K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53534 niksiä!
Pessimisti ei pety
Jos haluat olla onnellinen, älä odota muilta ihmisiltä mitään. Näin et koskaan pety. Päinvastoin: jos vaikka puoliso muistaa merkkipäiväsi, voit olla iloisesti yllättynyt.
15 8 0
Helposti vedettävät laatikot
Ennen vanhaan keittiön puisiin laatikostoihin hierottiin kynttilöistä steariinia liukastamaan ja keventämään laatikon ulosvetoa. Vanhoissa omakotitaloissa ja mökeillä toimii tämä sama konsti vieläkin.
0 2 0
Oikea ja vasen puoli
Hyvä tapa muistaa ja opettaa myös lapsille se, että kummalla puolen tietä kävellään ja kummalla pyöräillään. O niikuin ohjaustanko ja V niikuin varvas. Eli tien oikealla pyöräillään ja vasemmalla puolen kävellään.
2 13 0
Herkullista kielitaitoa
K-ruoka-lehti löytyy myös ruotsiksi. Herkullinen ja halpa keino pitää yllä tai petrata ruotsintaitoa. Jättekiva!
0 3 0
Silmälasien huurtumisesto
Leikkaa kaksipuoleisesta teipistä kapeat palaset koronamaskin yläreunaan ja paina kasvoja vasten,estää silmälasien huurtumisen.
1 2 0
Hoitopöydästä leivontapöydäksi
Miksi luopua lapsen hoitopöydästä, kun se toimii kokonsa ja korkeutensa ansiosta niin hyvänä leivontapöytänä? Ja mikäli sinun tuli ostettua hoitopöydän reunalle muovisia koreja hoitotarvikkeille, niin niillekin on käyttöä. Koreissa voi säilyttää leivonnassa tarvittavia välineitä kuten piparkakkumuotteja, leivinpyörää, pullasuteja jne.
0 0 0
Käytetyt paristot
Käytetyt paristot
Laita wc- tai talouspaperirullan hylsy pystyyn pöydälle. Lado hylsyyn AA ja AAA paristoja tiukasti yhteen kerrokseen pystyasennossa niin monta kuin saat mahtumaan. Laita paperin pala väliin ja tee samoin seuraavakerros. Kun hylsy on täysi, se on helppo viedä kaupan kierrätyspisteeseen. Voit laittaa hylsyn molempiin päihin teippiä tai vaikka paperia, etteivät hylsyssä olevat patterit ole kosketuksissa kierrätyspisteessä muihin pattereihin.
0 5 0
Kännykän kameralla näkee ylähyllyille
Kun olet esim. muuttamassa ja kaikki tuolit on jo viety pois ja hoksaat, että pitäisi vielä tarkistaa kaappien ylähyllyt etkä ylety niitä katsomaan niin ota kännykän kamera käyttöön ja nosta se niin ylös kuin voit ja ota kuva. Näet onko hylly tyhjä vai onko sinne kenties jäänyt jotain.
1 3 0
Leipä jumissa?
Jäikö leipä jumiin leivänpaahtimeen? Ei hätää, sillä keittiösaksilla saat helposti otteen pohjalle pudonneesta leivästä. Muista ottaa töpseli pois seinästä.
1 5 0
Paikallaan pysyvä päiväpeitto
Ompele päiväpeiton kulmiin kuminauhaa ja laita kuminauha sängyn alle kulma kohtaan. Näin sinulla pysyy päiväpeitto paikoillaan jos istut sängylläsi.
1 2 0
Mukava yllätys
Haluatko yllättää jonkun tutun lahjakortilla? Keksi hyvä niksi ja lähetä se Niksi-Pirkkaan. Laita yhteystietoihin jonkun tutun osoite, niin voittamasi lahjakortti meneekin hänelle piristävänä yllätyksenä!
0 6 0
Vilukissojen apu
Jos palelet vuoteessa, puhalla hiustenkuivaajalla lämmintä ilmaa peiton alle. Lämmittää myös pientä flunssapotilasta!
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös