K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47738 niksiä!
Kirjanmerkki heijastimesta
Kirjanmerkki
Lapset kasvoivat ja klipsiheijastimet jäivät pois käytöstä, joten keksin laittaa kirjanmerkiksi. Pysyy kirjankannessa aina kiinni ja heijastinosa toimii kirjanmerkkinä.
0 1 0
Kotelo muistilapuille
Kotelo muistilapuille
Pirkka hammastikkukoteloita jää tyhjäksi kun tikut on käytetty. Tyttöni keksi että hän laittaa siihen muistilappuja. Pysyy siistinä omassa kotelossaan ja samoin vaikka kassissa mukana.
0 0 0
Muovipakkausten uudelleenkäyttö
Muovipakkausten uudelleenkäyttö
Esim. jauhelihan muoviset pakkaukset sopivat hyvin marjojen pakastamiseen, kun laittaa rasian pakastuspussiin.
0 3 0
Nopea roskapussin kiinnitys
Nopea roskapussin kiinnitys
Pienillä sangoilla varustetun roskapussin saat vaivatta kiinni leipäpussinsulkijalla. Sulkijaa voi tällä tavoin hyödyntää useampaan kertaan.
0 0 0
Kestokassin marjojen puhdistuksessa
Kestokassin uusiokäyttö
Terassilla, parvekkeella tai vaikka sisällä on varsinkin poimurilla kerättyjen marjojen puhdistus sotkuista puuhaa. Kestokassi on juuri sopivan kokoinen apu.
0 0 0
Paperi sileänä kotiin
Paperi tasaisena kotiin
Jos sinun täytyy saada mikä tahansa paperi rypistymättä kotiin, rullaa se kahden kertakäyttömukin väliin. Näin säästyt ryttyyntymiseltä!
0 0 0
Airon hankaimien kitinä kuriin
Soutuveneen metallisten aironhankaimien kitinä raastaa hermoja. Vesi auttaa vain hetkisen, vaseliinit sottaa. Ratkaisu on kynttilä. Tähän soveltuu parhaiten pehmeä kynttilävaha, esim. lämpökynttilästä. Hierotaan kynttilää hankaimiin ja kitinä loppuu. Kestää äänettömänä pitkään. Ei valu eikä sotke.
0 0 0
Vajaa korttipakka hyötykäyttöön
Korttipakka, josta puuttuu kortteja, on melkoisen turha. Siitä saa kuitenkin hyviä kirjanmerkkejä. Ei haittaa, vaikka yöpöydällä olisi useampikin kirja kesken!
3 0 0
Itikat lähtee ihmesienellä
Auton maskiin liiskautuneet itikat lähtee vedellä ja ihmesienellä.
0 2 0
Vieraspatjan säilytys
Kesä on ohi ja uudet vieraspatjat pitäisi säilyttää siististi. Ulkovarastoon niitä ei tee mieli laittaa ja vaatehuonetta ei ole. Laitoin patjat vanhojen pussilakanoiden sisään ja sängyn alle, jolloin itse patjat eivät pölyty ja pussilakanat ovat hengittävämmät kuin muovi, ja helppo imuroida ja pestä välillä.
0 0 0
Itikat ja kalanperkaus
Kaloja peratessa laita pöytätuuletin puhaltamaan kohti, ei häiritse itikat.
0 0 0
Sandaalit mukaan uimaan
Sandaalit mukaan uimaan
Jos rantaveden pohja on kivikkoinen tai muuten epämukava paljalaille jaloille, mene veteen muoviset varvassandaalit jalassa. Kun alat uimaan, ota sandaalit jalasta ja laita ne käsiisi. Sandaalit pysyvät mukana uidessa ja saat niillä lisätehoa uimiseen. Laita sandaalit taas jalkaasi, kun olet poistumassa vedestä.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle