K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 45541 niksiä!
Kebab-laatikko roskiin
Vuosikaudet kebabrasioiden tunkeminen roskiin on raivostuttanut, kun yksikin rasia täyttää koko roskiksen. Nyt vasta keksin irrottaa kannen ja alaosan toisistaan ja laittaa ne sisäkkäin!
0 1 0
Maljakko puhtaana
Kun laitat arvomaljakon tai vaikeasti pestävan maljakon sisään kirkkaan, siihen sopivan muovipussin ja lisäät siihen veden, pussi pysyy paikallaan ja maljakkosi ei pinty.
0 0 0
Avaimet tallessa
Kiinnitä avainnippuusi suuri tiuku, kuulet varmasti, kun avaimesi putoavat!
0 1 0
Janoinen lentokentällä
Kun lähdet matkalle, vie tyhjä pullo lentokentän turvatarkastuksesta läpi. Voit täyttää pullon lentokentän vessassa ja säästät monta euroa välttyessäsi veden ostamiselta.
0 1 0
Kännykkäpiilo
Häiritseekö kännykkä keskittymistä opiskellessa? Sujauta se pöydällä olevan hatun alle, jolloin se on poissa näköpiiristä. Hattu kulkee kätevästi päässä paikasta toiseen.
0 0 0
Teline vessapapereille
Laita pöytämallinen talouspaperirullateline vessaan. Siihen sopii 3 rullaa ja on ihan nätti.
0 0 0
Syntymäpäivät hukassa
Kalenteri aina väärässä paikassa? Tallenna puhelimeesi nimen perään syntymäpäivä, esimerkiksi Maija Maijanen 020567. Näin löydät muistettavat päivät helposti.
0 0 0
Viilennystä bikineissä
Käy kylmässä suihkussa bikinit päällä ja keinu tämän jälkeen sisällä tai ulkona. Viilentyminen ja hauskanpito yhdistyvät ilmavirran hyväillessä ihoa.
30 26 0
Suojaa juomatölkkisi
Ruokakaupoissa myytävien isojen, yli 5 litran lähdevesipullojen tai -tonkkien sininen korkki sopii passelisti suojaamaan juomatölkkisi ampiaisilta. Nimeämällä korkin tussilla eivät juomat sekoitu isossakaan porukassa.
0 2 0
Valkosipulinkynsien irrottaminen
Valkosipulinkynsien irrottaminen
Tiukasti toisissaan kiinni olevat valkosipulinkynnet irtoavat helposti, kun laitat terävän veitsen terän kynsien väliin.
0 1 0
Hikiset salivaatteet
Kun hikinen salitreeni päättyy keskuksen suihkuun, jää salikassiin hikiset alkushousut pyörimään. Voit kääräistä pöksyt sukan sisään, niin ne säilyvät samassa paikassa pyykkiin, eivätkä lentele ympäri kassia.
0 2 0
Helpotusta helteisiin
Ota runsaasti erilaisia jääpalamuotteja, täytä ne vedellä ja pakasta pakkasessa. Täytä seuraavana päivänä kylpyamme jääpaloilla, on kyllä mukavan viileätä jäiden seassa olla.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle