K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56309 niksiä!
Paikallisuutiset puoleen hintaan
Tilaa paikallislehti ja maksa se naapurisi kanssa puoliksi, samalla tulee naapuri tutummaksi kun jaatte lehden sekä kuulumiset.
2 2 0
Helpotusta hyttysen pistoon
Hyttysenpistoskohdan kutinaan auttaa kun hierot siihen tuoretta basilikanlehteä, lehdestä irtoava neste viilentää ihoa ja rauhoittaa kutinaa.
2 5 0
Vihdat ämpärissä vedessä
Kun menet tekemään vihtoja, ota mukaan ämpäri, jossa on muutama sentti kylmää vettä. Laita vihdat tyvipuoli alaspäin. Näin vihdat pysyvät hyvinä. Voit käyttää vihdan uudelleen, kun laitat sen taas kylmään veteen ämpäriin odottamaan. Vain lehdettömät varret vedessä.
1 0 0
Viilennysniksi töihin
Töissä nopean viileyden tuo kun kastelet ranteet ja kyynärtaipeet kylmällä vedellä.
0 1 0
Kätevä viilennys
Pitkät hellejaksot ovat kesällä uuvuttavia varsinkin, jos on pakko seistä hellan ääressä. Sujauta essun taskuihin kylmäkallet pakkasesta, niin johan helpottaa olo! Essun voi pukea milloin vain ja solmia sopivalle korkeudelle viilennystä tarvitsevaan kohtaan. Jos essussasi ei ole taskuja, sellaiset surauttaa nopeasti - väliaikaisesti vaikka sukkahousuista. Ongelman voi ratkaista myös taittamalla essun liepeen ylös taskuksi vyötärönarun alle. Kun vanha kalle ei enää viilennä, vaihda vain uusi tilalle!
0 0 0
Käyttöä kaipaava matto riippukeinuksi!
Käyttöä kaipaava  matto riippukeinuksi!
Kotoa löytyi matto jolle ei juuri nyt löytynyt käyttöä. Keksimme tehdä siiitä kesäkeinun. Ompelimme maton molempiin päihin lankakujat ja ripustimme sen riippumatoksi. Kyllä on ihana ja vieläpä kierrätetty!
2 1 0
Mehikasvit hautakummulle
Istuta mehikasveja hautakiven juureen niin sateen jälkeen hiekkaa ei pirskoudu kiinni hautakiveen. Mehikasvit pitävät hiekkapitoisesta maasta. Hautakiveä tarvitsee pestä harvemmin.
0 0 0
Asunko täällä?
Rappuun sisään astuttuaan on kätevää tarkistaa nimitaulusta, että asuuko rapussa vai onko ajatuksissaan mennyt väärään rappuun.
2 0 0
Fresbee-treffit
Suosikkiharrastus fresbeegolf voi tuoda vaihtoehdon tinder treffeille. Sinkkuihminen, kirjoita vain fresbeekiekkoon yhteystietosi, jolloin kadonneen kiekon löytäjä voi olla sinuun yhteydessä. Kiekon löytymiskohta voi toimia ensitreffit paikkana. Sinkku vanhemmat voivat kirjoittaa yhteystiedot lasten kiekkoihin ja näin saa unohtaa koko tinder sovelluksen.
0 0 0
lasikuituveneen puhdistus
Lasikuituveneen pudistus sujuu joutuisasti perunankuorimishanskat kädessä. Kastele vedellä ja hankaa vaikka molemmin käsin. Lika lähtee helposti irti.
0 0 0
Oman ajan tarve?
Kun tarvitset hetken omaa rauhaa, mene vessaan mutta älä avaa kantta vaan istu sen päälle ja lue vaikka Pirkka-lehteä, pelaa mobiilipeliä tai meditoi. Kaikki luulevat, että kävit vain vessassa.
3 1 0
Paperipussi sienille
Kohta koittaa aika, jolloin metsästä löytää mitä herkullisimpia sieniä. Varaa siis paperipusseja shortsien, ulkotakin ja ulkohousujen taskuun. On ilo palata metsälenkiltä kotiin, kun lenkin aikana on löytynyt mitä herkullisinta ja terveellisintä syötävää.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös