, lado lämmityksen jälkeen puut valmiiksi pesään seuraavaa sytytyskertaa varten. Varmista kuitenkin, että pesässä ei ole jäljellä hiillosta. Puut kuivuvat ja syttyvät nopeasti ensi kerralla.
0 2 0
Ripustuskoukut pyykkipoikien tilalle
Ripustuskoukut lipsuvien pyykkipoikien tilalle
Nilkka- ja polvisukkapakkausten uudelleensuljettavat muoviset ripustuskoukut kannattaa ottaa talteen. Niillä saa näppärästi ripustetuksi esim. silikonisen leivonta-alustan tai pannulapun kuivumaan kuivauskaapin ritilähyllyn pinnoihin.
0 0 0
Arvonta alkaa
Ota talteen pääsiäimunien muovikuoret. Kun pidetään arvontoja, niihin voi laittaa arpaliput arvontaa varten. On jännää sekoittaa niitä ja arpoa voittajia. Ei tarvitse taittaa tai laittaa hattuun.
1 7 0
Tunnelmavalaisin läviköstä
 Tunnelmavalaisin
Jouluvalo syntyy kätevästi valosarjasta ja läviköstä.
1 3 0
Kylmäkääre futissukasta
Maailman näppärin kylmäkääre syntyy futissukasta! Pujota kylmäpussi futissukkaan ja sido haluamaasi paikkaan. Enää ei tarvitse maata sohvalla kylmähoidon ajan tai miettiä pysyykö kääre oikeassa paikassa. Toimii myös lämpöpakkauksen kanssa.
2 1 0
Kynttilänpätkiä lumilyhdyssä
Kynttilänpätkiä lumilyhdyssä
Kerää kynttilänpätkiä ja laita ne käytettyyn lämpökynttilän tai tuikun pyöreään alumiiniastiaan. Näin ne pysyvät pystyssä ja niitä on kätevä polttaa lumilyhdyssä. (Löytyy myös kuva lumilyhdystä, en saanut kahta kuvaa liitettyä viestiin.)
2 3 0
Porrasvalssi
Onko portaiden nousu tylsää? Etene valssin tahtiin yykaakoo eli yy askel ylös, kaa toinen askel ylös, koo pitkä askel yhden portaan yli. Tadaa, oletkin pian perillä.
3 0 0
Teline metallikannesta
Teline
Käytä purkin kantta kauhan alusena.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle