K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46326 niksiä!
Mummokärryt kuntoon
"Mummokärryissä" useimmin pettää pyörät. Ei kummiskaan kannata sitä kangasosaa heittää roskiin. Itse tein niin, että sujautin sen mummokärryn kangasosan halpojen kaljakärryjen päälle. Siitäkin hyvä, että kun on taitettava, niin mahtuu nätisti pienempiinkiin säilytyslokeroihin laivalla.
0 0 0
Munakellon kanssa suihkuun
Teinillä oli tapana viihtyä suihkussa puolisen tuntia. Nyt hän asettaa munakellon soimaan merkiksi, kun on aika lopetella suihkua. Vettä säästyy!
1 1 0
Koristele heijastimesi
Koristele heijastimesi
Saat heijastimesta yksilöllisen ja hauskan näköisen, kun pujotat sen nauhaan helmiä. Valitse vaikka vaatteisiisi sointuvat helmet!
0 0 0
Helpotusta hautuumaakäynneille
Hautakynttilöiden sytyttäminen tuulessa ja tuiskussa on usein hankalaa. Sytytä kynttilät jo kotona ja kuljeta hautausmaalle lyhdyn sisässä tai vaikka sinkkiämpärissä.
0 0 0
Flunssa-apuri
Jos yskä ja kurkun kutina häiritsee yöaikaan, tee ennen nukkumaanmenoa flunssankarkoitusjuomaa. Keitä vettä ja lisää hunajaa, sitruunaa ja Echinaforce-tippoja. Laita termariin ja jätä yöpöydälle. Juoma säilyy lämpimänä yön yli ja siitä on helppo ottaa huikkaa keskellä yötä, kun yskäkohtaus tulee, eikä tarvitse nousta sängystä teetä keittelemään!
0 0 0
Monikäyttöinen popsocket
Monikäyttöinen popsocket
Mikäli sinulla on aina puhelin ja huulirasva mukana, tässä oiva niksi kulettaa molempia helposti mukana. Tarvitset: Kaksipuoleista teippiä, puhelimen, pyöreänmuotoisen purkkihuulirasvan. Leikkaa palanen teippiä ja laita se huulirasvapurkin pohjaan. Liimaa huulirasva puhelimesi takakanteen haluamaasi kohtaan, ja olet valmis.
0 0 0
Pahviputkikuusi
Pahviputkikuusi
Elmukelmusta ja foliosta jää loputtuaan tukevat pahviputket. Niistä oli helppo tehdä kuusi. Yksi putki purkkiin pystyyn tukevasti ja kuumaliimalla loput vaakatasoon. Vanhoista joulukoristeista pallot ja valot ja siinä valmis joulukuusikynttelikkö ikkunaan. Samalla kierrätystä.
8 7 0
Helpotusta ikkunan raappaamiseen
Pistä suihkepulloon tuulilasinpesunestettä ja kun suihkautat ainetta jäiseen ikkunaan, raappaaminen käy helposti.
0 10 0
Joulukalenteri kahvikapseleista
Kahvin ystävälle aivan ihana joulukalenteri eli 24 kahvikapselia vaikkapa itselle tai puolisolle.
2 2 0
Jakauskampa sukkapuikosta
Sukkapuikko toimii kätevästi jakauksen teossa, jos jakauskampa on hukassa.
0 1 0
Tintin nälkä
Tee talvilinnuille helposti itse "evästä": Lorauta pannulle rypsiöljyä ja lisää kaurahiutaleita iso keko. Sekoittele niin, että öljy vähän kuumenee ja imeytyy hiutaleihin. Jäähdytä hetki ja vie lintulaudalle. On edullisempaa kuin kaupan ruoka eikä tule "roskia". Häviää nopeasti parempiin suihin.
0 3 0
Vielä kerran, suodatinpussi
Suodatinpussit loppu ja tekisi kahvia mieli. Jos kahvinkeittimeesi on sattunut jäämään se viimeinen pussi, niin kaada kahvinporot roskiin ja saat keitettyä vielä yhdet kahvit. Käytetty pussi kestää paremmin kuin talouspaperi.
2 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle