K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45989 niksiä!
Puhelimen herätyskello
Kun asetat nukkumaan mennessäsi aamuherätyksen niin puhelimesi ilmoittaa jäljellä olevan ajan hälyytykseen, joka käytännössä tarkoittaa potentiaalista nukkumisaikaa mikäli nukahtaisi heti. Tämä saattaa ahdistaa ja aiheuttaa jopa unettomuutta. Aseta seuraavan aamun hälyytys hyvissä ajoin ennen nukkumaanmenoa esim. iltapalalla.
0 0 0
Tee se itse-joulukalenteri
Älä heitä kenkälaatikoita ja wc-paperirullan hylsyjä pois. Laatikon sisälle mahtuu hyvin 24 rullaa, jotka voit täyttää haluamillaan yllätyksillä ja laatikon koristella miten tahtoo.
0 0 0
Kirjastontäti-roolileikki
Soitteleeko sinullekin jatkuvasti, lähes päivittäin, puhelinmyyjät kaupaten aikakausilehtiä? Sanot vain hiljaisella äänellä, että hys, hys olen kirjastossa töissä ja tänne tulee kaikki lehdet.
5 6 0
Jemmavarasto
Pidän aina kotonani pientä jemmavarastoa siltä varalta, että en syystä tai toisesta pääsekään käymään kaupassa sairastumisen tai huonon sään takia, tai en yksinkertaisesti jaksa! Eli kotonani on AINA wc-paperia; jauhelihaa; kalapuikkoja; ranskalaisia perunoita pakastimessa; säilykepurkkeja, kuten hernekeitto, lihapulla, tonnikala sekä ananas; makaroonia; nuudeleita ja mehutiivistettä.
2 2 0
Kierrepullo-mehupurkit
Kierrepullo-mehupurkit ovat minusta paljon kätevämpiä kuin saksilla auki leikattavat tuoremehupurkit. Niinpä säästänkin kierrepullon juotuani sen tyhjäksi ja kaadan saksilla leikattavasta mehun kierrekorkkipulloon.
1 1 0
Nolot tilanteet julkisissa
Jos epähuomiossa et ole liittänyt kuulokkeita kännykkään, laitat musiikin soimaan ja se kuuluu puhelimen kaiuttimesta, vältyt nololta tilanteelta kun "vastaat puhelimeen".
0 0 0
Kaukosäätimet talteen
Laittamalla kaikki kodin kaukosäätimet aina samaan paikkaan, esimerkiksi saman pöydän kulmalle, ne löytyvät aina siitä, eivätkä ole hukassa.
0 1 0
Kätevä kirjanmerkki sanomalehdestä
Kätevä kirjanmerkki
Uutta kirjaa aloittaessasi repäise päivän sanomalehdestä sivun yläosa kirjanmerkiksi. Näin voit aina katsoa lehden päivämäärästä, kuinka pitkään olet kirjaa lukenut.
0 1 0
Ekologista ötököiden torjuntaa
Tee suihkepulloon seos jossa on sitruunamehua, 1 dl väkiviinaetikkaa ja 4dl kuumaa vettä. Ravista hyvin ja ei kun suikuttelemaan.
2 2 0
Unijuoma
Tekeekö Nukkumatti sinulle jatkuvasti ns. oharit? Kaada reilu kupillinen kiehuvaa vettä teelusikalliseen kuivia yrttejä, esimerkiksi sitruunamelissan tai vadelman lehtiä. Anna hautua 10 minuuttia. Siivilöi ja juo juuri ennen nukkumaan menoa ja Höyhensaari kutsuu.
2 1 0
Ilahduta ystävää laulamalla
Ilahduta läheistäsi hänen syntymäpäivänään laulamalla ääniviesti puhelimeen. Varmasti yllättyy iloisesti, ja jää hymy huulille koko päiväksi kummallekin osapuolelle.
2 0 0
Pullasuti vessanpesuun
Vessanpöntön kannen väliset hankalat paikat puhdistettua kätevästi, kun ostat siihen tarkoitukseen pullasudin. Tulee puhdasta ja pienellä vaivalla. Toimii!
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle