K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57470 niksiä!
Terveet ja virkeät huonekasvit
Laita kahvinporoja pari-kolme ruokalusikallista kastelukannuun kukkienkasteluveteen, ravitsee ja virkistää hyvin huonekasveja.
0 0 0
Hyödynnä kehon lämpö
Kutsu vieraita kylään. Jokainen ihminen luovuttaa lämpöä, jolloin sisälämpötila nousee ja sähkölämmityksen tarve pienenee. Selvää säästöä sähkölaskuihin. Vielä jos nyyttärimeiningillä kutsut järjestää niin säästää tarjoilumenoissa. Ohjelmassa tietenkin jotain mikä nostaa hien pintaan niin saadaan vieraista paras hyöty irti 😀
0 0 0
Muista heijastin!
Jääkö heijastin helposti kotiin ulkoilemaan lähtiessäsi? Ripusta heijastin eteisen ulko-oven ovenkahvaan, niin et pääse ulos ilman heijastinta. Toimii myös kotiavainten kanssa.
0 0 0
Paperinukkaa pyykissä?
Jäikö pyykin joukkoon paperinenäliina tms.? Pyykissä siis valkoista nukkaa. Ripusta pyykit kuivumaanja kun ovat kuivia, ota tavallinen pesusieni ja harjaa nukka pois karkealla puolella. Helppoa!
0 0 0
Niksi joulu- ja talvilomien lautapeli-iltoihin
Opetellessanne lautapelin sääntöjä, katsokaa ensin jokainen tahollanne netistä muutaman minuutin video jossa opetetaan ytimekkäästi pelin säännöt (löytyy lähes joka pelistä). Sääntökirjaa on helppo alkaa tavaamaan sitten kun kaikki tietää edes vähän, mikä pelissä on ideana ja pelin oppiminen sujuu kaikilta sutjakkaammin!
0 0 0
Miten saada Orkidea kukkimaan?
Miten saada Orkidea kukkimaan?
Emme ole koskaan aiemmin saaneet kukkivaa orkidea kukkimaan toisten. Nyt olemme. Lämpöpatterin päällä on yleensä lämmintä, jopa liian. Ruokavuoka tai muu laakea vati, jonka päälle asetat orkideat. Laitoin sulkapallomailan tasoksi. Kun astiassa on vettä kukat kukkivat pidempään, jopa kasvattavat uusia. Läh. Kaj Jåfs, Espoo
0 0 0
Läppärilauta
Läppärilauta
Puinen leikkuulauta toimii mainiona sylialustana kannettavalle tietokoneelle. Materiaalinsa ansiosta se eristää lämpöä tehokkaasti. Ulkoasua voi kohentaa esimerkiksi lakkapinnalla.
0 0 0
Sohvaperunan treeni
Pidä sohvalla istuessasi jalkoja välillä suorana. Näin harjoitat samalla vatsalihaksiasi ja jalkojasi.
0 0 0
Kestoristikko
Teippaa leivinpaperi tai muu läpinäkyvä paperi ristikon päälle ennen kuin alat täyttämään. Näin voit halutessasi täyttää ristikon moneen kertaan ja vaihtaa lehtiä vaikka kaverin kanssa ristiin!
0 1 0
Viivoitin aina mukanasi
Pieneksi viivoittimeksi käy pankki- , kirjasto- tai muu kortti. Löytyy kotoa ja on yleensä myös mukanasi aina!
0 0 0
Sähköpiikin alennus ja kunnon kohotus
Kun sähkön hinta kallistuu ja tulee hintapiikkejä, niin paras tapa säästää sähköä ja kukkaron nyörejä, on lähteä ulos lenkille. Heti kun hintapiikki on havaittavissa, niin äkkiä kengät jalkaan ja ulkoilemaan. Muuten kotona ollessa tulisi käytettyä paljon enemmän sähköä kuluttavaa tekniikkaa. Tällä niksillä kulutusta voidaan minimoida.
3 2 0
Kynä talteen!
Jos sinulla on koko ajan kynä kateissa, sido se pitkän narun päähän ja kiinnitä ranteeseen. Näin se pysyy koko ajan mukanasi.
2 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös