K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48533 niksiä!
Joulukuusen muodonmuutos
Usein metsästä haettaessa joulukuuset ovat harvoja ja oksat painuneet alaspäin. Kuljeta kuusi kotiin auton katolla tyvipää menosuuntaan päin. Reippaalla nopeudella oksat taipuvat hieman latvaa kohti, ja kuusi muuttaa ryhtiään. Pian se on tyylikkäämpi ja tuuheampi kuin kaadettaessa.
0 0 0
Kuusen kastelu kyykkimättä
Oletko huonopolvinen ja kuusen kastelu sen vuoksi vaikeaa? Hanki vihreää puutarhaletkua ja laita toinen pää kuusen jalan sisään. Kiinnitä letku nippusiteillä runkoa pitkin ylös päin. Katkaise letku haluamaltasi korkeudelta ja jätä pää vähän rungosta irti. Näin voit lisätä vettä selkä ja jalat suorina.
0 4 0
Yhdessä koottu ruokakori
Joulunaikaan olisi kiva auttaa vähävaraisia, mutta rahat tai rahkeet eivät aina riitä. Kerää sisarusten, naapureiden tai ystävien kanssa lahjaksi ruokakori, jonne jokainen ostaa yhden tai kaksi tuotetta.
0 4 0
Jalkapyyhe uimareissulle
Ota uimahallireissulle mukaan pieni pyyhe, jonka päällä voit seistä uinnin jälkeen. Jalkasi pysyvät puhtaina ja kuivina, sillä pukuhuoneiden lattiat ovat usein hiekkaiset tai märät.
0 0 0
Kalenteri halvalla
Osta kalenterisi vasta helmikuussa. Kun olet kuukauden ilman kalenteria, löydät sen luultavasti helmikuussa alennuksesta.
1 1 0
Jäätelö varmassa tallessa
Jos haluat pitää jätskipiilosi salassa lapsilta, tee kuten minä. Kätke jäätelö rasiaan, jonka päällä lukee "lanttusose 2016".
21 5 0
Kynä kiinni vihkoon
Kuminauhapidike
Kaikissa kynissä ei ole klipsua, jolla kynän voi kiinnittää kierrevihkoon. Kierrä kuminauhaa kynän yläosaan, jolloin se ei putoa kierteiden läpi.
0 2 0
Vuvuzelan korvaaja
Vuvuzelan korvaaja
Et tarvitse vuvuzelaa (stadiontorvi), kun kannustat Suomea jalkapallon EM-kisoihin. Yleispuhdistusaine-suihkepullo käy myös hyvin, kunhan varmistat, että suutin on kiinni. Kiinni olevasta suhkepullosta lähtee liipasinta painelemalla kiva, törähtelevä ääni.
3 0 0
Avain tallessa
Avaimen säilytys tallessa
Riippulukon avain tuppaa menemään hukkaan laatikossa. Kiinnitä avain langalla suljetun lukon silmukkaan, niin se pysyy tallessa.
0 3 0
Kirjaa ylös unelmasi
Onko sinulla unelmia ja haaveita? Kirjaa ne vihkoon tai kirjaseen ja merkitse, milloin kukin unelma on toteutunut. Unelmien ja haaveiden pariin on kiva palata, ja vihosta saa tehtyä kauniin koristelemalla. Käytä valokuvia, lehtileikkeitä, erilaisia kyniä, glitteriä, tarroja...
0 1 0
Puhelinteline rollaattoriin
Puhelinteline rollaattoriin.
Tein mammani rollaattoriin puhelintelineen muovipullosta ja sidoin sen kiinni nippusiteellä. Nyt puhelin kulkee aina mukana, ja se on helppo ottaa kotelosta.
1 2 0
Grilli puhtaaksi sipulilla
Onko grillissäsi kesän jäljiltä ruoan tähteitä, jotka eivät lähde millään pois? Puolita sipuli ja pyyhi ritilä sillä, niin murut lähtevät helposti.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle