K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51606 niksiä!
Mukava yllätys
Haluatko yllättää jonkun tutun lahjakortilla? Keksi hyvä niksi ja lähetä se Niksi-Pirkkaan. Laita yhteystietoihin jonkun tutun osoite, niin voittamasi lahjakortti meneekin hänelle piristävänä yllätyksenä!
0 6 0
Vilukissojen apu
Jos palelet vuoteessa, puhalla hiustenkuivaajalla lämmintä ilmaa peiton alle. Lämmittää myös pientä flunssapotilasta!
0 0 0
Siimakoukkujen säilytys
Dropshot kalastajan siimakoukkujen säilytys
Käytetystä nuuskarasiasta saa mahtavan kaksitasoisen säilytystilan dropshot-siimanpätkälle. Enää koukut eivät tartu mihinkään.
0 0 0
Marjat talteen siististi
Marjat talteen siististi
Pakastepussin voi pistää mehukannuun marjastusreissun ajaksi. Pussi pysyy siinä mukavasti auki, eikä marjoja tarvitse erikseen pussittaa enää kotona! Kahva pysyy hyvin kädessä ja kannu pysyy maassakin pystyssä.
3 16 0
Nenäliina kirjan sivusta
Saat kirjan sivusta tai ruutupaperista kätevästi pehmeää paperia vaikkapa nenäliinaksi, kun rypistelet sivua käsissäsi muutaman minuutin ajan.
1 1 0
UFO:jen tarkkailijoille
Muista tämä, jos näet UFO-kohteen. Ota jokin pieni esine ja pidellessäsi sitä suoraksi ojennetussa kädessä voit verrata kohteen näennäistä kokoa siihen. Näin voit jälkikäteen helpommin esittää arvioita UFO:n koosta ja etäisyydestä, ties vaikka tulee tarpeeseen, kun sinua haastatellaan lehtiin...
7 4 0
Vanhoista Crocseista ja kumikengistä uudet
Vanhoista Crocseista ja kumikengistä uudet
Crocsit ja kumikengät vanhentuvat ja menevät ruman näköisiksi päältä päin pesipä niitä tai ei. Mutta kun pesun jälkeen käytät auton tiivisteille tarkoitettua silikonipuikkoa ja voitelet Crocsit tai kumikengät niin niistä tulee näöltään uutta vastaavat.
0 4 0
Persoonallinen kirjanmerkki
Säilytä kauniit matka-, konsertti- ja teatteriliput ja käytä niitä kirjanmerkkeinä. Voit muistella kulttuuririentoja ja reissuja kotisohvalla lueskellessasi.
3 2 0
Muistin virkistäjä
Onko sinulla jokin tärkeä asia muistettavana? Siirrä vihkisormus väärään käteen. Outo olotila auttaa pitämään asian mielessä.
3 5 0
Pullot talteen haavilla
Teleskooppivartinen haavi on mainio apuri pullojen keräämiseen. Sillä nappaa pullot tienpientareelta tai lumihangesta ilman, että tarvitsee rämpiä hankalakulkuiseen maastoon. Kokoon menevä, alumiinivartinen haavi on kevyt kuljettaa mukana.
1 1 0
Salasanat varmaan paikkaan
Tallenna salasanat verkkopankin maksupohjiin. Sormenjäljellä löydät unohtuneet salasanat!
1 16 0
Viime hetken muistutus
Viime hetken muistutus
Meinaako avain unohtua helposti kotiin? Kiinnitä avaimeen tai avainnippuun hiuslenkki tai kuminauha, jolla saat ripustettua avaimet ovenkahvaan. Näin ne eivät pääse unohtumaan, kun olet poistumassa kotoa.
2 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös